2010. június 16. szerda

jún. 16
3:33
Munka nélkül kap milliós fizetést a TV2 sztárja (NLC)
Vágó István nagyon nehezen viseli, hogy nem kap lehetőséget arra, hogy egy új műsorral bizonyítson a TV2-n. A csatorna mindenképpen meg akarja tartani Vágót, ezért havi milliós fizetéssel bírják maradásra a mellőzött tévést.
jún. 16
3:37
Műhaja van Liptai Claudiának (NLC)
Meghosszabbíttatta a haját Liptai Claudia. A vörös démon nemcsak a gyászruhát hajította el, de hosszú, vörös sörénnyel hódít.
jún. 16
6:33
Főszerepben a cseresznye: 3 isteni desszert (NLC)
Bár a rettenetes májusi viharok miatt az idei gyümölcskínálat igen gyér és roppant drága, azért ne mondjunk le a cseresznyés finomságokról! Elő a maradék befőttel, vagy jöjjön a mirelit verzió, mert nincsen nyár cseresznye nélkül!
jún. 16
7:09
Homo vagy hetero - ki a büszkébb? (NLC)
Idén szeptemberben megrendezhetik a fővárosban a tavaly elutasított heterobüszkeség-napi felvonulást, hogy tiltakozzanak a homoszexuális eszmék nyílt gyakorlása ellen. Soma Mamagésa kommentálja a hírt.
jún. 16
8:39
Häkkinen: "a nők összeszedettebbek a férfiaknál" (NLC)
Mika Häkkinen utasa volt a kollégánk a minap. Egyebek mellett arra is megtudhattuk a választ kétszeres világbajnoktól, miért nincs női versenyző a Forma1-ben. Mindenki fellélegezhet: Häkkinen szerint semmi gond a nők vezetési képességeivel, sőt! Egyedül a fizikai megterhelést nem bírná a hölgyek szervezete.
jún. 16
8:41
Stohl csak röhög az egész baleseten? (NLC)
Finoman szólva is nem túl ízléses fotót közölt Stohl Andrásról a Blikk. A képen a színész fürdőgatyában pózol egy rajongójával, arca kipihent, szája széles mosolyra húzódik. Bárhogy is nézi az ember, a képen látható férfin nyoma sincs annak, hogy súlyos balesetet okozott...
jún. 16
8:43
Párizs ismeretlen arca: felfedezésre váró titkos kis zugok (NLC)
A francia főváros „kötelező” látnivalóit az is fel tudja sorolni, aki még sosem járt ott, úgyhogy ezek helyett mi most bemutatunk néhány kevésbé ismert, de nem kevésbé hangulatos részt is.
jún. 16
9:51
Nagy nyaraláshoroszkóp (NLC)
Ahány csillagjegy, annyi utazó és annyi útitárs. Nagy nyaraláshoroszkópunkból nemcsak azt tudhatod meg, hogyan érdemes nyaralnod, de azt is eláruljuk, mire számíthatsz az útitársaidtól.
jún. 16
9:53
Van élet a megcsalás után? (NLC)
Kilenc hónap gyönyörű várakozás, amit semmi sem árnyékolhat be, főleg holmi kapcsolatkrízis nem. Vagy mégis?
jún. 16
9:55
Félmillió forint kártérítés egy vak férfinak (NLC)
A Magyar Helsinki Bizottság által képviselt vak felperes első fokon pert nyert az egyik hazai üzletlánc ellen, mert annak alkalmazottjai nem engedték, hogy vakvezető kutyájával belépjen egy közértbe.
jún. 16
10:09
Befogta exneje száját a drogos színész (NLC)
Hivatalosan is elvált Charlie Sheen. A színész havi ötvenötezer dollárt fizet exfeleségének ikerfiaik után. Sheen a szerződésben kikötötte, hogy volt neje nem beszélhet közös életükről és botrányairól a sajtóban.
jún. 16
10:45
Árvíz: 200 millió forint - amit együtt raktunk össze (NLC)
Több mint 200 millió forint gyűlt össze a Nemzeti Segélyvonalon keresztül az árvízkárosultak számára. Az adományozásról és a közösen adás öröméről Winkler Nóra fogalmazta meg különvéleményét.
jún. 16
10:47
Színkód rendszer a fogyasztókért az élelmiszerek csomagolásán (NLC)
Az Európai Parlament június 16-i ülésén a fogyasztók számára kulcsfontosságú kérdésről – az élelmiszer-jelölésekhez kapcsolódó új jogszabályról – szavaznak a képviselők. Kiderül, vajon az EP-képviselők biztosítják-e a fogyasztóknak azt a lehetőséget, hogy tudatos döntést hozhassanak, amikor élelmiszert vásárolnak.
jún. 16
11:21
Stahl Judit: „Élvezem és szorongok – valahogy így vagyok a boldogsággal” (NLC)
Ha valakit arra kérünk, soroljon fel néhány igazán sikeres magyar nőt, Stahl Judit biztos benne lesz a top 5-ben. Vajon hogy csinálja? Hogyan lehet egyszerre boldog anya és elismert üzletasszony? Ő ezt ugyan cáfolja, de arra már rájött, hogy ne legyen annyira maximalista, és ne az út végén, hanem az utazás során legyen boldog.
jún. 16
11:23
Kiveséztük a férfiak ruhatárát, avagy le az izompólóval (NLC)
Mi már megkaptuk a magunkét, a pasik végre kifakadtak, és elmondták, milyen ruhadarabokat küldenének a divatvilág bitófájára. Most viszont rajtunk a sor, hogy kibökjük, mi bántja a szemünket, mert nehogy bármelyik hím azt higgye, hogy mi mindent elviselünk. Jöjjenek a csajok által utált ruhák a pasik híresen eredeti gardróbjából.
jún. 16
12:33
Paris Hilton megint elhagyta a mobilját (NLC)
Nem először fordul elő, hogy a szőke botrányhősnő elveszíti a telefonját. Sajnos ezzel saját magán kívül jó pár másik embernek is kellemetlenséget okoz.
jún. 16
12:35
Így űzd el az éhségrohamot! (NLC)
Ausztrál tudósok szerint, ha támad a mindent elsöprő édességvágy, könnyen elűzheted: elég, ha minden idegszáladdal egy szép tájra vagy egy kellemes illatra koncentrálsz.
jún. 16
12:37
Méregtelenít, fiatalít - a cseresznye (NLC)
Tisztít, méregtelenít, vízhajtó hatású, lassítja az öregedést, csökkenti a szívpanaszokat és még sorolhatnánk a ropogós piros gyümölcs jótékony hatásait.
jún. 16
14:39
A munkaerőpiac istenei (NLC)
Az álláskeresésnek számos módja létezik, ha nem tudod, hogy mit szeretnél, de tisztában vagy a képességeiddel fordulj szakemberhez. Ki a fejvadász és ki a személyzeti tanácsadó, segítünk eligazodni.
jún. 16
14:41
Medvetámadás Szlovéniában (NLC)
Szlovéniában súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba szerdán egy nőt, akire kutyasétáltatás közben rátámadt egy medve.
jún. 16
15:15
Hatékony fogyás kínai tradicionális masszázzsal (NLC)
A 2testŐr című műsort a TV2-n láthatják a nézők minden szombaton. A következő adásban a kínai tradicionális masszázsról lesz szó, erről kaptunk előzetest.
jún. 16
15:17
Balhé Valentino múzeuma körül (NLC)
Vita robbant ki a divatvilág egyik pápája, Valentino, valamint a római városvezetés között, mégpedig azon múzeum miatt, amelyet még 2007-ben az akkori polgármester, Walter Veltroni ígért a világhírű tervezőnek, aki most azt fontolgatja: egész gyűjteményét Párizsba viszi.
jún. 16
16:09
Pasiszótár: „Nem szeretnék tartós kapcsolatot!” (NLC)
Egy férfit kértünk fel arra, hogy segítsen megfejteni a nők számára érthetetlen (fél)mondatokat, melyek a pasik száját hagyják el. Íme Pasiszótár sorozatunk hetedik példamondata! És a megfejtés...
jún. 16
16:11
A magassarkút viselő kismamák nem állnak biztos lábakon! (NLC)
A súlynövekedés és a hormonális változások nagy hatással vannak a szervezetre. A magassarkú viselése megváltoztatja a testtartást, sokkal nagyobb teher hárul a térdekre és a hátra.
jún. 16
16:13
Szenzáció: sikerült a kihalófélben lévő faj szaporítása (NLC)
A világon először sikerült mesterséges körülmények között szaporítani a világ legritkább teknősbékafaját a bécsi Schönbrunn állatkertben.
jún. 16
17:39
Hogyan kezelhető a nagy korkülönbség? (NLC)
Mi vonz egy fiatal nőt egy nála sokkal idősebb férfihoz? Menekülés a felelősség elől? A biztos egzisztencia? Az apa hiánya? És az érett férfit egy csaknem-gyereklányhoz? A hiúság? Vagy az önbizalomhiány? És milyen kompromisszumok árán működnek ezek a kapcsolatok?
jún. 16
18:33
3+1 tipp, amivel megóvhatod a mosógéped (NLC)
Szinte a leggyakrabban használt háztartási gép, de fel sem tűnik, hacsak ki nem vonja magát a forgalomból. Összegyűjtöttünk pár tippet, melyek segítségével megóvhatod mosógéped állapotát!
jún. 16
18:35
Harmadszor is „Easy Rider, öcsém!” (NLC)
Július elején kezdik forgatni az Üvegtigris harmadik részét – jelentette be ünnepélyes sajtótájékoztatón, az Európa állóhajón a film alkotógárdája.
jún. 16
19:09
Legyen vége a nők kürölmetélésének! (NLC)
A nők körülmetélésének betiltását követelte az iraki Kurdisztán kormányától szerdán egy nemzetközi szervezet, amely szerint ez bevett gyakorlat az autonóm országrészben.

Keresés