2010. június 16. szerda

jún. 16
0:15
Az Este, 2010. június 15. (hirado.hu)
A nap aktuális témái
jún. 16
2:21
Külföldi nyaralás, buktatók nélkül? (Blikk)
Elkeveredett a csomagja a repülőtéren? Netán elfelejtett utasbiztosítást kötni? Összeállításunkból megtudhatja, melyek a legfontosabb teendők, ha útnak indul.
jún. 16
3:15
Zöld-fehér lagzi (Blikk)
VALLETTA — Máltai lakodalomban mulattak az FTC labdarúgói – a zöld-fehérek kapusa, Justin Haber (29) és menyasszonya, Raquel Camenzuli (35) összeházasodott. A pár esküvőjét óriási felhajtás övezte, hiszen a focista a válogatott kapusa, míg kedvese egy helyi televíziónál sportműsort vezet.
jún. 16
3:51
Szakállas megmentő a vébén (Blikk)
FOKVÁROS — Szerencsét hozott Olaszországnak Daniele De Rossi (26) kabalaszakálla. A címvédő a középpályás egyenlítő góljának köszönheti, hogy megúszta a vereséget és a leégést a Paraguay ellen 1-1-re végződő első csoportmérkőzésén.
jún. 16
4:09
182 milliárdos a spanyol válogatott (Blikk)
DURBAN —  Svájc ellen ma megkezdi szereplését a délafrikai labdarúgó-világbajnokság H csoportjában az egyik legnagyobb esélyesnek tartott spanyol válogatott. A 2008-as Európa-bajnok b ombaerős kerettel érkezett, hiszen a végső győzelem a cél – főleg mivel a kontinens meghatározó  focicsapatának még semmilyen vb-érme nincsen.
jún. 16
4:13
160 embert mentett meg egy nyugdíjas (Blikk)
SYDNEY — Minden évben több tucat ember próbálja meg kioltani az életét Sydney egyik legmeredekebb szakadékánál, amelyet a helyiek csak Gap (Rés) néven emlegetnek. És ennél talán sokkal többen lennének, ha nem lenne Don Ritchie (84). A férfi ugyanis eddig 160 öngyilkosjelölt életét mentette meg. Az idős embernek ugyanis csodálatos kilátása nyílik a sydneyi kikötőre és a szakadékra, valamint az…
jún. 16
4:27
Orbánéknál: 7 hektár plusz, 1 millió mínusz (Blikk)
BUDAPEST —  Az első kormányfői hiba! Elfelejtette a vagyonnyilatkozat kitöltése közben Orbán Viktor, hogy miniszterelnök. A politikus ugyanis üresen hagyta a havi rendszeres jövedelmek rubrikái közül azt, amelybe be kell írni azt a másfél millió forintot, amit a kormányfői munkáért kap a képviselői fizetésén kívül. A nyilatkozatot június 13-án írta alá, ami azt jelenti, hogy az aznapi…
jún. 16
4:31
Lebukott a hűtlen képviselőnő (Blikk)
LONDON — Csúnyán lebukott a brit parlamenti képviselő, Caroline Nokes (37)! A konzervatív keresztény politikus eddig a hűségről, a házasság fontosságáról papolt. Most kiderült: szeretőt tart egy nála tíz évvel fiatalabb pártaktivista, James Dinsdale (27) személyében.
jún. 16
4:35
Fogy a műszívre váró fiúk ideje (Blikk)
BUDAPEST  —  Hónapok óta vár reménykedve kórházi ágyhoz kötve Szabó Zsolti (4) és Illés Máté (5). A két kisfiút 4, illetve 3 hónapja műszív tartja életben. Máté hőemelkedését leszámítva mindketten jól vannak, ám szüleik kezdenek kétségbeesni, hisz egy apró fertőzés tragikus következményekkel járhat... A műszívkezelés ugyanis nem végleges megoldás!
jún. 16
4:39
Tíz év után vallotta be, hogy barátnőjével ölt (Blikk)
PÉCS — Megdöbbentő fordulat egy tíz évvel ezelőtti gyilkossági ügyben! Az emberölésért elítélt volt rendőr, R. Attila most ismerte be, hogy nem egyedül gyilkolt Vókányban. Úgy tudjuk, az exzsaru szerelmi bánat miatt dobta fel volt élettársát, mert miután elítélték, az aszszony mással kezdett viszonyt.
jún. 16
4:43
Rohamrendőrök űzték ki a családot a házukból (Blikk)
BUDAPEST — Nincs hova mennünk! Ma este a híd alatt alszunk – kesergett Tauzin Krisztina (43), aki négy gyermekével, férjével és a nagymamájával kedden a poklok poklát élte át. A rokonok, ismerősök és néhány elszánt szimpatizáns hiába könyörgött, hiába torlaszolták el a kapukat, végül el kellett hagyni budafoki otthonukat. A rendőrök kiszorították a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi…
jún. 16
4:45
Dzsungel takarja Pándy házát (Blikk)
DUNAKESZI—BRÜSSZEL — Csak kígyótestű ember vetemedne arra, hogy Dunakeszin, a József utcában beóvatoskodjon Pándy András (83) 13 éve elhagyott házába. A buja dzsungel nemcsak az udvart, hanem a házat is benőtte a belgiumi családirtó 1997 lebukása óta. A szomszédok bosszankodnak, hiszen kész tűzveszély az udvarnyi erdő, amiben a parlagfű is bokornyi. Az utcán, a kapu mellett minden estre pándi…
jún. 16
4:49
Pancsolás a tilosban (Blikk)
BUDAPEST — Római helytartókként áztatták magukat azok a férfiak, akik fittyet hányva a szabályokra, kényelmesen elterpeszkedtek a Deák téri szökőkút hűs vizében. A három önfeledt fürdőző a hőség ellen menekült a betonmedencébe az arra járók legnagyobb megrökönyödésére. Az esetre olvasónk is felfigyelt.
jún. 16
5:03
2400 házat tépázott meg a tomboló vihar (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Romokban az ország egy része a pusztító vihar miatt. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében közel 2400 épület rongálódott meg, és 94 ember vált földönfutóvá. Helyenként teniszlabda nagyságú jégdarabok zuhogtak alá az égből. Tégláson a lakóépületek harmadában, 726 házban keletkezett kár, leszakadt többek között a sportcsarnok teteje. Egy ember súlyos sérülést szenvedett, amikor a…
jún. 16
5:05
Niki: Különversenyt a műciciknek! (Blikk)
GYŐR — Minden lehetőséget fontolóra vett Árok Nikolett (22), amikor jelentkezett a Blikk szépe versenyre. A pultosként dolgozó fiatal lány minden követ megmozgat, hogy egyszer modellként dolgozhasson.
jún. 16
5:21
Ica néni feljelentést tett (Blikk)
BUDAPEST — Közel két hónappal Daróczi Dávid (†37) halála után behívta a rendőrség a volt kormányszóvivő édesanyját kihallgatásra. Daróczi Józsefné (63) Ica néni többször jelezte, ő bizony vallomást tenne, két hete az ítéletidőben is kilincselt a rendőrségen: hallgassák meg, hiszen ő az, aki naponta látogatta az elhunytat, tudott minden lépéséről, takarította a lakását, mosott, főzött rá,…
jún. 16
5:39
Kustánczi Lia szőke lett (Blikk)
BUDAPEST —  Beszőkült Kustánczi Lia (26). A modellből lett énekesnő azonban csak ideiglenesen váltott a tőle meglepő hajszínre, most forgatta ugyanis második klipjét Elképzelem veled címmel. Lia ugyan mindig is inkább a sötét hajra esküdött, bevallotta, ha lenne valami igazán nyomós ok, képes lenne paróka helyett valóban szőkére festetni a haját.
jún. 16
6:33
Liptai Claudia ledobta a gyászruhát (BorsOnline)
Tegnap már csak egy fekete masni emlékeztette a tévénézőket arra, hogy Liptai Claudia gyászolja Daróczi Dávidot. Bár civilként már régen nem viselt feketét, még évekig tarthat, amíg kiheveri a traumát.
jún. 16
6:33
Moratórium a patikaliberalizációnak (hirado.hu)
Újra kell gondolni a patiokaalapítás szabályait - véli az egészségügyi kormányzat, mely őszre ígéri az új paragrafusokat, de addig is moratóriumot hirdet. Igaz, ellátatlan területeken addig is lehet gyógyszertárakat létesíteni. A tárca szerint ott kell patikát nem ott kell nyitni, ahol a befektetői érdek, hanem ott, ahol a beteg érdeke megkívánja
jún. 16
6:35
Magdi anyus megküzd Détár Encivel (BorsOnline)
Ugyanarra a szerepre készül Fodor Zsóka és Détár Enikő: a Csárdáskirálynő Cecíliájaként jelennek meg ősszel a színpadon. Magdi anyus egykori megformálója nem tart fiatalabb versenytársától.
jún. 16
6:51
Elvehetik Pákó kisfiát (BorsOnline)
Fekete Pákó elveszítheti a kisfiát. Ha bebizonyosodik, hogy párjával rendszeresen drogoztak, könnyen lehet: vizsgálódni kezd a gyámügy, hogyan nevelik a kisfiukat.
jún. 16
6:51
Kovács Árpád az MNV-hez igazol? (hirado.hu)
Lapértesülés szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. felügyelőbizottságának elnöke lesz a volt számvevőszéki elnök
jún. 16
6:53
Meg Ryant többször felpofozta a férje (BorsOnline)
Hollywood legbájosabb szőkeségének tartották, sikert sikerre halmozott, ám Meg Ryan mára teljesen tönkrement. Sorozatunk harmadik részében Dennis és Meg viharos házasságáról olvashatnak.
jún. 16
7:09
Szorcsik Vikit tesztelték a Megasztárban (BorsOnline)
A Megasztár 5-ben térhet vissza a képernyőre Szorcsik Viki. A TV2 ugyanis behívta a Megasztár 5 műsorvezető-válogatására.
jún. 16
7:09
Kárász Róbert fegyverrel érkezett a fotózásra (Blikk)
Budapest — A TV2 műsorvezetője felvértezve érkezett a hot! magazin exkluzív fotózására.
jún. 16
7:09
Maffiajellegű hálózat épült ki a honvédségnél? (hirado.hu)
Újabb tábornokokat vonhatnak felelősségra, miközben már több, a HM-hez tartozó intézmény vezetője is előzetes letartóztatásban van - írja a Magyar Nemzet, mely szerint a Katonai Biztonsági Hivatal azon van, hogy feltárja egy maffiajellegű hálózat működését
jún. 16
7:11
Szegényebb lett a T. Ház (BorsOnline)
Helikoptertulajdonosok (Kóka) helyett ma már csak traktorosok ülnek a Parlamentben. Több újonc politikus még fizeti a diákhitelét. A Bors a vagyonnyilatkozatok között szemezgetett.
jún. 16
7:11
Dávidot és Herényi várják a nyomozók? (hirado.hu)
Dávidot és Herényit az UD-üggyel összefüggésben egy-egy rendbeli kényszerítéssel, valamint különleges személyes adattal történő visszaéléssel gyanúsíthatják meg - írja a Magyar Nemzet
jún. 16
7:27
Jáksó lebunkózta Bocsit (Blikk)
Budapest — Vége a csendnek, ismét kitört a rádiósháború Bochkor Gábor (46) és Jáksó László (41) között.
jún. 16
7:27
Húzódik egy jobbikos képviselő átvilágítása (hirado.hu)
Még mindig nem végeztek a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos tagjának átvilágtásával, ez a Népszava szerint azért csúszik, mert a titkosszolgálatoknak nem kevés dolga van Staudt Gáborral, aki a többi közt a Magyar Gárda Egyesület alapító tagja volt
jún. 16
7:29
Koltai egy telefonra vár (Blikk)
Óriási lelkesedéssel vágott bele új filmje elkészítésébe Koltai Lajos (64), már az sem foglalkoztatja, hogy itt a nyár, a pihenés időszaka.
jún. 16
7:29
Menedzserszemmel olcsó Budapest (hirado.hu)
Megélhetési költségek tekintetében a magyar fővárost megelőzi a többi közt Pozsony és Prága
jún. 16
7:31
Michael Jackson orvosa tovább praktizálhat (Blikk)
Los Angeles — Továbbra is praktizálhat a Michael Jackson (†50) halála miatt gondatlan emberöléssel megvádolt orvos.
jún. 16
7:33
Rendőrt hívtak Pirner Almáékra (Blikk)
Budapest — Pirner Alma (28) világrekorder lett. A show-táncos és tanítványai tegnap délután két órakor fejezték be az őrületes, 24 órás rekordkísérletet, Alma nyolc órán keresztül volt a krómrúdon, míg a civil lányok egymást óránként váltva egy teljes napig pörögtek.
jún. 16
7:45
Tízezer perc (BorsOnline)
jún. 16
7:45
Sztárok is játszanak a 7 millióért (Blikk)
Magyarország — Megállíthatatlanul terjed a Blikk Nagy átalakítás játéka.
jún. 16
7:45
Szívatóval indul a turisztikai főszezon (hirado.hu)
A foci vb a kisebb utazási kedv miatt bevételcsökkenést okoz a hoteleknek
jún. 16
7:47
Ez a jövő divatja (Blikk)
Budapest — Végzős divattervezők mutatkozhattak be a Modart Művészeti és Divat­iskola diploma divatbemutatóján.
jún. 16
7:47
Brutális felhőszakadás Somogyban (hirado.hu)
Hét óra előtt rövid ideig felhőszakadásszerű eső zúdult Kaposvárra. A katasztrófavédelem ügyeletén hajnaltóül folyamatosan cseng a telefon. Vízbetörésekhez, elárasztott udvarokhoz, pincékhez, vízátfolyásokhoz kérnek segítséget
jún. 16
7:49
Pedofil rendőrt ítéltek el (Blikk)
Miskolc — Megrontás és 173 rendbeli tiltott pornográf felvétellel visszaélés bűntette miatt első fokon három év börtönre ítélt egy korábban rendőrként dolgozó 43 éves férfit a bíróság.
jún. 16
7:51
Féltucatnyi államfőjelölt (Blikk)
Budapest — Nagy a tülekedés az államfői posztért, s vezető fideszes politikusok szerint még nem lefutott meccs, ki lesz Sólyom László köztársasági elnök utódja.
jún. 16
8:03
Stohl önfeledten nyaral (Blikk)
Harkány — Stohl András (44) vidékre „menekült" a fővárosból, valószínűleg azért, hogy egy kicsit elfelejthesse az elmúlt egy hónap történéseit.
jún. 16
8:03
Király-papa perrel fenyegeti Bochkorékat! (Habostorta)
Szentségtörés összezúzni egy Király Viktor lemezt élő adásban!
jún. 16
8:03
Újabb becslés: 50 százalékkal nagyobb az olajfolt (hirado.hu)
Egy héten belül már másodszor módosították amerikai tudósok a becslést: naponta 35-60 ezer hordónyi kőolaj ömlik a tengerbe
jún. 16
8:05
Hét halottat követeltek a franciaországi áradások (hirado.hu)
A délkelet-franciaországi Var megyében nagyon súlyos a helyzet, a mentőalakulatok csak csónakokkal és helikopterekkel tudják elérni és kimenteni a lakosokat
jún. 16
8:07
Romaellenes lincshangulat Torontálalmáson (hirado.hu)
Több ház ablakát betörték, ajtókat szakítottak be, sőt felgyújtottak egy házat
jún. 16
8:21
Boxcicákat keresnek (BorsOnline)
Rákoczi Feri az idei Forma–1-es Magyar Nagydíj legdögösebb boxcicáját keresi, a Class FM Morning Show műsorában.
jún. 16
8:21
Kitört az esti futballáz (hirado.hu)
A labdarúgó-világbajnokság iránti érdeklődés körülbelül akkora, mint nyolc éve, a japán-koreai közös rendezésű torna előtt, és nagyobb, mint négy évvel ezelőtt - derül ki a Medián felméréséből
jún. 16
8:23
Pokorni harmadolná a tanárképzősöket (hirado.hu)
A jelenlegi 12 ezer helyett csak 4 ezer helyet hirdetne a tanárképzősöknek a Fidesz szakpolitikusa, aki ugyanakkor kiemelt ösztöndíjrendszerrel javítana a képzés jelenlegi színvonalán
jún. 16
8:25
Sikerült a Batagur teknős szaporítása (hirado.hu)
Az akár hatvan centiméterre is megnövő, szürkésbarna vízi teknősökből jelenleg mindössze húsz példány él a Földön

Keresés