2010. június 2. szerda

jún. 2
2:06
Amikor ciki a férfi! (Blikk)
Előfordul, hogy nem a megfelelő férfival hozza össze a sors az ember lányát. S hogy ki tartozik ebbe a besorolásba, azt mindenkinek a saját belátására bízzuk. Létezik azonban egy-két olyan „őslenyomat", akiktől bizton nem remélhetnek semmi gyümölcsözőt a hölgyek. De nem vagyunk ünneprontók, jöjjenek először a nyerő kategóriák!
jún. 2
3:18
Cristiano Ronaldo orosz modellel vakációzott (Blikk)
AJACCIO — Új barátnővel lazított a június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság előtt Cristiano Ronaldo (25). A Real Madrid portugál focistája az orosz fehérneműmodell Irina Sajakkal (24) vakációzott.
jún. 2
3:36
24 éve csak nézők vagyunk a vébén (Blikk)
BUDAPEST — Magyar futballcsapatnak utoljára huszonnégy éve szurkolhattunk a labdarúgó-világbajnokságon. Legjobbjaink 1986-ban, Mexikóban képviselték hazánkat.
jún. 2
3:40
Olvasóink leváltanák Koemant (Blikk)
BUDAPEST — Elegük van a szurkolóknak a magyar labdarúgó-válogatott vergődéséből és Erwin Koeman (48) szövetségi kapitányból. A németek elleni, kilátástalan produkciót, a 3-0-s vereséget követően megkérdeztük olvasóinkat: vajon ha szombaton a hollandok ellen is kudarcot vall a válogatott, leváltanák-e a szövetségi kapitányt?
jún. 2
3:54
Gera meze 275 ezret ért (Blikk)
BUDAPEST —  „Fulham – Hamburg 2010. 04. 29. Győztes gólt szereztem ebben a mezben!" – így dedikálta Gera Zoltán (31) azt a dresszét, amelyet az Európa-liga elődöntőjének visszavágóján viselt és jótékony célú árverezésre ajánlott fel.
jún. 2
4:12
Nincs menekvés, jön a homok! (Blikk)
GOLMUND — Hollywoodi trükkfilmesek a kezüket-lábukat törnék, hogy lencsevégre kapjanak készülő világvége-filmjükhöz egy ilyen homokvihart, ami a napokban pusztított a kínai Golmund városában.
jún. 2
4:16
93 évesen is fociedző (Blikk)
jún. 2
4:30
Eláll az eső, kiderül! (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Májusi eső aranyat ér? Soha ilyen sok csapadék nem esett még le májusban, amióta csak mérik a lehullott víz mennyiségét, Baranyában és az Északi-középhegységben például két nap alatt annyi hullott, mint máskor egész hónapban sem.
jún. 2
4:48
Éjszakánként lovasoké a vár (Blikk)
BUDAPEST — Hihetetlen, milyen mutatványokra képes egy tökéletesen képzett lovas a paripája hátán. Az Epona Spanyol Lovasiskola tanítványai akadémiai szinten, öt éven át sajátítanak el mindent, amit a lovaglás művészetéről tudni lehet. Erre a világon mindössze négy helyen van lehetőség.
jún. 2
5:06
13 milliárdos esküvőt tervez Vilmos herceg (Blikk)
LONDON — Mesebeli esküvőt tervez szerelmével, Kate Middletonnal (28) a brit trónörökös, Károly herceg fia, Vilmos (27). Az esküvő állítólag 13 milliárd forintba fog kerülni, az egyik brit bulvárlap már a menyegző részleteit tartalmazó dokumentumhoz is hozzájutott.
jún. 2
5:24
Geszti hadat üzent Ferónak (Blikk)
BUDAPEST — Kiderült: Nagy Feró mellett Geszti Péter (45) is zsűrizik az X-Faktorban! A Rapülők egykori frontembere elõre látja: Feróval heves vitáik lesznek.
jún. 2
5:26
Erika: Nincs rajtam semmi mű! (Blikk)
BAKONYSZOMBATHELY — A természetes szépséget szeretné hangsúlyozni Treuer Erika (22), ezért jelentkezett a Blikk szépségversenyére. Korábban soha nem készült róla fotósorozat, pláne nem félmeztelen. Bár nem szégyenlős, meg sem fordult a fejében, hogy hasonlóban vegyen részt, de lapunk ajánlatának nem bírt ellenállni. Gondolt egyet, és nevezett, hogy övé lehessen az egymillió forint és a…
jún. 2
5:42
Anthony Hopkins megáldott minket (Blikk)
BUDAPEST ‒ Az ördögöt talán igen, de az esőistent nem sikerült elűznie Budapestről Sir Anthony Hopkinsnak (72), aki épp ezért kedd délutánig ki sem dugta az orrát a belvárosi forgatási helyszínre, pedig előző nap még esős jelenet felvételére készültek.
jún. 2
6:30
Államfőjelölés: csak frakciótagokkal konzultál a Fidesz (hirado.hu)
Nem veti be az öt évvel ezelőtti módszert, a szimpátiaszavazást a Fidesz a köztársaságielnökjelölt-állítás kapcsán, félő ugyanis, hogy az első helyre Sólyom László futna be, márpedig a pártszövetség nem akarja, hogy az államfő újrázzon - írja a Népszabadság, mely úgy tudja: Orbán Viktor kormányfő Lázár János frakcióvezetőt bízta meg azzal, hogy a képviselőcsoportban felmérje, kit tartanának…
jún. 2
6:36
Alföldi befogja színészei száját (BorsOnline)
Sokak várakozásával ellentétben átvette a Gundel Művészeti Díjat Stohl András. A zártkörű esemény résztvevői öleléssel és biztató szavakkal támogatták a nemrégiben balesetet okozó színészt.
jún. 2
6:38
Ítélet (BorsOnline)
jún. 2
6:40
Nem emlékszik szörnyű tettére a zsákos gyilkos? (BorsOnline)
Néhány éves korában egy jómódú család fogadta örökbe a zsákos gyilkosként elhíresült M. Ádámot. Az amnéziás férfit több ügyvéd is védi.
jún. 2
6:48
Betonutas vezért kap az MNV (hirado.hu)
A Betonút Zrt. korábbi vezérigazgatója lesz a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. új vezérigazgatója - értesült a Népszabadság, mely szerint Horváth Gergely Domonkos munkatársai közé a hírek szerint a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.-től kerülhetnek be kulcsemberek
jún. 2
6:50
Egekbe szállnak a gyümölcsárak (hirado.hu)
A termés harmada elpusztult az eső miatt, ez azonban csak az átlag, régiónként és gyümölcsfajtánként sokkal rosszabb is lehet az arány
jún. 2
6:54
Csodát tettek az orvosok Tara Reid testével (BorsOnline)
Boldogan mutathatta meg csodás testét tegnap Las Vegasban Tara Reid. Az Amerikai pite sztárja jó ideje szégyenkezett elrontott plasztikai műtétei miatt, de az orvosok csodát tettek vele.
jún. 2
6:56
Lindsay Lohant megerőszakolta egy fotós (BorsOnline)
Az egyik legbájosabb, legkeresettebb gyereksztár volt, de alkoholista, drogos, szexfüggő botrányhősnővé züllött. Sorozatunk harmadik része Lindsay Lohan tragédiájáról szól.
jún. 2
7:06
Trükköznek az autókereskedők (hirado.hu)
Forgalomba helyezik a járműveket a kereskedők, miközben vevő még nincs rájuk. Ez papíron javítja az értékesítést, és a kereskedői teljesítmények összevetésekor jól mutat
jún. 2
7:08
Hétszázmilliós vita a Margit hídról (hirado.hu)
A kivitelező az átkelőt a tervezettnél 111 nappal később, csak 2010 december közepén adnák vissza a forgalomnak
jún. 2
7:10
Csúnyán elbántak az AC/DC-vel a román-magyar határon! (hirado.hu)
A bandát alig akarták átengedni, csak egy tetemes összeg fejében indulhattak tovább, s számlát sem kaptak
jún. 2
7:12
Fél éve van Tabáninak? (BorsOnline)
Egyes feltételezések szerint Tabáni István nem fogja majd bírni az iramot az ősszel induló tehetségkutatók leendő sztárjaival, és eltűnik a süllyesztőben. A csepeli kiscsillag menedzsere hárít.
jún. 2
7:12
Robbantottak a hazai mozik (hirado.hu)
A térhatású filmeknek köszönhetően nőtt a mozik forgalma
jún. 2
7:14
Koszi-klán: 240 évet osztott ki a bíróság (BorsOnline)
Kommandósok gyűrűjében ítélkezett a bíróság, és összesen 240 évnyi börtönt osztott ki a Koszi-klán 41 vádlottjának. A maffia vezetői 18 év múlva szabadulhatnak, a diósdi kettős emberölést elkövető, de vádalkut kötő bérgyilkos 20 évet kapott.
jún. 2
7:16
Családi vita miatt gyújtotta fel a nejét (BorsOnline)
Az ausztrál férfi annyira dühös lett veszekedés közben a feleségére, hogy végleg el akarta hallgattatni.
jún. 2
7:24
Új üzemet épít Győrben a Pannon Tools (hirado.hu)
Az autóipari beszállító egy helyre telepítené a termelést
jún. 2
7:26
Parkolási anomáliák az Alkotmánybíróságon (hirado.hu)
A parkolóőr és nem hatósági személy intézkednek a tilosban parkoló autósokkal szemben - ezt kifogásolja az Emberibb Parkolásért Mozgalom
jún. 2
7:42
Brutálvízállásokra számítanak a folyókon (hirado.hu)
Több település továbbra megközelíthetetlen személyautóval Észak-Magyarországon az árvíz miatt, és továbbra sem lehet áthaladni a sátoraljaújhelyi határátkelőn, a vasúti közlekedésben pedig fennakadások vannak
jún. 2
7:44
OMG - Egymilliárdból rázhatják gatyába az állami honlapokat (hirado.hu)
Egy szakértő szerint egy 8-12 fős csapattal leghamarabb egy év alatt végezhető el az átalakítás
jún. 2
7:46
Lemondott a japán kormányfő (hirado.hu)
A kormányfő népszerűsége a mélypontra, alig 17 százalékra zuhant
jún. 2
7:48
Brad Pitt elnök akar lenni (Blikk)
jún. 2
7:48
Stohl-ügy: Alföldi befogja a színészei száját (Habostorta)
Kitüntetést és vastapsot kapott Stohl András
jún. 2
8:00
Dakka: megúszták a bérlők a házomlást (hirado.hu)
Összeőlt egy ötszintes élpület Bangaldeshben: Összedőlt egy ötszintes épület Bangladeshben: a ház bérlői megúszták a szerencsétlenséget, a szomszédos házak lakói közül azonban kilenc meghalt, mintegy félszáz megsebesült, és több tucatnyian rekedtek a romok alatt
jún. 2
8:06
BKV-botrány - Átcímkézték a mozgólépcsőt (BorsOnline)
Már nemcsak az élelmiszereket, hanem a mozgólépcsőt is átcímkézik. A Deák téri felújított mozgólépcső alkatrészeit nem a címkén szereplő német, hanem egy kínai cég gyártotta le.
jún. 2
8:18
Nicaragua felfüggesztette diplomácia kapcsolatait Izraellel (hirado.hu)
"Nicaragua elítéli az izraeli kormány által véghezvitt bűnös támadást a humanitárius missziót teljesítő flottilla ellen"
jún. 2
8:20
Három embert gyilkolt meg egy világháborús légibomba (hirado.hu)
A második világháborúban a szövetségi légierő által ledobott bomba hatástalanításán dolgoztak a német szakemberek, amikor az váratlanul felrobbant
jún. 2
8:22
Páncélozott konvojjal menekítették ki Karzait (hirado.hu)
A loja dzsirga alatt rakáta csapódott be és lövések hallatszottak Kabulban. Hamid Karzai afgán elnököt kimnekítették. Károkról, sebesültekről egyelőre nem érkezett jelentés
jún. 2
8:24
Szerelembe esett az ellenséggel Pattinson kedvese (Blikk)
jún. 2
8:36
Sikeresen hazatért a Szojuz (hirado.hu)
A Szojuz TMA-17 helyi idő szerint szerda reggel a kazahsztáni sztyeppéken ért földet
jún. 2
8:38
Rubin Kristóf: Benkő a saját székletét is megenné (hirado.hu)
Én vagyok a legnagyobb és a legtökéletesebb a média világában - mondta a lantművész
jún. 2
8:40
Koncertek, népi alkotótábor, cirkusztanoda - ingyenes gyerekprogramok a Hajógyári-szigeten (hirado.hu)
A nyitó hétvégén a többi között a Makám együttes A vakond vára című interaktív gyerek- és családi műsora, Bartha Antal Bábszínháza és Gryllus Vilmos koncertje szórakoztatja a résztvevőket
jún. 2
8:42
Kóbor önállósodik (BorsOnline)
Túl a hatvanon is pörgős életet él Kóbor János. Az Omega énekese pályafutása első szólólemezét készíti, önéletrajzi ihletésű visszaemlékezéseit írja, zenekarával pedig folyamatosan koncertezik.
jún. 2
8:54
Mónika beintett Fábrynak (hirado.hu)
A showmans azt javasolta, hogy a műsorvezetőnő egy férfi kedvéért mondjon le a tévézésről, és álljon be háztartásbelinek
jún. 2
8:56
Ázsia is lefelé vette az irányt (hirado.hu)
A befektetőket továbbra is aggasztja a kínai gazdasági növekedés lassulása, de a japán miniszterelnök lemondása sem kedvezett a hangulatnak
jún. 2
9:00
Összeroppant a No Thanx volt énekese (Blikk)
jún. 2
9:12
Végtagok nélkül úszná át a La Manche csatornát egy francia férfi (hirado.hu)
A 42 éves Philippe Croizon 24 óra alatt akarja megtenni a 22 mérföldes távot
jún. 2
9:14
Íme a legjobb tévések listája! (hirado.hu)
Az Entertainment Weekly Homer Simpsont választotta az utóbbi két évtized legjobb televíziós és filmes karakterének

Keresés