2010. június 2. szerda

jún. 2
6:36
Visszatért a Földre az űrhármas a Szojuz TMA-17 fedélzetén (Infostart)
Rendben földet ért szerdán reggel Kazahsztánban az orosz - amerikai - japán űrhármas a Szojuz TMA-17 űrhajó visszatérő egységével.
jún. 2
8:48
Vége a letöltésnek? Beindultak a hatóságok... (168 Óra Online)
A brit média-felügyeleti szerv által közzétett, a májusban elfogadott kalózkodás elleni törvény végrehajtására vonatkozó javaslat szerint 2011-től kezdenék meg a jogsértő internetezőkre vonatkozó adatgyűjtést, és az illegális letöltésre figyelmeztető üzenetek kiküldését Nagy-Britanniában.
jún. 2
15:24
Óriási veszély! Bele is halhat, ha szexelni akar... (168 Óra Online)
Sok férfi szégyenérzete okán nem mer orvoshoz fordulni potenciazavarával, ezért inkább online kínált "gyógyszereket" vásárol, remélve, hogy segít. A hivatalosan vényköteles, de recept nélkül megvásárlásra kínált gyógyszerek fogyasztása jelentős kockázattal jár, a hamis tabletták nem hogy nem segítenek, de súlyosbíthatják a problémát.
jún. 2
18:18
Itt lesz hamarosan a következő vulkánkitörés! (Infostart)
A következő évtizedben nagy valószínűséggel vulkáni kitörés várható a Kanári-szigeteken. Ez a kérdés is erősen foglalkoztatja a tudományos kutatókat a vulkanológiai konferencián, amelyet éppen a Kanári-szigetek egyik településén, Puerto de la Cruz városában tartanak.
jún. 2
20:06
Mi történik, ha virtuális zsiráfot virtuális vízbe tesznek? (Infostart)
Habár sok nagytestű állat kiválóan úszik, a zsiráfokról az a nézet járta, hogy erre képtelenek. Most azonban tudósok számítógépes szimulációval bebizonyították, hogy a hosszú nyakúak sem fulladnak meg a vízben - legalábbis virtuálisan. A valóságban ugyanis sokkal nehezebb a dolguk, mint például egy lónak.

Keresés