2010. június 7. hétfő

jún. 7
6:30
Pacemaker a végrendeletben: nem száll sírba (168 Óra Online)
Elhunyt szívbetegek szívritmust szabályozó pacemakert vagy bonyolultabb változatát, a mellkasukba beültethető defibrillátort adományoztak végrendeletükben, mivel az elhalálozásuk után kiemelt készülékek továbbra is működésképesek - ismertették amerikai kutatók a Heart Rhythm Society 2010 nemzetközi kongresszusán.
jún. 7
9:03
Mégsem klimaxolnak a férfiak? (Infostart)
Nincs tudományos bizonyíték arra, hogy valóban létezik férfiklimax - hívta fel a figyelmet egy nemrég megjelent tanulmány.
jún. 7
12:33
Döbbenetes összefüggés az őszülés és bőrrák között (168 Óra Online)
Hatékonyságát a szemöldök és a haj őszülésével is jelezheti két új kísérleti szer, amelyet számos sikertelennek bizonyult, melanoma elleni vegyület után eredményesnek találtak amerikai kutatók - írja az MTI.
jún. 7
16:24
Magyarok: szex helyett stressz (168 Óra Online)
A magyarok ötöde havonta vagy ritkábban él szexuális életet, kétharmada gyakran stresszel, a megkérdezettek felének pedig nagyon kevés közeli barátja van - derült ki a HáziPatika.com felméréséből.
jún. 7
20:45
Tablettát szedhetünk a nyomasztó emlékek ellen (Infostart)
Megszabadítja a katasztrófák és balesetek túlélőit a nyomasztó emlékek negatív hatásaitól az az új tabletta, amelyet amerikai kutatók fejlesztettek ki - adta hírül a Daily Mail.

Keresés