2010. június 7. hétfő

jún. 7
5:18
Gyurcsány beolvasott, de Mesterházy ölelgette (168 Óra Online)
Több döntést hozott az MSZP vasárnapi kongresszusa: a párt segélyalapot hoz létre és gyűjtést indít az árvízkárosultak megsegítésére, valamint tanácsadó jogsegélyszolgálatot indít a szakmai indok nélkül elbocsátott köztisztviselőknek.
jún. 7
5:18
Még nincs pontos diagnózis! Már két hete fekszik a magyar sztár! (ATV)
Jó ideig még biztosan otthon kell maradnia.
jún. 7
5:36
Felsőzsolca: víz alatt a város, a polgármester eltűnt - percről percre + videó (ATV)
A helyiek szerint sem a védekezést, sem a kitelepítést nem szervezték kellő gondossággal.
jún. 7
6:12
Pintérnek egy hete maradt ígéretei teljesítésére (Alternatív Energia)
Egy hete maradt Pintér Sándor belügyminiszternek, hogy javítson a közbiztonságon - legalábbis eredeti, kinevezése előtt tett ígérete szerint. Az árvízi helyzet azonban sok mindent felülírt: péntekre meghirdették ugyan a belügyminisztériumi állománygyűlést, amelyen állítólag rendőri vezetők fejei hulltak volna porba, ám azt el kellett halasztani. Talán a héten pótolják, ám erősen kérdéses, hogy a…
jún. 7
6:30
Módosult a sárga csekkes befizetés (Alternatív Energia)
Többmillió embernek okozhat bosszúságot és többletkiadást egy új jogszabály, melynek értelmében már nem elég, ha a "sárga csekken" feltüntetett fizetési határidőig fizetjük be a különféle közműdíjakat vagy telefonszámlákat. Május elsejétől ezen időpontig meg is kell jelennie az összegnek a kedvezményezett számláján. Ellenkező esetben késedelmi pótlékot számíthatnak fel.
jún. 7
6:32
Önkormányzatok: súlyos győzelem (Alternatív Energia)
Az őszi önkormányzati választás előtti utolsó pillanatokban, törvénymódosítással kívánja a kormánypárt - az amúgy is várható jobboldali győzelem arányát meghaladó mértékben - "bebetonozni" magát a képviselő-testületekbe - állítja az ellenzék.
jún. 7
6:34
Tisztázni kell, hol hibázott az MSZP (Alternatív Energia)
Tragikus volt az MSZP eddigi ellenzéki magatartása - mondta információnk szerint a párt vasárnapi kongresszusán Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök úgy vélte, amit most csinálnak, az nem pártszakadáshoz, hanem párterózióhoz vezet.
jún. 7
6:48
Tömegesen menekülnek öngyilkosságba a hitelesek? (168 Óra Online)
A gazdasági válság az öngyilkosságok számában is érezteti hatását. Békés megyében is többen vetettek véget az utóbbi időkben a kilátástalan jövőjük miatt az életüknek. Most már vannak olyan életbiztosítások, amelyekben szerepel az öngyilkosság is a lehetséges halálokok között. Ez akár egy nem kívánatos lavinát is elindíthat - írja a .
jún. 7
6:48
Dübörögtek a paták egész hétvégén (Alternatív Energia)
Óriási tömeget vonzott idén is a Nemzeti Vágta. A tikkasztó meleg ellenére minden erejüket felhasználva küzdöttek az egyes települések lovasai. A korhű jelmezek, a tüzes vágta, valamint a jótékonysági lovasfutam a közönséget szórakoztatta, amíg a versenyzők a díszkardért és 20 millió forintért versengtek.
jún. 7
6:54
Késelés a VIII. kerületben (Infostart)
Életveszélyes sérülést szenvedett egy férfi, akit Budapesten egy lakásban késeltek meg - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.
jún. 7
7:06
Roubini: Orbánék megszorításokra készítik fel a lakosságot (ATV)
„Az államcsőd nyilvános emlegetése nem építő jellegű.”
jún. 7
7:08
Iszlamisták támadták meg az izraeli kommandósokat a török segélyhajón + videó (ATV)
Bizonyítékokat találtak az állítás alátámasztására.
jún. 7
7:24
Késelés a VIII. kerületben (Metropol)
Életveszélyes sérülést szenvedett egy férfi, akit Budapesten egy lakásban késeltek meg.
jún. 7
7:24
Külföldön maradna a magyar sztár! Egyáltalán nem szeretne hazatérni (ATV)
Csupán a nyár egy részét töltené itthon.
jún. 7
7:42
Brüsszelben titok a Vértesi-támogatás (Metropol)
A Bajnai-kormánynak trükkökre volt szüksége a több tízmilliárdnyi forint közpénzt felemésztő Vértesi Erőmű életben tartásához, az előző Pénzügyminisztérium (PM) a kormány határozatát elszabotálva nem kérte ki az Európai Bizottság véleményét az erőmű állami támogatása tárgyában.
jún. 7
7:48
Egyre több a lejárt enegiaszámla - lapszemle (Infostart)
A Népszabadság arról közöl cikket, hogy az áram- és gázfogyasztókat is kiszolgáló hazai E.ON területén az utóbbi időben emelkedett a lejárt tartozások aránya - közölte Kutas István szóvivő. Pontos adatokat üzleti érdekeikre tekintettel nem kívánt közölni, de leszögezte: több tízmilliárd forint a behajtatlan követelés.
jún. 7
7:50
A vízszint még óránként mintegy 2 centimétert emelkedik a fővárosban (Infostart)
Országosan több mint 3700, ebből Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 3600 embert költöztettek ki eddig az árvíz miatt - közölte a kormányszóvivő.
jún. 7
8:00
Nincs pártszakadás az MSZP-ben (Metropol)
Önálló köztársaságielnök-jelölt állításáról döntött vasárnap az MSZP kongresszusa, amely arról is határozott: a párt segélyalapot hoz létre és gyűjtést indít az árvízkárosultak megsegítésére, valamint tanácsadó jogsegélyszolgálatot indít a szakmai indok nélkül elbocsátott köztisztviselőknek. Az MSZP elfogadta saját, a párt politikai és szervezeti megújításának irányát rögzítő 12 pontját is.
jún. 7
8:00
Lendvai: Varga Mihály „bűnvallomást” tett + videó (ATV)
Megegyeztek az államfőjelölt személyében a szocialisták.
jún. 7
8:02
Négyen meghaltak hajnalban a négyes főúton (ATV)
Az autó egyetlen utasa se élte túl a balesetet.
jún. 7
8:18
Megszólalt a meggyilkolt fideszes képviselő lánya! (168 Óra Online)
A család életében a horror édesanyám meggyilkolásával kezdődött, és azóta is tart! - mondta el Vujity Tvrtkónak a meggyilkolt Balla Irma lánya, Schöntsein Vanda, aki elképzelhetetlennek tartja, hogy testvérének köze lehetett édesanyja brutális meggyilkolásában. Határozottan közölte: addig küzd, amíg meg nem lesz az igazi gyilkos.
jún. 7
8:36
Füllentős erotika (Metropol)
Nagyon betyáros nép a magyar, ujujuj, nagyon betyáros! Ezt bármelyik óvszert vagy potencianövelőt árusító cég marketingese igazolhatja.
jún. 7
8:36
Retteg a naptól Nicole Kidman (ATV)
Pont Hawaii-n forgatja következő filmjét.
jún. 7
8:38
Budaörs: új légimentő helikopterekre lesz szükség 3 éven belül + videó (ATV)
Gyereknapot tartottak vasárnap a budaörsi légimentő bázison.
jún. 7
8:54
Hajnali horror - Románok haltak meg Újszilvásnál (Alternatív Energia)
Négyen életüket vesztették egy balesetben hétfőn hajnalban a 4-es út újszilvási lehajtójánál - közölte Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság
jún. 7
9:12
Nyert? Nem nyert? Itt megnézheti! (ATV)
A Szerencsejáték Zrt. 2010. 22. játék-, illetve fogadási heti nyerőszámai és nyereményei.
jún. 7
9:14
Illegális aranyásás okozott tömeges ólommérgezést (ATV)
163-an haltak meg Nigériában illegális aranybányászat okozta környezetszennyezés miatt.
jún. 7
9:18
Ma kezdődik az alkotmány-előkészítő eseti bizottság létrehozásáról szóló vita (Infostart)
Ma kezdődik az Országgyűlésben az alkotmány-előkészítő eseti bizottság létrehozásáról szóló határozati javaslat általános vitája.
jún. 7
9:20
Tölgyessy: Egy hét alatt a valóság beköszönt a reménység hitében élő közvéleménynek (Infostart)
A könnyű gazdasági megoldás reménye a pénzpiacok határozott válaszával elillant, mára egyértelmű, hogy áldozathozatal nélkül nem megy, Orbán Viktornak pedig felelős kormányzásba kell kezdenie, hétfőtől már számokkal alátámasztott mondanivalót vár a világ az új hatalomtól - mondta Tölgyessy Péter a Kossuth Rádió reggeli műsorában.
jún. 7
9:30
Halálos áldozata is van az árvíznek (168 Óra Online)
Halálos áramütést szenvedett az árvízzel sújtott Felsőzsolcán egy középkorú férfi - mondta Sáhó Zoltánné, a város jegyzője.
jún. 7
9:48
Mobil gát védhetné meg a Római partot (Alternatív Energia)
Az óbudai kerület csak 760 centiméterig képes az árvizet megoldani, ennél magasabb vízszintnél a Fővédműnél, a Nánási és Királyok útja védműnél kell védekezni, amelyet a Fővárosi Csatornázási művek meg is tett tegnap, ám a Római Partot nem lehet megvédeni ezzel sem a vízelöntéstől - mondta Bús Balázs, Óbuda polgármestere a Klubrádió reggeli műsorában.
jún. 7
9:48
Továbbra is tucatnyi települést zár el az árvíz (Metropol)
Az árvízi védekezésben mintegy húszezren vesznek részt, az árvíz gondot okoz a távolsági és a helyi közlekedésben is. Várhatóan este tetőzik a Duna Budapestnél. Az országban 265 településén kell védekezni.
jún. 7
9:48
Matolcsy: tucatnyi adónemet ki lehet vezetni még idén (ATV)
Az akciótervnek két feladatot kell teljesítenie.
jún. 7
9:50
Ismét Budapestre látogat Sting (ATV)
A Londoni Királyi Filharmonikus Koncertzenekarral együtt érkeznek majd.
jún. 7
9:52
Zuhan a tőzsde, felfüggesztették az OTP-t (ATV)
Visszaeséssel nyitottak a vezető nyugat-európai tőzsdék is.
jún. 7
10:06
Ezren emlékeztek Trianonra az ezeréves határnál (Metropol)
Erdély-szerte megemlékeztek a hétvégén a trianoni békeszerződés aláírásának 90. évfordulójáról, mintegy ezer, Nagyváradról, Kolozsvárról és a Székelyföld különböző szegletéből érkezett személy válaszolt az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT), az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) és a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) felhívására, és "zarándokolt" el Gyimesbükkbe - tudósítanak a hétfői romániai magyar…
jún. 7
10:24
"Ennyi Duna-érett prímáslelencet egy rakáson..." (168 Óra Online)
Tizenhárom éves korára elvesztette a szüleit, mára pedig azt is tudja, milyen érzés PR-anyagnak lenni. Az ENSZ- és a Junior Prima díjas színész és rendező szerint a színház ne udvariaskodjon. Legújabb, Tollfosztás című darabjában öt fiatal megszökik a nyári táborból, és megpróbál hazajutni. Közben megismerjük őket és a világunkat – udvariaskodás nélkül. Néha nevetünk is. Balogh Rodrigó…
jún. 7
10:24
Lopták a cigit a reptéri rakodók (Alternatív Energia)
Háromszáz doboz cigarettát tartalmazó csomagot lopott két reptéri munkás Ferihegyen, miközben a feladott poggyászokat rakodták - közölte a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság.
jún. 7
10:24
Hét tornádó pusztított Amerikában vasárnap (ATV)
Legalább hét halálos áldozat van.
jún. 7
10:26
Róna: A Fidesznek nincs elképzelése a gazdaság rendbetételére (ATV)
A közgazdász szerint Kósa és Szijjártó nyilatkozatai önmagukban kevésbé kártékonyak, mintha a kormánypárt felkészületlenségével összhangban értékeli őket a piac.
jún. 7
10:28
„Sokan meglepődnek majd” Álnéven készül botránykönyv az RTL sztárjáról (ATV)
A közvélemény keveset tud a valós életéről.
jún. 7
10:42
Reptéri tolvajokat fogtak a ferihegyi rendőrök (Metropol)
Háromszáz doboz cigarettát tartalmazó csomagot lopott két reptéri munkás Ferihegyen, miközben a feladott poggyászokat rakodták - közölte a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI).
jún. 7
10:42
Ma estére várják a tetőzést Budapestnél (Alternatív Energia)
A szakemberek előrejelzése szerint Budapestnél várhatóan a hétfő esti, éjszakai órákban, 820 centiméter körüli vízszinttel tetőzik a Duna.
jún. 7
10:42
Nyolc embert találtak bűnösnek a bhopali katasztrófa miatt (ATV)
Több ezer ember haláláért felelnek.
jún. 7
10:44
Nagyszabású akcióra készülő terroristákat lőttek le a Gázai övezetnél (ATV)
Búvárruhában, felfegyverkezve tartottak a part felé.
jún. 7
10:46
Két óra alatt 30 milliós adomány gyűlt össze a Vidám Vasárnap istentiszteleten + videó (ATV)
Vasárnap több keresztény felekezet istentiszteletein is adományokat gyűjtöttek az árvízkárosultak javára.
jún. 7
10:48
Várhatóan este tetőzik a Duna Budapestnél (Infostart)
A szakemberek előrejelzése szerint Budapestnél várhatóan a hétfő esti, éjszakai órákban, 820 centiméter körüli vízszinttel tetőzik a Duna - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.
jún. 7
11:18
Enyhe a terrorfenyegetettség Magyarországon + videó (ATV)
Öt kategóriába sorolják az országokat.
jún. 7
11:36
Választási csalás kötődött a fideszes igazságosztóhoz (ATV)
Most az lesz a feladata, hogy az elszámolást koordinálja.
jún. 7
11:38
"Borzalmasan néztem ki" Courtney Cox kritikája a botoxról (ATV)
Nem vált a plasztikai beavatkozások hívévé.

Keresés