2010. június 7. hétfő

jún. 7
2:24
Sneijder mindent visz a vébén? (Blikk)
AMSZTERDAM – Wesley Sneijder (25) lehet a holland csapat vezére a június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. A narancsmezesek középpályása reméli, a vébén idei negyedik címét söpri be azok után, hogy az olasz Internazionale játékmestereként mindent megnyert tavasszal. Pedig egy éve úgy tűnt, hogy csak a Real Madrid kispadját koptatja majd a holland nemzeti csapatban 19…
jún. 7
6:48
Hetedik lett Talmácsi (Behaviour)
Talmácsi Gábor a hetedik helyről indulva hetedikként ért célba a Moto2 géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Olasz Nagydíján, Mugellóban.
jún. 7
6:50
Görbiczék az olimpiai bajnok ellen (Behaviour)
A magyar női kézilabda-válogatott a norvég, a szlovén és a francia csapattal szerepel majd azonos csoportban a decemberi dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokságon.
jún. 7
6:52
Kétgólos vereség Szerbiában (Behaviour)
A világbajnoki selejtező előtt álló magyar férfi kézilabda-válogatott 35-33-ra kikapott a szerb csapattól Nagybecskereken szombaton.
jún. 7
6:54
NBA: a Boston Los Angelesben egyenlített a Lakers elleni döntőben (She)
A 32 pontig jutó Ray Allen vezette Boston Celtics Los Angelesben győzte le 103–94-re a Lakerst az NBA nagydöntőjében, így 1–1-re módosította a párharc állását.
jún. 7
7:24
Kassai vezeti a brazil - észak-koreai meccset (Metropol)
A pekingi olimpia döntőjén is közreműködő, 34 éves Kassai asszisztense Erős Gábor és Vámos Tibor lesz. Legutóbb 1998-ban, Vágner László személyében tevékenykedett magyar játékvezető futball vb-n.
jún. 7
7:26
NHL: egyetlen siker hiányzik a Chicagónak (Metropol)
Már csak egyetlen siker választja el a Chicago Blackhawks csapatát a Stanley Kupa megnyerésétől, miután az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) döntőjének ötödik mérkőzésén 7-4-re legyőzte a vendég Philadelphia Flyers együttesét.
jún. 7
8:18
NBA: otthon botlott a címvédő Lakers (Metropol)
A címvédő Los Angeles Lakers kikapott vasárnap a vendég Boston Celticstől, így 1-1-re áll az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 64. nagydöntője.
jún. 7
9:00
Budapest Honvéd: Bajner Bálint kölcsönből végleg kispesti lett (She)
Bajner Bálint elfogadta a Budapest Honvéd ajánlatát, a fiatal játékos másfél évig a piros-fekete egyletet szolgálja.
jún. 7
9:00
A címvédő vár kéziseinkre az EB-n (Blikk)
ODENSE — Azt semmiképp sem lehet mondani, hogy a magyar női kézilabda-válogatott mellé állt volna a szerencse a decemberi Európa-bajnokság sorsolásán.
jún. 7
9:02
8,7 milliárdos ajánlat Gerrardért (Blikk)
MADRID — Steven Gerrard (30) lehet José Mourinho (47) első sztárigazolása a Real Madrid focicsapatánál.
jún. 7
9:04
A brazilok meccsén fúj a VB-n Kassai (Blikk)
JOHANNESBURG — Megkapta első mérkőzését a labdarúgó-világbajnokságon Kassai Viktor (34) játékvezető.
jún. 7
9:36
Cselgáncs: Joó Abigél aranyérmet szerzett a bukaresti világkupán (She)
A pályafutása ötödik 78 kilós nemzetközi versenyén induló Joó Abigél harmadik aranyérmét szerezte, ráadásul a közepes erősségű ellenfelek eltángálása mellett két igen rangos riválist is legyőzött a bukaresti világkupaversenyen.
jún. 7
9:38
Férfi vízilabda ob I: Varga Dániel és Dénes is Rijekában folytatja (She)
A vasassc.hu tájékoztatása szerint a Vasastól a horvát Primorje Rijeka vízilabdacsapatához igazolt Varga Dániel és Varga Dénes.
jún. 7
10:12
Vb 2010: Júlio César szerint a brazilok a torna esélyesei (She)
A brazil válogatott kapusa, Júlio César szerint az ő csapata a favorit a pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 7
10:30
Vb 2010: a kerettel tarthatott Dél-Afrikába a sérült szlovén támadó (She)
Sérülése ellenére az utazó kerettel tarthatott Dél-Afrikába a világbajnokságra készülő szlovén labdarúgó-válogatott támadója, Zlatan Ljubijankic.
jún. 7
10:42
A Varga fivérek Rijekában pólóznak tovább (Metropol)
Két olimpiai bajnokkal lett szegényebb a magyar vízilabda-bajnok és kupagyőztes Vasas férficsapata: a 2008-as pekingi aranyérmes Varga fivérek, Dániel és Dénes Horvátországba szegődött el légiósnak.
jún. 7
10:48
Az olimpiai bajnok Varga fivérek Rijekában pólóznak tovább (Infostart)
Két olimpiai bajnokkal lett szegényebb a magyar vízilabda-bajnok és kupagyőztes Vasas férficsapata: a 2008-as pekingi aranyérmes Varga fivérek, Dániel és Dénes Horvátországba szegődött el légiósnak.
jún. 7
11:06
Vb 2010: Robben térdszalagja „kicsit” elszakadt, egy hét alatt felépülne (She)
A holland válogatott Arjen Robben térdszalagjában „kis” szakadás van, amelyet a magyar csapat elleni szombati felkészülési mérkőzésen szedett össze. Ezt maga a játékos nyilatkozta a Studio Voetbalnak, de reménykedik benne, hogy az ilyenkor szokásos egy hónapos felépülési időt akár egy hétre is le tudják csökkenteni.
jún. 7
11:08
Tömegsport: Major József lett a gödi Fétis-futás győztese (She)
A háromnapos Gödi Fesztivál keretében jubileumi, tizedik alkalommal rendezték meg a Fétis Crossfutást, amely az elmúlt esztendőkben hagyományőrző és más sportprogramokkal együtt került a Duna-parti város naptárába. A 14 kilométeres futást Major József nyerte, az olimpikonok labdarúgócsapatában Kovács István, Noszály Sándor és Virág Lajos is pályára lépett.
jún. 7
11:10
Válogatott: Erwin Koeman szerint az eredmények alapján meneszthetik (She)
Erwin Koeman, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a De Telegraafnak nyilatkozva elmondta, a Magyar Labdarúgó-szövetség új elnöke dönt majd a sorsáról június 14-én. A kapitány szerint a legutóbbi eredmények ellene szólnak, az viszont mellette, hogy felkészülési meccseken szenvedett súlyos vereségeket a magyar együttes.
jún. 7
11:36
Nadal megelőzte Federert (Metropol)
A francia nyílt teniszbajnokságon vasárnap diadalmaskodott spanyol Rafael Nadal vette át a vezetést a svájci Roger Federertől a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
jún. 7
11:42
Marokkó: Gerets bejelentette, hogy ő lesz a szövetségi kapitány (She)
Éric Gerets a belga Het Laatste Nieuws napilapnak elmondta, megegyezett a marokkói futballszövetség vezetőivel, és ő lesz az afrikai ország labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya.
jún. 7
11:54
Nadal a legjobb (Behaviour)
A most már második Federer csaknem 300 ponttal került hátrább.
jún. 7
12:00
Serie A: ügynöke szerint Fülöpért nem érkezett ajánlat Olaszországból (She)
Fülöp Márton ügynöke elmondta: sem az Udinesétől, sem más olasz csapattól nem érkezett egyelőre ajánlat a Sunderland magyar kapusáért.
jún. 7
12:02
Alpesi sí: magyar javaslatnak megfelelően alakítják át a vb szabályait (She)
Elfogadták Kaszó Klárának, a Magyar Síszövetség elnökének szabálymódosító javaslatát a nemzetközi sportági szövetség (FIS) 47. kongresszusán, így az alpesisí-világbajnokságon szinte valamennyi ország sportolója szerepelhet a döntő futamban is.
jún. 7
12:30
Webber marad a Red Bullnál (Behaviour)
Egy évvel meghosszabbította az eredetileg 2010 végéig szóló szerződését a világbajnoki pontversenyben vezető Mark Webber, a Red Bull Forma-1-es istálló ausztrál pilótája - jelentette be hétfőn az angol-osztrák csapat.
jún. 7
12:36
Vb 2010: Didier Drogba ma visszatér az elefántcsontparti válogatotthoz (She)
Ma ismét csatlakozik az elefántcsontparti labdarúgó-válogatotthoz Didier Drogba, akinek a singcsontja tört el a Japán elleni felkészülési mérkőzésen.
jún. 7
12:38
Vb 2010: Matthäus szerint a házigazda lesz a torna leggyengébb csapata (She)
Lothar Matthäus, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya nem sok jót jósol a pénteken kezdődő világbajnokság házigazdájának, Dél-Afrikának. A játékosként 1990-ben világbajnoki címet szerző szakember szerint a Bafana Bafana csúnyán leszerepel majd a tornán.
jún. 7
12:54
Vb 2010: a szlovák csatár a hazai gólrekordra is hajt a tornán (She)
Róbert Vittek, a szlovák labdarúgó-válogatott csatára a Costa Rica elleni pozsonyi felkészülési mérkőzésen (3–0) tavaly augusztus 13-a után volt ismét eredményes a nemzeti mezben.
jún. 7
13:06
Webber szerződést hosszabbított a Red Bull-lal (Metropol)
Egy évvel meghosszabbította az eredetileg 2010 végéig szóló szerződését a világbajnoki pontversenyben vezető Mark Webber, a Red Bull Forma-1-es istálló ausztrál pilótája - jelentette be hétfőn az angol-osztrák csapat.
jún. 7
13:06
Politikai vita a válogatott luxusszállása miatt Franciaországban (Behaviour)
Francia kormánypárti politikusok mellett a szaksajtó is bírálta hétfőn az ország sportügyekért felelős államtitkárát, aki előző nap kifogásolta, hogy a labdarúgó-válogatott egy fényűző luxuskomplexumban lakik Dél-Afrikában a világbajnokság alatt.
jún. 7
13:12
Vb 2010: francia politikai vita a válogatott luxusszállása miatt (She)
Francia kormánypárti politikusok mellett a szaksajtó is bírálta hétfőn az ország sportügyekért felelős államtitkárát, aki előző nap kifogásolta, hogy a labdarúgó-válogatott egy fényűző luxuskomplexumban lakik Dél-Afrikában a világbajnokság alatt.
jún. 7
13:14
Milan: Klaas-Jan Huntelaar megharcol helyéért a csapatban (She)
A goal.com Italiának adott nyilatkozatában Klaas-Jan Huntelaar elmondta, hogy szeretne maradni jelenlegi csapatában, a Milanban.
jún. 7
13:24
Drogba visszatért az edzőtáborba (Behaviour)
Visszatért a pénteken kezdődő világbajnokságra készülő elefántcsontparti labdarúgó-válogatott svájci edzőtáborába Didier Drogba, aki pénteken a Japán ellen 2-0-ra megnyert barátságos találkozón egy ütközés után ráesett a jobb kezére, és eltört a könyöke.
jún. 7
13:30
Vb 2010: megvonná a prémiumot Buffonéktól az olasz miniszter (She)
A Silvio Berlusconi vezette olasz kormány egyik minisztere, Roberto Calderoli megvonná a labdarúgó-válogatott játékosaitól a világbajnoki eredménytől függő juttatást.
jún. 7
13:48
Videó: korán örült a riporter, úgy látta, gól lett a szabadrúgásból (She)
Kissé összezavarodhattak a televíziónézők, amikor a hétvégi, brazil másodosztályú America–Sport Recife mérkőzés kommentátora, Rembrandt Junior úgy látta, hogy a hazaiak által elvégzett szabadrúgás után a labda a kapuban kötött ki. Az örömittas riporter nagy örömében nem vette észre, hogy nem született gól, mivel a labda az oldalhálóban landolt. A mérkőzést egyébként a vendégek könnyedén, 5–0-ra…
jún. 7
14:00
A hollandok nem ötöltek, hatoltak (Behaviour)
A magyar labdarúgó-válogatott 1-1-es félidő után 6-1-re kikapott a világbajnoki résztvevő Hollandiától az Amszterdamban rendezett barátságos mérkőzésen, amely a házigazdáknak az utolsó állomást jelentette a felkészülésben a pénteken kezdődő dél-afrikai tornára. A magyaroknak ezzel a találkozóval zárult a 2009/2010-es szezon. A vendéglátók örömét beárnyékolja Arjen Robben sérülése, aki…
jún. 7
14:02
Spórolnának Buffonékon (Behaviour)
A Silvio Berlusconi vezette olasz kormány egyik minisztere, Roberto Calderoli megvonná a labdarúgó-válogatott játékosaitól a világbajnoki eredménytől függő juttatást.
jún. 7
14:06
Mezkavalkád III.: az elefánt, a sivatagi róka és az oroszlán - videoajánló (She)
A 2010-es labdarúgó-világbajnokságot felvezető sorozatunk keretében több részben mutatjuk be a dél-afrikai tornán szereplő nemzeti válogatottak hivatalos mezeit és azok történetét. Az utolsó összeállításban az eddig kimaradt csapatok szerepelnek. Minden részhez készítünk egy videós anyagot is, amelyben a vb zenéjére mutatjuk be a részt vevő csapatok mezeit, egy-két emlékezetes megmozdulásukkal…
jún. 7
14:24
AS Roma: Adriano megérkezett Rómába, hogy Sensivel tárgyaljon (She)
A Corriere dello Sport napilap beszámolója szerint Adriano megérkezett Rómába, hogy Rosella Sensivel, az AS Roma elnökasszonyával tárgyaljon.
jún. 7
14:42
Vb 2010: Júlio César a hátával szenved, nem véd Tanzánia ellen (She)
Nem állhat a kapuba a Tanzánia elleni mai felkészülési mérkőzésen a világbajnokságra készülő brazil labdarúgó-válogatott első számú kapusa, a Zimbabwe elleni találkozón megsérülő Júlio César.
jún. 7
15:18
Jégkorong: jövőre is lesz magyar-román liga, valószínűleg 9 csapattal (She)
Ligaülést tartott ma a Magyar Jégkorongszövetség, amelyen kiderült, a következő szezonban is megrendezik a Mol-ligát. A versenysorozatban valószínűleg kilenc csapat vesz majd részt, a nevezési határidő július 6. Némileg változik a légiósok szerepeltetéséről szóló szabályzat.
jún. 7
15:20
Pápa: Rajnay Attila szerződéshosszabbítást kapott ajándékba (She)
Egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Rajnay Attila, a Lombard Pápa futballistája. Erről a lombardfcpapa.hu adott tájékoztatást.
jún. 7
15:22
MU: a tulajdonosok adóssága 577 millió dollárral több az eddig ismertnél (She)
A BBC beszámolója szerint a Manchester Unitedet tulajdonló Glazer család által felhalmozott adósságállomány sokkal nagyobb az eddig ismertnél, és összesen mintegy 1.6 milliárd dollárra rúg.
jún. 7
15:36
Vb 2010: sosem volt még hangosabb lelátói hangszer a vuvuzelánál (She)
A Hear the World Foundation hétfőn publikált felmérése szerint a vuvuzela minden idők leghangosabb lelátói hangszere.
jún. 7
15:38
Mezkavalkád III.: az elefánt, a sivatagi róka és az oroszlán - videoajánló (She)
A 2010-es labdarúgó-világbajnokságot felvezető sorozatunk keretében több részben mutatjuk be a dél-afrikai tornán szereplő nemzeti válogatottak hivatalos mezeit és azok történetét. Az utolsó összeállításban az eddig kimaradt csapatok szerepelnek. Minden részhez készítünk egy videós anyagot is, amelyben a vb zenéjére mutatjuk be a részt vevő csapatok mezeit, egy-két emlékezetes megmozdulásukkal…
jún. 7
15:40
Vb 2010: a dánok csatárklasszisa sérült, de játszhat az első meccsen (She)
A világbajnokságra készülő dán labdarúgó-válogatott csatára, Nicklas Bendtner ágyékproblémái miatt nem készülhet társaival, az erőnléti edzővel egyénre szabott foglalkozásokon vesz részt.
jún. 7
15:42
Vb 2010: Júlio César a hátával szenved, nem véd Tanzánia ellen (She)
Nem állhat a kapuba a Tanzánia elleni mai felkészülési mérkőzésen a világbajnokságra készülő brazil labdarúgó-válogatott első számú kapusa, a Zimbabwe elleni találkozón megsérülő Júlio César.
jún. 7
16:06
Új elnökség tárgyal a jégkorong MOL Ligáról (Metropol)
A Magyar Jégkorong Szövetség pénteken felálló új elnöksége tárgyal a MOL-lal a közös magyar-román bajnokság folytatásáról.

Keresés