2010. június 20. vasárnap

jún. 20
4:12
Asi nem adja az első helyet (Blikk)
BÜKFÜRDŐ — „Hiába nyertük meg az első három futamot, óriási a küzdelem, s biztos vagyok benne, hogy a hét végén is nagy csata zajlik majd" – mondta a triplázó Aschenbrenner György (38) a Karpackie-rali, az országos bajnokság negyedik viadala előtt.
jún. 20
5:06
Jubileumi futam előtt áll Talmácsi (Blikk)
SILVERSTONE — Jubileumi futamra készül Talmácsi Gábor (29). A korábbi világbajnok magyar pilóta százötvenedik alkalommal áll rajthoz a gyorsasági motoros világbajnokságon, s bízik benne, lesz oka ünnepelni a mai (Digisport, 12.15) Brit Nagydíjon. Az időmérőn a 19. lett, így az 5. sorból rajtolhat.
jún. 20
8:06
Vb 2010: Gilberto Silva játszhat Elefántcsontpart ellen (She)
A brazil labdarúgó-válogatott középpályása, Gilberto Silva teljes értékű edzésmunkát végzett szombaton, és bevethető lesz a dél-afrikai világbajnokság G-csoportjának 2. fordulójában, az Elefántcsontpart elleni mérkőzésen.
jún. 20
8:21
Kamerun - Dánia 1-2 (Behaviour)
A világbajnokság egyik legizgalmasabb mérkőzését nyerte meg a dán válogatott 2-1-re. Az afrikai csapat még vezetett, de a végig türelmesen, higgedtan játszó európai együttes megfordította a mérkőzést, fontos három pontot szerezve ezzel.
jún. 20
8:57
Rooney bocsánatot kért a szurkolóktól (Behaviour)
Közleményben kért bocsánatot az angol szurkolóktól Wayne Rooney, amiért gúnyos megjegyzést tett rájuk az algériaiak elleni péntek esti világbajnoki mérkőzés után.
jún. 20
9:18
Golf: Woods brillírozott a US Openen, de Johnson is - ő vezet (She)
Tiger Woods idei legjobb teljesítményével, 66 ütéses harmadik fordulóval felkapaszkodott a harmadik helyre a kaliforniai Pebble Beach-ben zajló US Openen. A férfigolfozók idei második kiemelt, úgynevezett major versenyének szombati versenynapján szenzációsan játszott honfitársa, Dustin Johnson is, aki átvette a vezetést.
jún. 20
11:03
Hétfőn kap ellenfelet a négy magyar csapat (Metropol)
Hétfőn délben sorsolják a labdarúgó Bajnokok Ligája- és Európa Liga-selejtező első két fordulójának párosítását, az esemény során mind a négy, nemzetközi kupában induló magyar csapat érdekelt lesz.
jún. 20
11:06
Inter Baki: ki lesz a Loki ellenfele a Bajnokok Ligájában? (Infostart)
Hétfőn délben sorsolják a labdarúgó Bajnokok Ligája- és Európa Liga-selejtező első két fordulójának párosítását, az esemény során mind a négy, nemzetközi kupában induló magyar csapat érdekelt lesz. A Debrecen egyik lehetséges ellenfele az azeri Inter Baki.
jún. 20
11:06
MotoGP: a királykategóriában Casey Stoner hangolt legjobban (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíjának bemelegítésén a királykategóriában az ausztrál Casey Stoner érte el a legjobb időt, megelőzve az összetett pontversenyben vezető spanyol Jorge Lorenzót, valamint saját csapattársát, az amerikai Nicky Haydent.
jún. 20
11:21
Kovács és Janics egyesben és párosban is kikapott (Metropol)
A világbajnoki címvédő Kovács Katalin csak ötödik, a 2004-ben olimpiai aranyérmes Janics Natasa pedig csupán kilencedik lett vasárnap 500 m-en a szegedi Maty-éren zajló kajak-kenu Európa- és világbajnoki válogatóversenyen.
jún. 20
11:42
Vb 2010: Svájc és Chile nem edzhet a hétfői mérkőzés helyszínén (She)
Chile és Svájc labdarúgó-válogatottja nem edzhet hétfői világbajnoki csoportmérkőzésük helyszínén, kímélendő az utóbbi napok esőzéseitől felázott játékteret.
jún. 20
11:44
Inter: Maicon lemondta az albérletét Milánóban - lapértesülés (She)
A spanyol Mundo Deportivo értesülései szerint Maicon, az Inter brazil válogatott védője lemondta az albérletét Milánóban.
jún. 20
11:57
A németek ismét a fellegekben járnak (Behaviour)
A ghánaiak Ausztrália ellen nyújtott, nem éppen fényes teljesítménye után a német futballszurkolók ismét a fellegekben járnak. A két együttes szombaton 1-1-es döntetlent játszott egymással a dél-afrikai világbajnokság D csoportjában.
jún. 20
12:15
Elhunyt az NBA legmagasabb játékosa (Metropol)
Negyvenhét éves korában elhunyt Manute Bol, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság történetének legmagasabb játékosa.
jún. 20
12:36
Elhunyt az NBA legmagasabb játékosa (Infostart)
Negyvenhét éves korában elhunyt Manute Bol, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) történetének legmagasabb játékosa.
jún. 20
12:54
Vitorlázás: a katamaránok uralták a mezőnyt a Fehér Szalagon (She)
Közel kétszáz hajó vágott neki a Balaton keleti medencéjében megrendezett nagyhajós túraversenynek. Ahogyan az várható volt, a katamaránok uralták a mezőnyt, de arra talán senki nem számított, hogy ennyire gyorsak lesznek.
jún. 20
13:12
Jégkorong: még egy napig lehet licitálni a hokis ereklyékre (She)
A magyar jégkorong-válogatott játékosai az árvíz sújtotta Szendrő segítésére különböző tárgyakat ajánlottak fel legkedvesebb relikviáik közül, amelyek a Vaterán kerültek internetes árverésre.
jún. 20
13:27
Győzött a németek ellen a magyar női vízilabda-válogatott (Metropol)
Utolsó, vasárnapi mérkőzésén két góllal verte a németeket a magyar női vízilabda-válogatott a Világliga európai 1-es csoportjának második, messinai tornáján.
jún. 20
13:27
Kamerun az első kieső, Hollandia az első továbbjutó (Behaviour)
Az idei világbajnokság egyik legizgalmasabb mérkőzését vívta egymással Kamerun és Dánia. A végig pörgős összecsapáson az afrikai csapat szerzett vezetést, de az egész meccsen higgadtan, magabiztosan játszó európaiak fordítottak. Kamerun veresége azt is jelenti, hogy számukra véget ért a vb, Dánia viszont a továbbjutásért küzdhet Japán ellen az utolsó fordulóban.
jún. 20
13:29
Janics duplázott 200-on (Metropol)
A délelőtti két vereség után Janics Natasa egyesben és Kovács Katalinnal párosban is megnyerte a 200 m-es küzdelmeket a szegedi Maty-éren zajló kajak-kenu Európa- és világbajnoki válogatóversenyen.
jún. 20
13:48
Talmácsi kiesett a Brit Nagydíjon (Infostart)
Talmácsi Gábor kiesett a Moto2-es kategória vasárnapi versenyében a gyorsaságimotoros-világbajnokság ötödik futamán, a Brit Nagydíjon, Silverstone-ban.
jún. 20
13:48
Vb 2010: a Ghána-Ausztrália meccsen történt üvegbedobálást vizsgálják (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) illetékesei vizsgálják a Ghána–Ausztrália mérkőzésen (1–1)  történteket, mivel a találkozó hajrájában egyes szurkolók műanyag sörösüvegeket dobtak a pályára.
jún. 20
14:39
Brit Nagydíj: Talmácsi kiesett (Metropol)
Talmácsi Gábor kiesett a Moto2-es kategória vasárnapi versenyében a gyorsaságimotoros-világbajnokság ötödik futamán, a Brit Nagydíjon, Silverstone-ban.
jún. 20
15:18
Bükfürdő Rali: Tizedekre menő küzdelem Asi és Herczig között (Infostart)
Az Országos Ralibajnokság negyedik futama Bükfürdő környékén késhegyre menő csatát hozott Aschenbrenner György és Herczig Norbert között. Az élen többszöri helyváltás, és tizedmásodperces különbségek után idén negyedszer is Aschenbrenner György végzett.
jún. 20
15:36
Vb 2010: az olaszok Iaquinta, Gilardino csatárkettőssel rohamoznak (She)
A rendkívül sok bírálatot kapó olasz labdarúgó-válogatott Új-Zéland ellen a Vincenzo Iaquinta, Alberto Gilardino csatárkettőssel vág neki a mérkőzésnek.
jún. 20
15:51
Vereségével nehéz helyzetben Szlovákia (Metropol)
Paraguay 2-0-ra legyőzte a szlovák válogatottat a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság F csoportjának második fordulójában.
jún. 20
16:12
Vb 2010: Kaita több mint ezer fenyegetést kapott, halálosakat is (She)
A nigériai labdarúgó-válogatott Görögország ellen kiállított középpályása, Sani Kaita több mint ezer fenyegetést kapott, köztük halálosakat is.
jún. 20
16:27
Szlovákia - Paraguay 0-2 (Behaviour)
Egy borzasztó mérkőzésen Paraguay nagyon simán, megerőltetés nélkül győzte le 2-0-ra a Szlovák válogatottat. Északi szomszédaink ezzel reménytelen helyzetbe kerültek, míg a dél-amerikai csapat már a nyolcaddöntőben érezheti magát.
jún. 20
16:48
Vb 2010: újabb francia botrány, Evra nekiment egy edzőnek (She)
Újabb balhé a teljesen szétesni látszó francia labdarúgó-válogatottnál: Patrice Evra, a „kékek" csapatkapitánya összetűzésbe keveredett Robert Duverne erőnléti edzővel. Duverne-t az edzői stáb tagjai fogták le, és nyugtatták meg.
jún. 20
17:21
Marosi Ádám aranyérmes az öttusa világkupán (Metropol)
Marosi Ádám nyerte vasárnap a férfi öttusázók Világkupa-döntőjét, Moszkvában. A tavaly is győztes, világbajnoki címvédő magyar versenyző a viadal honlapja alapján erős közepes vívással kezdett, majd negyedik lett úszásban, aztán hibátlanul ment végig a lovaspályán, ezzel három szám után harmadik volt.
jún. 20
17:57
Esélye sem volt a szlovák csapatnak (Behaviour)
Még közepesnek is csak nagyon jó indulattal nevezhető összecsapáson Paraguay simán legyőzte európai riválisát. A mindkét félidőben egy gólt szerző dél-amerikaiak győzelme egy percig sem forgott veszélyben, a halványan teljesítő szlovákok ellen.
jún. 20
17:59
Talmácsi olajra lépett (Behaviour)
Talmácsi Gábor kiesett a Moto2-es kategória vasárnapi versenyéből a gyorsasági motoros-világbajnokság ötödik futamán, a Brit Nagydíjon, Silverstone-ban.
jún. 20
18:15
Új-Zéland ellen sem tudott nyerni a világbajnok! (Metropol)
Hatalmas meglepetésre 1-1-es döntetlennel zárult a címvédő olaszok és az új-zélandiak mérkőzése a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság F csoportjának második fordulójában, vasárnap.
jún. 20
18:18
Videó: bravúrdöntetlen Új-Zélandtól a címvédő olaszok ellen (She)
Óriási meglepetésre 1–1-es döntetlennel zárult az Olaszország–Új-Zéland találkozó.
jún. 20
18:20
Vb 2010: Ön hogyan osztályozná az olasz játékosok teljesítményét? (She)
Ön szerint az új-zélandi futballisták jó játékának vagy az olaszok gyenge teljesítményének köszönhető, hogy a címvédő Olaszország csak 1–1-es döntetlent ért el az óceániai válogatott ellen? Osztályozza a mérkőzés szereplőit!
jún. 20
18:22
Atlétika: Kiss Dániel országos csúcsot ért el a csapat Eb-n (She)
Kiss Dániel 13.32 másodperces országos csúccsal nyerte meg a 110 méteres gátfutást a budapesti atlétikai csapat Európa-bajnokság első osztályában.
jún. 20
18:36
Vb 2010: Montolivo szerint több támogatást kell adniuk a csatároknak (She)
A világbajnoki címvédő szégyenszemre nem bírt az új-zélandiakkal, hiszen 1–1-re végzett egymással az olasz válogatott és a „kiwis" tizenegy.
jún. 20
19:09
Hatalmas káosz a francia válogatottnál (Metropol)
Nicolas Anelka kizárása ellen tiltakozásul nem voltak hajlandók edzeni vasárnap a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon szereplő francia válogatott játékosai.
jún. 20
19:45
Válságtanács az angol csapatnál (Metropol)
Válságtanácskozást tartott vasárnap a dél-afrikai világbajnokságon eddig gyengén teljesítő angol válogatott.
jún. 20
20:06
Kijutott a magyar kézilabda-válogatott a vébére (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 28-25-re győzött Szlovénia ellen világbajnoki selejtezőn, s ezzel, ledolgozva az első mérkőzésen szerzett kétgólos hátrányát, kijutott a tornára.
jún. 20
20:06
Atlétika: Kővágó második, a válogatott ötödik lett a csapat Eb-n (She)
Kővágó Zoltán 66.64 méterrel a második helyen végzett diszkoszvetésben, a válogatott pedig a 4x400-as férfi váltó sikerének köszönhetően az ötödik helyen zárta az atlétikai csapat Európa-bajnokság első osztályának küzdelmeit vasárnap a Puskás Ferenc Stadionban.
jún. 20
20:39
Magyar női kardezüst New Yorkban (Metropol)
Benkó Réka ezüstérmet nyert a női kardozók New York-i Világkupa-versenyén.
jún. 20
20:41
Kijutott a vb-re a magyar férfi kézilabda válogatott (Metropol)
Kijutott a magyar férfi kézilabda-válogatott a jövő évi világbajnokságra, miután a selejtező veszprémi visszavágóján a végletekig kiélezett csatában 28-25-re, összesítésben pedig egyetlen góllal jobbnak bizonyult a szlovén csapatnál.
jún. 20
22:12
NFL: tovább erősíti támadófalát a Redskins, Revis 100 milliót kereshet (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Washington Redskins azután, hogy az idei játékosbörze első körének negyedik választásával megszerezte az Oklahoma Sooners szépreményű támadófalemberét, a mindkét oldalon bevethető tackle-t, Trent Williamset, a bajnok New Orleans Saints 2005-ös első körös választottjával, Jammal Brownnal erősítette meg a keretét.
jún. 20
22:30
Taroltak a brazilok (Blikk)
Johannesburg – Csodagólokkal menetel Brazília a labdarúgó-világbajnokságon. A hatodik vébéelsőségére készülő dél-amerikai gárda a második mérkőzésén 3-1-re győzte le Elefántcsontpartot, így már most továbbjutott a „halálcsoportnak" nevezett kvartettjéből.
jún. 20
22:45
Brazília győzelmével már nyolcaddöntős (Metropol)
A brazil válogatott magabiztos játékkal, 3-1-re legyőzte Elefántcsontpart legjobbjait a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G csoportjának vasárnapi mérkőzésén, ezzel már biztosan ott lesz a nyolcaddöntőben.
jún. 20
22:48
Vb 2010: osztályozza a Brazília-Elefántcsontpart meccs játékosait (She)
Brazília 3–1-re legyőzte Elefántcsontpartot a dél-afrikai világbajnokság G-csoportjában. Osztályozza ön is a találkozó játékosait!
jún. 20
23:39
Olasz blama Új-Zéland ellen (Behaviour)
Olaszország 1-1-et játszott az F csoport második fordulójában Új-Zélanddal. Az európai együttes már a hetedik percben hátrányba került, miután Shane Smeltz pedig közelről lesgyanús helyzetből a hálóba lőtt. Az itáliai csapatnak az egyenlítés is csak büntetőből sikerült, javítani az utolsó fordulóban Szlovákia ellen lehet.

Keresés