2010. június 27. vasárnap

jún. 27
0:15
Világbajnok horvát pólós a Vasasnál (Metropol)
A Vasas férfi vízilabdabajnok és Magyar Kupa-győztes együtteséhez igazolt Miho Boskovic, a Jug Dubrovnik és a horvát válogatott világbajnok csapatkapitánya.
jún. 27
0:18
Vb 2010: Büszke, de egyben csalódott vagyok - Bob Bradley (She)
Egygólos vereséget (1–2) szenvedett Ghánától a dél-afrikai világbajnokság nyolcaddöntőjében az Egyesült Államok, a búcsúzó együttes szövetségi kapitánya a találkozó után arról beszélt: csalódott a kiesés miatt, de büszke csapatára.
jún. 27
0:22
Vb 2010: A futball néha kegyetlen játék - Landon Donovan (She)
A Ghána ellen az amerikai válogatott egyetlen gólját szerző Landon Donovan érthetően elkeseredetten beszélt a hosszabbításban elveszített nyolcaddöntőt követően.
jún. 27
0:26
Vb 2010: Ez hihetetlen, történelmet írtunk - John Paintsil (She)
A ghánai labdarúgó-válogatott 2–1-re nyert az Egyesült Államok ellen a dél-afrikai világbajnokság nyolcaddöntőjében, s ezzel a fekete kontinens nemzetei közül harmadikként jutott be a világbajnokság történetében a nyolc közé.
jún. 27
0:36
Vb 2010: Mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet - Rajevac (She)
Milovan Rajevac ghánai szövetségi kapitány úgy véli, az Egyesült Államok is megérdemelte volna, hogy bejusson a legjobb nyolc közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 27
3:00
Meglepő Maradona (Blikk)
jún. 27
6:51
Egyesült Államok - Ghána: 1-2 (h.u.) (Behaviour)
Ghána hosszabbításban szerzett góllal győzte le az Egyesült Államok csapatát a 2010-es labdarúgó-világbajnokság második nyolcaddöntőjében. Izgalmas, fordulatokban gazdag mérkőzést játszott egymással a két együttes, de talán Ghána valóban többet tett a továbbjutásért, márcsak azért is mert ők két gólt lőttek.
jún. 27
7:48
Férfi kosárlabda: Kocsis Tamás a Körmendtől Salgótarjánba igazolt (She)
Kocsis Tamás – aki az előző idényben csak epizódszerepet kapott az MJUS-Fortress Körmend bajnoki bronzérmes férficsapatában – a Salgótarjánhoz igazolt.
jún. 27
8:06
Súlyemelés: Gyurkovics Ferenc egyre jobb formában van (She)
Gyurkovics Ferenc 380 (180, 200) kilogrammot teljesített a kisújszállási súlyemelő Kisújkupán.
jún. 27
8:42
Olaszország: Cassano reméli, hogy Prandellinél újra válogatott lesz (She)
Antonio Cassano, a Sampdoria támadója bízik benne, hogy Cesare Prandelli, az olasz válogatott új szövetségi kapitánya számít majd rá, annak ellenére, hogy nem a legszebb módon búcsúztak el egymástól az AS Románál.
jún. 27
10:48
Vb 2010: Obama és ghánai kollégája legközelebb mezt cserél egymással (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, Ghána hosszabbításban 2–1-re legyőzte az Egyesült Államokat a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében. Barack Obama, amerikai elnök és ghánai kollégája, John Atta Mills a tegnapi meccs után megállapodott, hogy amikor legközelebb találkoznak, mezt cserélnek egymással.
jún. 27
11:24
Franciaország: Vieira nem akar válogatott lenni Blanc-nál sem (She)
A francia labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya, Patrick Vieira nem óhajt visszatérni a nemzeti együttesbe annak ellenére sem, hogy a dél-afrikai vb-től dicstelenül, győzelem nélkül, már a csoportkörben elbúcsúzó gárda élére júliustól új szövetségi kapitány, az egykori játékostárs, a kiváló hátvéd, Laurent Blanc kerül.
jún. 27
11:42
Blog: Szalai Ádám német sikerre számít az angolok elleni rangadón (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Szalai Ádám, a Mainz magyar válogatott csatára, aki ezúttal röviden beszámol a személyét érintő átigazolási fejleményekről, valamint leírja véleményét a foci-vb német–angol rangadójáról is.
jún. 27
12:18
FTC: a csapat megkezdte július másodikáig tartó edzőtáborozását (She)
Megkezdte edzőtáborozását a Soproni Liga hetedik helyén záró Ferencváros. A klub a Somogy megyei Hencsén készül július másodikáig – tudatta az ftc.hu.
jún. 27
13:45
Doppingmérleg: eddig mindenki tiszta (Metropol)
Eddig "hiába" dolgoztak a doppingszakemberek a Dél-afrikai Köztársaságban zajló labdarúgó-világbajnokságon: a levett minták elemzésének tanúsága szerint minden eddig ellenőrzött játékos tisztának bizonyult.
jún. 27
14:06
Videó: muzsikálva hangolnak Decóék a spanyolok elleni rangadóra (She)
Zenéléssel hangoltak a spanyolok elleni ibériai vb-derbire a portugálok, élükön Decóval, aki magához ragadta a dobot, és megadta a muzsika ritmusát. Tekintse meg a dallamos buszos utazást videón!
jún. 27
14:08
Formula-1: Európai Nagydíj élőben a Nemzeti Sport Online-on (She)
Elkezdődött a Formula–1-es világbajnokság Európai Nagydíja Valenciában! A futamot ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
jún. 27
15:36
Vb 2010: Olaszország 140 millió eurót veszített a korai kieséssel (She)
Az olaszok korai búcsúja a dél-afrikai világbajnokságról 140 milliós bevételkiesést jelent az államnak. Egy jelentés szerint ekkora pluszbevételt könyvelhettek volna el az éttermek, bárok, sportkereskedések és önkormányzatok, ha a squadra azzurra harcban maradt volna a tornán.
jún. 27
15:38
Felkészülés: a Honvéd ikszelt Panenka klubjával, így tornagyőztes (She)
Nemzetközi felkészülési tornán a Soproni Ligában szereplő Budapest Honvéd gól nélküli döntetlent játszott Antonín Panenka klubjával, a cseh bajnokság 12. helyén végző Bohemians 1905-tel, ezzel az eredménnyel pedig megnyerte a tornát.
jún. 27
16:09
Európa Nagydíj: Vettel nyert Valenciában (Infostart)
A Red Bull-lal versenyző német Sebastian Vettel nyerte az autós gyorsasági világbajnokság, a Formula-1 vasárnapi GP-futamát, a valenciai Európa Nagydíjat.
jún. 27
16:09
Vettel nyert Valenciában (Metropol)
A Red Bull-lal versenyző német Sebastian Vettel nyerte az autós gyorsasági világbajnokság, a Forma-1 vasárnapi GP-futamát, a valenciai Európa Nagydíjat. Kilenc versenyzőt megbüntettek, így módosult a végeredmény.
jún. 27
16:09
Fekete csillagok ragyognak az égen (Behaviour)
Egy hihetetlenül izgalmas mérkőzésen Ghána 2-1-re legyőzte az Egyesült Államokat hosszabbítás után a világbajnokságon, ezzel másodikként jutott a negyeddöntőbe. A mérkőzés első gólját Kevin-Prince Boateng szerezte az ötödik percben, majd a második félidőben Landon Donovan 11-esből egyenlített, végül a győztes gólt Asamoah Gyan lőtte a hosszabbítás elején.
jún. 27
16:48
Női jégkorong: fiatal magyar hokis a svéd bajnok AIK Stockholmnál (She)
Brgles Nóra gyermekként még szinkronkorcsolyázott, de amint lehetősége nyílt rá, kipróbálta a jégkorongot, mára már a svéd bajnok AIK Stockholm játékosa. Az fmh.hu-nak adott interjújában a fiatal tehetség elmondta, szeretne új csapatával bajnoki címet szerezni.
jún. 27
16:50
Videó: íme, Lampard gólvonalon túljutó lövése a németek ellen (She)
Az Anglia–Németország vb-nyolcaddöntőn Frank Lampard lövése után hiába haladt át a gólvonalon a labda, az uruguayi játékvezető nem ítélt gólt. Félidőben a németek 2–1-re vezetnek az angolok ellen. Nézze meg a jelenetet videón!
jún. 27
18:15
Német gólparádé, búcsúztak az angolok (Metropol)
Németország bejutott a legjobb nyolc közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, miután a vasárnapi, bloemfonteini nyolcaddöntőben fölényes győzelmet aratott Anglia felett.
jún. 27
18:33
Németország-Anglia 4-1 (Behaviour)
Gólzáporos mérkőzésen nyert Németország Anglia ellen, de még sokáig fognak erről az összecsapásról beszélni, ugyanis a hatalmas bírói tévedés nagyban befolyásolta a meccs végkimenetelét. Németország ezzel továbbjutott a negyeddöntőbe.
jún. 27
18:36
Vb 2010: az európai foci rajongója, Kobe Bryant Dél-Afrikában szurkol (She)
Kobe Bryant, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legnagyobb sztárja is elutazott Dél-Afrikába, hogy a helyszínen kövesse figyelemmel a labdarúgó-világbajnokság eseményeit.
jún. 27
19:09
Vettel nyert, Webber életben maradt (Behaviour)
Sebastian Vettel győzelmével ért véget a Formula-1-es világbajnokság Európai Nagydíja. Az elmúlt két versenyen első helyen végző Lewis Hamilton lett a második, míg Jenson Button a harmadik. Nem Mark Webber versenye volt ez, ugyanis az ausztrál rosszul rajtolt, ráadásul hatalmasat is bukott.
jún. 27
19:12
Videoblog: Verebes szerint ismét van esélye BL-be jutni a Lokinak (She)
A korábbi szövetségi kapitány és sikeredző, Verebes József ezúttal a Debrecen idei Bajnokok Ligájába jutási esélyeiről alkotott véleményt videoblogjában, amelyből kiderül, hogy ha ismét ütőképes csapatot építenek, akkor újból lehet esélyük bekerülni az elitligába.
jún. 27
19:48
Kerékpár: az országúti mezőnyversenyt is Kusztor Péter nyerte (She)
A csütörtöki egyéni időfutamot követően vasárnap az országúti mezőnyversenyt is megnyerte Kusztor Péter a kerékpárosok országos bajnokságán. A nőknél Fáy Krisztina győzött.
jún. 27
20:21
Phelps elégedetlen párizsi produkciójával (Metropol)
Michael Phelps, minden idők legeredményesebb olimpikonja nagyon elégedetlen volt a hétvégén rendezett párizsi nemzetközi úszóversenyen mutatott teljesítményével, miután négyből csak két számban tudott győzni a francia fővárosban.
jún. 27
20:57
Ezüstérmes a férfi strandkézilabda-csapat (Metropol)
Ezüstérmet szerzett a magyar férfi strandkézilabda-válogatott a törökországi világbajnokságon, Antalyában.
jún. 27
22:12
Videoton: Vasziljevics sérülés miatt nem utazhatott el Ausztriába (She)
Az eredeti tervekkel ellentétben vasárnap nem öt, hanem csak négy labdarúgó csatlakozott a Videoton Ausztriában edzőtáborozó csapatához.
jún. 27
22:30
Még mindig veretlen Maradona gárdája (Blikk)
Johannesburg – Argentína az "Isteni Diegót", azaz Diego Maradonát (49), a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, és csapatát élteti.
jún. 27
22:48
Videó: újabb „botrányos” gól, Argentína biztosan jutott a nyolc közé (She)
Argentína 3–1-re megverte Mexikót, és biztosan jutott a vb-n a legjobb nyolc közé, ahol majd a német válogatottal csap össze. Nézze meg a mérkőzés góljait videón!
jún. 27
23:03
Argentína is a nyolc között (Metropol)
Argentína lesz Németország ellenfele a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében, miután 3-1-re legyőzte Mexikót.
jún. 27
23:21
Bírói segédlettel véreztek el az angol oroszlánok (Behaviour)
Angliának ezúttal nem hozott szerencsét a piros mez. A német labdarúgó-válogatott megérdemelten jutott be a világbajnokságon a negyeddöntőbe, miután történetének legsúlyosabb világbajnoki vereségét mérte Angliára. A lendületesen futballozó németek bő fél óra elteltével már 2-0-ra vezettek, de Capello fiai nem adták fel és szépítettek, a vége azonban így is kiütés lett.
jún. 27
23:42
Vb 2010: Aguirre szerint négy év múlva jobbak lesznek (She)
Magabiztosan győzte le Mexikót az argentin válogatott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében, és a legjobb nyolc közé jutott.

Keresés