2010. június 12. szombat

jún. 12
0:54
NB II: Várhidit a szezon végén meneszthetik, Kiss az utód? (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Kaposvölgye elleni lehet az utolsó mérkőzése a Pécsi MFC labdarúgócsapatánál Várhidi Péternek, akivel a piros-feketék 2007 után végre vissza akartak jutni az élvonalba.
jún. 12
6:54
Budapest Honvéd: a Paksról távozó Nikolov is a kiszemeltek között (She)
Massimo Morales vezetőedző több játékossal is szeretné megerősíteni a Bp. Honvéd keretét. Elsőként Nikolov Balázzsal, a legutóbb a Paksi FC-nél futballozó hátvéddel vette fel a kapcsolatot a vezetőség.
jún. 12
7:12
Labdarúgás: a Fraditól távozó Berki lehet a Videoton új ügyvezetője? (She)
A Nemzeti Sport információi szerint elképzelhető, hogy az FTC Zrt. vezérigazgatói posztjáról a közelmúltban távozó Berki Krisztián lesz a mögöttünk hagyott szezonban bajnoki ezüstérmes Videoton új ügyvezetője.
jún. 12
7:24
Több volt a piros lap, mint a gól (Behaviour)
Kissé paprikás mérkőzésen a franciák nem tudták legyőzni az uruguayi válogatottat, így a második mérkőzés is döntetlen lett.
jún. 12
7:30
Skócia: korábbi világ- és Európa-bajnok lehet a Kilmarnock edzője (She)
A BBC értesülései szerint a korábbi világ- és Európa-bajnok német középpályás, Thomas Hässler veheti át a skót labdarúgó-élvonalban szereplő Kilmarnock szakmai munkájának irányítását.
jún. 12
8:36
Sorozatban harmadszor kezdtek gól nélkül a franciák (Metropol)
A francia válogatott gól nélküli döntetlent játszott pénteken az uruguayi csapattal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság A csoportjának első fordulójában.
jún. 12
8:54
Maradona sportszerű játékra buzdít (Behaviour)
Csapata világbajnoki rajtja előtt a sportszerű játék fontosságára hívta fel a figyelmet Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
jún. 12
9:00
Tereprali ob: Szalay holtversenyben az élen Fábiánsebestyénben (She)
Inkább por, mint sár – az elmúlt három viadal esős-dagonyás tapasztalata után a fábiánsebestyéni ob-futam előtt így szólt a tereprali-versenyzők kívánsága.
jún. 12
9:18
Bundesliga 2.: korábbi koblenzi edzője követheti Stiebert Aachenbe (She)
A sport1.de internetes portál információi szerint hamarosan Petrik Sander veszi át Stieber Zoltán csapata, a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő Alemannia Aachen szakmai munkájának irányítását. Az egyetlen probléma, hogy Sander még Stieber korábbi klubja, a harmadosztályba kiesett Koblenz alkalmazásában áll.
jún. 12
9:36
Vb 2010: Evra támadóbb játékot és győzelmet vár a mexikóiak ellen (She)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság pénteki, első napján döntetlennel záruló Uruguay–Franciaország találkozó után Patrice Evra, az európai alakulat játékosa úgy nyilatkozott, már az első mérkőzésen megvolt az esélyük a győzelemre, amelyet azonban elszalasztottak, így a mexikói válogatott ellen kötelező lesz begyűjteniük a három pontot.
jún. 12
9:38
Atlétika: egy évtizeddel később megkapta Marion Jones aranyát a bahamai futó (She)
Egy évtizeddel a sydneyi olimpia után megkapta a 200 m-es női síkfutás Marion Jonestól elvett aranyérmét a bahamai Pauline Davis-Thompson.
jún. 12
10:06
Elefántok lassítják az amerikaiakat (Metropol)
Kétszer is elefánt lassította le a dél-afrikai világbajnokságra érkezett amerikai labdarúgó-válogatott tagjait Rustenburgban.
jún. 12
10:12
Nemcsak az ellenfeleit, hanem a feleségét is le akarja győzni Andy Roddick (Infostart)
Minden erejével a győzelemért fog harcolni a wimbledoni tenisztornán Andy Roddick. Az egykori világelső teniszező attól tart ugyanis, hogy modellként és színésznőként dolgozó felesége sikeresebbé válik a munkájában, mint ő.
jún. 12
10:12
Videó: helyi csapatot ütött ki a világbajnok edzőmérkőzésen (She)
A Gauteng All Star nevű pretoriai csapat ellen játszott az olasz labdarúgó-válogatott péntek este. A 6–0-ra nyerő squadra azzurrából Simone Pepe és Giampaolo Pazzini is duplázott, illetve Vincenzo Iaquinta és a Serie A 2009–2010-es szezonjának gólkirálya, Antonio Di Natale is betalált.
jún. 12
10:14
Spanyolország: elképzelhető, hogy Henry mégis marad a Barcelonánál (She)
Bár Thierry Henry már hónapokkal ezelőtt bejelentette a távozását jelenlegi csapatától, a Barcelonától, szombaton mégis olyan hírek láttak napvilágot, melyek szerint a francia csatár marad a gránátvörös-kékeknél.
jún. 12
10:24
Elefántkalandok a VB-n (Behaviour)
Kétszer is elefánt lassította le a dél-afrikai világbajnokságra érkezett amerikai labdarúgó-válogatott tagjait Rustenburgban.
jún. 12
12:12
Robben csatlakozott a hollandokhoz (Metropol)
Csatlakozott a dél-afrikai világbajnokságon tartózkodó holland labdarúgó-válogatotthoz Arjen Robben, a Bayern München szélsője, aki egy hete a magyarok elleni felkészülési találkozón szenvedett combsérülést.
jún. 12
12:30
Robben csatlakozott a hollandokhoz (Behaviour)
Csatlakozott a dél-afrikai világbajnokságon tartózkodó holland labdarúgó-válogatotthoz Arjen Robben, a Bayern München szélsője, aki egy hete a magyarok elleni felkészülési találkozón szenvedett combsérülést.
jún. 12
12:36
Tenisz: Babos Tímea bejutott a döntőbe az Antalis-kupán (She)
Babos Tímea bejutott a döntőbe a 25 ezer dollár összdíjazású budapesti salakpályás női tenisztornán.
jún. 12
13:12
Vb 2010: kimaradt a dél-koreai kezdőből a 131-szeres válogatott kapus (She)
Mindkét szövetségi kapitány nyilvánosságra hozta kezdőcsapatát a Dél-Korea–Görögország világbajnoki csoportmérkőzés előtt. Érdekesség, hogy Huh Dzsung Mu, az ázsiaiak szakvezetője kihagyta az együttesből a 131-szeres válogatott kapust, Li Vun Dzsét, és helyette Dzsong Szong Rjongnak szavazott bizalmat.
jún. 12
14:24
Nadal baki Londonban (Infostart)
A címvédő brit Andy Murray után a világelső Rafael Nadal számára is a pénteki versenynap jelentette a végállomást a 714 ezer euró összdíjazású londoni füvespályás férfi tenisztornán.
jún. 12
14:24
Vb 2010: Rehhagel lett minden idők legidősebb vb-kapitánya (She)
A görögöket irányító Otto Rehhagel vb-rekorder lett, hiszen a torna történetében még senki sem ült a kispadon olyan idősen, mint a ma 71 éves és 307 napos szakember.
jún. 12
14:36
Minden doppingteszt negatív a vb-n (Metropol)
Az eddig elvégzett 256 doppingteszt közül valamennyi negatív eredményt hozott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 12
14:42
Strandröplabda: a sok eső miatt elhalasztották az első fordulót (She)
Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem kezdődött meg szombaton a strandröplabdázók országos bajnoksága.
jún. 12
15:00
Franciaország: Claude Makelele hosszabbított a PSG-vel - hivatalos (She)
Claude Makelele egy francia tévécsatorna élő adásában jelentette be, hogy egy évig még biztosan a Paris Saint-Germaint erősíti.
jún. 12
15:30
Háttéralku a közvetítésről (Behaviour)
A magyarországi internet történetében egyedülálló vállalkozásra szövetkezett a Magyar Televízió (MTV) és az Index - így hirdeti a köztévé saját honlapján azt a lépését, hogy eladta a közvetítői jogot az internetes hírportálnak.
jún. 12
15:36
Vb 2010: a franciák legendája, Desailly szerint nincs ok a pesszimizmusra (She)
A franciák legendája, az 1998-ban világbajnokságot, 2000-ben pedig Európa-bajnokságot nyerő Marcel Desailly szerint nincs ok a pesszimizmusra a dél-afrikai vb-n, jóllehet a válogatott egyelőre nincs túl jó formában.
jún. 12
15:48
Dél-koreai győzelem a B csoport nyitányán (Metropol)
A Koreai Köztársaság csapata 2-0-ra nyert szombaton a görögök ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság B csoportjának első fordulójában.
jún. 12
16:06
Nehéz helyzetben a görögök (Behaviour)
A dél-koreaiak hatodik percben szerzett vezetése, az ázsiai válogatott leggyorsabb gólja volt a világbajnokságok történetében.
jún. 12
16:12
Ökölvívó Eb: Káté Gyula ezüstérmes a 64 kg-os kategóriában (She)
Káté Gyula ezüstérmet szerzett a moszkvai amatőr ökölvívó Európa-bajnokságon, miután a 64 kilogrammos súlycsoport döntőjében 3:2-es pontozással kikapott az örmény Gracsija Dzsavahjantól.
jún. 12
16:14
Vb 2010: Argentína-Nigéria mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Elkezdődött a labdarúgó-világbajnokság B-csoportjának második összecsapása, az Argentína–Nigéria mérkőzés. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges tudósításunkon!
jún. 12
16:30
Tenisz: Becker számára Hewitt jelentette a végállomást Hallében (She)
A hallei férfi tenisztorna elődöntőjében az ausztrál Lleyton Hewitt szetthátrányból fordítva verte meg a korábban az orosz Nyikolaj Davigyenkót is kiejtő német Benjamin Beckert.
jún. 12
16:32
Ökölvívó Eb: Bacskai hengerelt a döntőben, aranyérmes! (She)
Bacskai Balázs aranyérmet szerzett a Moszkvában zajló amatőr ökölvívó Európa-bajnokság 69 kg-os súlycsoportjában, miután a fináléban nagyon elverte a francia Alexis Vastine-t.
jún. 12
17:06
Bacskai Balázs aranyérmes (Infostart)
Aranyérmet nyert a 69 kg-os Bacskai Balázs a moszkvai ökölvívó Európa-bajnokságon, miután a döntőben nagyon magabiztosan, 12-1-re verte a francia Alexis Vastine-t.
jún. 12
17:18
Bacskai Balázs aranyérmes az ökölvívó EB-n (Metropol)
Aranyérmet nyert a 69 kg-os Bacskai Balázs a moszkvai ökölvívó Európa-bajnokságon, miután a szombati döntőben nagyon magabiztosan, 12-1-re verte a francia Alexis Vastine-t. A magyar csapat nagyon sikeres kontinenstornát tudhat maga mögött, egy-egy arany-, ezüst-, és bronzérmet szerzett, s a torna legeredményesebb nemzetei közé került.
jún. 12
17:18
Ökölvívó Eb - Bacskai Balázs aranyérmes (Behaviour)
Aranyérmet nyert a 69 kg-os Bacskai Balázs a moszkvai ökölvívó Európa-bajnokságon, miután a szombati döntőben nagyon magabiztosan, 12-1-re verte a francia Alexis Vastine-t.
jún. 12
17:24
Formula-1: Hamilton volt a leggyorsabb az utolsó szabadedzésen (She)
A McLarennel versenyző brit Lewis Hamilton volt a leggyorsabb a Formula–1-es világbajnokság Kanadai Nagydíjának utolsó szabadedzésén. A 2008-as világbajnok mögött a pontversenyben vezető ausztrál Mark Webber, valamint a kétszeres világelső spanyol Fernando Alonso zárt.
jún. 12
17:26
Videó: íme, Dél-Korea sikeres rajtja, kétgólos győzelem a görögök ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság második játéknapjának első mérkőzésén Dél-Korea 2–0-ra nyert Görögország ellen. Most megmutatjuk a mérkőzés összefoglalóját videón!
jún. 12
18:00
Vb 2010: fejenként 15 év börtönre ítélték az újságírókat megtámadó rablókat (She)
Elrettentően súlyos büntetést kapott az a két rabló, aki portugál és spanyol újságírókat rabolt ki a napokban Johannesburgban, a dél-afrikai világbajnokság helyszínén. Mindkét bűnözőt 15 év börtönbüntetésre ítélték.
jún. 12
18:12
Argentína - Nigéria 1-0 (Behaviour)
Diego Maradona megnyerte első világbajnoki mérkőzését edzőként. A klasszisokkal erősebb dél-amerikaiak Heinze fejesével behúzták a három pontot.
jún. 12
18:48
Hamilton a harmadik szabadedzés legjobbja (Metropol)
A McLaren brit pilótája, Lewis Hamilton volt a leggyorsabb szombaton, a Forma-1-es Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzésén, Montrealban.
jún. 12
18:50
Argentin tűzijáték egy találattal (Metropol)
Az argentin válogatott 1-0-ra nyert szombaton Nigéria ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság B csoportjának első fordulójában.
jún. 12
19:12
Vb 2010: Maradonának szerencsét hozott, hogy öltönyt viselt a meccsen (She)
Diego Maradona első alkalommal viselt öltönyt és nyakkendőt az argentin válogatott szövetségi kapitányaként az albiceleste mérkőzésén a Nigéria elleni találkozón.
jún. 12
19:30
Videó: Heinze parádés csukafejese győzelmet ért az argentinoknak (She)
Mint arról beszámoltunk, Argentína Heinze csukafejesével verte meg első dél-afrikai vb-meccsén Nigériát. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját videón!
jún. 12
19:48
Vb 2010: Gerrard és Lampard kezdőben, Barry és Crouch a kispadon (She)
Döntött Fabio Capello, az angolok olasz szövetségi kapitánya: a sérüléséből nemrégiben felépültek közül Gareth Barry a kispadon, James Milner a kezdőben kap helyet; míg Peter Crouch helyett a rutinos Emile Heskey kezd az amerikaiak ellen.
jún. 12
20:06
Női vízilabda világliga: megvan a harmadik magyar győzelem (She)
Harmadik mérkőzésén a harmadik győzelmét aratta a magyar válogatott a női vízilabda Világliga európai 2–es csoportjának budapesti selejtezőkörében: Petrovics Mátyás alakulata szombaton négy góllal verte meg (13–9) az olaszokat.
jún. 12
20:18
Sisa Tibor a Kaposvár vezetőedzője (Metropol)
Sisa Tibor két évre szóló szerződést kötött szombaton a labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár csapatával.
jún. 12
20:24
Hamilton megtörte a Red Bull sorozatát Montrealban (Infostart)
Megtört a Red Bull idei kvalifikációs hegemóniája. Ezúttal a McLaren angol versenyzője, Lewis Hamilton indulhat az élről a Formula-1-es Kanadai Nagydíjon. A második helyről az ausztrál Mark Webber, a harmadikról a német Sebastian Vettel rajtolhat. A kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso a negyedik, a címvédő angol Jenson Button az ötödik, a hétszeres vb-győztes német Michael Schumacher…
jún. 12
20:54
Hamilton tönkreverte a Red Bullokat (Behaviour)
Az idei Formula 1-es szezonban Kanadában van először az a szituáció, hogy nem valamelyik Red Bullos versenyzőé az első rajtkocka. Lewis Hamilton olyan kevés üzemanyaggal ment a verseny végén, hogy a levezető körét már nem tudta teljesíteni.
jún. 12
21:00
Ismét élvonalban a Siófok (Infostart)
A Siófok végzett az élen a Nyugati csoportban a labdarúgó NB II-ben, így a következő szezonban az élvonalban szerepelhet.

Keresés