2010. június 23. szerda

jún. 23
5:39
Nigéria - Dél-Korea 2-2 (Behaviour)
Hihetetlenül izgalmas mérkőzésen Nigéria csak 2-2-őt tudott játszani Dél-Koreával, ezzel viszont eldőlt, hogy az ázsiai csapat a másik továbbjutó Argentína mögött. Nigériának a második félidőben temérdek helyzete akadt, Jakubu egy ízben három méterről nem tudott az üres kapuba lőni. Korea megérdemelten jutott tovább.
jún. 23
6:51
Mostantól már mindenki a túlélésre hajt (Behaviour)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság C csoportjában egyszerűnek nevezhető a helyzet a mai utolsó fordulót megelőzően: amelyik csapat megnyeri harmadik összecsapását, biztosítja helyét a torna legjobb 16 csapata között, bár a képlet Algériára nézve csak némi kiegészítéssel igaz.
jún. 23
7:09
Jabulani: ki kedveli, ki utálja a vb labdáját (Behaviour)
Érdekes megnyilatkozások láttak napvilágot a világbajnokság hivatalos labdája, a Jabulanival kapcsolatban. A portugálok imádják, míg a spanyolok szidják.
jún. 23
7:11
Capello: Nincs forradalom! (Behaviour)
Amint azt a franciáknál történt balhésorozat előre vetítette, a gyengébben szereplő nagyágyúk között is egyre több a feszültség, ahogy közeledik a csoportmeccsek záró szakasza. A fő esélyesek közül az angolok és a címvédő olaszok mélyen valós tudásuk alatt szerepelnek, és az a csúfság is megeshet velük, hogy nem jutnak be az egyenes kieséses szakaszba. Az egyre hangosabb vitákat már a vuvuzela…
jún. 23
8:06
Puhl: Van, hogy a bíró nem érzi meg a pillanatot, amikor meg lehet fékezni a játékosokat (Infostart)
Egyre több a vitatható játékvezetői ítélet a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon - mondta az InfoRádiónak Puhl Sándor, aki szerint a Brazília-Elefántcsontpart meccsen szabálytalan gólt adott meg a francia bíró, aki hagyta, hogy elszabaduljanak az indulatok a gyepen.
jún. 23
8:57
A fekete kontinenst is bekebelezte Kína (Metropol)
A 60-as és a 90-es évek Afrikája közti különbség csak annyi, hogy a 90-es években már mindenki ruhát viselt.
jún. 23
9:33
Anelka csak a torna után szólal meg (Behaviour)
Csak a világbajnokság után kommentálja a francia labdarúgó-válogatottnál kitört botrányt Nicolas Anelka, akit szombaton hazaküldtek Dél-Afrikából.
jún. 23
9:35
Nem estek kétségbe a brazilok (Behaviour)
Az eltiltott Kaká pótlására számos lehetősége van Dungának, a már biztos világbajnoki nyolcaddöntős brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.
jún. 23
9:51
Észak-Koreában nem csüggednek (Behaviour)
A portugál labdarúgó-válogatottól elszenvedett 7-0-ás világbajnoki vereség ellenére nem csüggednek az észak-koreai emberek.
jún. 23
10:09
Maradona bocsánatkérést vár (Behaviour)
Diego Maradona, a három győzelemmel világbajnoki nyolcaddöntőbe jutott argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya azt szeretné, ha bocsánatot kérnének mindazok, akik a selejtezősorozat idején kritizálták őt és csapatát.
jún. 23
10:27
Halálos ünneplés Szöulban (Behaviour)
Folyóba fulladt egy dél-koreai fiatal, aki barátaival együtt az ország válogatottjának világbajnoki nyolcaddöntőbe jutását ünnepelte.
jún. 23
10:48
Vb 2010: „Véget ért a rémálom” - a külföldi sajtó véleménye a franciákról (She)
A francia válogatott szégyenletes búcsúja mellett a külföldi sajtó munkatársai sem mennek el szó nélkül. Hangzatosabbnál hangzatosabb címek hirdetik, hogy Raymond Domenech tanítványai kedden este hivatalosan is búcsút mondhattak a további világbajnoki szereplésnek.
jún. 23
11:03
Gázoltak az esélyesek Wimbledonban (Behaviour)
Igazán nagy meglepetést nem hozott az angol nemzetközi teniszbajnokság első fordulója. Mint minden Grand Slam-tornán, itt is voltak olyan kiemelt játékosok, akik nem tudtak megbirkózni első forduló-beli ellenfelükkel. A világranglista első helyezett Nadal és a hazai kedvenc Murray is magabiztosan jutott tovább. A nőknél az első helyen kiemelt Serena Williamsnek sem okozott gondot bejutni a 2.…
jún. 23
11:42
Vb 2010: nem tiltják el David Villát, a FIFA nem indít eljárást (She)
A FIFA fegyelmi bizottsága bejelentette: nem tiltja el David Villát, a spanyol labdarúgó-válogatott csatárát a Honduras elleni incidens miatt.
jún. 23
11:44
Debrecen: Bodnár beteg, Mészáros még rehabilitációs munkát végez (She)
A kedd délutáni edzésen több játékos is csatlakozhatott a Soproni Liga 2009–2010-es idényében bajnoki címet szerző DVSC-TEVA keretéhez, de még így is vannak hiányzók – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 23
12:00
Bolton: a Manchester Citytől érkezik válogatott szélső a Wanderershez (She)
A Bolton Wanderersben folytatja pályafutását a legutóbb a Manchester Cityben szereplő bolgár válogatott szélső, Martin Petrov.
jún. 23
12:15
Ez szánalmas, Monsieur Domenech! (Behaviour)
Teljes a káosz a francia labdarúgó-válogatottnál. Nem elég, hogy Nicolas Anelkát haza kellett küldeni a vb-ről, valamint a csapat utolsó lett a csoportjában, még Rayond Domenech is rátett egy lapáttal. A Dél-Afrika ellen elszenvedett vereség után, nem volt hajlandó kezet fogni kollégájával, aki csak ennyit tudott reagálni a történtekre: szánalmas! Az európai sajtó sem kímélte a kiesett csapatot.
jún. 23
12:36
Bundesliga: a Stuttgarttól hoz klubmenedzsert a Schalke 04 (She)
A Schalke 04 labdarúgócsapata a Sport Bild információi szerint szerződteti Felix Magath vezetőedző kívánságára Horst Heldtet, a Stuttgart klubmenedzserét.
jún. 23
12:38
Vb 2010: Nicklas Bendtner valószínűleg játszhat a japánok ellen (She)
Nicklas Bendtner, a dán labdarúgó-válogatott játékosa alighanem játszhat majd a Japán elleni, továbbjutásról döntő csoporttalálkozón. Ugyan Morten Olsen az északiak szövetségi kapitánya még feltételes módban nyilatkozott, ám az újságírók és az ellenfél is valószínűsíti a játékát.
jún. 23
12:51
Mata követi Villát a Barcelonához (Metropol)
A jelenleg a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon szereplő Juan Manuel Mata az FC Valenciától az FC Barcelonához szerződik, ezzel válogatottbeli csapattársához, David Villához hasonló utat jár be.
jún. 23
13:27
Henry elrepült Sarkozyhez (Metropol)
Elhagyta a dél-afrikai világbajnokságon kiesett francia labdarúgó-válogatottat Thierry Henry, aki sajtóértesülések szerint csütörtökön találkozik Nicolas Sarkozy elnökkel.
jún. 23
13:45
Meglehet a Barca második igazolása is (Behaviour)
Az eladósodott Valenciának továbbra is szüksége van pénzre ezért másik kulcsemberét is kénytelen eladni. Ezúttal a Real Madrid nevelésű Juan Manuel Mata hagyhatja el a klubbot 20 millió euró ellenében.
jún. 23
14:06
FTC: újabb két kaposvári labdarúgó követi Pruknert a klubhoz (She)
Maróti Béla után újabb két kaposvári futballista érkezik a Ferencváros labdarúgócsapatához: a klub által kiadott sajtóanyag szerint a brazil Junior és a szerb Szrdjan Sztanics is követi Prukner László vezetőedzőt a Fradihoz.
jún. 23
14:08
Franciaország: Sarkozy "munkaértekezletet" hívott össze a franciák kudarca miatt (She)
Munkaértekezletet hívott össze a francia elnök szerda délutánra a válogatottnak a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon mutatott teljesítménye miatt.
jún. 23
14:21
Pars mégis ezüstérmes lesz? (Metropol)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) felülvizsgálja a két fehérorosz kalapácsvető ügyében született nemzetközi sportdöntőbírósági (CAS) döntést, amelynek értelmében a doppingolás miatt kizárt atléták visszakapják érmüket, s Pars Krisztián marad pekingi negyedik.
jún. 23
14:42
Vb 2010: „Az olaszok megveszik a meccset” - Umberto Bossi (She)
Egyre nagyobb ellenszenv övezi Olaszországban az Umberto Bossi vezette Északi Ligát. Miután a paraguayiak elleni meccsen a populista párt rádiókommentátorai Antolín Alcaraz gólját ünnepelték, az elnök megnyilatkozása újabb olajat öntött a tűzre.
jún. 23
15:15
Berkes Zoltán a Ferencváros új vezérigazgatója (Metropol)
A gazdasági szférából érkezett Berkes Zoltán lett a Ferencváros Labdarúgó Zrt. új vezérigazgatója - jelentették be a klub szerdai sajtótájékoztatóján.
jún. 23
15:17
Wimbledon: Arn már a harmadik fordulóban (Metropol)
Arn Gréta 7:5, 6:4-re legyőzte szerdán az ausztrál Alicia Molikot a wimbledoni teniszbajnokság második fordulójában, ezzel bejutott a 32 közé. Czinkék kikaptak.
jún. 23
15:18
Wimbledon: Arn Gréta már a harmadik fordulóban (Infostart)
Arn Gréta két szettben legyőzte szerdán az ausztrál Alicia Molikot a wimbledoni teniszbajnokság második fordulójában, ezzel bejutott a 32 közé.
jún. 23
15:20
Megvan a Ferencváros új vezérigazgatója (Infostart)
A gazdasági szférából érkezett Berkes Zoltán lett a Ferencváros Labdarúgó Zrt. új vezérigazgatója - jelentették be a klub szerdai sajtótájékoztatóján.
jún. 23
16:27
Anglia - Szlovénia 1-0 (Behaviour)
Megérdemelten nyert 1-0-ra Anglia Szlovénia ellen a világbajnokság C csoportjában. Defoe volt eredményes Milner beadása után. Ezzel Anglia továbbjutott Szlovénia pedig kiesett, miután az Egyesült Államok a 91. percben lőtt góllal megverte Algériát.
jún. 23
17:06
Puskás Ferencről utcát neveznek el Madridban (Infostart)
Madridban utcát neveznek el Puskás Ferencről, a Real Madrid legendás magyar labdarúgójáról.
jún. 23
17:21
Puskás Ferencről utcát neveznek el Madridban (Metropol)
Madridban utcát neveznek el Puskás Ferencről, a Real Madrid legendás magyar labdarúgójáról.
jún. 23
17:39
Yakubu a vb helyzetét hagyta ki, kiesett Nigéria (Behaviour)
Hihetetlenül izgalmas és fordulatokban gazdag mérkőzésen Nigéria 2-2-es döntetlent játszott a B csoport zárófordulóján Dél-Koreával. A világbajnokság helyzetét hagyta ki Yakubu Ayegbeni, majd egy perccel később büntetőt értékesített. Így eldőlt, hogy Dél-Korea Uruguayjal, míg Argentína Mexikóval csap össze a nyolcaddöntőben.
jún. 23
17:42
Jégkorong: Sofron István két évre aláírt az Alba Volánhoz (She)
Két évvel meghosszabbította szerződését a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatánál a magyar válogatott Sofron István.
jún. 23
18:18
Forma-1: a Pirelli szállítja a gumikat 2011-től (Infostart)
Az olasz Pirelli lesz a jövő évtől a Forma-1 kizárólagos gumiszállítója, miután a japán Bridgestone már korábban bejelentette, hogy az idei szezon végén távozik a világbajnoki sorozatból.
jún. 23
18:18
Az utolsó percben estek ki a szlovének (Blikk)
Az amerikai és az angol válogatott jutott be a legjobb 16 közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság C csoportjából, a szlovén, valamint az algériai együttes búcsúzott.
jún. 23
18:36
LA Galaxy: Beckham magával akarja vinni Ronaldinhót - lapértesülés (She)
A spanyol sport.es információi szerint David Beckham szeretné magával vinni a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatához milánói csapattársát, a brazil Ronaldinhót.
jún. 23
18:51
Anglia és az USA jut tovább (Metropol)
Landon Donovan 91. percben szerzett góljával az Egyesült Államok 1-0-ra legyőzte Algéria csapatát, s ezzel bejutott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjébe. Az angolok 1-0-ra verték az így kieső szlovén csapatot.
jún. 23
18:51
Valóra vált amerikai álom (Behaviour)
Landon Donovan 91. percben szerzett góljával az Egyesült Államok 1-0-ra legyőzte Algéria csapatát, és ezzel bejutott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjébe.
jún. 23
19:45
Az utolsó perc döntött (Metropol)
Amerika, na jó, a foci iránt érdeklődő amerikaiak napok óta azon sopánkodtak, hogy egy téves játékvezetői döntés fosztotta meg a válogatottat a Szlovénia elleni győzelemtől. Az eset majdem megismétlődött.
jún. 23
20:24
Különleges filmbemutató Kárpáti György 75. születésnapjára (Infostart)
A róla készült filmmel köszöntötték szerda este Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
jún. 23
20:42
Vasas: Monacónál nevelkedett középpályást szerződtet a klub (She)
Francia-tunéziai állampolgárságú középpályással erősített a Vasas Soproni Ligában szereplő labdarúgócsapata.
jún. 23
20:44
Férfi vízilabda: filmbemutató Kárpáti György 75. születésnapjára (She)
A róla készült filmmel köszöntötték szerda este Kárpáti György háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót az Uránia Nemzeti Filmszínházban.
jún. 23
21:18
Vb 2010: az algériai támadó dühében megpofozott egy újságírót (She)
Nem épp a legkulturáltabb módját választotta a kiesés okozta feszültség levezetésének az algériai labdarúgó-válogatott támadója, Rafik Szaifi.
jún. 23
22:45
Németország és Ghána lépett tovább (Metropol)
A német és a ghánai válogatott jutott be a legjobb 16 közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság D csoportjából, míg az ausztrál, valamint a szerb együttes búcsúzott.
jún. 23
22:48
Vb 2010: az Uruguay, Dél-Korea, USA, Ghána négyesből egy biztosan a négyben lesz (She)
Alighanem előzetesen kevesen fogadtak volna arra, hogy az idei világbajnokság legjobb négy csapata között ott lesz majd az Egyesült Államok, vagy éppen Dél-Korea. Pedig jó esély van erre, ugyanis az már biztos, hogy az Uruguay, Dél-Korea, Egyesült Államok, Ghána négyesből az egyik csapat bejut az elődöntőbe.
jún. 23
22:50
Vb 2010: értékelje a németek és a ghánaiak teljesítményét! (She)
A német válogatott 1–0-ra legyőzte Ghánát, és csoportelsőként jutott tovább a D-csoportból, míg az afrikaiak a vereség ellenére a második helyen léptek tovább a kvartettből. Osztályozza a játékosok teljesítményét!
jún. 23
23:42
Vb 2010: Minden tiszteletem a csapattársaimé - Tim Cahill (She)
Hiába nyert 2–1-re Szerbia ellen Ausztrália, nem folytathatja szereplését a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. A győzelemből góllal vette ki a részét Tim Cahill, az ausztrálok egyik kulcsembere, akit csapata első, németek elleni találkozóján kiállítottak.

Keresés