2010. június 14. hétfő

jún. 14
4:12
Szexi! Alsónadrágra vetkőztek az olasz válogatott tagjai (Blikk)
Fokváros — Fotósorozattal lepte meg hölgyrajongóit a dél-afrikai világbajnokságon a Paraguay elleni első csoportmérkőzésére készülő olasz labdarúgó-válogatott.
jún. 14
5:18
Német négyes az ausztráloknak (Metropol)
Fölényes győzelemmel kezdte a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot a német válogatott, amely a D csoport vasárnapi második mérkőzésén 4-0-ra verte az ausztrál csapatot, Durbanben.
jún. 14
6:54
NBA: a Boston Celticsnek egy győzelem kell a bajnoki címhez (She)
Kobe Bryant hiába szerzett 38 pontot, a 27 pontig jutó Paul Pierce vezette Boston Celtics 92–86-ra győzött a Lakers ellen az NBA nagydöntőjének ötödik meccsén, így egy győzelemre van a klub történetének 18. bajnoki címétől, amelyet Los Angelesben harcolhat ki.
jún. 14
7:06
Repülő kutya (Behaviour)
A fokvárosi kikötőben egy válogatott mezet viselő kutya szórakoztatja a nagyérdeműt.
jún. 14
8:00
Kérdésessé vált a potyagólos angol kapus (Behaviour)
David James megvédte Robert Greent, Alan Shearer szerint viszont az angolok következő világbajnoki meccsén nem a potyagólt kapott kapusnak kell védenie.
jún. 14
8:36
Elnökváltás az FC Barcelona élén (Metropol)
Sandro Rosell váltja az FC Barcelona élén a leköszönő Joan Laportát. A 46 éves üzletember a szavazatok 61,35 százalékát szerezte meg a vasárnapi választáson.
jún. 14
8:42
Ligue 1: az Auxerre román gólpasszfelelőse a Monacóé (She)
A Rennes-től szerződtetett svéd védő, Petter Hansson után újabb játékost igazol a francia élvonalban szereplő Monaco.
jún. 14
8:44
Vb 2010: Zidane szerint nincs csapatjáték és edző a franciáknál (She)
Éles kritikát fogalmazott meg az Uruguay elleni 0–0-ra végződött vb-csoportmérkőzés után Zinedine Zidane, a franciák labdarúgólegendája. A Szlovénia–Algéria mérkőzésre ellátogató Zidane a „kékeket" és szövetségi kapitányukat, Raymond Domenecht is kiosztotta.
jún. 14
9:00
Élesedik a döntő az NBA-ben (Infostart)
Már csak egy győzelem szükséges a Boston Celticsnek ahhoz, hogy a címvédő Los Angeles Lakersszel szemben kiharcolja az elsőséget az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
jún. 14
9:00
Tenisz: Szávay Govorcovával találkozik, Czinkre Barrois vár (She)
A fehérorosz Olga Govorcova (39. a világranglistán) lesz Szávay Ágnes (54.) ellenfele a 600 ezer dolláros eastbourne-i WTA-torna első körében.
jún. 14
9:02
Sandro Rosell az FC Barcelona új elnöke (Infostart)
Sandro Rosell váltja az FC Barcelona élén a leköszönő Joan Laportát.
jún. 14
9:12
Waooo, mégis elkezdődött! (Metropol)
A vuvuzela zajszintje elérte a 144,2 decibelt – 85 decibelnél egy munkahelyen hallásvédelem jár.
jún. 14
9:36
Videó: Andrés Iniestának sehogyan sem megy a vuvuzelázás (She)
A szerdán pályára lépő spanyol válogatott középpályása, Andrés Iniesta is szerette volna kipróbálni a méltán „népszerű" vuvuzelát, ám az alábbi videóból csak az derül ki, hogy a riporter-tanítómesternek sokkal jobban megy...
jún. 14
9:38
Tenisz: Szávay két helyet javított, Czink négyet rontott a világranglistán (She)
Nincs változás a legfrissebb női tenisz-világranglista élmezőnyében: csak a kínai Li Na cserélt helyet az eddig 10. Flavia Pennettával.
jún. 14
9:40
Vb 2010: kiakadtak az ausztrálok a 0-4 és a csatár nélküli játék miatt (She)
Nagyon kemény kritikákat kap hazájában az ausztrál labdarúgó-válogatott a Németország elleni súlyos, 4–0-s vereség után. A socceroos játékát reménytelennek nevezték a németek elleni mérkőzésen.
jún. 14
9:48
Szávay 52., Czink 70. a világranglistán (Metropol)
Az ezen a héten Eastbourne-ben szereplő Szávay Ágnes az 54.-ről az 52. helyre lépett előre, míg a s,hertogenbosch-i tornán érdekelt Czink Melinda a 70.-re csúszott vissza a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
jún. 14
9:50
Egy győzelemre a bajnoki címtől a Boston (Metropol)
Már csak egy győzelem szükséges a Boston Celticsnek ahhoz, hogy a címvédő Los Angeles Lakersszel szemben kiharcolja az elsőséget az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
jún. 14
10:06
Újabb magyarok a Serie A-ban (Metropol)
A következő idényben az élvonalban szerepelhet az olasz labdarúgó-bajnokságban a Brescia, amelynek három magyar játékos is szerepel a keretében.
jún. 14
10:48
Brescia: Vass Ádám remek játékát a szakíró és a szurkolók is elismerik (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Torino ellen hazai pályán aratott 2–1-es győzelmével a Brescia labdarúgócsapata feljutott a Serie A-ba. Vass Ádám a rájátszás döntőjének mindkét meccsén végig a pályán volt.
jún. 14
11:24
Gyermeklabdarúgás: kétezer kisgyerek önfeledt focija a fesztiválon (She)
Véget ért a Magyar Gyermeklabdarúgó-szövetség által a Népligeti Sportcentrumban megrendezett OTP Bank Tanévzáró Gyermeklabdarúgó Fesztivál, amelyen öt korcsoport 176 csapata mérte össze erejét.
jún. 14
11:42
Serie A: a Bari vinné a Romából Stefano Okaka Chukát (She)
A Corriere dello Sport információi szerint a Bari labdarúgócsapata egy évre kölcsön akarja venni az AS Roma utánpótlás-válogatott támadóját, Stefano Okaka Chukát.
jún. 14
11:54
Újabb sérülés az angol válogatottnál (Metropol)
Elképzelhető, hogy véget ért a dél-afrikai világbajnokság Ledley King, az angol labdarúgó-válogatott védője számára.
jún. 14
11:54
Sárkányok, rókák és kenguruk a Foci Vb-n (Behaviour)
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon szereplő mind a 32 válogatott rendelkezik becenévvel: az oroszlánoktól a sasokon és rókákon át a kengurukig mindenféle állatnév megtalálható a csapatok népszerű elnevezésében.
jún. 14
12:36
DVSC: a Loki elkezdte a felkészülést, Laczkó, Bodnár és Szélesi még pihen (She)
Orvosi vizsgálattal kezdődött meg az új szezon a Debreceni VSC labdarúgói számára. A játékosok reggel 8 órától gyülekeztek az Oláh Gábor utcai sportorvosi rendelőben, majd sor került az első edzésre is, amelyen elsősorban még csak futógyakorlatok szerepeltek. A Loki a héten naponta két tréninggel készül az új szezonra.
jún. 14
12:54
Vb 2010: Ön kivel pótolná Robbent? Állítsa össze a holland csapatot! (She)
Bert van Marwijknak, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának Arjen Robbent kell pótolnia a 13.30-kor kezdődő dánok elleni vb-csoportmérkőzés előtt. Ön hogyan döntene a szakember helyében? Állítsa össze a csapatot!
jún. 14
12:56
Vb 2010: Bendtner mégis vállalja a játékot a dánoknál - kezdőcsapatok (She)
Bár Morten Olsen, a dán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya vasárnap kijelentette, hogy nem épül fel a hollandok elleni mérkőzésre Nicklas Bendtner, az Arsenal csatára végül vállalta a játékot – kérdés, mennyit bír majd. Nem épült fel viszont Daniel Jensen, így Morten Olsen Thomas Enevoldsent veti be.
jún. 14
13:12
Videoblog: Verebes szerint csak erősen közepes ez az olasz együttes (She)
A korábbi szövetségi kapitány és sikeredző, Verebes József ezúttal is a világbajnoksággal kapcsolatban alkotott őszinte és karakteres véleményt videoblogjában. A Mágus elmondta, a címvédő olasz válogatott nemzetközi szinten erősen közepes játékosokból áll, és számára meglepetés lenne, ha a legjobb nyolc közé jutna.
jún. 14
13:42
Mutu rekordnagyságú kártérítést köteles fizetni (Metropol)
A labdarúgásban rekordösszegű, csaknem 17,2 millió eurós kártérítést köteles fizetni a román Adrian Mutu volt klubjának, a Chelsea-nek.
jún. 14
14:18
Új edző a MiZo Pécsnél (Metropol)
Zeljko Gyokicsot nevezték ki a 11-szeres bajnok és Magyar Kupa-győztes MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának új vezetőedzőjévé, megbízatása három idényre szól.
jún. 14
14:18
Gázoltak a németek (Behaviour)
Magabiztos játékkal, Müller és Podolski kiváló teljesítményével Németország már az első mérkőzésén megmutatta, hogy komolyan gondolja a világbajnoki serleget. A szerbeknek álmatlan éjszakájuk lesz, hiszen a következő körben éppen nekik kellene megállítaniuk a háromszoros világbajnokot.
jún. 14
14:24
Videoblog: foci a nyomortelepen - Sowetóban jártak vb-tudósítóink (She)
A Nemzeti Sport labdarúgó-világbajnokságról tudósító két újságírója, Csillag Péter és Lipcsei Árpád ezúttal Sowetóban járt, ami a Dél-afrikai Köztársaság legnagyobb nyomornegyede, sőt egy ötmilliós külön város. Nem árulunk el nagy titkot: egy labda is előkerült.
jún. 14
14:42
Real Madrid: Raúl számára az MU lehet a végállomás - lapértesülés (She)
A madridi Marca napilap információi szerint elképzelhető, hogy Raúl a Real Madridtól a Manchester Unitedhoz igazol a nyáron, ha a blancók ingyen elengedik a rutinos támadót.
jún. 14
15:00
MLSZ: szabad az út Csányi Sándor előtt (Infostart)
A küldöttek elfogadták a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) új alapszabályát a hétfőn Telkiben tartott rendkívüli közgyűlésen, ezzel teljesült a feltétele, hogy Csányi Sándort, az OTP elnök-vezérigazgatóját július 6-án megválasszák elnöknek.
jún. 14
15:30
Nem hisznek a biztonságban a vb-re érkező szurkolók (Metropol)
A világ futballszurkolóinak közel 59 százaléka biztos benne, hogy sikeres lesz Dél-Afrikában a múlt pénteken indult labdarúgó-világbajnokság, ugyanakkor csupán 46 százalékuk gondolja úgy, hogy az országba érkezők biztonságban lesznek.
jún. 14
15:36
Vb 2010: Hollandia jól kezdett, 2-0-ra nyert Dánia ellen (She)
Sima, 2–0-s győzelmet aratott Hollandia Dánia ellen a labdarúgó-világbajnokságon az E-csoport első mérkőzésén. Az oranje Daniel Agger és Simon Busk Poulsen „koprodukciós" bizarr öngóljával szerzett vezetést a 46. percben, a holland győzelmet Dirk Kuyt biztosította be Eljero Elia kapufája után a hajrában.
jún. 14
15:48
MLSZ-közgyűlés: Csányi elnök lehet (Metropol)
A küldöttek elfogadták a Magyar Labdarúgó Szövetség új alapszabályát a hétfőn Telkiben tartott rendkívüli közgyűlésen, ezzel teljesült a feltétele, hogy Csányi Sándort, az OTP elnök-vezérigazgatóját július 6-án megválasszák elnöknek.
jún. 14
15:50
Holland siker a dánok ellen (Metropol)
Hollandia legyőzte hétfőn Dániát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság E csoportjának első mérkőzésén, Johannesburgban.
jún. 14
15:54
Vb 2010: Messi szerint teljesen megváltozott a csapat mentalitása (She)
Lionel Messi, az argentin válogatott sztárja szerint a hangulat teljesen megváltozott mióta a csapat megérkezett Dél-Afrikába. A játékos elismerte, hogy a kvalifikáció során nem teljesítettek megfelelően, de úgy gondolja, a világbajnokságon sokkal jobb produkcióra lesznek képesek. Juan Sebastián Verón kisebb sérüléssel bajlódik, de valószínűleg bevethető lesz a következő mérkőzésen.
jún. 14
15:54
Öngól is segített a hollandoknak (Blikk)
Hollandia legyőzte hétfőn Dániát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság E csoportjának első mérkőzésén, Johannesburgban.
jún. 14
15:56
Vb 2010: Hollandia hetedszer sem kapott első meccsén, beérte a németeket (She)
A holland labdarúgó-válogatott Dánia ellen 2–0-s győzelemmel abszolválta világbajnoki nyitómérkőzését, ezzel sorozatban hetedik vb-rajtján maradt veretlen. Az oranje ezzel beérte a szintén hetes veretlenségi sorozatban levő Németországot.
jún. 14
16:06
Kétezer magyar szurkolhat a Wembleyben (Metropol)
A brit szervezők 2500 jegyet biztosítanak a vendég szurkolóknak az augusztus 11-én sorra kerülő Anglia-Magyarország barátságos labdarúgó-mérkőzésre.
jún. 14
16:06
MLSZ - Módosították az alapszabályt (Behaviour)
A küldöttek elfogadták a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) új alapszabályát a hétfőn Telkiben tartott rendkívüli közgyűlésen, ezzel teljesült a feltétele, hogy Csányi Sándort, az OTP elnök-vezérigazgatóját július 6-án megválasszák elnöknek.
jún. 14
16:30
Vb 2010: Különböző fegyvereink vannak - Bert Van Marwijk (She)
A 2–0-s holland győzelemmel végződő Hollandia–Dánia csoportmeccs után Bert Van Marwijk holland szövetségi kapitány elmondta, különösen az első félidő volt nehéz csapata számára, s bár ennél jobban is tudnak játszani, a lényeg, hogy győzelemmel kezdték a világbajnokságot.
jún. 14
17:00
Tombol az illegális fogadásszervezés Kínában a VB idején (Behaviour)
Online fogadók és a fogadásokat szervezők ezreit vették őrizetbe a labdarúgó-világbajnokság első napjaiban Kínában, s több tízmilliárd forint értékű pénzt koboztak el - tájékoztatott a polgárügyi minisztérium Pekingben.
jún. 14
17:06
Vb 2010: osztályozza a Hollandia-Dánia mérkőzés résztvevőit! (She)
Ön szerint hogyan játszottak az egyes futballisták a labdarúgó-világbajnokság E-csoportjának első mérkőzésén, a Hollandia–Dánia találkozón? Osztályozza a játékosok teljesítményét!
jún. 14
17:08
Bp. Honvéd: a görög Panioniosszal is megmérkőznek Németh Gáborék (She)
Egy mérkőzés híján végleges a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának nyári felkészülési programja – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 14
17:10
Fulham: a tulajdonos biztos benne, hogy Hodgson nem megy a Poolhoz (She)
A Fulham labdarúgócsapatának tulajdonosa, Mohamed al-Fayed biztos benne, hogy a csapat menedzsere, Roy Hodgson nem hagyja el a klubot, hogy a Liverpoolhoz szerződjön.
jún. 14
17:24
Soproni Liga: június 21-én kezdődik a felkészülés Kaposváron (She)
Június 21-én, hétfőn kezdi meg a felkészülést a Kaposvári Rákóczi FC a Soproni Liga 2010–2011-es szezonjára – olvasható a somogyi klub hivatalos honlapján.
jún. 14
17:36
"Rendkívüli állapot" Németországban (Behaviour)
Valóságos rendkívüli állapot uralkodik Németországban, az ausztrálok elleni 4-0-ás győzelem után máris az újabb világbajnoki címről álmodoznak a szurkolók.
jún. 14
17:54
Nem tiltják be a vuvuzelát (Metropol)
A szervezők tájékoztatása szerint nem tiltják meg a vuvuzelák használatát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.

Keresés