2010. június 19. szombat

jún. 19
3:36
Bébibumm a hollandoknál! (Blikk)
A focikapus már a kezébe is vehette a csöppséget, míg a szélső reméli, ha szombaton legyőzik a japánokat, akkor hazautazhat
jún. 19
6:15
Tíz percen múlt a szlovén továbbjutás (Behaviour)
Izgalmas mérkőzésen, 2-2-es döntetlen született a világbajnokság C csoporjának második körében. Szlovénia már két góllal is vezetett, de az Egyesült Államok mozgósította minden energiáját és végül kiharcolta az egy pontot.
jún. 19
6:51
A magyarok felét érdekli a VB (Behaviour)
A Nézőpont Intézet legfrissebb országos közvélemény-kutatásából kiderül, hogy a magyarok fele követi nyomon a világbajnokság eseményeit, 23 százalék pedig valamennyi meccsre kíváncsi.
jún. 19
6:53
"Kudarc, ha valaki csak jegyet vesz a meccsre" (Behaviour)
Erwin Staudt, aki 2003 óta ül a VfB Stuttgart elnöki székében, a Bundesliga szünetében, s a most zajló futball-világbajnokság idején szakított időt arra, hogy előadást tartson Budapesten a honi klubok vezetőinek, miként kell sikeresen működtetni egy labdarúgó egyesületet. A menedzser az IBM számítástechnikai óriásvállalat korábbi első számú irányítójaként szerzett tapasztalatait a sport világában…
jún. 19
7:48
DVTK: Balajti Ádám és Takács Péter biztosan távozik Diósgyőrből (She)
A labdarúgó Soproni Ligából kiesett DVTK sportigazgatója, Tóth László a Nemzeti Sport kérdésére elmondta, nagy változások várhatók a csapat keretében. Többek között távozik az együttes két U20-as vb-bronzérmes játékosa, Balajti Ádám és Takács Péter, de Tóth László sem folytatja a munkát Diósgyőrben.
jún. 19
8:06
Vb 2010: az adidas nem kedvezett a németeknek a Jabulanival (She)
A gyártó adidas „városi legendának” minősítette azokat a kritikákat, melyek szerint a német játékosoknak riválisaiknál sokkal több idejük és lehetőségük volt hozzászokni a labdarúgó-világbajnokság labdájához, a sokat bírált Jabulanihoz.
jún. 19
9:36
Vb 2010: fogadási szempontból a 3. kör meccsei a legveszélyesebbek (She)
A csoportkör harmadik fordulójának meccsei a legveszélyesebbek a fogadási csalások szempontjából, így ezeket a mérkőzéseket megkülönböztetett figyelemmel kíséri majd a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a dél-afrikai világbajnokságon.
jún. 19
10:12
Internazionale: két évre írt alá a Sampdoriától érkező kapus (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata kétéves szerződést kötött Luca Castellazzival, aki az elmúlt öt idényben a Sampdoria játékosa volt.
jún. 19
10:48
Válogatott: Koemant leváltaná a Parlament sportbizottságának elnöke (She)
Bánki Erik, a Parlament sport- és turisztikai bizottságának fideszes elnöke a bama.hu internetes oldalnak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy konszolidálni kell a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) működését, továbbá elmondta, ha rajta múlna, akkor a jövőben nem Erwin Koeman irányítaná futballválogatottunkat.
jún. 19
11:39
Megnyílt a nyolcaddöntőbe vezető út (Behaviour)
A szombati szerb napilapok kivétel nélkül a címoldalon számolnak be arról, hogy a válogatott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon 1-0-ra legyőzte Németországot pénteken, és egyöntetű a vélekedés, hogy ezzel megnyílt az út Szerbia számára a továbbjutás felé.
jún. 19
11:42
Vb 2010: Zeman szerint Lippi játékosai nem tudnak játszani (She)
Zdenek Zeman, a Lazio és a Roma korábbi edzője élesen kritizálta az olasz labdarúgó-válogatott játékát.
jún. 19
13:12
Tenisz: Sztahovszkij megnyerte a Hollandiában rendezett ATP-tornát (She)
Az ukrán Szerhij Sztahovszkij nyerte meg a hollandiai 's-Hertogenboschban rendezett füves pályás ATP-versenyt, miután a döntőben két szettben legyőzte a szerb Janko Tipszarevicset.
jún. 19
13:48
Nyereményjáték: játsszon foci-vb-s kvízünkkel, és nyerjen mindennap! (She)
Kövesse a labdarúgó-világbajnokság eseményeit, és válaszoljon helyesen a Nemzeti Sport Online kvízjátékán feltett kérdésekre. Mindennap új próba és új nyeremény vár Önre, így a vb alatt 31 alkalommal van lehetősége megnyerni az NSO értékes nyereményeit! Pénteki nyertesünk: Deregi Zoltán. Gratulálunk!
jún. 19
13:50
MotoGP: Talmácsi a második szabadedzésen a 12. időt motorozta (She)
Talmácsi Gábor a 12. helyen végzett szombaton a Moto2 kategória második szabadedzésén, a gyorsaságimotoros-világbajnokság ötödik futamán, a silverstone-i Brit Nagydíjon.
jún. 19
14:06
Zalaegerszeg: az orosz Krilja Szovjetov az első ellenfél (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Zalaegerszegi TE hétfőn, az orosz Krilja Szovjetov ellen vívja első felkészülési mérkőzését – adta hírül ztefc.hu, a zalaiak hivatalos honlapja.
jún. 19
14:39
Nem törlik el Cristiano Ronaldo sárga lapját (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elutasította a portugálok kérését, amely arra irányult, hogy töröljék el Cristiano Ronaldo sárgalapos figyelmeztetését.
jún. 19
14:42
Vb 2010: a trágár Anelka ne legyen többé válogatott - Hidalgo (She)
Michel Hidalgo, az 1984-ben Európa-bajnoki címet szerző francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a világbajnokságon szakvezetőjének trágár hangnemben visszaszóló Nicolas Anelkának nem kellene többé viselnie a „kékek" mezét.
jún. 19
15:15
Nem törlik el Cristiano Ronaldo sárga lapját (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elutasította a portugálok kérését, amely arra irányult, hogy töröljék el Cristiano Ronaldo sárgalapos figyelmeztetését.
jún. 19
15:36
MotoGP: Márquez harmadszor indul az élről idén a 125-ös kategóriában (She)
A spanyol Marc Márquez volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájának időmérő edzésén a Brit Nagydíjon, így ebben az évben harmadszor indulhat az első helyről. A második a brit Bradley Smith, a harmadik a spanyol Pol Espargaró lett.
jún. 19
15:51
Közel a nyolcaddöntőhöz a hollandok (Metropol)
A holland válogatott 1-0-ra nyert szombaton a japánok ellen Durbanben, a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság E csoportjának második fordulójában.
jún. 19
15:51
Anglia nem bírt Algériával (Behaviour)
Gól nélküli első félidő után, a második játékrészben sem volt eredményes egyik válogatott sem, így az utolsó fordulóra maradt a döntés, hogy a C csoportból melyik két csapat jut tovább a világbajnokság nyolcaddöntőjébe. A kvartettet jelenleg az angol válogatott soron következő ellenfele, a négy pontos Szlovénia vezeti.
jún. 19
16:12
MotoGP: Jorge Lorenzo indulhat az élről a királykategóriában (She)
A spanyol Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb a gyorsaságimotoros-világbajnokság Brit Nagydíjának időmérő edzésén a királykategóriában, megelőzve a francia Randy de Puniet-t és honfitársát, Dani Pedrosát.
jún. 19
16:48
Vb 2010: Sneijder szerint a három pont megszerzése a lényeg (She)
Egy potya góllal győzték le a hollandok az E-csoport második körében a kora délutáni mérkőzésen a japánokat, egy nem éppen látványos mérkőzésen. A győztes gólt szerző Wesley Sneijder szerint a három pont a lényeg.
jún. 19
16:50
DVSC: öt próbajátékosától elköszönt a klub, Simac hamarosan aláírhat (She)
A Soproni Liga bajnoka, a DVSC-TEVA öt próbajátékon lévő játékosától köszönt el szombaton – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jún. 19
17:39
Csak a negyeddöntők után törlik el a sárga lapokat (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) megváltoztatta a sárga lapok eltörlésére vonatkozó szabályát a dél-afrikai világbajnokságon.
jún. 19
17:42
Bükfürdő-rali: Aschenbrenner György áll az első helyen (She)
Aschenbrenner György vezet a Bükfürdő környékén zajló ralin, az országos bajnokság negyedik futamán.
jún. 19
17:57
Anelkát kitették a francia csapatból, mert anyázott (Behaviour)
Hazaküldték a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságról a szövetségi kapitánnyal tiszteletlenül beszélő Nicolas Anelkát, a francia válogatott támadóját.
jún. 19
18:15
Talmácsi 19. az időmérőn (Metropol)
Talmácsi Gábor a 19. pozícióból vághat neki a Moto2-es kategória vasárnapi versenyének a gyorsaságimotoros-világbajnokság ötödik futamán, a Brit Nagydíjon, Silverstone-ban.
jún. 19
18:17
Nem bírtak tíz ausztrállal a ghánaiak (Metropol)
Az első mérkőzésén győztes ghánai válogatott 1-1-es döntetlent játszott szombaton a találkozó nagy részében emberhátrányban küzdő ausztrálokkal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában.
jún. 19
18:33
Hollandia immár 21 meccs óta veretlen (Behaviour)
Argentína után a holland válogatott lett a második százszázalékos együttes a világbajnokságon, miután Wesley Sneijder góljával legyőzték Japánt 1-0-ra. A végig fölényben játszó európaiak megérdemelten nyertek a végig védekező ázsiaiakkal szemben.
jún. 19
19:09
Újabb 5 magyar érem az olaszországi úszóversenyen (Metropol)
A csütörtöki egy és a pénteki négy után szombaton öt érmet szereztek a magyarok az olaszországi Pescarában 47. alkalommal megrendezett Settecolli Kupa elnevezésű nemzetközi úszóviadalon.
jún. 19
19:12
Atlétika: újabb magyar arany a csapat Eb-n, Kürthy nyerte a súlylökést (She)
Férfi kalapácsvetés után a férfi súlylökésben is magyar siker született: Kürthy Lajos 19.66 méterrel végzett az élen.
jún. 19
20:03
Szafina visszalépett (Metropol)
Elhúzódó hátsérülése miatt visszalépett a hétfőn kezdődő wimbledoni teniszbajnokságtól Dinara Szafina, a női világranglista korábbi vezetője.
jún. 19
20:39
Helyt állt a tíz emberrel játszó Ausztrália (Behaviour)
Igazságos eredmény született a Ghána - Ausztrália találkozón, ahol a Socceroos egy félidőt emberhátrányban játszott. Mindjárt a mérkőzés elején magához ragadta a vezetést Pim Verbeek csapata, de még az első félidőben tizenegyesből egyenlített Ghána. Matematikailag még mind a négy csapat továbbjuthat D csoportból.
jún. 19
21:54
Talmácsi a 19. helyről rajtolhat (Infostart)
Talmácsi Gábor a 19. pozícióból vághat neki a Moto2-es kategória vasárnapi versenyének a gyorsaságimotoros-világbajnokság ötödik futamán, a Brit Nagydíjon, Silverstone-ban.
jún. 19
23:39
Dán győzelem, holland továbbjutás (Metropol)
A dán válogatott 2-1-re nyert szombaton Kamerun csapata ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság E csoportjának második fordulójában.

Keresés