2010. június 17. csütörtök

jún. 17
3:36
Te vagy a MESSIás! (Blikk)
JOHANNESBURG —  Az égiektől kér segítséget Diego Maradona (49). Az argentin futballválogatott istenként tisztelt szövetségi kapitánya úgy érzi, az égiek erejére van szükség ahhoz, hogy Lionel Messi (22) levetkőzze gátlásait, és aranylabdáshoz méltóan játsszon a vébén. Ő már csak tudja, hogyan kell a nemzeti csapatot a csúcsra vezetni, 1986-ban Mexikóban főszereplője volt a világbajnoki cím…
jún. 17
3:40
Magyar motor hajtja Cancellarát? (Blikk)
MONTE-CARLO — Magyar segítséggel gyorsult Fabian Cancellara (29)? Az olimpiai bajnok svájci országúti kerékpárost azzal gyanúsítják, biciklijébe rejtett elektromos motorral repeszt. A tévékommentátorként dolgozó korábbi versenyző, Davide Cassani (49) videomegosztó portálon mutatott be egy osztrák versenygépet, amely ezen az elven működik, és illusztrációként Cancellara két idei diadaláról, a…
jún. 17
3:54
Maicon lemásolta Amarildo gólját (Blikk)
JOHANNESBURG — A régi időket idézte Maicon (28) a világbajnokságon a Koreai NDK ellen 2-1-re megnyert meccsen. A brazil labdarúgó honfi társához, a 48 évvel ezelőtt eredményes Amarildóéhoz (70) hasonló gólt lőtt. Az 1962-es világbajnokságon a fináléban Amarildo éles szögből, szinte az alapvonalról talált be a csehszlovákok kapujába. Akkor, mondhatni, aranyat ért a braziloknak a bravúros…
jún. 17
6:15
Dél-Afrika - Uruguay 0-3 (Behaviour)
A második forduló első mérkőzésén mindkét csapat támadólag lépett fel, és izgalmas mérkőzést játszottak. Forlan kiválóan játszott, két gólt szerzett és közel jutatta csapatát a továbbjutáshoz. Ezzel szemben a hazai csapatnak a továbbjutása már nem csak a saját kezében van.
jún. 17
6:51
Megszűnhet a Dunaújváros kézicsapata (Behaviour)
Komoly anyagi gondban van a Dunaújváros férfi kézilabdacsapata, s még az is elképzelhető, hogy nem nevez az NB I-be - írta szerdai számában a Dunaújvárosi Hírlap.
jún. 17
6:53
Szépségek és huligánok (Behaviour)
Noha a legtöbben be akarják tiltatni a vuvuzelát, volt olyan válogatott, amely külön hazai fúvósokat vitt az edzésére, hogy megszokják a "méhkasok" zúgását. A rendőrség megpróbálta feldobni a cellák egyhangúságát: holland szépségeket tartóztattak le két sörös cég háborúja miatt.
jún. 17
6:55
Immár a túlélésért harcolnak (Behaviour)
A dél-afrikai világbajnokság hetedik napján akár több csapat is kivívhatja a csoportból való továbbjutását, de azért ne legyenek illúzióink, elsődlegesen a túlélés lesz a fő cél.
jún. 17
7:27
Forlán duplázott, Dél-Afrika kikapott (Behaviour)
Uruguay a második fordulóban magabiztosan három-nullára verte a házigazda dél-afrikai válogatottat a világbajnokság A jelű csoportjában. Diego Forlan kétszer, Álvaro Pereira pedig egyszer volt eredményes az összecsapáson. Ezzel a győzelmével Uruguay már fél lábbal a nyolcaddöntöben érezheti magát.
jún. 17
7:45
Sokkoló szegénység, nagy lelkesedés (Metropol)
Port Elizabethről azt állítani, hogy nyugalmas, kevés. Itt ugyanis mintha semmi sem mozdulna. A helység nevét Sir Rufane Shaw, az alapító feleségéről kapta – kár, hogy a hölgy meghalt azelőtt, hogy ide költözhetett volna.
jún. 17
8:03
Ronaldo sárga lapjának törlését kérik (Metropol)
A portugálok azt kérik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA), hogy törölje Cristiano Ronaldo sárgalapos figyelmeztetését, amelyet kedden a csapat első világbajnoki mérkőzésén kapott.
jún. 17
8:24
Vb 2010: Rooney szívesen búcsúztatná a németeket a nyolcaddöntőben (She)
Wayne Rooney, az angol válogatott támadója szívesen összekerülne a németekkel a nyolcaddöntőben, és persze ki is ejtené Joachim Löw együttesét.
jún. 17
8:26
ZTE: Rudnevs és Pavicsevics után hatalmas az érdeklődés, Kocsárdi hosszabbít (She)
A ZTE FC szerdán Artjoms Rudnevs és Darko Pavicsevics nélkül kezdte meg a felkészülést a két szezonra. Ez nem azt jelenti, hogy a két támadó már távozott volna a csapattól, bár mindkettejük iránt hatalmas a kereslet.
jún. 17
9:54
ZTE: Fokozatosan hangolódunk az El-re - Csank János (She)
A Soproni Ligában szereplő Zalaegerszeg vezetőedzője, Csank János elmondta, fokozatosan hangolnak az Európa-ligára. Mivel nem volt hosszú a szünet, ezért viszonylag jó fizikai állapotban maradtak a keret tagjai.
jún. 17
9:56
Röplabda: Karagics Mátyás váltja a kispadon Gyurkót a Kecskemétnél (She)
A posztjáról lemondó Gyurkó Sándort Karagics Mátyás váltja a bajnoki és kupaezüstérmes Kaló-Méh-Kecskeméti SE együttesének kispadján.
jún. 17
10:09
Ronaldo sárga lapjának eltörlését kérik (Behaviour)
A portugálok azt kérik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől (FIFA), hogy törölje Cristiano Ronaldo sárgalapos figyelmeztetését, amelyet kedden a csapat első világbajnoki mérkőzésén kapott.
jún. 17
10:27
Rendbontás zavarta meg a chilei ünneplést (Behaviour)
Ezrek özönlötték el Santiago de Chile központi utcáit azt követően, hogy a chilei labdarúgó-válogatott 1962 óta először győzött világbajnoki mérkőzésen.
jún. 17
10:48
Vb 2010: újra pályán az argentinok és a franciák - a mai program (She)
A dél-afrikai világbajnokságon csütörtökön a franciák és az argentinok mérkőzésével folytatódik a 2. forduló. Diego Maradona együttese a szintén egy győzelemmel álló Dél-Koreával találkozik, míg a franciákra Mexikó vár. A B-csoportban pályára lép még a két nyeretlen együttes, Görögország és Nigéria is.
jún. 17
11:39
Rooney a németek ellen játszana (Behaviour)
Szívesen lépne pályára a világbajnoki nyolcaddöntőben a németek ellen Wayne Rooney, az angol válogatott támadója. Az indulatokat valószínűleg Franz Beckenbauer kijelentése váltotta ki, mely szerint a "háromoroszlánosok" visszafejlődtek.
jún. 17
11:42
Vb 2010: a svájciak 67 percre vannak az új góltalansági csúcstól (She)
Ha a svájci labdarúgó-válogatott a 67. percig nem kap gólt hétfőn a chilei csapattól, világbajnoki góltalansági csúcsot állít fel.
jún. 17
12:15
Rekordot döntött a FIFA, Svájc is közel áll hozzá (Behaviour)
Rekordszámú, 265 millió oldalletöltést regisztráltak kedden a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság honlapján. Ez azt jelenti, hogy közel tízmillióan látogattak el a www.fifa.com weboldalra, ebben az ötszörös világbajnok braziloknak az Észak-Korea elleni bemutatkozása játszhatott főszerepet.
jún. 17
12:51
Nyolcvanhét órán át nézték egyfolytában a vb-t (Metropol)
Nemhivatalos világcsúcsot állított fel egy ausztrál testvérpár azzal, hogy megszakítás nélkül 87 órán át nézte a labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit, illetve összefoglalóit.
jún. 17
12:51
A világ gólokra vár - Az eddigi legunalmasabb vb (Behaviour)
Nehéz megmagyarázni, hogy miért esik ilyen kevés gól az idei világbajnokságon. Az eddigi tizenhét mérkőzésen mindössze huszonnyolc találat született, ami meccsenkénti 1,6-es átlagot jelent. Vannak, akik a labdát mások az idegesítő vuvuzelát okolják a gyenge teljesítmény miatt. Korai lenne leírni a világbajnokságot, hiszen még csak az első fordulón vannak túl a csapatok.
jún. 17
13:27
Schmitt megmondta: Czene Attilától sokat várnak (Behaviour)
Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke, az Országgyűlés elnöke méltatta a kormány szerdai döntését, amely alapján a szervezet egymilliárd forint többlettámogatást kap.
jún. 17
13:48
Evezés: hat csapattal utazott a válogatott a müncheni világkupára (She)
Hat egységgel Németországba utazott a magyar evezősválogatott, hogy Münchenben részt vegyen a pénteken kezdődő idei második világkupa-fordulón. Elnyújtott felkészülési időszak után felnőttválogatottaink először szerepelnek a legmagasabb nemzetközi porondon, ennek megfelelően „kiéhezettek” a versenyzésre.
jún. 17
14:03
KorszakVáltó Határon-Túra (Behaviour)
Több civil szervezet összefogásával, hagyományteremtő céllal megvalósuló KorszakVáltó Határon-Túra 2010 kerékpáros esemény a sport eszközével új szolidaritást kíván teremteni a határon innen és túl élők között.
jún. 17
14:21
'Gettómilliomos' rendező kapta az olimpiai nyitóünnepséget (Behaviour)
Danny Boyle személyében Oscar-díjas brit filmrendező viheti színre a 2012-es londoni olimpia nyitóünnepségét.
jún. 17
14:24
Vb 2010: Gabriel Batistutát is kirabolták Dél-Afrikában (She)
Az argentin válogatott korábbi klasszisát, Gabriel Batistutát is kirabolták a labdarúgó-világbajnokság helyszínén.
jún. 17
15:18
Videó: tömegbunyó után „streetball”-meccsé vált a szerb kosárdöntő (She)
Tömegverekedéssel tarkított kosárlabdadöntőt vívtak a csapatok Szerbiában, ahol az utolsó percre csak 3-3 játékos maradt a pályán (akárcsak a streetballban). A Hemofarm Vrsac otthonában lejátszott bajnoki döntő második mérkőzésén a Partizan vezetett két ponttal, amikor egy könyöklés után kialakult a dulakodás. A vége: 86–81-es vendégsiker, 18 kiállítás és 61 ezer eurós büntetés.
jún. 17
15:51
Látványos argentin diadal Dél-Korea felett (Metropol)
Argentína látványos játékkal 4-1-re legyőzte a Koreai Köztársaságot csütörtökön a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság B csoportjának második fordulójában, ezzel gyakorlatilag már továbbjutónak tekinthető.
jún. 17
16:12
Videó: Argentína parádézott Dél-Korea ellen, Higuaín triplázott (She)
Mint arról korábban már beszámoltunk, argentin gálával folytatódott a világbajnokság: a dél-amerikaiak 4–1-re verték meg Dél-Koreát. Nézze meg a találkozó góljait videón!
jún. 17
17:03
A tökéletes nőről is lemondanának az angolok a vb-győzelemért (Behaviour)
Az angol férfiak többsége még álmai asszonyáról is lemondana a labdarúgó-válogatott világbajnoki győzelméért, egy teljes évi szexszünetet azonban ugyanez már nem érne meg sem nekik, sem hölgypartnereiknek.
jún. 17
17:06
Vb 2010: Most összejött, ami Nigéria ellen nem sikerült - Higuaín (She)
A dél-afrikai világbajnokság első mesterhármasát szerző Gonzalo Higuaín úgy véli, Argentína ezúttal élni tudott lehetőségeivel, nem úgy, mint Nigéria ellen.
jún. 17
17:08
Sunderland: a fiatal belga kapus aláírt Fülöp Márton klubjának (She)
Csütörtökön véglegessé vált, hogy az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sunderland szerződteti Simon Mignolet-t, a belga St. Truiden fiatal kapusát.
jún. 17
17:10
Vb 2010: Demichelis hibája csak erősebbé tett minket - Maradona (She)
Diego Maradona, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem haragudott a dél-koreaiak gólja előtt hibázó Martín Demichelisre, sőt, úgy vélekedett, a kapott találat csak erősebbé tette csapatát.
jún. 17
18:15
Higuaín mesterhármassal ütötte ki Dél-Koreát (Behaviour)
Élvezetes mérkőzésen 4-1-re nyert Diego Maradona együttese a B csoport második fordulójának első összecsapásán. Higuaín gyorsan elvette Diego Forlan címét, ugyanis az ázsiaiak ellen szerzett mesterhármasával immár ő a leggólerősebb játékos a világbajnokságon.
jún. 17
18:18
Vb 2010: a görög győzelme után már csak Olaszország nyeretlen idén (She)
Görögország 2–1-re legyőzte Nigériát, és ezzel nem csak első világbajnoki sikerét aratta, hanem első idei győzelmét is. Így a tornán szereplő 32 csapat közül már csak a címvédő Olaszország az egyetlen, amely idén még nem nyert mérkőzést.
jún. 17
18:20
Wimbledon: Arn Gréta újabb győzelmével főtáblára jutott egyesben (She)
Arn Gréta a harmadik mérkőzését is megnyerte a selejtezőben, így feljutott a főtáblára női egyesben a wimbledoni teniszbajnokságon. A világranglista 138. helyén álló magyar játékos 5:7, 6:3, 6:2-re nyert a spanyol Beatriz García-Vidagany (166.) ellen.
jún. 17
18:36
Palermo: mégis marad a klubnál a válogatott támadó (She)
Hiába csábította nagy erőkkel a Birmingham City a Palermo csatárát, Fabrizio Miccolit, a játékos úgy döntött, hogy nem fogadja el az angolok ajánlatát.
jún. 17
18:38
Videó: Görögország így szerezte meg első győzelmét a vb-n (She)
Egygólos hátrányból fordított Görögország Nigéria ellen. Az európai gárda a győzelemet nagyban köszönheti Kaita kiállításának, mert innentől kezdve az afrikaiak alárendelt szerepet játszottak.
jún. 17
18:51
Évvégéig eltiltották az Albacomp kosarasát (Metropol)
A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) fegyelmi bizottsága csütörtökön december 31-ig eltiltotta Farkas Attilát, az Albacomp játékosát, akinek a szervezetében doppingszert találtak korábban.
jún. 17
18:53
Mihály Árpád marad a Fehérvár hokisa (Metropol)
Mihály Árpád további egy idényre a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának játékosa marad.
jún. 17
18:55
Arn főtáblás, Marosiék kiestek (Metropol)
Arn Gréta főtáblára jutott a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon, miután a selejtező harmadik fordulójában legyőzte a spanyol Beatriz Garcia Vidaganyt.
jún. 17
19:12
Wimbledon: Marosi Katalinék kikaptak a páros selejtezőjében (She)
Marosi Katalin nem lesz főtáblás Wimbledonban női párosban, miután a német Kathrin Wörle oldalán 7:6, 6:4-es vereséget szenvedett a selejtező második fordulójában a Kaia Kanepi, Csang Su-aj duótól.
jún. 17
19:45
Az MLSZ eladta az Eb 2012 Kft.-t (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) 20 ezer forintért eladta a százszázalékos tulajdonában lévő Eb 2012 Kft-t a St. Plusz Kft-nek a FourFourTwo magazin értesülése szerint.
jún. 17
20:06
Vb 2010: Bárcsak visszacsinálhatnám a kiállítást - Sani Kaita (She)
Sani Kaita, a görögök elleni mérkőzésen kiállított nigériai játékos bánja, hogy meggondolatlan tettével nagyon nehéz helyzetbe hozta válogatottját.
jún. 17
20:39
Görögország hátrányból fordított (Behaviour)
Görögország a Nigéria elleni 2-1-re megnyert mérkőzésével megszerezte első világbajnoki győzelmét, a kiesés szélére taszítva ezzel Lars Lagerbäck csapatát. Sani Kaita kiállításáig még vezettek a "zöld sasok", de tíz emberrel nem tudták kivédekezni a második félidőt.
jún. 17
20:42
Győri ETO: hatgólos döntetlen a dunaszerdahelyiek ellen (She)
Első nyári felkészülési mérkőzésén a Győri ETO labdarúgócsapata 3–3-as döntetlent játszott a Dunaszerdahelyi AC ellen.
jún. 17
20:44
Utánpótlás: túl az első szűkítésen, hét Most Wanted-játékos nem folytathatja (She)
A Nike által támogatott Most Wanted tehetségkutató négy hetes bentlakásos tréningjének első negyedét máris letudta a tábort megkezdő harmincnégy fiatal. Hetvenkét óra alatt hat edzésen vettek részt, amely igencsak kimerítette őket, csütörtökön viszont a játék szabályainak ismeretében sor került az első keretszűkítésre is: a szakvezetők nem könnyű dolgát az élet is „megsegítette".
jún. 17
21:18
Vb 2010: gondban az ausztrálok, Grella sem játszhat Ghána ellen (She)
Az ausztrál válogatott középpályása, Vince Grella sérülés miatt nem játszhat Ghána ellen a labdarúgó-világbajnokság D-csoportjának szombati mérkőzésén.
jún. 17
23:21
Elvertük a briteket (Behaviour)
A magyar válogatott csütörtökön 20-8-as győzelmet aratott a britek felett a női vízilabda Világliga európai 1-es csoportjának második körében.

Keresés