2010. június 17. csütörtök

jún. 17
6:51
Ver/vér, verés/véres (Spa Trend Online)
Még az 50-es IQ-jú tini vígjátékok között is ritka az a fajta kábító bugyutaság, amivel a HA/VER című film célba veszi áldozatait. Ráadásul tele van olyan dilemmával, ami rendre megkérdőjelezi az egész filmet.
jún. 17
6:53
Tudjunk röhögni önmagunkon (Spa Trend Online)
Az Üvegtigris harmadik részében is a hat sebezhető balfácán, az út mentén cserbenhagyott emberek története folytatódik. Nekem közöm van hozzájuk, az új filmben olyanokról forgatunk, akikhez személyes közünk van - mondta Rudolf Péter, aki a régi, bevált csapattal hétfőn kezdi forgatni a népszerű filmvígjáték harmadik folytatását. A mintegy 300 milliós költségnek a 90 százalékát a producerek már…
jún. 17
7:27
Harrison Ford megnősült (Metropol)
Egybekelt Harrison Ford és Calista Flockhart, a két hollywoodi filmcsillag ezzel hivatalossá tette 2001 óta tartó kapcsolatát - jelentette a TMZ.com celebportál.
jún. 17
8:03
„A kép valami idilli, derűs nyugalmat áraszt. Látszólag.” (Metropol)
Bolgár György új könyve a Vasárnap délután a Grande Jatte-szigeten címet viseli, Seurat, a neves pointilista festő képe után.
jún. 17
9:33
Buli égen, földön, vízen (Metropol)
Ebben az évben 11. alkalommal, 2010. június 13. és 20. között rendezik meg Magyarország legnagyobb motoros találkozóját, a Nemzetközi Harley–Davidson Fesztivált.
jún. 17
12:15
Kéthly Anna a moszkvai filmfesztiválon (Infostart)
Az orosz fővárosban Claude Lelouch francia filmrendező életműdíjának átadásával, valamint Egy nő és a férfiak című filmjének vetítésével kezdődik a 32. Moszkvai Nemzetközi Filmfesztivál.
jún. 17
13:27
Nicole Kidman és Nicolas Cage első közös főszerepe (Metropol)
Először játszik együtt főszerepet a filmvásznon Nicole Kidman és Nicolas Cage; a két Oscar-díjas színészt Joel Schumacher rendező nyerte meg készülő Trespass című akciófilmjéhez - jelentette egy amerikai filmes szaklap.
jún. 17
14:03
Takada Kenzo festményei Párizsban (Spa Trend Online)
A festészetben is kipróbálta magát Kenzo Takada (Takada Kendzó) világhírű divattervező, akinek képeiből most kiállítás nyílt Párizsban.
jún. 17
14:03
Oscar-díjas rendezi a londoni olimpia nyitóünnepségét (Metropol)
Danny Boyle személyében Oscar-díjas brit filmrendező viheti színre a 2012-es londoni olimpia nyitóünnepségét.
jún. 17
14:05
A Pat Metheny Group a Margitszigeten (Metropol)
Pat Metheny az elmúlt években többször és több formációban járt Magyarországon, de most igazán nagy szenzációnak számít, hogy a legendás Pat Metheny Grouppal lép színpadra június 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
jún. 17
14:39
Szindbád Miskolcon (Spa Trend Online)
A Szindbád-turné hétfői miskolci állomásán gyűjtést szervez az árvízkárosultak számára Ákos a Magyar Vöröskereszt segítségével.
jún. 17
17:39
Mozifilm készül Sarkozy megválasztásáról (Metropol)
A hódítás (La Conquete) címmel francia mozifilm készül Nicolas Sarkozy francia elnök választási kampányáról.
jún. 17
21:33
A rock napja lesz az első (Metropol)
Magyar rocklegendákkal, dumaszínházzal és borokkal nyitja meg kapuit a VOLT Fesztivál idén június 30-án a soproni Lővérekben.

Keresés