2010. június 4. péntek

jún. 4
6:48
A bezárt színház, nem jó színház (Spa Trend Online)
Érdekes évada volt a Thália Színháznak, fesztiválokkal, meghívott előadásokkal, és az eddiginél több saját produkcióval. A teátrumot az elmúlt évadban már Zimányi Zsófia igazgatta. Családi teátrummá alkarnak válni, ahol mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő előadásokat.
jún. 4
6:50
Startol a StarGarden, a legendák fesztiválja (Spa Trend Online)
Pénteken és szombaton a Népstadion kertben lépnek fel a nemzetközi és hazi zenei élet nagy legendái az Animalstól az Omegáig: a sorban ott van a Deep Purple, a Kool and the Gang, a Blood Sweat and Tears, a Korál, a Karthago, a Rice és még sokan mások. A budapesti StarGarden fesztivál minden belépőjegy árából ezer forintot ajánl fel az árvízkárosultak javára.
jún. 4
6:52
Eperfesztivál Tahitótfalun (Spa Trend Online)
Vasárnapig tart a négy napos Eperfesztivál Tahitótfalun.
jún. 4
6:54
Fehér szalaggal a Márai-programért (Spa Trend Online)
Miért bukna meg? Ez vicc. A Márai-program nem fog megszűnni! - így kommentálta L. Simon László, költő, az Írószövetség korábbi titkára, jelenleg a Fidesz országgyűlési képviselője a könyvhét színpada előtt Barna Imre szavait.
jún. 4
7:06
A világ első virtuális épületfestő versenye (Spa Trend Online)
Fényfestők dekorálták ki tegnap este a Magyar Nemzeti Galéria homlokzatát.
jún. 4
8:18
Fontos az olvasás (Metropol)
Az olvasás népszerűsítése, ezen keresztül az egyének és közösségek mentális és pszichés egyensúlyának megőrzése a célja az idei Könyvhéttel egy időben induló kampány nak, amely a „Családi Olvasás Éve 2010” nevet viseli.
jún. 4
8:20
4 nap, 4 műfaj Veszprémben (Metropol)
Dzsessz, opera, funky és rai: idén is világhírű művészekkel és sok műfajjal várja vendégeit a Veszprémi Ünnepi Játékok július 29.–augusztus 1. között.
jún. 4
8:22
Aczél Endre: múlt nélkül nincs jövő (Metropol)
A rádióműsor után az Acél­sodrony háromkötetes könyv formájában is megjelenik. A 60-as évekkel foglalkozó kötet már a könyvesboltokban. A szerzővel többek között munkamódszeréről beszélgettünk.
jún. 4
13:42
Eltűnnek a képernyőről a színészek (Spa Trend Online)
Horváth Ádám ma ünnepli nyolcvanadik születésnapját. Molnár Ferenc unokája a hazai televíziózás történetének meghatározó személyisége, a műfajteremtő művésze.
jún. 4
14:00
Befedik a Református Zenei Fesztivált (Spa Trend Online)
Az állandó esős időjárás miatt minden koncert fedett helyen lesz a pénteken kezdődő és vasárnapig tartó VII. Református Zenei Fesztiválon a fővárosban: a péntekiek a Bakáts téri katolikus templomban, a szombatiak a Lónyay utcai Református Gimnáziumban.
jún. 4
14:02
Új kulturális központ Zalában (Spa Trend Online)
Történelmi, kulturális, turisztikai központ létesül Zalaváron, a főhelyen álló emléképületet Makovecz Imre tervezte.
jún. 4
14:18
Ötven év ötven slágere a könyvhéten (Spa Trend Online)
Az elmúlt ötven év ötven magyar slágerét gyűjtötte össze és ültette szubjektív popkulturális környezetbe Poós Zoltán, aki Táskarádió című kötetével jelentkezett a 81. Ünnepi Könyvhéten.
jún. 4
15:54
Slágerekkel készül a Kapcsolat koncertre Rod Stewart (Infostart)
Az elmúlt harminc-negyven év legnagyobb slágereivel lép fel Rod Stewart az idei Kapcsolat koncerten, amelyet június 26-án rendeznek meg az 56-osok terén. A brit énekes előtt az előző évek Megasztár-győztesei szórakoztatják majd a nézőket - mondta az InfoRádiónak Gőz László, a koncert egyik szervezője.
jún. 4
16:24
Új vámpír-kötet - a neten is olvasható az Alkonyat (Spa Trend Online)
Újabb kötettel gyarapodik Stephenie Meyer Alkonyat-sorozata: a világszerte nagy sikert arató vámpír-saga harmadik kötetének "leágazása", a The Short Second Life of Bree Tanner az interneten egy hónapon át ingyen is olvasható lesz.
jún. 4
16:24
Ingyen is olvasható lesz a neten az Alkonyat-sorozat új kötete (Metropol)
Újabb kötettel gyarapodik Stephenie Meyer Alkonyat-sorozata: a világszerte nagy sikert arató vámpírsaga harmadik kötetének "leágazása", a The Short Second Life of Bree Tanner az interneten egy hónapon át ingyen is olvasható lesz.
jún. 4
17:54
Templomban énekelt Tom Jones (Spa Trend Online)
Egy londoni templomban, meghívott vendégek előtt mutatta be legújabb lemezét Tom Jones.
jún. 4
20:54
A rendszerváltás főkapitányai (Metropol)
Különös és izgalmas könyvet mutatott be a Közlöny Könyvesház. Tátrai Miklós „A rendszerváltás főkapitányai” című művében szubjektív számvetések egész sorozatát olvashatjuk végig: főkapitányok vallanak sorsukról, számolnak be szakmai életük folyamatáról.

Keresés