2010. június 13. vasárnap

jún. 13
0:18
Vb 2010: Végig jól összpontosítottunk, nagy meccs volt - Bob Bradley (She)
Bob Bradley, az amerikai válogatott szövetségi kapitánya elégedett volt az Anglia elleni döntetlennel (1–1), és úgy véli, csapata jó teljesítményt nyújtott védekezésben.
jún. 13
1:30
Fernando Alonso: A spanyolok nyerik a vb-t (Blikk)
A Kanadai Nagydíj pilótáit is lázba hozta a futballtorna
jún. 13
7:48
Vb 2010: bár Robben rehabilitációja jól halad, a dánok ellen még nem játszik (She)
Mint arról már beszámoltunk, Arjen Robben hétfőn csatlakozott a Dél-Afrikában tartózkodó holland válogatotthoz, és bár rehabilitációja jól halad, a Dánia elleni hétfői mérkőzésen még biztosan nem léphet pályára.
jún. 13
8:06
Férfi kosárlabda: másodszor is vesztett a döntőben hazai pályán a Barcelona (She)
Az Euroliga-győztes Barcelona férfi kosárlabdacsapata nagy valószínűséggel idén nem tud próféta lenni saját hazájában, miután a spanyol élvonalbeli bajnokság (Liga ACB) egyik csapat harmadik győzelméig tartó fináléját két hazai vereséggel kezdte a Caja Laboral ellen.
jún. 13
9:00
A szomorú Pars gyönyörű győzelme (Infostart)
Pars Krisztián idei második legnagyobb dobásával nyert Isztambulban. A szombathelyi kalapácsvető, bár elmondása szerint féltette meghúzódott lábát, 79.43-at ért el, megelőzve a tádzsik Dilsod Nazarovot, aki 77.72-vel lett második.
jún. 13
9:18
Európa legjobbjának akadt törleszteni valója a franciával (Infostart)
Remek magyar sikereket hozott a moszkvai ökölvívó Európa-bajnokság, hiszen a 69 kg-ban szereplő Bacskai Balázs arany-, míg a 64 kg-os Káté Gyula ezüstérmet szerzett. Korábban a 91 kilós Darmos József egy bronzmedállal egészítette ki a magyar kollekciót.
jún. 13
9:30
Pars helyezése: újabb vizsgálatot szeretne a NOB (Metropol)
Újabb doppingvizsgálatot szeretne elvégeztetni a fehérorosz kalapácsvetők ügyében a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB), amely nem fogadja el a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) csütörtöki döntését.
jún. 13
9:32
Pars nyert Isztambulban, Márton harmadik Torinóban (Metropol)
Pars Krisztián nyerte a kalapácsvetést az isztambuli nemzetközi atlétikai versenyen, Márton Anita pedig - szintén szombaton - harmadikként zárt súlylökésben a torinói viadalon.
jún. 13
10:12
Négy számban a világ idei legjobbja született New Yorkban (Infostart)
Három női futószámban és férfi hármasban is a világ idei legjobb eredménye született szombaton New Yorkban, az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat ötödik állomásán.
jún. 13
10:24
Amerikai pontszerzés angol segítséggel (Metropol)
Nem tudta legyőzni a végső sikerre is esélyesnek tartott angol válogatott az amerikai csapatot szombaton a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság C csoportjának első mérkőzésén.
jún. 13
10:30
Vb 2010: óriási méretű Jabulaniban nézi a tornát egy ausztrál fanatikus - fotó (She)
Ausztrália labdarúgócsapatának minden bizonnyal legnagyobb vb-fanatikusa az a 23 éves férfi, aki a torna idejére beköltözött a hivatalos labda egy óriási méretű hasonmásába. Adam Santarossa a labdában tölti a vb 31 napját, és ott tekinti meg mind a 64 mérkőzést.
jún. 13
10:42
Capello a játékkal elégedett, az eredménnyel nem (Behaviour)
Csapatával elégedett volt ugyan Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akinek gárdája szombat este az amerikaiak ellen kezdte szereplését a dél-afrikai világbajnokságon, az 1-1-es végeredmény azonban csalódást okozott számára.
jún. 13
10:48
Ökölvívó Eb: Várakozáson felüli magyar szereplés - Kovács (She)
Az oroszországi torna régen nem látott sikereket hozott, mivel bár két éve Liverpoolban, az olimpiát követő kontinenstornán négy érmese volt a csapatnak, most egy nagyobb és erősebb mezőnyben gyűjtött az együttes három medált, ráadásul Bacskai Balázs (69 kg) tíz év után szerzett újra magyar aranyat Eb-n
jún. 13
11:24
Vb 2010: A vuvuzela miatt nem tudtuk legyőzni Uruguayt - Evra (She)
A francia labdarúgó-válogatott védője, Patrice Evra az első játékos aki felemelte hangját a dél-afrikai levegőkürt, a vuvuzela miatt. A Manchester United játékosa szerint az európai fül számára szokatlan hangot adó eszköz hozzájárult ahhoz, hogy Franciaország nem tudott győzni Uruguay ellen a világbajnokság 1. fordulójában.
jún. 13
11:42
Ökölvívó Eb: Várakozáson felüli magyar szereplés - Kovács László (She)
Az oroszországi torna rég nem látott sikereket hozott, mivel bár két éve Liverpoolban, az olimpiát követő kontinenstornán négy érmese volt a csapatnak, most nagyobb és erősebb mezőnyben gyűjtött az együttes három medáliát, ráadásul Bacskai Balázs (69 kg) tíz év után szerzett újra magyar aranyat Eb-n
jún. 13
12:36
Ferencváros: Megyeri Balázs az Olympiakoszhoz szerződhet (She)
A görög Exedra Sports információi szerint a Ferencváros kapusa, Megyeri Balázs az Olympiakoszhoz szerződhet.
jún. 13
13:30
Vb 2010: megvannak az Algéria-Szlovénia mérkőzés kezdőcsapatai (She)
Kijelölték a dél-afrikai világbajnokság C-csoportjának második mérkőzése, az Algéria–Szlovénia összecsapás kezdőcsapatait.
jún. 13
13:48
Ferencváros: elmarad a zöld-fehérek amerikai felkészülési túrája (She)
A korábbi tervekkel ellentétben a Ferencváros labdarúgócsapata a nyáron mégsem az Egyesült Államokban készül fel az új szezonra – adta hírül a 100% Fradi.
jún. 13
14:00
Megbüntették Hamiltont (Metropol)
Miután a Forma-1-es Kanadai Nagydíjon megszerezte az első rajtkockát, tízezer dolláros büntetést kapott szombaton Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája.
jún. 13
14:06
Kis és Hosnyánszky: Nem csaptuk be a Vasast (Infostart)
Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert úgy véli, nem csapta be eddigi klubját, sőt, mindent megtett azért, hogy a Vasasban folytathassa pályafutását. A két olimpiai bajnok vízilabdázó azután szólalt meg, hogy az angyalföldiek pénteken jogi lépéseket helyeztek kilátásba, miután a két játékos csütörtökön Egerbe igazolt.
jún. 13
14:24
Ferencváros: Maróti Béla kettő plusz egy évre ír alá a klubhoz (She)
A Nemzeti Sport információi szerint eldőlt, hogy Maróti Béla a Ferencváros labdarúgócsapatában folytatja pályafutását.
jún. 13
15:00
Vb 2010: Eusébio szerint a spanyolok a torna legnagyobb esélyesei (She)
A portugálok korábbi világklasszis támadója, Eusébio da Silva Ferreira több válogatottat is esélyesnek tart a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság megnyerésére, nála az Európa-bajnok spanyolok az első számú favoritok.
jún. 13
15:02
Vb 2010: lehet, hogy Tim Howard bordatörést szenvedett (She)
Elképzelhető, hogy az amerikai labdarúgó-válogatott első számú kapusa, Tim Howard  bordatörést szenvedett az Anglia elleni világbajnoki mérkőzésen.
jún. 13
15:12
Vuvuzela, a szurkolók hangja (Metropol)
Bizonyára a házigazda dél-afrikaiak lesznek a leghangosabb szurkolók a pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokságon: a vuvuzela nevű, műanyag fúvós hangszerrel ugyanis akár 123,9 decibeles zajt tudnak csapni.
jún. 13
15:14
Ismét panaszt tettek a vuvuzelák miatt (Metropol)
Több televíziós társaság panasza miatt a helyi szervezőbizottság már nem zárja ki teljesen, hogy megtiltják a vuvuzelák használatát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság stadionjaiban.
jún. 13
15:16
Iniesta játszhat, Torres valószínűleg nem (Metropol)
Andrés Iniesta játszhat, ugyanakkor Fernando Torresnek valószínűleg ki kell hagynia a spanyol labdarúgó-válogatott első mérkőzését a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 13
15:18
Vb 2010: az argentinok ellen megsérült nigériai Taiwo ismét edzett (She)
Gyorsan felépült sérüléséből Taye Taiwo, a nigériai labdarúgó-válogatott első, Argentína elleni világbajnoki mérkőzésén megsérült balhátvédje.
jún. 13
15:30
Lehet, hogy betiltják a vuvuzelák használatát (Behaviour)
Több televíziós társaság panasza miatt a helyi szervezőbizottság már nem zárja ki teljesen, hogy megtiltják a vuvuzelák használatát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság stadionjaiban.
jún. 13
15:36
Le Mans: söpört az Audi a 24 órás viadalon, az első három hely a németeké (She)
Teljes Audi-sikerrel zárult a Le Mans-i 24 órás autóverseny: a német cég három autója végzett az első három helyen.
jún. 13
15:38
Vb 2010: potya góllal, emberelőnyben verték meg a szlovénok Algériát (She)
A világbajnokság eddigi legunalmasabb meccsét hozta az Algéria–Szlovénia találkozó, a C-csoportban. A mérkőzésen kapura lövést is csak elvétve láthattunk, a fordulópontot aztán az 58. percben csereként beállt algériai Gezzal kiállítása jelentette a 73. percben. Ezt követően egy nem túl erős Koren-lövést nézett be az algériaiak kapusa, Sausi a 79. percben, amellyel az európai gárda megnyerte a…
jún. 13
15:40
Vb 2010: tilos munka közben meccset nézni Németországban (She)
Tilos Németországban munka közben focit nézni – szögezte le a német munkaadók szövetsége a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság kapcsán közzétett hétvégi állásfoglalásában.
jún. 13
15:42
Vb 2010: Muntari kimaradt a ghánai kezdőcsapatból (She)
Kijelölték a szövetségi kapitányok a dél-afrikai világbajnokság D-csoportjának nyitó mérkőzésére, a Szerbia–Ghána összecsapásra a kezdőcsapatokat.
jún. 13
15:44
Törökország: Ricardo Quaresma az Intertől a Besiktashoz szerződött (She)
A török Besiktas vezetősége bejelentette, megszerezte az Inter portugál középpályását, Ricardo Quaresmát.
jún. 13
15:48
Greenen röhög egész Dél-Afrika (Behaviour)
A világbajnokság eddigi leggyorsabb gólját szerezte Steven Gerrard. Az angol válogatott már a 4. percben megszerezte a vezetést. Az amerikaiak nem adták fel, végig szívósan küzdöttek, aminek meg is lett az eredménye. Green hatalmas bakijának köszönhetően pontosztozkodás lett a vége.
jún. 13
16:06
Potyagóllal született meg az első szlovén vb-siker (Metropol)
A szlovén válogatott 1-0-ra győzött vasárnap a hajrában tíz emberrel játszó algériai csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság C csoportjának 1. fordulójában.
jún. 13
16:12
Hewitt legyőzte Federert a döntőben (Infostart)
A nyolcadik helyen kiemelt ausztrál Lleyton Hewitt nagy meglepetésre legyőzte az elsőként rangsorolt svájci Roger Federert a 750 ezer euró összdíjazású, hallei füvespályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjében.
jún. 13
16:48
Vb 2010: hét mexikói játékos, köztük Márquez külön edzett társaitól (She)
Hét mexikói futballista, köztük a válogatott egyik legnagyobb sztárja, Rafael Márquez kisebb sérülés miatt külön edzett a csapat többi tagjától.
jún. 13
17:00
Kis és Hosnyánszky: nem csaptuk be a Vasast (Metropol)
Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert úgy véli, nem csapta be eddigi klubját, sőt, mindent megtett azért, hogy a Vasasban folytathassa pályafutását.
jún. 13
17:06
Videó: összeakasztották a bajszukat az edzésen a brazil sztárok (She)
A brazilok edzésén Dani Alves és Júlio Baptista között alakult ki apróbb nézeteltérés, miután a védő hátulról akasztotta a támadó lövésre lendülő lábát. A felek később percekig győzködték egymást saját igazukról, majd együtt bandukoltak az öltözőbe. Az eset óta Dunga egyébként kizárólag zárt kapus edzéseket vezényel csapatának. Nézze meg a jelenetet videón!
jún. 13
17:08
Tereprali: Szalay Balázsék győztek az ob negyedik szakaszán (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László páros győzött vasárnap a tereprali országos bajnokság idei negyedik futamán, a MetalCom Fábiánsebestyén Kupán.
jún. 13
17:18
A Vasas jogi lépéseket tervez Kis és Hosnyánszky távozása miatt (Metropol)
A Vasas megteszi a "szükséges intézkedéseket" Kis Gábor és Hosnyánszky Norbert válogatott vízilabdázók Egerbe igazolásának ügyében.
jún. 13
17:24
Vb 2010: az olaszok nem értik, miért Vieira adta át a kupát a nyitányon (She)
Kisebb sportdiplomáciai incidens kerekedett abból, hogy a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyitó ünnepségén Patrick Vieira adta át a vb-trófeát a torna szervezőinek.
jún. 13
17:42
Vb 2010: a brazilok nem viselhetnek a mez alatt vallásos feliratokat (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) illetékesei nem engedik meg a brazil labdarúgóknak, hogy a mezük alatt vallási feliratokat tartalmazó pólókat viseljenek.
jún. 13
17:44
Tenisz: Arn vereséget szenvedett a hollandiai torna selejtezőjében (She)
Arn Gréta két játszmában 6:1, 6:3-as vereséget szenvedett az ausztrál Anastasia Rodionovától a hollandiai füves pályás, 220 ezer dollár összdíjazású WTA-torna selejtezőjében.
jún. 13
17:54
Vecsési fogathajtó Vk - Kettesben magyar, négyesben holland siker (Behaviour)
A vasárnapi akadályhajtás során nem változott az állás a vecsési nemzetközi fogathajtóversenyen, így kettesben a visszatérő Lázár Vilmos, míg négyesben a holland Koos de Ronde győzött.
jún. 13
18:18
Vb 2010: „Mentalitásunknak köszönhetjük a sikert” - Matjaz Kek (She)
Mint ismeretes, a szlovén válogatott kora délután a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság C-csoportjában Robert Koren szerencsés góljával 1–0-ra legyőzte Algériát. A szlovénok kapitánya, Matjaz Kek szerint kiváló mentalitásuknak köszönhetik a sikert.
jún. 13
18:30
A szerb kapitány vezette ghánaiak legyőzték a szerbeket (Metropol)
A szerb Milovan Rajevac vezette ghánai válogatott 1-0-ra győzött a szerb csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság D csoportjának vasárnapi nyitómérkőzésén.
jún. 13
18:30
Szlovénia vezeti a C csoportot (Behaviour)
Szlovénia történelmet írt azzal, hogy megnyerte első világbajnoki mérkőzését. A C csoport második összecsapása sem hozott gólgazdag mérkőzést, mindössze egy találat született a szlovén Koren révén.
jún. 13
18:54
Vb 2010: Dejan Sztankovics beírta magát a tornák történelemkönyvébe (She)
Dejan Sztankovics, a szerb labdarúgó-válogatott csapatkapitánya bekerült a világbajnokságok történelemkönyvébe, miután három különböző válogatott színeiben lépett pályára a tornákon.
jún. 13
18:56
Lovassport: Lázár Zoltán második, csapatban Magyarország az első Vecsésen (She)
A négyes fogatok versenyében maradt a második helyen Lázár Zoltán a Vecsésen megrendezett nemzetközi fogathajtó-viadalon, amely egyben az országos bajnokság második fordulója is volt. Csapatban Magyarország győzött Hollandia előtt, a ketteseknél pedig Lázár Vilmos bizonyult a legjobbnak.

Keresés