2010. június 3. csütörtök

jún. 3
0:18
Vb 2010: Del Bosque nem kockáztat, Torres kihagyja a koreai meccset (She)
A világbajnokságra készülő spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Vicente Del Bosque végül úgy döntött, nem kockáztat és nem küldi pályára a térdsérülése után lábadozó Fernando Torrest a dél-koreaiak elleni holnapi felkészülési mérkőzésen.
jún. 3
0:36
Porto: 32 éves korábbi Mourinho-segéd ül le a kispadra (She)
A portugál élvonalban szereplő Porto labdarúgócsapata megtalálta a szezon végén menesztett Jesualdo Ferreira utódját.
jún. 3
0:54
Liverpool: Rafa Benítez 3 millió fontért „leléphet” - sajtóhír (She)
A BBC beszámolója szerint Rafa Benítez képviselője, Manuel García Quilon szerdán egyeztetett a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőivel, és a felek megegyeztek abban, hogy a spanyol szakember hárommillió font „lelépési díj” ellenében elhagyhatja a „vörösöket”.
jún. 3
6:48
Még Federer is elképesztő sorozatról beszél (Behaviour)
Robin Söderling sorozatmegszakító specialistának is nevezhető, ugyanis az elmúlt évben a címvédő Rafael Nadalt, idén pedig a tavalyi nyertes Roger Federert búcsúztatta a Francia Nemzetközi Tenisztornán. A meccs fordulópontja az volt, amikor Söderling a harmadik játszmában a meccs legnagyobb labdamenetét megnyerve hárított egy szettlabdát.
jún. 3
6:50
Pénteken rajtol az NBA nagydöntője (Behaviour)
Magyar idő szerint péntek hajnalban rajtol el az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 64. nagydöntője, amelyben 12-edszer lesz főszereplő a Boston Celtics és a Los Angeles Lakers.
jún. 3
6:52
Prukner László az FTC új edzője (Behaviour)
Prukner László lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője, a hároméves szerződés aláírására pénteken kerül sor.
jún. 3
6:54
Győzött a józan ész, 16 csapatos maradt az NB I. (Behaviour)
Nem csinált bohócot magából az NB I.-es bizottság, a labdarúgó liga utolsó két helyezettje, a Nyíregyháza és a Diósgyőr kiesését most már a klubvezetők is tudomásul vették, jövőre tizenhat csapat játszik az élvonalban, a bennmaradt tizennégy együtteshez csatlakozik az NB II. Keleti és Nyugati csoportjának bajnoka.
jún. 3
7:12
Játékossors: Bodnár László a belga újoncnál folytathatja (She)
A debreceniek válogatott jobbhátvédje, Bodnár László hamarosan Belgiumba költözhet. A Nemzeti Sport információi szerint az élvonalba feljutott Lierse vetett szemet a labdarúgóra.
jún. 3
7:14
Brazília: Vágner Love góljával nyert a Flamengo, élre állt a Ceara (She)
A brazil labdarúgó-bajnokság (Campeonato Brasileiro) 6. fordulójában hazai pályán nyert a Ceara, így 14 pontjával pillanatnyilag az első helyen áll a tabellán. Előnye azonban csak egy pont az öt meccsnél járó Corinthiansszal szemben.
jún. 3
9:00
Vb 2010: Carlitos, Kun és Jonas az argentin mezeken (She)
Mezfelirataik alapján nem különösebben ragaszkodnak polgári nevükhöz az argentin válogatott tagjai a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 3
9:18
Sportrendezvény: ötven szövetség és szervezet a Szigeti Sportvarázson (She)
Budapest Főváros Önkormányzatának koordinálásában az idei évben hatodik alkalommal is megrendezésre kerül a több, mint ötven sportszövetség és sportszervezet által szervezett Szigeti Sportvarázs, az év egyik legrangosabb szabadidősport eseménye.
jún. 3
9:36
Női kosárlabda: új modell kialakításán dolgoznak a BSE-nél (She)
Nagy Dóra, a magyar női kosárlabda egyik emblematikus alakja. A korábbi kiváló játékos decemberben vette át a BSE női csapatánál a szakosztály vezetését, de máris elérkezettnek látja az időt arra, hogy új alapokra helyezze a működést.
jún. 3
10:30
Oroszország: terrortámadástól tartanak a szocsi olimpia előtt (She)
Oroszország attól tart, hogy szélsőséges csoportok támadásokat terveznek a 2014-es szocsi téli olimpia előtt.
jún. 3
10:48
Benítez távozik Liverpoolból (Infostart)
Rafael Benítez hárommillió font lelépési díjat kap és távozik a Liverpool labdarúgó-csapatának vezetőedzői posztjáról - az angol sajtó egybehangzó értesülése szerint.
jún. 3
11:06
Premier League: a lejáró szerződésű Joe Cole az Arsenalban köthet ki (She)
A Daily Mirror információi szerint a Chelsea labdarúgócsapatának lejáró szerződésű válogatott középpályása, Joe Cole az Arsenalhoz távozhat.
jún. 3
11:42
Jégkorong: Holéczy, Fodor és Orbán a Volánban folytatja, Szirányi kérdőjeles (She)
Nagyjából véglegesnek tekinthető a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongcsapatának 2010–2011-es játékoskerete.
jún. 3
11:44
Vb 2010: Mandela ott lesz a dél-afrikai torna megnyitóján (She)
Nelson Mandela is részt vesz a jövő pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokság megnyitó ünnepségén.
jún. 3
12:00
Amnesztia után olasz világbajnoki arany - videók (Infostart)
A spanyolországi világbajnokság volt az első, amelyen 24 válogatott szerepelt. Az 1982-es torna fő esélyese, a brazil alakulat szép játékkal és gólgazdag győzelmekkel menetelt, ám végül az olaszok megállították őket - Paolo Rossi mesterhármasának köszönhetően. A csatár eltiltása után visszatérve gólkirály lett, és aranyéremig vezette a squadra azzurrát. Vb-történeti sorozatunkban az 1982-es torna…
jún. 3
12:00
Női kézilabda: Szabó Edina az újonc Érd trénere - hivatalos (She)
Mint arról szerdán már beszámoltunk, az EHF Kupa-győztes Szabó Edina lett a női kézilabda NB I-ben újonc Érd vezetőedzője. A hivatalos bejelentést csütörtökön tette meg a klub.
jún. 3
12:18
Játékossors: Del Piero követheti Cannavarót a dubaji al-Ahlihoz (She)
A La Gazzetta dello Sport értesülése szerint a Juventus csapatkapitánya, Alessandro Del Piero követheti korábbi csapattársát, Fabio Cannavarót az al-Ahlihoz.
jún. 3
12:36
Ferencváros: újabb szatelitklubbal kötöttek megállapodást a zöld-fehérek (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata és a Felsőpakony KSE megállapodást kötött, amelynek értelmében a fővárostól nyolc kilométerre található település csapata a zöld-fehérek szatellitklubja lesz. Az együttműködés része az FTC utánpótlás-stratégiájának.
jún. 3
13:12
Vb 2010: nem játszhat a mezőnyben a kapusként nevezett koreai csatár (She)
A FIFA hivatalos közleményben jelezte: nem engedélyezi Észak-Koreának, hogy a kapusként nevezett csatár, Kim Mjong Von mezőnyjátékosként játsszon a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 3
13:14
Milan: Allegri júliusig nem csatlakozhat a piros-feketékhez (She)
A Milan júliusig nem számíthat Massimiliano Allegri szolgálatára, miután a Cagliari nem hajlandó rendezni szerződését az utolsó pillanatokig.
jún. 3
13:24
Svéd edzőjük lett a fehérvári hokisoknak (Metropol)
A svéd Ulf Weinstock lett a Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatának új vezetőedzője — jelentette be csütörtökön a székesfehérvári klub.
jún. 3
13:30
Olaszország: Prandelli felbontotta firenzei szerződését, várja a squadra azzurra (She)
Cesare Prandelli, a Fiorentina labdarúgócsapatának vezetőedzője felbontotta szerződését az együttessel.
jún. 3
13:42
Idén is Karasna Fesztivál! (Metropol)
A már hagyományos motoros találkozót az áradások ellenére is megtartják. A résztvevőket baráti árak és érdekes programok várják.
jún. 3
13:48
Vb 2010: vita a huligánok utaz(tat)ásáról Argentínában (She)
Mintegy nyolcszáz ismert huligán adatait juttatta el a jövő pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokság dél-afrikai házigazdáinak Argentína.
jún. 3
14:00
A hazai gól százezer eurót ér, de csak győzelem esetén (Metropol)
A jövő pénteken rajtoló dél-afrikai futball-vb házigazdái egymillió randdal (mintegy százezer euró) jutalmazzák saját válogatottjukat minden egyes gólért, amely győztes meccsen születik.
jún. 3
14:06
Fiorentina: ügynöke szerint Gilardino nem megy sehova, D’Agostino érkezhet (She)
Alberto Gilardino, az olasz labdarúgó-bajnokság 11. helyén végző Fiorentina válogatott támadója ügynöke, Marcello Bonetto szerint a nagy érdeklődés ellenére sem szerződik el a firenzei együttestől.
jún. 3
14:08
Ferencváros: a Rapid Wientől erősítenek a zöld-fehérek, Nagy Patrik hazatér (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros labdarúgócsapata megegyezett a Rapid Wien magyar utánpótlás-válogatott középpályásával, Nagy Patrikkal, aki a következő szezonban a budapesti zöld-fehéreket erősíti.
jún. 3
14:24
Versenytánc: huszonnégy páros indul a szombathelyi nemzetközi viadalon (She)
Huszonnégy ország huszonnégy párosa, Európa legjobbjai vesznek részt június 12-13-án a Szombathelyen 45. alkalommal megrendezésre kerülő Savaria Nemzetközi Táncversenyen.
jún. 3
14:42
NSO Tv: Lipcsei örül, hogy magyar vezetőedzője lesz a Ferencvárosnak (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata és a Felsőpakony KSE megállapodást kötött, amelynek értelmében a fővárostól nyolc kilométerre található település csapata a zöld-fehérek szatellitklubja lesz. Az együttműködés része az FTC utánpótlás-stratégiájának. Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója a sajtótájékoztatón elmondta, már a negyedik hasonló megállapodásukat…
jún. 3
14:44
Palermo: olasz válogatott támadóval erősíthet a szicíliai klub (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 5. helyén záró Palermo Massimo Maccaronéval erősítheti meg támadószekcióját.
jún. 3
15:00
Videó: mesteri trükk után hatalmas bedobás a dán védőtől (She)
A dán másodosztályban szereplő Lyngby 20 éves védője, Jakob Egeris egy kézenátfordulás után dobta be a labdát a pályára a Skive IK elleni mérkőzésen (1–4), ám pechjére a trükk nem terelte el a védők figyelmét, nem született gól az akció végén. Nézze meg a jelenetet videón!
jún. 3
17:18
Benítez távozik a Liverpooltól (Metropol)
Rafael Benítez, az FC Liverpool labdarúgócsapatának spanyol vezetőedzője hat év után elhagyja az együttest.
jún. 3
17:42
MTK: Pál Andrásért 1 millió eurót kértek a Győrtől - sajtóhír (She)
A kisalfold.hu értesülései szerint a Győri ETO FC vezetői tárgyaltak az MTK-val Pál András megszerzéséről, ám nem tudtak megegyezni a csatár vételáráról, akiért 1 millió eurót kérnek a kék-fehérek.
jún. 3
17:44
Videoton: montenegrói válogatott kapus érkezhet a fehérváriakhoz (She)
Szerb sajtóértesülések szerint a Videoton labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Mladen Bozsovics, a Partizan Beograd montenegrói válogatott kapusa.
jún. 3
18:00
Sakk: Aronjan részt vesz a világbajnok-jelöltek versenyén (She)
Levon Aronjan biztosan részt vesz a világbajnok-jelöltek versenyén 2011-ben. Az első számú örmény nagymester korábban jelezte: ha a nyolc résztvevős, kieséses rendszerű viadalnak az azeri főváros, Baki ad otthont, akkor nem játszik az Azerbajdzsán és Örményország között levő rossz viszony miatt.
jún. 3
18:02
Vb 2010: Júlio César sérülése nem súlyos, két-három nap múlva felépül (She)
Dunga, a brazil válogatott szövetségi kapitánya elmondta, a Zimbabwe ellen megnyert (3–0) felkészülési mérkőzésen megsérült Júlio César két-három nap múlva rendben lesz.
jún. 3
18:12
Roland Garros: Babosék az elődöntőben (Metropol)
Babos Tímea az amerikai Sloane Stephensszel az oldalán bejutott az elődöntőbe a párizsi nyílt teniszbajnokság junior lány párosversenyében.
jún. 3
19:24
Csak kapusként játszhat az észak-koreai csatár (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerint csak kapusként léphet pályára Kim Mjong Von, a jövő pénteken kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon résztvevő észak-koreaiak csatára, mert a kerethirdetésnél hálóőrnek jelölték.
jún. 3
20:06
Vb 2010: a spanyol válogatott nehezen győzött Dél-Korea ellen (She)
A spanyol válogatott Jesús Navas 86. percben lőtt nagyszerű bombagóljával 1–0-ra megverte Dél-Koreát felkészülési mérkőzésen a két világbajnokságra készülő együttes innsbrucki összecsapásán.
jún. 3
20:08
Öttusa: mindkét magyar döntős a férfiaknál a berlini világkupán (She)
Mindkét magyar induló – Demeter Bence és Németh Róbert – bejutott a szombati döntőbe az öttusázók idei ötödik világkupa-versenyén, Berlinben.
jún. 3
20:42
FTC: Józsi és Hrepka érkezhet, Kulcsár hosszabbít - lapértesülés (She)
Az átigazolási ügyekben jól értesült Üllői 129. szurkolói portál információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapata szerződtetheti a Győri ETO FC-től távozó Józsi Györgyöt, valamint az MTK játékosát, a tavasszal a Vasasban kölcsönben játszó Hrepka Ádámot.
jún. 3
21:00
Vadvízi evezés: Európa-bajnok a magyar férfi rafting-válogatott (She)
Európa-bajnok lett a magyar rafting-válogatott, miután az olaszországi Val di Soléban megrendezett kontinenstorna csütörtöki döntőjében legyőzte a németeket.
jún. 3
21:12
Európa-bajnok a magyar férfi rafting-válogatott (Metropol)
Európa-bajnok lett a magyar rafting-válogatott, miután az olaszországi Val di Soléban megrendezett kontinenstorna csütörtöki döntőjében legyőzte a németeket.
jún. 3
21:54
Fiorentina: Szinisa Mihajlovics lett a firenzei csapat edzője (She)
A Fiorentinta csütörtök este hivatalosan bejelentette, hogy Szinisa Mihajlovics lett a gárda új vezetőedzője.
jún. 3
23:24
Videó: két Schweinsteiger-büntetővel nyertek a németek a bosnyákok ellen (She)
Bár korán hátrányba került, végül fordított és 3-1-re nyert a német válogatott a bosnyákok ellen a Frankfurtban rendezett felkészülési mérkőzésen. Nézze meg a találkozó góljait videón!
jún. 3
23:26
Válogatott: Németh mellett Juhász is kihagyta a mai gyakorlást (She)
Erwin Koeman szövetségi kapitány csütörtökön délután újabb edzést tartott a Hollandia elleni, szombati felkészülési mérkőzésre készülő válogatott keret tagjainak, a mai gyakorlást Juhász Roland és Németh Krisztián is kihagyta. Válogatottunk tagjai ezt megelőzően, délelőtt egyórás városnézésen vettek részt Amszterdamban, a futballisták a várost behálózó csatornákban hajózva tekintették meg a helyi…

Keresés