2010. június 3. csütörtök

jún. 3
0:09
Potencianövelőt recept nélkül? (WebBeteg)
Sok férfi szégyenérzete okán nem mer orvoshoz fordulni potenciazavarával, ezért inkább online kínált „gyógyszereket” vásárol, remélve, hogy segít.
jún. 3
1:03
Ne féljen orvoshoz fordulni! (HáziPatika)
Sokan félnek, vagy szégyellnek orvoshoz fordulni az inkontinencia tüneteivel. Pedig ha sikerül a probléma okát felderíteni, az önkéntelen vizeletvesztés jó eséllyel gyógyítható.
jún. 3
1:07
Csonttöréshez vezethet a népszerű savgátlók szedése (HáziPatika)
A gyomorfekély kezelésében széles körben elterjedt protonpumpa-gátló gyógyszerek kapcsolatba hozhatók a menopauza utáni nők csonttöréseivel, továbbá bakteriális fertőzésekkel - áll egy tanulmányban.
jún. 3
6:00
Az allergiások örülnek a sok esőnek (Infostart)
A sok csapadék kedvező lehet az allergiások számára, mivel az eső kimossa a pollen jelentős részét a levegőből, mondta Kósa Lajos allergológus. A jó idő beköszöntével azonban az allergiát okozó növények is gyors növekedésnek indulhatnak.
jún. 3
9:00
Miért nyeli be a bankkártyát az ATM -és mit lehet ilyenkor csinálni? (Infostart)
Bár nem túl gyakori jelenség, mégis bárkivel előfordulhat, hogy az ATM-be helyezett kártyáját az automata elnyeli. Ez természetesen nem történhet véletlenül, megvan az oka, miért nem kapjuk vissza a plasztikot. A Pénzcentrum utánajárt, milyen esetekben fordulhat ez elő, s ilyenkor mi a teendőnk.
jún. 3
9:36
Mérgező gyógyszereket rendelnek (WebBeteg)
A helyi törvények értelmében illegálisnak minősülű online gyógyszervásárlások ügyében indítottak nyomozást a finn vámhatósági szervek.
jún. 3
11:06
Jövő héten itt a nyár! (Infostart)
Csütörtökön és pénteken még borult időre számíthatunk, egyre több felé várható zápor, zivatar, viharos északi szél. A hétvégén azonban javulás kezdődik, a jövő hét elején már 30 fok körüli hőmérséklet lesz napközben - derül ki az időjárás jelentésekből.
jún. 3
11:42
Kötőhártya-gyulladást kaphatunk strandolás közben (WebBeteg)
Különösen a gyerekek élik át gyakran, de nyaranta – egy-egy strandolás, uszodázás után - a felnőttek is tapasztalhatják magukon a kötőhártya-gyulladás jeleit. A fertőzést nem könnyű kivédeni, de a kezelése ma már meglehetősen hatékony.
jún. 3
13:48
"Jó" koleszterin: Nem mindenkinek egészséges (WebBeteg)
Az érelmeszesedés kifejlődése ellen a "rossz" LDL koleszterin vérszintjét igyekeznek az orvosok gyógyszerekkel csökkenteni, ám még nincs hatásos készítmény a "hasznos" HDL koleszterin mennyiségének növelésére.
jún. 3
16:12
Apadt a Cuhai-Bakony-ér a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnynél (Infostart)
Hajnal óta 2 centimétert apadt a Cuhai-Bakony-ér a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnynél, de a térségben jelenleg is esik az eső. Muraközi László, a település polgármestere az InfoRádióban azt mondta: a védművek magasítására és a védekezési munkákhoz 60 embert biztosított a honvédség.
jún. 3
17:24
Új nevet kapnak a rakpartok (Infostart)
A Fővárosi Közgyűlés döntése szerint új nevet kapnak a budapesti alsó rakpartok.
jún. 3
19:03
Fogyókúra - Nem mindegy, melyik mozgásformát választjuk! (WebBeteg)
A fogyókúrának és az életmódváltásnak fontos része a fizikai aktivitás. Nem mindegy azonban, hogy hogyan mozgunk! A rosszul megválasztott sportolással sokan kifejezetten ártanak szervezetüknek.
jún. 3
20:06
Több mázsányi kenyeret ajánlott fel a gátakon dolgozóknak a pékszövetség (Infostart)
Több mázsányi kenyeret ajánlott fel a gátakon dolgozóknak, és az otthonaikból kiköltöztetett lakosoknak a sütőipari vállalkozásokat tömörítő Magyar Pékszövetség.
jún. 3
20:24
Mi köze a marihuánának a diplomához? (Infostart)
A 18 éves koruk előtt marihuánát rendszeresen fogyasztó fiatalokból lényegesen kevesebb jut be az egyetemre, mint droggal nem élő társaik közül. A tanulókorban lévő ifjúság tagjain végzett három, egymástól független vizsgálat hasonló eredménnyel járt.
jún. 3
20:42
Nagy baj, ha a kolbász után nem kell futni - videóval (Infostart)
"Személyi" edzővel fogyókúrára és tornára fogtak egy kacagójancsit Ausztráliában, mert nagyon elhízott.
jún. 3
21:09
Házi betegápolás, otthoni szakápolás... - Milyen lehetőségek vannak? (WebBeteg)
Ha valamelyik hozzátartozónk, szerettünk megbetegszik, nem hagyhatjuk sorsára, muszáj valamilyen megoldást találni. A lehetőségeket alapvetően két szempont szerint lehet besorolni: a beteg személy fogyatékos-e, azaz ez hivatalosan azt jelenti, részesül-e fogyatékossági támogatásban, vakok személyi járadékában, illetve magasabb összegű családi pótlékban.
jún. 3
22:12
A prosztata problémái (WebBeteg)
A prosztata egy gesztenye méretű mirigyes szerv, a mi azonban korral növekedhet. A hólyag alatt helyezkedik el.

Keresés