2010. június 12. szombat

jún. 12
0:27
Életveszélyes szurkolás? (WebBeteg)
Már az előző labdarúgó-világbajnokság bizonyította, hogy a szenvedélyes szurkolók között akár a stadionban, akár a képernyő előtt ülve lényegesen gyakoribb a szívroham, mint egyébként.
jún. 12
0:48
Vízimentés - nem az, amit a filmekben látunk (HáziPatika)
Hazánk a vízi balesetek terén sajnos előkelő helyet foglal el az európai statisztikákban. A lakosság elsősegély-ismerete a bajba jutottak esélyeit tovább csökkenti. Kevesen tudják, hogy a filmekben látott vízi mentési jelenetek...
jún. 12
6:45
Hőség - A legfontosabb tudnivalók! (WebBeteg)
Második fokozatú hőségriasztást rendel el péntektől az országos tiszti főorvos, mert az előrejelzések szerint pénteken és szombaton a napi átlaghőmérséklet meghaladja a 25 Celsius fokot - tájékoztatta a Független Hírügynökséget az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal.
jún. 12
7:48
Hatékony megelőzés és kezelés - kevesebb infarktus (Infostart)
Az utóbbi évtizedben a heveny szívinfarktusos esetek Kaliforniában lényegesen ritkábban fordultak elő, és a szívroham okozta halálozás is csökkent. Az igen biztató eredményeket a mind hatékonyabb megelőzési és kezelési módszereknek tulajdonítják a kutatók, akiknek cikkét a New England of Medicine közölte.
jún. 12
8:51
Kisimul a bőr a hamis Botox-szal történő kezelés után? (WebBeteg)
Csökken a koleszterinszint a hamis tabletták szedése mellett? Felgyógyul a maláriás beteg a hamis pirulák beszedése után? Jó eséllyel nem, valószínűbb, hogy belehal.
jún. 12
9:00
Műtrágya helyett - gomba (Infostart)
Egy olyan gomba felfedezéséről számoltak be svájci kutatók, amely ötszörösére képes gyorsítani a rizs növekedési ütemét.
jún. 12
10:06
Így ápold a lábad nyáron! (NLC)
A lábfej nem megfelelő terhelése hosszú távon bőrkeményedést, tartásproblémákat, fájdalmat okoz. Összeszedtük a leghatékonyabb lábápolási praktikákat, és segítünk komfortos, egészségbarát lábbelit választani!
jún. 12
10:57
UV-B sugárzás - Értesítés SMS-ben (WebBeteg)
SMS-értesítő rendszert indított a XII. kerületi önkormányzat az UV-B sugárzás jelzésére. Pokorni Zoltán, a kerület polgármestere a Független Hírügynökségnek elmondta: ha a sugárzás eléri a kritikus szintet, akkor a regisztráltak egy ingyenes szöveges üzenetet kapnak erről.
jún. 12
13:12
Évezredeket kellene dolgozni a mai lottónyeremény összegéért (Infostart)
A héten már kereken 2,7 milliárd forintra rúg az ötöslottó várható főnyereménye. A Pénzcentrum kiszámolta, hogy eltérő keresetek mellett hány hónapig, vagy inkább hány ezer évig tartana munkaviszonyban megkeresni ezt az összeget.
jún. 12
14:42
Kanadaiak haltak meg egy svájci buszbalesetben (Infostart)
Két kanadai állampolgár meghalt, húsz súlyosan megsérült szombaton egy buszbalesetben a svájci Valais kantonban lévő Reckingen településnél - közölte szombaton a helyi rendőrség.
jún. 12
16:12
Örökletes szenvedélybetegség? (WebBeteg)
Örökletes a szerencsejáték-függőség - állítják amerikai kutatók ausztrál ikerpárok tanulmányozásának eredményeként. Azért kutakodtak az ötödik kontinensen, mert Ausztráliában a szerencsejáték-szenvedély ötször gyakoribb, mint az Egyesült Államokban.
jún. 12
18:18
Milyen hatással van a mágnes a testre? - Az orvos válaszol (WebBeteg)
"Szeretném megkérdezni, hogy ha egy erős mágnes naponta többször a fejem közelébe került pár héten át, akkor ettől lehet-e valami baj vagy mire hat a mágnes?" - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
jún. 12
20:24
Az ötös lottó nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 31, 46, 70, 74, 78.
jún. 12
22:30
Diagnózis: merevedési zavar (WebBeteg)
Orvosa kérdéseket fog feltenni Önnek azzal kapcsolatosan, hogyan és mikor alakult ki az Ön állapota, milyen gyógyszereket szed és milyen más megbetegedéstől szenved. Orvosa meg fogja próbálni feltárni az elmúlt időszakban tapasztalt fizikális és érzelmi változásokat is.

Keresés