2010. június 12. szombat

jún. 12
3:18
Ismeretlen terep vár Szalay Balázsékra (Blikk)
FÁBIÁNSEBESTYÉN — Három verseny, három győztes – ennél izgalmasabban nem is alakulhatna az országos tereprali-bajnokság.
jún. 12
3:22
Angol bosszú 60 év után (Blikk)
RUSTENBURG — Hatvanéves szégyent akar lemosni magáról az angol labdarúgó-válogatott a világbajnokságon. Az együttes ugyanis 1950-ben Brazíliában játszott utoljára vébén az Egyesült Államokkal, és az akkori torna esélyese megdöbbentő, 1-0-s vereséget szenvedett az amatőrökkel – többek között postással, mosogatóval, halottaskocsi-vezetővel – felálló ellenféltől.
jún. 12
3:26
Megtarthatja a 18 milliót Pars Krisztián? (Blikk)
BUDAPEST — Az ezüstéremmel együtt elúszott Pars Krisztián (27) kiemelt olimpiai díjazása?
jún. 12
3:54
Parreira elrontott ünnepe (Blikk)
JOHANNESBURG  ‒ Ha az eredménynek nem is feltétlenül, egészen különleges rekordjának örülhetett tegnap Carlos Alberto Parreira (67) a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyitómeccse után. A házigazda Dél-Afrikai Köztársaság brazil szövetségi kapitánya ugyanis azzal, hogy helyet foglalt a Mexikó elleni összecsapáson a kispadon, hatodik vébéjén irányított egy válogatottat, ilyennel…
jún. 12
4:12
Maradona apó varázsol (Blikk)
JOHANNESBURG  —  Nem fog az idő Diego Maradonán (49). A Nigéria elleni vb-csoportmérkőzésre (m1, 16.00) készülő argentin labdarúgóválogatott szövetségi kapitányára a külseje alapján alig lehet ráismerni – bozontos szakállat növesztett, leginkább egy öregapóra hasonlít –, a futballtudása azonban a régi. Az 1986-ban világbajnoki címet szerző isteni Diego most arra készül, hogy újra a…
jún. 12
4:16
Lebukott a kamukém! (Blikk)
TATABÁNYA—DEBRECEN — Ilyen eddig csak a filmekben volt! Álnéven élt Tatabányán, töltött fegyvert hordott magánál, élettársa előtt kommandósnak és titkos ügynöknek adta ki magát az a szökésben lévő debreceni férfi, akit barátnőjének a kislánya juttatott rendőrkézre alig egy héttel ezelőtt. A középkorú G. Zsolt ott követte el a hibát, amikor gépfegyvert és kézigránátot adott a leány kezébe,…
jún. 12
4:20
Jobban fáj a pasinak a szakítás (Blikk)
WASHINGTON—BUDAPEST — Szakadj meg, férfiszív! A pasikat sokkal jobban megviseli a szakítás, mint a nőket – derült ki egy amerikai kutatóintézet felméréséből. A sokkoló megállapítás magukat a kutatókat is meglepte, hisz évszázadok óta tényként kezeljük, hogy a nők sokkal érzékenyebbek, és nehezebben élik meg egy kapcsolat végét.
jún. 12
4:30
Kengurut nevelek (Blikk)
VESZPRÉM — Gondozója mellényének biztonságából kandikál kifelé Bíborka, a helyi állatkert kiskenguruja. A kölyök április elején veszítette el mamáját, az akkor öt hónapos csöppségnek még négy hónapig kellett volna a biztonságos erszényben fejlődnie. Az alig egykilós árva sorsa megpecsételődött volna, ha a park egyik gondozója nem veszi szárnyai, pontosabban „erszénye" alá.
jún. 12
4:34
Elborzadtak a halottak látványától a rendőrök (Blikk)
MEZőTÚR–SZEGED  —  Szinte feldolgozhatatlan tragédia a sérült rendőröknek is a szerdai buszbaleset. Mint arról a Blikk beszámolt, a hét halálos áldozatot követelő karambol szerdán történt Szentes közelében, amikor a 45-ös főúton egy munkásokat szállító kisbusz, rendőröket fuvarozó busszal ütközött. A kisbuszt vezető sofőr, Vékony Imre eddig ismeretlen okból padkára futtatta gépkocsiját, majd…
jún. 12
4:38
63 éve tud az ufókról az amerikai kormány? (Blikk)
WASHINGTON — Nemrég egy amerikai képviselő, most egy atommeghajtású űrrakéta-fejlesztő mérnök, Stanton Friedman (75) állítja, hogy földön kívüli űrhajók igenis léteznek, és az amerikai kormány legalább 63 éve tud róluk.
jún. 12
4:42
Hőség ellen forrónadrág (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Ahogy egyre feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, úgy lesz egyre rövidebb a nők nadrágszára. Az alig takaró forrónadrágot viselő lányokkal úton-útfélen találkozni.
jún. 12
4:46
7,7 milliós lakosztály egy éjszakára (Blikk)
NEW YORK — Több mint 7,7 millió forintba kerül egy éjszaka a New York-i Four Seasons hotel luxuslakosztályában, és ami a hihetetlen, nem ez a legdrágább az Egyesült Államokban. A Playboy-mogul Hugh Hefner több mint 10 milliót is elkér egy, a Las Vegas-i villájában töltött éjszakáért.
jún. 12
4:48
Vízisí a rakparton (Blikk)
BUDAPEST —  Míg az autósok bosszankodnak a lezárt rakpart miatt, addig mások kihasználják a Duna magas vízállását. Egyik olvasónk a pesti Duna-parton sétálva egy különleges társaságra lett figyelmes: a fiatalok a Parlament mellett egy deszkán egyensúlyozva szelték a vizet.
jún. 12
4:52
Gördeszkarajongó lett a buldog (Blikk)
HELENA — Mivel robosztus alkata miatt az angol buldog alkalmatlan a kutyás sportokra, ám nagyon tanulékony, másképp kell felhívnia magára a figyelmet. Valószínűleg így gondolkodhat Lil' Moe is, persze ingyen ő sem produkálja magát. Néhány finom süteményért tanult meg gördeszkázni.
jún. 12
4:56
Pedofil gyilkos lehet Maddie elrablója (Blikk)
jún. 12
5:00
Falunyi ház dőlt össze (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Levonulóban van a Hernád, Bódva, Sajó árja, megkezdődött a kárfelmérés. A Tiszán és Dunán még védekeznek.
jún. 12
5:06
Bujtor özvegye: Mindig itt van velem! (Blikk)
BUDAPEST — Megtörten, de szívesen beszélt férjéről. Lassan egy éve történt a tragédia Bujtor Istvánnal (†67), és azóta hallgatott özvegye. Judit aszszony most megtörte a csendet.
jún. 12
5:06
A kispénzűeken is spórolnának? (Blikk)
BUDAPEST —  Átlagosan 15 százalékos fizetéscsökkentés vár a nagy állami vállalatok, például a Magyar Posta, a Magyar Villamos Művek vagy a Volán-társaságok dolgozóira.
jún. 12
5:24
Pocakosan pancsolt Sarka Kata (Blikk)
HAJDÚSZOBOSZLÓ — Egyelőre nincs félelemérzete Hajdú Péter (35) és Sarka Kata (24) 16 hónapos kislányának, úgyhogy Noncsi ha tehetné, úgy gázolna bele a két méter mély medencébe, mint egy profi úszó. Hamarosan pedig a boldog kismamának már két csöppségre kell vigyáznia, hiszen két hónap múlva Kata világra hozza második gyermekét is.
jún. 12
5:26
Segít lányának érettségizni Benkő (Blikk)
BUDAPEST — Apjával készül az érettségire Benkő Dalma (18). Benkő Dániel (62) lánya már a vizsgák egy részén túl van, de a neheze csak most következik. A lantművész pedig ahol tud, segít neki. –  Nagyon  büszke  vagyok Dalmára. Anglisztika szakon szeretne tovább tanulni, ami, remélem, annak is köszönhető, hogy gyerekkorában két éven keresztül  én  folyamatosan csak angolul beszéltem hozzá –…
jún. 12
5:42
Stohl szakember segítségét kérte (Blikk)
BUDAPEST ‒ Hiába a könyörgés, hiába az elvonó, úgy tűnik, Stohl Andrásnak meg kell fizetnie bűnéért. Május 8-i autóbalesete óta – amit ittasan és drogos állapotban okozott – mindent megpróbált, hogy az ország és persze a sérültek megbocsássanak neki. Könnyeket hullatott a Nemzeti Színházban az első előadása után, minden egyes sérültet személyesen felkeresett. Sőt a hírek szerint egy szakember…
jún. 12
6:36
Komár Laci szájon csókolta Pauditsot - fotóval (BorsOnline)
Komár László csókot csent Paudits Bélától egy budai szórakozóhelyen. Az énekes és a zenész ajkai a Frizbi című műsor partiján forrtak egybe.
jún. 12
6:38
Gianni rejtegeti barátnőjét, de megtaláltuk (BorsOnline)
Gianni Annoni másfél éve él boldog párkapcsolatban él, mostanáig mégsem ismerhettük meg választottját. Olga, az olasz vendéglős titokzatos barátnője ugyanis retteg a nyilvánosságtól.
jún. 12
6:54
Feró tolószékbe kényszerült (BorsOnline)
Csütörtöki motorbalesete miatt jövő szerdáig nem állhat lábra Nagy Feró. Az X-Faktor tolószékbe kényszerült zsűritagját meglátogattuk otthonában es elkísértük a kórházba.
jún. 12
6:56
Bankot rabolt az álbajuszos Kati nagyi (BorsOnline)
Börtönbe juttat a válság egy 55 éves kecskeméti nagymamát. Katika családja csődbe ment, a nagyi ezért álbajuszt ragasztva próbált bankot rabolni.
jún. 12
7:12
Több kiló bőr eltávolítása után sukár csávó lett Győzi (BorsOnline)
Gáspár Győzike hatórás műtét árán szabadult meg többkilónyi hasbőrétől egy budai magánklinikán. A showman az operáció utáni fájdalomtól tartott, de jelenleg az unalom gyötri leginkább.
jún. 12
7:14
Szentesi buszbaleset: végignézték kollégáik halálát (BorsOnline)
Hatalmas erejű volt az ütközés a szentesi balesetben: a rendőröket szállító busz 80 métert tolta maga a mikrobuszt, amelyben hét ember meghalt, egy asszony pedig életveszélyesen megsérült.
jún. 12
7:48
Afrikából jött a meleg - Óvatosságra int az ÁNTSZ (BorsOnline)
Az idei nyár legforróbb napja volt a tegnapi, néhol a 38 fokot is meghaladta a hőmérséklet. Az ÁNTSZ másodfokú hőségriadót rendelt el, embert és állatot egyaránt megvisel a kánikula.
jún. 12
8:06
Bugyiban meccselt Lady Gaga - fotóval (BorsOnline)
Míg mások általában farmerben és pólóban járnak sporteseményekre, addig Lady Gaga megszokott, polgárpukkasztó viseletét húzta magára a héten. Igaz, sokáig biztos nem tartott az öltözködés...
jún. 12
8:18
Megkezdődött a szlovákiai választás (hirado.hu)
A választások esélyese a Robert Fico kormányfő vezette Irány-Szociáldemokrácia (Smer), amely a felmérések szerint várhatóan 30 százalék körüli eredményre számíthat. A helyi megfigyelők 7-8 párt bejutására számítanak
jún. 12
8:20
Befejeződött a rakpartok takarítása Budapesten (hirado.hu)
A legtöbb munkát a Lánchíd pesti hídfőjénél, a gyalogos alagútban felhalmozódott hordalék eltakarítása okozta
jún. 12
8:36
Az állami vezetők kedvezményeinek többsége érintetlen marad (hirado.hu)
Nem lett sokkal szűkmarkúbb magához az új kormány: a meghatározott körbe tartozó vezetők nagyjából ugyanolyan juttatásokra számíthatnak, mint eddig, kivéve az egészségügyi ellátást
jún. 12
8:36
Díjazták a 72 éves szépséget (NLC)
Párizs Jane Fonda lába előtt hever!
jún. 12
8:38
Kövér László: Gyurcsány eltűnése a politikai párbeszéd feltétele (hirado.hu)
A politikai oldalak közötti normális párbeszéd kialakulásához Gyurcsány Ferencnek el kell tűnnie a közéletből - jelentette ki Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke
jún. 12
8:40
Gázvezetéket szakított el egy mentesítő hajó a Mexikói-öbölben (hirado.hu)
Az olajkatasztrófa miatt a Mexikói-öbölben mentést végző hajók közül 120-nak pénteken partra kellett tennie az összesen mintegy 800 fős legénységet, mert egy ellátóhajó átszakított egy gázvezetéket az egyik platformnál, és mérgező gáz került a levegőbe
jún. 12
8:42
Nincs elég bizonyíték a modell gyilkosa ellen? (BorsOnline)
Gyenge lábakon áll a vád az Sz. Dézi meggyilkolásával gyanúsított T. Adrien ügyében. A lánnyal szemben csupán egy szakértői vélemény állítja: a modell testén talált kisebb szúrásokat egy nő okozta.
jún. 12
8:42
Nem ment jól Daróczi cége? (Blikk)
BUDAPEST ‒ Miből élt Daróczi Dávid (†37)? A Blikk belepillantott az április elején tragikus körülmények között elhunyt volt kormányszóvivő cégének papírjaiba, amelyből igencsak érdekes dolgok derültek ki. Többek között  az, hogy Daróczi a fizetési adatok szerint alig keresett valamivel többet, mint 100 ezer forint. De akkor miből futotta a luxussal teli életvitelre?
jún. 12
8:54
Francia halászhajó siet az óceánon hánykolódó lány mentésére (hirado.hu)
A lánnyal csütörtökön megszakadt a kapcsolat, majd vészjeleket adott le. Végül a bajba került kamasz felkutatására repülőn indult mentőcsapatnak sikerült megtalálnia az Indiai-óceán déli térségében hányódó vitorlást, a Wild Eyest
jún. 12
8:56
Újabb zajvédelmi programot hirdetnek Ferihegyen (hirado.hu)
A tervezett intézkedések célja az, hogy a repüléssel kapcsolatos zavaró hatások tovább mérséklődjenek. Tavaly mintegy tíz százalékkal csökkent a repülőgépmozgások száma a repülőtér közvetlen környezetében
jún. 12
8:58
A kirgiz kormánynak nemzetköti segélyre van szüksége (hirado.hu)
A Human Rights Watch (HRW) nemzetközi emberjogi szervezet arra kérte pénteken a nemzetközi közösséget, hogy segítsen a kirgiz kormánynak megakadályozni a kirgiz-üzbég etnikai konfliktus elfajulását
jún. 12
9:12
Tolvajok miatt lehegesztik a zsilipek zárját (hirado.hu)
A vízügyesek a lopások miatt lehegesztik a zsilipek zárját, és ezért viszik és hozzák naponta a gépeiket, ahol lehet - írta a Magyar Hírlap
jún. 12
9:18
Simor tesz keresztbe az Orbán-kormánynak? (BorsOnline)
Lehet, hogy mégsem tudja csökkenteni havi hatmillió forinttal Simor András jegybankelnök fizetését a kormány egy uniós szabály miatt.
jún. 12
9:18
Kovács Kati ihlette meg Christina Aguilerát! (Habostorta)
A popüdvöske a magyar énekesnő egyik régi számát dolgozta fel új lemezén
jún. 12
9:20
Több kiló bőr eltávolítása után sukár csávó lett Győzike (Habostorta)
Gáspár Győzike hatórás műtét árán szabadult meg többkilónyi hasbőrétől egy budai magánklinikán
jún. 12
9:30
Fellegi: már a nyáron megnyithatják a bezárt kispostákat, szárnyvonalakat (hirado.hu)
A kormány arra törekszik, hogy már az idén nyáron megnyissák a bezárt kispostákat és újra indítsák a megszüntetett személyforgalmat a vasúti mellékvonalakon, amennyiben a vidékfejlesztési elképzelésekhez, a lakosság helyben tartásához, a gazdasági növekedéshez ez szükséges - mondta a fejlesztési miniszter
jún. 12
9:32
A szerzetesrendek feloszlatásáról emlékeznek meg a hétvégén (hirado.hu)
Két rendezvénnyel is megemlékezik a Magyar Katolikus Egyház a szerzetesrendek hatvan évvel ezelőtti feloszlatásáról. Szombaton Budapesten, vasárnap Baján tartanak liturgiával egybekötött megemlékezést
jún. 12
9:34
Kerékpárost gázoltak halálra Hajdúböszörményben (hirado.hu)
A helyszínen életét vesztette az a kerékpáros, akit személyautó gázolt el Hajdúböszörmény belterületén szombat hajnalban - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletese
jún. 12
9:36
Düh: hatmilliót is bukhat a sportoló (BorsOnline)
Hatmillió forint volt a különbség a pekingi olimpián szerzett magyar ezüstérem (18 millió), illetve 4. helyezés (12) között, ám remélhetően az állam nem követeli vissza az összeget Pars Krisztiántól. A kalapácsvető minősíthetetlen eljárás végén kénytelen lemondani a 2008-as olimpia második helyéről.
jún. 12
9:36
Paris Hilton spéci fűzőkkel sanyargatja magát (Habostorta)
Mellei méretét úgy váltogatja, mint ruháit
jún. 12
9:48
Csepeli kettős gyilkosság: ebben a hónapban zárul le a nyomozás (hirado.hu)
A BRFK tájékoztatása szerint e hónap végéig vádemelési javaslattal lezárják a nyomozást a 2009. január 7-én történt csepeli kettős gyilkosság, és az annak hátterében vélelmezett a gyilkosság egyik lehetséges indítékának is tartott gyanús iskolai számlázások és kifizetések ügyében

Keresés