2010. június 12. szombat

jún. 12
0:15
Alonso óvatosságra intette rajongóit (F1világ)
Bár alig egy tizeddel lemaradva Sebastian Vettel mögött a második helyen végzett a délutáni edzésen, Fernando Alonso tisztában van azzal, hogy nem lesz egyszerű csapata számára a hétvégi futam, ezért figyelmeztetett, hogy senkit ne tévesszen meg az eredmény.
jún. 12
0:27
Életveszélyes szurkolás? (WebBeteg)
Már az előző labdarúgó-világbajnokság bizonyította, hogy a szenvedélyes szurkolók között akár a stadionban, akár a képernyő előtt ülve lényegesen gyakoribb a szívroham, mint egyébként.
jún. 12
0:48
Vízimentés - nem az, amit a filmekben látunk (HáziPatika)
Hazánk a vízi balesetek terén sajnos előkelő helyet foglal el az európai statisztikákban. A lakosság elsősegély-ismerete a bajba jutottak esélyeit tovább csökkenti. Kevesen tudják, hogy a filmekben látott vízi mentési jelenetek...
jún. 12
0:54
NB II: Várhidit a szezon végén meneszthetik, Kiss az utód? (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Kaposvölgye elleni lehet az utolsó mérkőzése a Pécsi MFC labdarúgócsapatánál Várhidi Péternek, akivel a piros-feketék 2007 után végre vissza akartak jutni az élvonalba.
jún. 12
3:18
Ismeretlen terep vár Szalay Balázsékra (Blikk)
FÁBIÁNSEBESTYÉN — Három verseny, három győztes – ennél izgalmasabban nem is alakulhatna az országos tereprali-bajnokság.
jún. 12
3:22
Angol bosszú 60 év után (Blikk)
RUSTENBURG — Hatvanéves szégyent akar lemosni magáról az angol labdarúgó-válogatott a világbajnokságon. Az együttes ugyanis 1950-ben Brazíliában játszott utoljára vébén az Egyesült Államokkal, és az akkori torna esélyese megdöbbentő, 1-0-s vereséget szenvedett az amatőrökkel – többek között postással, mosogatóval, halottaskocsi-vezetővel – felálló ellenféltől.
jún. 12
3:26
Megtarthatja a 18 milliót Pars Krisztián? (Blikk)
BUDAPEST — Az ezüstéremmel együtt elúszott Pars Krisztián (27) kiemelt olimpiai díjazása?
jún. 12
3:54
Parreira elrontott ünnepe (Blikk)
JOHANNESBURG  ‒ Ha az eredménynek nem is feltétlenül, egészen különleges rekordjának örülhetett tegnap Carlos Alberto Parreira (67) a 2010-es dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyitómeccse után. A házigazda Dél-Afrikai Köztársaság brazil szövetségi kapitánya ugyanis azzal, hogy helyet foglalt a Mexikó elleni összecsapáson a kispadon, hatodik vébéjén irányított egy válogatottat, ilyennel…
jún. 12
4:12
Maradona apó varázsol (Blikk)
JOHANNESBURG  —  Nem fog az idő Diego Maradonán (49). A Nigéria elleni vb-csoportmérkőzésre (m1, 16.00) készülő argentin labdarúgóválogatott szövetségi kapitányára a külseje alapján alig lehet ráismerni – bozontos szakállat növesztett, leginkább egy öregapóra hasonlít –, a futballtudása azonban a régi. Az 1986-ban világbajnoki címet szerző isteni Diego most arra készül, hogy újra a…
jún. 12
4:16
Lebukott a kamukém! (Blikk)
TATABÁNYA—DEBRECEN — Ilyen eddig csak a filmekben volt! Álnéven élt Tatabányán, töltött fegyvert hordott magánál, élettársa előtt kommandósnak és titkos ügynöknek adta ki magát az a szökésben lévő debreceni férfi, akit barátnőjének a kislánya juttatott rendőrkézre alig egy héttel ezelőtt. A középkorú G. Zsolt ott követte el a hibát, amikor gépfegyvert és kézigránátot adott a leány kezébe,…
jún. 12
4:20
Jobban fáj a pasinak a szakítás (Blikk)
WASHINGTON—BUDAPEST — Szakadj meg, férfiszív! A pasikat sokkal jobban megviseli a szakítás, mint a nőket – derült ki egy amerikai kutatóintézet felméréséből. A sokkoló megállapítás magukat a kutatókat is meglepte, hisz évszázadok óta tényként kezeljük, hogy a nők sokkal érzékenyebbek, és nehezebben élik meg egy kapcsolat végét.
jún. 12
4:30
Kengurut nevelek (Blikk)
VESZPRÉM — Gondozója mellényének biztonságából kandikál kifelé Bíborka, a helyi állatkert kiskenguruja. A kölyök április elején veszítette el mamáját, az akkor öt hónapos csöppségnek még négy hónapig kellett volna a biztonságos erszényben fejlődnie. Az alig egykilós árva sorsa megpecsételődött volna, ha a park egyik gondozója nem veszi szárnyai, pontosabban „erszénye" alá.
jún. 12
4:34
Elborzadtak a halottak látványától a rendőrök (Blikk)
MEZőTÚR–SZEGED  —  Szinte feldolgozhatatlan tragédia a sérült rendőröknek is a szerdai buszbaleset. Mint arról a Blikk beszámolt, a hét halálos áldozatot követelő karambol szerdán történt Szentes közelében, amikor a 45-ös főúton egy munkásokat szállító kisbusz, rendőröket fuvarozó busszal ütközött. A kisbuszt vezető sofőr, Vékony Imre eddig ismeretlen okból padkára futtatta gépkocsiját, majd…
jún. 12
4:38
63 éve tud az ufókról az amerikai kormány? (Blikk)
WASHINGTON — Nemrég egy amerikai képviselő, most egy atommeghajtású űrrakéta-fejlesztő mérnök, Stanton Friedman (75) állítja, hogy földön kívüli űrhajók igenis léteznek, és az amerikai kormány legalább 63 éve tud róluk.
jún. 12
4:42
Hőség ellen forrónadrág (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Ahogy egyre feljebb kúszik a hőmérő higanyszála, úgy lesz egyre rövidebb a nők nadrágszára. Az alig takaró forrónadrágot viselő lányokkal úton-útfélen találkozni.
jún. 12
4:46
7,7 milliós lakosztály egy éjszakára (Blikk)
NEW YORK — Több mint 7,7 millió forintba kerül egy éjszaka a New York-i Four Seasons hotel luxuslakosztályában, és ami a hihetetlen, nem ez a legdrágább az Egyesült Államokban. A Playboy-mogul Hugh Hefner több mint 10 milliót is elkér egy, a Las Vegas-i villájában töltött éjszakáért.
jún. 12
4:48
Vízisí a rakparton (Blikk)
BUDAPEST —  Míg az autósok bosszankodnak a lezárt rakpart miatt, addig mások kihasználják a Duna magas vízállását. Egyik olvasónk a pesti Duna-parton sétálva egy különleges társaságra lett figyelmes: a fiatalok a Parlament mellett egy deszkán egyensúlyozva szelték a vizet.
jún. 12
4:52
Gördeszkarajongó lett a buldog (Blikk)
HELENA — Mivel robosztus alkata miatt az angol buldog alkalmatlan a kutyás sportokra, ám nagyon tanulékony, másképp kell felhívnia magára a figyelmet. Valószínűleg így gondolkodhat Lil' Moe is, persze ingyen ő sem produkálja magát. Néhány finom süteményért tanult meg gördeszkázni.
jún. 12
4:56
Pedofil gyilkos lehet Maddie elrablója (Blikk)
jún. 12
5:00
Falunyi ház dőlt össze (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Levonulóban van a Hernád, Bódva, Sajó árja, megkezdődött a kárfelmérés. A Tiszán és Dunán még védekeznek.
jún. 12
5:06
Bujtor özvegye: Mindig itt van velem! (Blikk)
BUDAPEST — Megtörten, de szívesen beszélt férjéről. Lassan egy éve történt a tragédia Bujtor Istvánnal (†67), és azóta hallgatott özvegye. Judit aszszony most megtörte a csendet.
jún. 12
5:06
A kispénzűeken is spórolnának? (Blikk)
BUDAPEST —  Átlagosan 15 százalékos fizetéscsökkentés vár a nagy állami vállalatok, például a Magyar Posta, a Magyar Villamos Művek vagy a Volán-társaságok dolgozóira.
jún. 12
5:18
Történelmet írtak a Fidesz vezetői (168 Óra Online)
Lengyelország legnagyobb napilapja, a Gazeta Wyborcza ekképp foglalta össze a múlt hét végének történéseit: „A beruházási kedv zuhanását a globális dekonjunktúra váltotta ki. Amikor Varsóban a kereskedés véget ért, a párizsi és a frankfurti tőzsdeindex 1,7-2,6 százalékkal esett, az amerikai SP500 1,6 százalékot ment lefelé. A beruházókat (emellett) elkedvetlenítették a magyar kormánypárt…
jún. 12
5:18
Súlyos balesetet szenvedett az RTL Klub sztárműsorvezetője! Nem tudni, mi lesz műsorával (ATV)
Erősen korlátozva lesz a szabad helyváltoztatásban.
jún. 12
5:24
Pocakosan pancsolt Sarka Kata (Blikk)
HAJDÚSZOBOSZLÓ — Egyelőre nincs félelemérzete Hajdú Péter (35) és Sarka Kata (24) 16 hónapos kislányának, úgyhogy Noncsi ha tehetné, úgy gázolna bele a két méter mély medencébe, mint egy profi úszó. Hamarosan pedig a boldog kismamának már két csöppségre kell vigyáznia, hiszen két hónap múlva Kata világra hozza második gyermekét is.
jún. 12
5:26
Segít lányának érettségizni Benkő (Blikk)
BUDAPEST — Apjával készül az érettségire Benkő Dalma (18). Benkő Dániel (62) lánya már a vizsgák egy részén túl van, de a neheze csak most következik. A lantművész pedig ahol tud, segít neki. –  Nagyon  büszke  vagyok Dalmára. Anglisztika szakon szeretne tovább tanulni, ami, remélem, annak is köszönhető, hogy gyerekkorában két éven keresztül  én  folyamatosan csak angolul beszéltem hozzá –…
jún. 12
5:36
A médiában is forradalmat csinál a Fidesz (ATV)
A miniszterelnök nevezi ki a legfőbb médiahatóság elnökét.
jún. 12
5:42
Stohl szakember segítségét kérte (Blikk)
BUDAPEST ‒ Hiába a könyörgés, hiába az elvonó, úgy tűnik, Stohl Andrásnak meg kell fizetnie bűnéért. Május 8-i autóbalesete óta – amit ittasan és drogos állapotban okozott – mindent megpróbált, hogy az ország és persze a sérültek megbocsássanak neki. Könnyeket hullatott a Nemzeti Színházban az első előadása után, minden egyes sérültet személyesen felkeresett. Sőt a hírek szerint egy szakember…
jún. 12
6:12
Mesterházy Attila: A Fidesz baltával rontott a médiaszektorra és a sajtósokra (Alternatív Energia)
A szocialista politikus a Népszava Online-nak adott nyilatkozatában úgy vélekedett, hogy ezer sebből vérzik a Fidesz javaslata, ráadásul a rohamtempó is érthetetlen. Szerinte a kormánypárt túlzott médiabirodalmat és hatalomkoncentrációt akar.
jún. 12
6:14
Bebetonozza magát a Fidesz a médiába egészen 2019-ig? (Alternatív Energia)
Két héttel a kormány megalakulása után a Fidesz már be is nyújtotta médiacsomagját. Az öt törvényjavaslat értelmében összevonnák az MTV-t, a Rádiót és az MTI-t is, valamint megalakulna a Nemzeti- és Hírközlési Hatóság. Utóbbi elnökét kilenc évre választanák meg, tehát 2019-ig biztosított lenne a fideszes részvétel. Az új törvény köztisztviselői státuszt adna a Hírközlési Hatóságban dolgozóknak,…
jún. 12
6:16
Kinevezték Orbán megbízottait (Alternatív Energia)
Két miniszterelnöki megbízott - határozatlan időre szóló és tiszteletdíjjal nem járó - kinevezését jelentette be Szijjártó Péter kormányfői szóvivő: Balsai Istvánét, aki a 2006 őszi események kivizsgálásáért felel és Budai Gyuláét, aki "az állami földek jogellenes elherdálását" tárja fel.
jún. 12
6:24
Elképesztő felfedezés! Otthon, a konyhában is kipróbálhatja bárki! (168 Óra Online)
A buborékok nem egyszerűen eltűnnek, amikor szétpukkannak, hanem egyre kisebb utódbuborékok gyors sorozatában eresztenek le - állapították meg kutatók.
jún. 12
6:30
Gyurcsány: megy a parasztvakítás! (168 Óra Online)
A volt miniszterelnök szerint szánalmas és szakmailag silány, ahogy a kormány emberei bizonygatni próbálják, hogy a Fidesz adójavaslatával senki sem jár majd rosszul.
jún. 12
6:30
Szili Katalin egyelőre marad (Alternatív Energia)
Nem kíván foglalkozni a távozásáról szóló hírekkel Szili Katalin - tudta meg lapunk.
jún. 12
6:32
Dáviddal szövetkezett Almássy? (Alternatív Energia)
Alkalmi szövetséget kötött egymással Dávid Ibolya és Almássy Kornél - állították MDF közeli körből lapunknak.
jún. 12
6:34
Gusztusos gesztusok az egészségügynek (Alternatív Energia)
Korábbi ígéretei ellenére nem vizsgálja felül a költségvetést az egészségügyi finanszírozás javára az Orbán-kormány. Ellenben felfüggesztik a szabad patikaalapítás jogát, szeptember 1-től megszüntetik az Egészségbiztosítási Felügyeletet, és visszaállítják a kötelező kamarai tagságot. Ezek volnának a kabinet első lépései az egészségügyben.
jún. 12
6:36
Komár Laci szájon csókolta Pauditsot - fotóval (BorsOnline)
Komár László csókot csent Paudits Bélától egy budai szórakozóhelyen. Az énekes és a zenész ajkai a Frizbi című műsor partiján forrtak egybe.
jún. 12
6:36
Távozik a Magyar Rádió elnöke (Alternatív Energia)
Nem indul újra az elnöki posztért a Magyar Rádió elnöke. Such György lapunknak megerősítette, a pályázati csomagot ugyan felvette, de úgy döntött, nem adja be. Ez azt jelenti, hogy július 31-e után már nem ő vezeti a közmédiumot.
jún. 12
6:36
Megsemmisítenék a terroristák hátországát (Kitekintő)
Ismét iraki kurd területeken próbálják a terroristák hátországát megsemmisíteni, de Teherán most sem kért erre engedélyt.
jún. 12
6:38
Gianni rejtegeti barátnőjét, de megtaláltuk (BorsOnline)
Gianni Annoni másfél éve él boldog párkapcsolatban él, mostanáig mégsem ismerhettük meg választottját. Olga, az olasz vendéglős titokzatos barátnője ugyanis retteg a nyilvánosságtól.
jún. 12
6:45
Hőség - A legfontosabb tudnivalók! (WebBeteg)
Második fokozatú hőségriasztást rendel el péntektől az országos tiszti főorvos, mert az előrejelzések szerint pénteken és szombaton a napi átlaghőmérséklet meghaladja a 25 Celsius fokot - tájékoztatta a Független Hírügynökséget az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatal.
jún. 12
6:48
Fejcserés támadás - Vezetőváltás a vagyonkezelőnél is (Üzlet és Utazás)
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter Horváth Gergelyt, a Betonút Zrt. és a Keler Zrt. volt vezérigazgatóját nevezte ki az Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. élére, ezzel egyidejűleg közös megegyezéssel megszüntette az MNV eddigi vezérigazgatója, Kamarás Miklós munkaviszonyát - közölte a tárca pénteken.
jún. 12
6:50
Magyar alelnök az Európai Turisztikai Bizottságban (Üzlet és Utazás)
Az Európai Turisztikai Bizottság (ETC) napokban Brüsszelben megrendezett 55. igazgatósági ülése és 78. közgyűlése keretében a résztvevők a szervezet egyik alelnökévé választották Róna Ivánt, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatóját.
jún. 12
6:52
Simor havi 8 millióját az unió védi (Üzlet és Utazás)
Nem kurtítható meg Simor András fizetése, annak ellenére, hogy Orbán Viktor miniszterelnök azon állami vezetők közé sorolta, akiknek bruttó havi jövedelme nem haladhatja meg a kétmillió forintot.
jún. 12
6:54
Feró tolószékbe kényszerült (BorsOnline)
Csütörtöki motorbalesete miatt jövő szerdáig nem állhat lábra Nagy Feró. Az X-Faktor tolószékbe kényszerült zsűritagját meglátogattuk otthonában es elkísértük a kórházba.
jún. 12
6:54
Semmi meglepetés (Üzlet és Utazás)
Nem lepte meg a piacot, hogy májusban az egy évvel korábbihoz képest 5,1 százalékos lett az infláció, ez a szint ugyanis megfelel a várakozásoknak.
jún. 12
6:54
Budapest Honvéd: a Paksról távozó Nikolov is a kiszemeltek között (She)
Massimo Morales vezetőedző több játékossal is szeretné megerősíteni a Bp. Honvéd keretét. Elsőként Nikolov Balázzsal, a legutóbb a Paksi FC-nél futballozó hátvéddel vette fel a kapcsolatot a vezetőség.
jún. 12
6:56
Bankot rabolt az álbajuszos Kati nagyi (BorsOnline)
Börtönbe juttat a válság egy 55 éves kecskeméti nagymamát. Katika családja csődbe ment, a nagyi ezért álbajuszt ragasztva próbált bankot rabolni.
jún. 12
6:56
Körültekintő hitelezés: előnyben a forint (Üzlet és Utazás)
Hatályba lépett tegnap a körültekintő banki hitelezésről szóló törvény. Ez arról szól, hogy a pénzintézetek belső szabályzatában ki kell alakítani a hitelezhetőség eljárási rendjét, és annak korlátait.
jún. 12
7:06
Nem akar szélmalomharcot vívni (Spa Trend Online)
Mohácsi János rendező neve a kaposvári társulattal nőtt össze. Kaposváron - ahol tegnap kiírták az igazgatói pályázatot - viszont már nem társulati tag, nem ért egyet a színház gazdasági és művészeti átalakításával.

Keresés