2010. június 6. vasárnap

jún. 6
0:36
Szex és allergia? (HáziPatika)
Már többször járt orvosnál azért, mert szexuális aktus után kellemetlen tüneteket tapasztalt, de a vizsgálatok nem mutattak ki semmilyen fertőzést? Érdemes azokra a szerekre és segédeszközökre gyanakodni, amik az ágyban...
jún. 6
1:39
Újinfluenza: orvosi lap bírálja az Egészségügyi Világszervezetet (WebBeteg)
A The British Medical Journal (BMJ) bírálta az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) az újinfluenza-világjárvány kezelése miatt; a tekintélyes orvosi folyóirat szerint az eljárást beárnyékolta a titkosítás és az összeférhetetlenség.
jún. 6
2:42
Talma új ruhája (Blikk)
MUGELLO – Újult erővel vág neki Talmácsi Gábor (29) a gyorsasági motoros világbajnokság Olasz Nagydíjának (Digi Sport, 12.05). Már a versenyruháján és a Hondáján is szemmel láthatóak a változások, új színekben pompázik.
jún. 6
3:00
Német légió (Blikk)
FRANKFURT – Nagyot változott a helyzet a német labdarúgó-válogatottban. A június 11-én kezdődő világbajnokságra utazó 23 tagú keretből tizenegyen külföldi származásúak. Ez korábban elképzelhetetlen lett volna!
jún. 6
3:04
Ez a Blikk 2010-es tavaszi válogatottja (Blikk)
DEBRECEN – Nem kívánhatott volna magának jobb szezont Czvitkovics Péter (27) annál, mint amiben része volt. A DVSC-TEVA labdarúgója csapatával mindent vitt: a bajnokság és a Magyar Kupa megnyerése mellett a Lokié lett a Ligakupa, és tavaly nyáron a Szuperkupát is begyűjtötték a piros-fehérek.
jún. 6
3:18
Mitől vonzó a nő? (Blikk)
Bizonyára sok hölggyel előfordult már, hogy a tükörbe nézett, de nem azt látta viszont, amit szeretett volna, vagy hogy egy randevú után azon tűnődött, vajon elnyerte-e a férfi tetszését.
jún. 6
3:22
Aki többet nevet, könnyebben fogy (Blikk)
A Vanderbilt Egyetem kutatói negyvenöt baráti társaságot vizsgáltak. A feladat az volt, hogy nézzenek vicces videoklipeket és filmeket, méghozzá közösen. Miközben a kis csapatok jókat nevettek, a kutatók azt figyelték, milyen a jelentkezők szívműködése.
jún. 6
3:36
Sav-bázis egyensúly a forrás erejével (Blikk)
Az utóbbi években a holisztikus gyógyítással foglalkozók nem győzik felhívni rá a figyelmünket, hogy mennyire fontos a szervezetünk sav-bázis egyensúlya. Mára sok orvos is támogatja azt, hogy találjuk meg a középutat a savas és lúgos élelmiszerek között.
jún. 6
3:36
Receptek nem csak bányászoknak! (Blikk)
Sági Szilárd ezúttal is kitűnő recepteket ajánl a háziasszonyoknak. Azok is könnyen elkészíthetik, akik kevésbé jártasak a konyhában
jún. 6
3:40
Sanghajban bejött a Gömböc (Blikk)
SANGHAJ — Körbenézni a világ talán legszürreálisabb városában amúgy is olyan élmény, amelytől új értelmet nyer a „metropolis" kifejezés, hát még a világkiállítás idején! A kínaiak minden idők legnagyobb olimpiája után megrendezték a leggrandiózusabb expót is.
jún. 6
4:03
Mi Dobogókő titka? (Blikk)
DOBOGÓKŐ — „A föld élőlény, és a föld szíve Dobogókőn dobog. A kozmoszból ide érkezik az az energia, amelyet a szívcsakra pumpál szét a bolygó egész területére" – ez a megállapítás a NASA kiadásában megjelent Gaia-elmélet című írásban fogalmazódott meg.
jún. 6
4:21
Ellepték a szellemek Nagy-Britanniát (Blikk)
LONDON — Ijesztően magas a szellemészlelések száma Nagy-Britanniában. 968, kísértetekkel kapcsolatos bejelentés érkezett az elmúlt 25 évben. Vajon hányan lehetnek még, akik félnek vállalni, hogy valami földöntúlit láttak?
jún. 6
4:48
Mi riasztjuk az országot! (Blikk)
„Halló, veszélyjelzés! Hasznosi víztározó? Sajnos rossz hírem van, az esti órákban újra csapadék várható" – mondja a kagylóba az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) ügyeletese.
jún. 6
4:48
Mit jelez, ha már nem használ a reggeli fekete? (WebBeteg)
A koffeinfüggés képes annyira kiütni az embert, hogy a rendszeres kávéfogyasztókat igazából nem is dobja fel a reggeli csésze - derítették ki brit kutatók.
jún. 6
4:57
Így élünk a felrobbantott házban (Blikk)
BUDAPEST – Néhány otthon falát csak a gerendák tartják össze, a plafonról esővíz csöpög a látogató nyakába, de a lakók nagy többsége már normálishoz közeli életet élhet az elhíresült Balaton utcai házban.
jún. 6
5:01
Francia halászok környezetvédőkre támadtak (Blikk)
FÖLDKÖZI-TENGER — „Szigonytalálat érte egyik aktivistánk lábát, és elsüllyesztették egy gumicsónakunkat" – nyilatkozta Emmanuel Buovolo, a Greenpeace francia szárnyának képviselője, és hozzátette, hogy a harcot nem adják fel.
jún. 6
5:05
Törvény kell a hitelről! (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Kellemetlenül érintette a devizahiteleseket Kósa Lajos Fidesz-alelnök és Szijjártó Péter szóvivő elszólása a gazdaság helyzetéről: percek alatt padlóra került a forint, vele együtt pedig az euró-, vagy svájcifrank-alapú adósságban úszók.
jún. 6
5:06
Nincs többé Norbi! (Blikk)
SZENTENDRE – Fokhagymás, sajtos-tejfölös lángost eszünk Schobert Norbival, maszatosan, de bűntudat nélkül. Ez ugyanis Norbi-féle nem hizlalós, mégis isteni finom lángos, Réka anyukájának receptje alapján, fele szénhidráttal.
jún. 6
5:09
Farkas Helgát a maffia ölte meg (Blikk)
OROSHÁZA – „Az olasz maffiához vezetnek a szálak" – állítja Palatinus Gábor, a Farkas Helga-ügy valamikori nyomozója.
jún. 6
5:18
Hiába próbálták meg, mégsem jön össze volt feleségével a magyar énekes (ATV)
Azért az ürömbe némi öröm is vegyül.
jún. 6
5:24
Színészek titkait őrzi Katalin (Blikk)
BUDAPEST – Ki tudhatna többet a művészek lelkivilágáról, kívánságairól, ha nem az a maszkmester, aki szebbnél szebb külsőt varázsolt nekik?
jún. 6
5:36
Varga Mihály gyógyító szavai (168 Óra Online)
Elemzők szerint megnyugtathatja a piacokat Varga Mihály bejelentése, miszerint a kormány tartani akarja a 3,8 százalékos hiánycélt. Suppan Gergely, a Takarékbank Zrt. elemzője elmondta: pozitív üzenet, hogy a kormány tartani akarja a hiánycélt, de "az ördög a részletekben rejlik", ezért a piaci bizalom teljes helyreállításához "részletes, alátámasztott tervre" van szükség, amely meggyőzheti a…
jún. 6
5:36
Ciki... Diplomáciai bakit követett el az USA (168 Óra Online)
Diplomáciai bakit követett el az amerikai külügyminisztérium. A hivatalos születésnapjánál egy héttel korábban gratulált II. Erzsébet angol királynőnek. P. J. Crowley szóvivő beismerte, hogy pénteken Hillary Clinton külügyminiszter-asszony nevében elküldték jókívánságaikat II. Erzsébetnek.
jún. 6
5:36
Összeomlott házak, kitelepítések: kritikus a helyzet - percről percre + videó (ATV)
Továbbra is rendkívül kritikus a helyzet a Hernád, a Bódva és a Sajó mentén.
jún. 6
5:42
Gönczi Gáborból színész lett (Blikk)
BUDAPEST – Gönczi Gábor folyamatosan a Kész átverés stábját kereste a tekintetével, miközben Szirtes Tamással, a Madách Színház igazgatójával azt egyeztették, hogy mikor tudna beugrani egy szerepre.
jún. 6
5:42
Tovább csúszik Koltai új filmje (Blikk)
BUDAPEST — „Nagyon reménykedem, hogy a nehézségek ellenére végül minden jóra fordul, mert a már leforgatott és összerakott anyag alapján ki merem jelenteni, hogy nagy örömök és meglepetések várnak a nézőkre még az év vége előtt" – foglalta össze Koltai Róbert (66), aki tavaly augusztusban kezdte meg Magic Boys című első angol–magyar koprodukciójának forgatását.
jún. 6
5:44
Szex miatt zaklatják Kiss Ramónát (Blikk)
BUDAPEST — Kiss Ramóna nyolc éve játszik a Barátok közt sorozatban, sok férfival bújt ágyba szerepe szerint, de emiatt most először kell aggódnia.
jún. 6
5:46
Szobafogságban marad Zalatnay (Blikk)
BUDAPEST – Többhetes kényszerpihenőre utasították Zalatnay Cinit. Az énekesnő otthon lábadozik, és még jó ideig teljes nyugalomra van szüksége.
jún. 6
6:36
Farkas Péter nőjénél mulatott Stohl (BorsOnline)
Egy szőke nővel, a bárpultnál italozott Stohl András a balesetét megelőző éjszakán. Éppen abban a bárban, ahol a kábítószer miatt jelenleg is börtönben ülő Farkas Péter barátnője az üzletvezető.
jún. 6
6:38
Győzike új műsort akar (BorsOnline)
Információink szerint Gáspár Győző szakításra készül eddigi kenyéradójával, az RTL Klubbal. Győző azt sem tagadta, hogy tárgyalásokat folytat több, más tévécsatornával is.
jún. 6
6:45
Ukrajna nem ismeri el a szakadár térségeket (Kitekintő)
Viktor Janukovics ukrán államfő, elnöksége századik napján tartott sajtótájékoztatón bejelentette, hogy törvénytelen a szuverén államok határainak megsértése.
jún. 6
6:48
A pápa nem szólalt föl Ciprus újraegyesítéséért (ATV)
"Krisztus minden követője számára aggodalom forrása kell legyen" a Közel-Keleten folytatódó konfliktus XVI. Benedek szerint. Az elmúlt években keresztények ezrei vándoroltak ki a Szentföldről, Irakból és máshonnan a háborúk és a súlyos gazdasági helyzet miatt.
jún. 6
6:54
12 ezren dolgoznak a gátakon (BorsOnline)
Házakat döntött romba az árvíz több borsodi településen. Budapesten várhatóan hétfő délután tetőzik a Duna. Ócsanálost kiürítették, de sokan saját felelősségükre otthon maradtak.
jún. 6
6:56
Borsdaráló (BorsOnline)
A hét mondása: „Most vagyok a csúcson! Betöltöttem a 44-et. Ez számmisztikailag a 8-ast jelenti, ami fektetve a végtelen jele. Olyan vagyok, mint a terméstől roskadozó almafa.” Soma
jún. 6
7:06
Kitelepítik az embereket Felsőzsolcáról (Metropol)
A Sajó szombat éjszakai kiöntése miatt a Miskolchoz közeli Felsőzsolcáról mintegy ötszáz lakost kellett kitelepíteni, így Borsod-Abaúj-Zemplén megyében vasárnapra 2900-ra nőtt az árvíz miatt evakuáltak száma.
jún. 6
7:06
Iskolai takarékbélyeg: lehet, hogy újraindul? (Pénzcentrum)
Bizonyára sokan emlékeznek a '80-as évekből az iskolai takarékbélyegre, melynek egyik célja az volt, hogy még fiatalon, általános iskolában megtanitsa a gyerekeket a takarékosságra, pénzhasználatra. Sajnos ez a kezdeményezés a '90-es évek elején elhalt, azóta egyfajta űrt képezve a 6-18 évesek számára szóló pénzügyi termékek palettáján. Talán újra kellene inditani a programot? Többek között ez is…
jún. 6
7:12
Lekaratézták a menyasszonyt az orosz Mónika-showban! - ütős videóval (BorsOnline)
Egymást ütötte-verte férj és feleség egy orosz tévéműsorban. A bunyóból a nézők és a műsorvezető sem maradt ki. A brutális felvételeken az is látszik, hogy a menyasszonyt „élete párja” iszonyatos erővel hasba rúgja.
jún. 6
7:12
Profi ökölvívás: Sylvester döntetlennel védte meg világbajnoki címét (She)
Szoros mérkőzésen, mindössze döntetlennel tudta megvédeni másodízben IBF középsúlyú világbajnoki címét Sebastian Sylvester.
jún. 6
7:14
Botrányba fulladt a Whitney-koncert (BorsOnline)
Nézők százai vonultak ki a minősíthetetlenül gyenge produkcióra panaszkodva Whitney Houston legutóbbi koncertjéről Dániában. A kritikusok is szörnyülködtek.
jún. 6
7:14
Internazionale: Maicon tompított a Real Madrid-kérdésben (She)
Napokkal ezelőtt tett nyilatkozatán volt kénytelen tompítani Maicon, az olasz Internazionale brazil klasszisa. A válogatott oszlopos tagjaként éppen a dél-afrikai vb-re készülő, José Mourinho után a Real Madridhoz tartó(?) jobbhátvédnek hirtelen eszébe jutott, hogy 2014-ig szerződés köti a milánóiakhoz, akiknél speciel nagyon jól érzi magát.
jún. 6
7:16
Tízezer perc (BorsOnline)
jún. 6
7:24
Hétmilliárd nyomában - Schwajda György halála átírt mindent... (168 Óra Online)
Az Élet nevű szerzőnél érzéketlenebbül senki nem bánik darabjának szereplőivel: a két éve kinevezett kaposvári színigazgató, Schwajda György tragikus halála át- és újraírt minden szövegkönyvet a szebb napokat látott teátrumban. HUSZKA IMRE írása.
jún. 6
7:24
Sandra Bullock újra örülhet! (NLC)
Az Oscar után itt az újabb díj!
jún. 6
7:24
Nem volt szerencsés a kormányzati kommunikáció + videó (ATV)
Csányi szerint a kormányzati kommunikáció a felelős a forint gyengüléséért
jún. 6
7:30
Farkas Péter nőjénél mulatott Stohl András (Habostorta)
Egy szőke nővel, a bárpultnál italozott Stohl András a balesetét megelőző éjszakán
jún. 6
7:39
A csehek és románok most Trianon kapcsán rúgtak a magyarokba (Kitekintő)
Cseh politikusok és a román szenátus elnöke szerint a nemzeti összetartozásról szóló magyar törvény semmibe veszi a trianoni szerződést.
jún. 6
7:42
Válások után esküvő! A TV2 sztárja elveszi gyermekei anyját (ATV)
Nem kívánt többet nyilatkozni az érintett.
jún. 6
7:48
A terhes Céline Dion felkészült a magányra... (Habostorta)
Az énekesnő ikreket vár, férje azonban már nagypapakorú
jún. 6
7:48
Vb 2010: Vilmos herceg buzdítása az angol válogatott tagjainak (She)
Videoüzenetben lelkesítette az angol labdarúgó-válogatott játékosait Vilmos herceg. A felvételen a királyi család tagja arról beszél, hogy a megsérült Rio Ferdinand kiválása után se veszítsék kedvüket, az ország mögöttük áll.
jún. 6
7:57
Oszkó: öröm látni, hogy az új kormány folytatja a stabilitás politikáját (ProfitLine)
Oszkó Péter volt pénzügyminiszter szerint öröm látni, hogy az új kormány belátó módon hajlandó folytatni az előző kormány stabilizációs pénzügypolitikáját, fenn kívánja tartani az elért egyensúlyt.

Keresés