2010. június 25. péntek

jún. 25
5:03
Arrivederci Itália! (Behaviour)
Történelmi tettet hajtott végre a szlovák válogatott miután gólzáporos meccsen 3-2-re megverte a címvédő olasz válogatottat. Vittek kiváló játékának és két góljának köszönhetően északi szomszédunk a második, az olasz válogatott pedig az utolsó lett az F jelű kvartettben.
jún. 25
6:51
Több mint tizenegy órás meccs (Behaviour)
Minden rekordot megdöntött a wimbledoni tenisztornán a férfi egyesek versenyének első fordulójában az amerikai John Isner és a francia Nicolas Mahut mérkőzése. A találkozó 11 óra 5 percig tartott, a döntő, ötödik szettet 8 óra 11 perc alatt 70:68-ra nyerte meg Isner.
jún. 25
6:53
McLaren vagy Red Bull? (Behaviour)
Ismét visszatér a Formula 1 mezőnye Európába, hogy a valenciai utcai pályán folytassa idei világbajnoki sorozatát. A spanyol ringen az a legfontosabb kérdés, hogy az idei szezont uraló McLaren és Red Bull közül melyik tud lépéselőnyt szerezni a másikkal szemben.
jún. 25
8:21
Inkább a ghánaiakkal játszottak volna az angolok (Metropol)
Az angol labdarúgó-válogatottat világbajnoki nyolcaddöntőbe lövő Jermain Defoe arról beszélt csütörtökön, hogy csapattársai közül többen a németek helyett inkább a ghánaiakkal szerettek volna játszani a negyeddöntőbe jutásért a dél-afrikai tornán.
jún. 25
8:23
Gazdagok és szegények (Metropol)
Két héten át a Bafana Bafana szurkolóival jártam össze, dél-afrikai kocsmákban töltöttem szabadidőmet, kecskefejet ettem a helyi piacon, és kilométereket gyalogoltam az éjszakában, hogy rátaláljak elveszett taxisofőrömre. Persze 44 vb-meccset is végignéztem, de ideje volt, hogy visszatérjek a civilizációba, vagyis egy bevásárlóközpontba. Sőt, a legnagyobba, amely a Sandton nevet viseli.
jún. 25
9:51
Jobbak a ghánaiak a németeknél? (Behaviour)
Az angol labdarúgó-válogatottat világbajnoki nyolcaddöntőbe lövő Jermain Defoe arról beszélt csütörtökön, hogy csapattársai közül többen a németek helyett inkább a ghánaiakkal szerettek volna játszani a negyeddöntőbe jutásért a dél-afrikai tornán.
jún. 25
9:53
Az észak-koreai kapitány bízik a meleg fogadtatásban (Behaviour)
Kim Jong Hun, a világbajnokságon már biztos kieső észak-koreai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bízik benne, hogy a csapatnak otthon meleg fogadtatásban lesz része.
jún. 25
10:12
Vb 2010: Ön kivel helyettesítené Kakát Dunga kapitány helyében? (She)
Az ötszörös világbajnok Brazília Portugália ellen játssza utolsó csoportmérkőzését a dél-afrikai világbajnokságon. Dunga szövetségi kapitány dolgát nehezíti, hogy sem az eltiltott Kakára, sem a sérült Elanóra nem számíthat. Ön kivel helyettesítené a duót? Állítsa össze a brazil válogatott kezdőcsapatát!
jún. 25
10:27
Kassai vezeti az USA-Ghána nyolcaddöntőt (Metropol)
Két csoportmérkőzés után újabb feladatot kapott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon Kassai Viktor: a nemzetközi szövetség pénteki bejelentése szerint ő fújja majd a sípot a szombati, Egyesült Államok-Ghána nyolcaddöntős találkozón.
jún. 25
10:48
Leverkusen: szinte biztos, hogy Michael Ballack visszatér (She)
Német sajtóértesülések szerint Michael Ballack korábbi együttesében, a Bayer Leverkusenben folytatja pályafutását. A „gyógyszergyáriak” elismerték a tárgyalások tényét, és a hírek szerint a felek nagyon közel állnak a megegyezéshez.
jún. 25
11:39
Capello már kijelölte a 11-es rúgókat (Metropol)
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya már kijelölte első öt emberét a 11-es rúgásokra, amennyiben vasárnap, a németek elleni világbajnoki nyolcaddöntőben erre kerülne sor.
jún. 25
11:41
Ballack visszatér a Leverkusenhez (Metropol)
Lapértesülés szerint visszatér korábbi sikerei színhelyére, vagyis a Bayer Leverkusenben folytatja pályafutását a német labdarúgó-válogatott sérült csapatkapitánya, a világbajnokságról lemaradt Michael Ballack.
jún. 25
11:42
MotoGP: spanyol fölény Assenben a második szabadedzésen (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíjának második szabadedzése a 125 köbcentisek és a MotoGP mezőnyében is spanyol fölényt hozott. A királykategóriában Jorge Lorenzo, míg a nyolcadlitereseknél Marc Márquez érte el a legjobb időt.
jún. 25
12:33
Kerüli Merkelt Cameron (Behaviour)
David Cameron brit miniszterelnök azt mondta: vasárnap megpróbálja elkerülni Angela Merkel kancellárt a torontói G20-csúcson, miután Anglia válogatottja aznap csap össze a németekkel a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében.
jún. 25
12:51
Királynői taps Murraynek (Behaviour)
Andy Murray bravúros játékát II. Erzsébet angol királynő is tapssal jutalmazta az angol nemzetközi teniszbajnokság 2. fordulójában. A nagy nevek közül ezúttal mindenki sikeresen vette az akadályt, igaz Nadalnak ehhez mind az öt szettre szüksége volt.
jún. 25
13:09
Talmácsi 11. a második szabadedzésen (Metropol)
Talmácsi Gábor a 11. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíjának második, pénteki szabadedzésén a Moto2 géposztályban.
jún. 25
13:27
Gyászol az olasz sajtó (Metropol)
Az olasz sajtó egybehangzó véleménye szerint soha ilyen rosszul nem játszott világbajnokságon az itáliai labdarúgó-válogatott, mint most, amikor a dél-afrikai torna F csoportjában két döntetlennel és egy vereséggel az utolsó helyen zárt.
jún. 25
14:03
Rosbergé az első szabadedzés (Metropol)
A Mercedes német pilótája, Nico Rosberg volt a leggyorsabb a valenciai Forma-1-es Európa Nagydíj pénteki, első szabadedzésén.
jún. 25
14:06
Megvan a Milan új edzője (Infostart)
Massimiliano Allegri lett a Milan labdarúgó-csapatának vezetőedzője.
jún. 25
14:21
Allegri a Milan új edzője (Metropol)
Massimiliano Allegri lett az AC Milan labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A Cagliaritól érkező 42 éves szakember 2012 júniusáig szóló szerződést kötött a lombardiai klubbal.
jún. 25
14:39
Prandelli július 1-én veszi át az olasz csapat irányítását (Metropol)
Hivatalosan július 1-én veszi át az olasz labdarúgó-válogatott irányítását Cesare Prandelli, néhány nappal azt követően, hogy az együttes csúfosan leszerepelt, és címvédőként már a csoportküzdelmek után búcsúzott a dél-afrikai világbajnokságon.
jún. 25
14:42
Vízilabda: Steinmetz Barna két évre írt alá a Vasashoz - hivatalos (She)
Amiről a múlt héten a Nemzeti Sport már beszámolt, immár hivatalossá vált: egy év szünet után újra a Vasas színeiben pólózik Steinmetz Barnabás, aki ma kétéves szerződést írt alá a Fáy utcában.
jún. 25
14:44
Wimbledon: a nagyszerűen menetelő Arn Bartolival már nem bírt (She)
A harmadik fordulóban véget ért Arn Gréta nagyszerű wimbledoni menetelése, miután 6:3, 6:4-re kikapott a 11. kiemelt francia Marion Bartolitól.
jún. 25
15:15
A szlovénokkal kezd a magyar női kézilabda-válogatott (Metropol)
A szlovénokkal kezd a magyar női kézilabda-válogatott a decemberi, dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokságon.
jún. 25
15:17
74 percet bírt a a csúcstartó (Metropol)
A világ leghosszabb teniszmeccsének nyertese, az amerikai John Isner csupán 74 percet bírt a holland Thiemo de Bakker ellen és három sima játszmában kikapott a wimbledoni bajnokság pénteki játéknapján.
jún. 25
15:18
Vb 2010: C. Ronaldo kezdő, Robinho csak a padon - portugál-brazil (She)
Már ismertek a hivatalos kezdőcsapatok a Dél-Afrikában zajló labdarúgó-világbajnokság G-csoportjának utolsó fordulójában sorra kerülő Portugália–Brazília mérkőzésre.
jún. 25
15:33
Arn Gréta kikapott Bartolitól (Metropol)
Az eddig remekül menetelő Arn Gréta két szettben kikapott pénteken a 11. helyen kiemelt francia Marion Bartolitól, így nem jutott be a legjobb 16 közé a wimbledoni teniszbajnokságon.
jún. 25
15:36
Arn búcsúzott Wimbledonban (Infostart)
Arn Gréta két szettben kikapott pénteken a 11. helyen kiemelt francia Marion Bartolitól, így nem jutott be a legjobb 16 közé a wimbledoni teniszbajnokságon.
jún. 25
15:36
Vb 2010: még a kapitány is megkönnyezte a szlovák továbbjutást (She)
Olaszország elleni bravúros 3–2-es győzelmével Szlovákia bejutott a dél-afrikai labdarúgó világbajnokság legjobb tizenhat válogatottja közé, s a csoportbeli második helyet még Vladimír Weiss szövetségi kapitány is megkönnyezte.
jún. 25
15:38
Formula-1: Fernando Alonsóé a második valenciai szabadedzés (She)
A Ferrari spanyol pilótája, Fernando Alonso autózta a leggyorsabb időt (1:39.283) a valenciai Európai Nagydíj második szabadedzésén. A kétszeres világbajnok mögött a Red Bull két pilótája, Sebastian Vettel és Mark Webber végzett.
jún. 25
16:12
Liverpool: egyre valószínűbb Hodgson érkezése - médiaértesülés (She)
A BBC pénteki értesülése szerint Roy Hodgson, a Fulham szakvezetője „erősen esélyes” a Liverpool labdarúgócsapatának menedzseri posztjára.
jún. 25
16:30
Megdöbbentő fotók a minden rekordot megdöntő meccsről (Infostart)
A világ leghosszabb teniszmeccsének nyertese, az amerikai John Isner csupán 74 percet bírt a holland Thiemo de Bakker ellen és három sima játszmában kikapott a wimbledoni bajnokság pénteki játéknapján. A keddtől csütörtökig tartott, 11 óra 5 perces drámai rekordcsatát megnyert Isner azon a meccsen 112 ászt ütött, most egyet sem. Minden idők leghosszabb teniszmeccsén az amerikai John Isner 70:68-ra…
jún. 25
16:45
Alonso nyerte a második szabadedzést (Metropol)
A kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso volt a leggyorsabb a valenciai Forma-1-es Európa Nagydíj második szabadedzésén, pénteken.
jún. 25
17:06
Tenisz: elhunyt a magyar szövetség korábbi főtitkára (She)
Életének hetvenötödik évében, 2010. június 4-én hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Zentai Ferenc, aki a Magyar Teniszszövetség főtitkára volt 1977 és 1990 között.
jún. 25
17:06
Kiverték az olaszokat a szlovákok (Blikk)
Óriási izgalmakat hozott a szlovák-olasz meccs: északi szomszédaink sokáig emlékezetes meccsen verték meg a címvédőt, így óriási meglepetésre a szlovákok továbbjutottak, az olaszok nem. A másik továbbjutó Paraguay lett.
jún. 25
17:24
Wimbledon: Szávayék bejutottak a legjobb 16 közé (Infostart)
Szávay Ágnes - oldalán a német Julia Görgesszel - két játszmában nyert a wimbledoni teniszbajnokság női párosversenyének pénteki, 2. fordulójában.
jún. 25
18:18
Vb 2010: ön szerint Dani Alves vagy Cristiano Ronaldo játszott jobban? (She)
A brazil és a portugál válogatott gól nélküli döntetlent játszott egymással a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G-csoportjának utolsó fordulójában. Értékelje a játékosok mérkőzésen mutatott teljesítményét!
jún. 25
18:20
Strandkézi-vb: a férfiak a felső-, a hölgyek az alsóházban folytatják (She)
A tavalyi, tajvani Világjátékokon ezüstérmet szerző férfi strandkézilabda-válogatott még versenyben van az érmekért a törökországi Antalyában zajló világbajnokságon, a csapat csoportmásodikként bejutott a hatcsapatos felsőházba.
jún. 25
18:33
Döntetlen a presztízsmeccsen (Metropol)
A brazil és a portugál válogatott jutott a nyolcaddöntőbe a G csoportból a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, miután a két gárda pénteken gól nélküli döntetlent játszott egymással.
jún. 25
18:35
Talmácsi a 23. helyről rajtol (Metropol)
Talmácsi Gábor bukott a pénteki időmérő edzésen a Moto2 géposztály 40 fős mezőnyében, s a viadal hivatalos honlapja szerint csak a 23. helyről indulhat szombaton, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján.
jún. 25
18:51
Két pompás szabadrúgással nyolcaddöntős Japán (Behaviour)
Japán magabiztos védekezéssel, valamint két parádés szabadrúgásgóllal 3-1-re verte a idegesen és pontatlanul játszó dán válogatottat. Honda Keiszuke és Endo Jaszuhito bebizonyította, hogy nem a Jabulanival van a baj. Japán a második helyen jutott tovább a nyolcaddöntőbe, ahol az ellenfele az F csoport első helyezettje Paraguay lesz .
jún. 25
18:54
Súlyos eltiltás két debreceni focistának (Infostart)
Jelentési kötelezettség elmulasztása miatt Mészáros Norbert másfél, Vukasin Polekszics pedig két éves eltiltást kapott az UEFA-tól - olvasható a DVSC oldalán.
jún. 25
19:09
Küzdöttek az afrikaiak, de esélyük sem volt továbbjutni (Behaviour)
Bár háromgólos győzelmet aratott az utolsó fordulóban Észak-Korea felett Elefántcsontpart válogatottja a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G csoportjában, de így sem jutott tovább a kvartettből.
jún. 25
19:12
Vb 2010: Queiroz szerint Portugália megérdemelten jutott tovább (She)
Carlos Queiroz, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata remekül helytállt a brazilok ellen, és megérdemelten jutott tovább a csoportjából.
jún. 25
19:27
Eltiltottak két debreceni játékost (Metropol)
Mészáros Norbertet 2011 végéig, míg Vukasin Poleksicet 2012. június 30-ig eltiltotta az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága első fokon, miután a testület szerint a bajnok és Magyar Kupa-győztes Debrecen két játékosa nem tett eleget a jelentési kötelezettségének, amikor megpróbálták őket megvesztegetni.
jún. 25
19:48
Kerékpár: a belga sprinter térdsérülése miatt kihagyja a Tourt (She)
A korábbi országúti világbajnok Tom Boonen térdsérülése miatt nem indul el a július 3-án kezdődő francia kerékpáros körversenyen, a Tour de France-on.
jún. 25
19:50
Milan: 3.5 milliós fizetést ajánlanak Luís Fabianónak - lapértesülés (She)
Olasz lapértesülés szerint a Serie A-ban szereplő Milan már előkészítette Luís Fabiano szerződését.
jún. 25
19:52
Vb 2010: A játékosaim büszkék lehetnek magukra - Eriksson (She)
Sven-Göran Eriksson, az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint játékosai annak ellenére büszkék lehetnek magukra, hogy nem sikerült továbbjutniuk a dél-afrikai világbajnokság csoportköréből.
jún. 25
20:06
Vb 2010: Nem volt szerencsénk, de nagyon boldogok vagyunk - Drogba (She)
Didier Drogba szerint nem szabad, hogy túlságosan is csalódott legyen az elefántcsontparti csapat amiatt, hogy a csoportküzdelmek után búcsúzott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságtól. A csatár szerint egyik mérkőzésükön sem okoztak csalódást.
jún. 25
20:39
Kényelmes továbbjutás (Behaviour)
Portugália gól nélküli döntetlent játszott Brazíliával a labdarúgó-világbajnokság G-csoportjának utolsó fordulójában, így a dél-amerikai válogatott végzett a kvartett élén, míg a portugálok másodikként jutottak a legjobb 16 közé.

Keresés