2010. június 18. péntek

jún. 18
3:18
Tiger Woods 168 milliárdos válása (Blikk)
PEBBLE BEACH — Hamarosan véget ér Tiger Woods (34) házassága. A 1 milliárd dolláros (225,2 milliárd forint) összkeresetével a világ leggazdagabb sportolójának számító golfozótól el akar válni a felesége, Elin Nordegren (30), és óriási vagyont kér fájdalomdíjként. Régóta húzódik a családi botrányuk, már ügyvédeket is fogadtak, de az utolsó cseppet az jelentette a pohárban, hogy a héten Woods…
jún. 18
3:36
Higuaínt hősként ünnepli Argentína (Blikk)
JOHANNESBURG ‒  Gonzalo Higuaínt (22) hősként ünnepli Argentína. A Real Madrid labdarúgója három gólt szerzett a Koreai Köztársaság elleni világbajnoki csoportmérkőzésen, így főszerepet vállalt abban, hogy csapata 4-1-re legyőzte riválisát a B csoportban. Pedig a Real Madridban pazar bajnoki szezont záró, huszonhétszer eredményes támadó sokáig nem szerepelt Diego Maradona (49) szövetségi…
jún. 18
6:15
Franciaország - Mexikó: 0-2 (Behaviour)
Darálós, ötlettelen játékkal kapott ki a francia csapat 2-0-ra. Mexikó megérdemelten nyert és ha az utolsó meccset lehozzák döntetlenre akkor Uruguayjal együtt továbbjutók az A csoportból.
jún. 18
6:36
Újra bajnok a Los Angeles Lakers (Infostart)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság fináléjának hetedik, mindent eldöntő mérkőzésén a Los Angeles Lakers diadalmaskodott a Boston Celtics ellen, ezzel a győzelmével pedig története során 16. alkalommal nyerte meg az NBA-t.
jún. 18
6:36
NBA: története során 16-odszor bajnok a Los Angeles Lakers (She)
A Los Angeles Lakers 83–79-re legyőzte hazai pályán a Boston Celtics együttesét, így megvédte bajnoki címét, és története során 16. alkalommal végzett az első helyen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
jún. 18
7:09
Levágták a gall kakast (Behaviour)
Mexikó a cserepadról beállt Javier Hernández és Cuauhtémoc Blanco góljával 2-0-ra legyőzte Franciaországot a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság csoportkörének második fordulójában, így ha az utolsó meccsén nem szenved vereséget a közép-amerikai válogatott biztos, hogy továbbjutó. A közép-amerikai gárda története során először győzte le vb-összecsapáson európai riválisát.
jún. 18
8:21
Tizenhatodszor bajnok a Los Angeles Lakers (Metropol)
Fennállásának 16. bajnoki aranygyűrűjét szerezte meg helyi idő szerint csütörtökön a címvédő Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA), miután a négy sikerig tartó nagydöntő hetedik, utolsó mérkőzésén nagy csatában legyőzte a Boston Celticset.
jún. 18
8:57
Red Bull Air Race: először New Yorkban (Metropol)
Új helyszínen mutatkozik be a hét végén a Red Bull Air Race. A speciális műrepülő-világbajnokság idei ötödik versenyét – Abu Dzabi, Perth, Rio de Janeiro és Windsor után – New Yorkban, a Hudson folyó felett rendezik meg.
jún. 18
8:57
A franciák a csodában bíznak (Behaviour)
Keresi a szavakat és a magyarázatot Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a csütörtök esti, Mexikó elleni 2-0-ás világbajnoki vereség okaira.
jún. 18
8:59
Arjen Robben: Ide mindenki nyerni jön (Metropol)
Arjen Robbennek sérülése miatt ki kellett hagynia a vb első holland meccsét. A játékos a szombaton esedékes, Japán elleni derbi előtt nyi­lat­kozott a fifa.com-nak a reményeiről.
jún. 18
10:09
Már a nagypapa is lőtt gólt a franciák ellen (Behaviour)
A mexikói Hernandez család egy tagja 56 év után újra gólt lőtt a franciáknak labdarúgó-világbajnokságon.
jún. 18
10:11
Győzelmi mámorukban felfordították a várost a Lakers-szurkolók (Behaviour)
Megvédte címét és 16-odszor bajnok a Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA).
jún. 18
10:27
A csapattal van minden észak-koreai játékos (Metropol)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) bejelentette: a sajtóértesülésekkel ellentétben nem tűnt el négy észak-koreai játékos, mindannyian a csapattal együtt készülnek.
jún. 18
11:42
DVSC: Czvitkovics megsérült, Yannick és Mészáros külön gyakorol (She)
A DVSC középpályása, Czvitkovics Péter megsérült a csapat egyik edzésén, míg Mészáros Norbert és Yannick Mbengono szintén sérülés miatt külön gyakorol társaitól – olvasható a debreceni klub hivatalos honlapján.
jún. 18
12:15
Kemény kritikákat kapott a francia válogatott (Metropol)
Szélhámosoknak, imposztoroknak nevezte a francia labdarúgó-válogatott tagjait a Mexikó elleni csütörtöki 2-0-ás világbajnoki vereség után a L'Equipe című francia lap.
jún. 18
13:09
Szávay orosz, Czink lengyel, Arn spanyol ellenfelet kapott (Behaviour)
Szávay Ágnes az orosz Jekatyerina Makarovával, Czink Melinda a hetedik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskával, míg a selejtezőből felkerült Arn Gréta a 22.-ként rangsorolt spanyol Maria Jose Martinez Sanchezzel találkozik a hétfőn rajtoló wimbledoni teniszbajnokság női egyesének első fordulójában.
jún. 18
13:27
C csoport: kivágják a magas c-t? (Behaviour)
A csoportfázis második körére jelentős változás állt be a játékban, most már nem lehet tapogatózni, állandóan a másikra várni. Vagyis lehet, de akkor garantált a korai hazaút.
jún. 18
14:39
A magyarok fele nézi a foci-vb mérkőzéseit (Metropol)
A magyarok fele követi a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság eseményeit - derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából.
jún. 18
14:41
Wimbledon: megvannak a magyarok ellenfelei (Metropol)
Szávay Ágnes az orosz Jekatyerina Makarovával, Czink Melinda a hetedik helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskával, míg a selejtezőből felkerült Arn Gréta a 22.-ként rangsorolt spanyol Maria Jose Martinez Sanchezzel találkozik a hétfőn rajtoló wimbledoni teniszbajnokság női egyesének első fordulójában.
jún. 18
15:33
Hétszáz milliós plusztámogatás a MOB-nak (Metropol)
Czene Attila aláírta az összes sportszövetség állami támogatásáról elkészített szerződéseket, így a sportágak hozzájuthatnak az állami támogatáshoz - derült ki a Magyar Olimpiai Bizottság pénteki elnökségi ülésén, amelyen a sportért felelős szakállamtitkár vázolta a kormányzat elképzeléseit.
jún. 18
15:51
Szerb siker a németek ellen (Metropol)
A találkozó egyetlen gólját Milan Jovanovic szerezte az első félidő 38. percében, nem sokkal azt követően, hogy a spanyol játékvezető kiállította a németektől Miroslav Klosét. Joachim Löw együttese a fordulást követően többször is egyenlíthetett volna, de Lukas Podolski számos helyzet mellett még a 11-est is elhibázta.
jún. 18
16:09
Németország-Szerbia 0-1 (Behaviour)
Szerbia Jovanovics góljával megnyerte a Németország elleni második vb mérkőzését, életben tartva ezzel a továbbjutási esélyeit. Klose egy buta szabálytalanság után megkapta második sárga lapját, ezzel a kiállítás sorsára juttatta magát. A második félidőben Podolski büntetőt hibázott, ám így is volt esélye Lőw csapatának az egyenlítésre.
jún. 18
16:12
Újpest: Vaskó szerint az itteni közeg nem kedvezett McStaynek (She)
Az Újpest honlapján péntek délután közölt idényértékelő interjújában Vaskó Tamás, a lila-fehérek védője többek között arról beszélt, hogy a fejlettebb futballközegből érkező skót vezetőedző, a posztjáról április elején távozó Willie McStay nem tudta kezelni a tavasz eleji gondokat, ezért csúszott félre a csapat idénye.
jún. 18
16:30
Szerbia meglepetést okozott a németeknek (Blikk)
A szerb válogatott 1-0-ra legyőzte a német csapatot a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság D csoportjának 2. fordulójában, pénteken.
jún. 18
17:06
Blog: Telek András szerint nem érdemeltek győzelmet a szerbek (She)
Újabb írással jelentkezett blogjában Telek András, a Ferencváros korábbi közönségkedvenc hátvédje. A labdarúgó-világbajnokság kezdetétől a Nemzeti Sport Online-on naplót vezető Telek ezúttal a Németország–Szerbia mérkőzésről fejti ki véleményét.
jún. 18
17:08
Tenisz: Bartoli és Stosur is elvérzett az eastbourne-i tornán (She)
Az Eastbourne-ben zajló női tenisztorna elődöntőjében mindkét kiemelt versenyző, a francia Marion Bartoli és a Roland Garros-döntős ausztrál Samantha Stosur is vereséget szenvedett, így a finálét a fehérorosz Viktorija Azarenka és a Wimbledonban Szávay Ágnes ellen kezdő orosz Jekatyerina Makarova vívja majd.
jún. 18
17:21
Diadalmámor után kijózanodás Németországban (Behaviour)
Az eddigi diadalmi mámort a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon Szerbia ellen elszenvedett vereség után egy csapásra a kijózanodás váltotta fel Németországban.
jún. 18
17:24
Tenisz: Sztahovszkij-Tipszarevics döntőt rendeznek Hollandiában (She)
A Hollandiában zajló férfi tenisztorna elődöntőjében a hetedik helyen kiemelt szerb Janko Tipszarevics szetthátrányból fordítva győzte le a nyolcadikként rangsorolt német Benjamin Beckert, így bejutott a fináléba.
jún. 18
17:42
Profi ökölvívás: továbbra is a pénzen múlik a Klicsko-Valujev meccs (She)
A WBC nehézsúlyú világbajnok Vitalij Klicsko és menedzsmentje hónapokkal ezelőtt 2.5 millió dolláros ajánlattal kereste meg a volt WBA világelső Nyikolaj Valujevet.
jún. 18
18:15
Kétgólos hátrányból mentettek pontot a Jenkik (Metropol)
Az amerikai válogatott kétgólos hátrányt ledolgozva pénteken 2-2-es döntetlent játszott a szlovén csapattal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság C csoportjának 2. fordulójában.
jún. 18
18:18
Ferencváros: Haáz Ferenc lesz a klub technikai igazgatója (She)
Haáz Ferenc lett a Ferencváros technikai igazgatója – tudatta a 100%Fradi.
jún. 18
18:36
Egyesült Államok: Vick, Roethlisberger és Woods a legutáltabbak listáján (She)
A Forbes magazin 2010-es listáján az amerikaifutballista, 21 hónapig a börtönt is megjárt Michael Vick az Egyesült Államok legutáltabb sportolója. A Philadelphia Eagles irányítóját a voksolók 69 százaléka „utálja, nem szereti vagy nem kedveli" a felmérés alapján.
jún. 18
18:51
Szerbia életben tartotta továbbjutási esélyeit (Behaviour)
A D csoport második fordulójának nyitómérkőzésén Szerbia 1-0-ra legyőzte az egy félidőt emberhátrányban játszó német válogatottat, így az utolsó fordulóra marad a döntés, hogy ki jut tovább a csoportból. A Nationalelfből Lukas Podolski 11-est hibázott, de így is volt esélye az egyenlítésre.
jún. 18
18:54
Videó: szép gólok a Szlovénia-Egyesült Államok találkozón (She)
Már két góllal is vezetett Szlovénia az Egyesült Államokkal szemben, ám a tengerentúliak végül döntetlenre mentették az összecsapást. Landon Donovan ritkán látható gólt lőtt.
jún. 18
19:48
Vb 2010: kimaradt a hatalmasat bakizó Green és Sausi - kezdők (She)
Fabio Capello és Rabah Szadan is kihirdette kezdőcsapatát a 20.30-kor kezdődő Anglia–Algéria vb-csoportmérkőzésre. A „háromoroszlánosok” kapuját az első meccsen hatalmasat hibázó Robert Green helyett David James védi. Szintén új kapussal játszik Algéria, a Greenhez hasonló bakit elkövető Favzi Sausit Raisz M'Bolhi helyettesíti, igaz, Sausi a hivatalos magyarázat szerint sérüléssel küszködik.
jún. 18
19:50
Vb 2010: a szlovén kapitány számított rá, hogy visszaesik csapata (She)
Szlovénia labdarúgó-válogatottja 2–2-es döntetlent játszott az Egyesült Államokkal a csoportkör második fordulójában a világbajnokságon, így két mérkőzés után négy ponttal áll a kvartettban, és még bízhat a továbbjutásban. Matjaz Kek, a szlovénok kapitánya elégedett volt az egy ponttal a találkozót követően.
jún. 18
21:36
Újpest: a Megyeri úton mintegy ezren ünnepelték a 125. évfordulót (She)
A Sportmúzeumban október végégig látható „UTE 125” kiállítás megnyitása és a szerdán, a klub alapításának helyén elhelyezett emléktábla felavatása után péntek délután tartotta harmadik kiemelt eseményét az idén fennállása 125. évfordulóját ünneplő Újpesti Torna Egylet – olvasható a lila-fehér klub honlapján.
jún. 18
21:38
Felkészülés: Waltner egy félidőt kapott a Slovan elleni mérkőzésen (She)
Walter Róbert együttese, az osztrák Mattersburg nemzetközi felkészülési mérkőzésen 2–0-s vereséget szenvedett a Slovan Bratislavától. A magyar légiós egy félidőt játszott csapatában.
jún. 18
22:48
Algériával sem bírt Anglia (Blikk)
Fokváros – Pénteken volt 64 éves Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, és igazán szerény ajándékot várt játékosaitól a világbajnokságon. Azt remélte, hogy az Egyesült Államok elleni sovány 1-1-et követően végre a vb-címre esélyeshez méltóan játszanak a focistái, és biztos, több gólos győzelmet aratnak Algéria ellen a C csoport második fordulójában.
jún. 18
23:03
Algériával sem bírt Anglia (Metropol)
A szigetországi játékosok így nem tudtak győzelemmel kedveskedni a 64. születésnapját ünneplő olasz szövetségi kapitányuknak, Fabio Capellónak. A továbbjutást illetően ezzel a gól nélküli döntetlennel ebben a négyesben minden nyílt maradt a jövő szerdai utolsó fordulóra.
jún. 18
23:42
Vb 2010: Bécsben megbénították a közlekedést az ünneplő szerbek (She)
Nemcsak Szerbiában, hanem a nagy szerb kolóniájú európai nagyvárosokban is hatalmas ünneplést csaptak a délszláv drukkerek csapatuk Németország elleni 1–0-s győzelme után.

Keresés