2010. június 2. szerda

jún. 2
3:12
Elképesztően jók Erős Antónia lábai - Fotók! (NLC)
Erős Antónián csöppet sem látszik, hogy egy esztendeje adott életet ikergyermekeinek. A gyönyörű híradós bátran felvehet akármilyen szűk, rövid nyári ruhát, ami nem csupán tökéletes alakját, de bomba lábait is alaposan kihangsúlyozza.
jún. 2
4:06
A legizgatóbb férfitestek (NLC)
Az amerikai Globe magazin megválasztotta a legszebb hollywoodi férfitesteket. A prímet Matthew McConaughey vitte el. Hölgyek, vigyázat, izgató tartalom következik!
jún. 2
4:24
Nemzetközi Szajhanap - küzdelem a szexmunkások jogaiért (NLC)
A prostituáltak hátrányos megkülönböztetésére hívja fel a figyelmet világszerte a "nemzetközi szajhanap", amelyet június másodikán tartanak.
jún. 2
5:54
Ledobta ruháit és elmenekült a civilizáció elől a dzsungelnő (NLC)
Elhagyta családját és visszamenekült a vadonba az a 29 éves kambodzsai nő, aki 18 évet töltött a dzsungelben. Vajon hogyan lehetne érvelni neki a civilizáció, az emberek közt maradás mellett? Winkler Nóra különvéleménye erre keresi a választ...
jún. 2
6:48
A 3 leghizlalóbb szokás (NLC)
Akármilyen erős elhatározással vágsz is .bele a diétába, előfordulhat, hogy úgy térsz le a helyes vágányról, hogy még csak észre sem veszed. Megmutatjuk a három leghizlalóbb szokást.
jún. 2
7:24
Három hülye hajnalban (NLC)
Mit keresel karikás szemmel a tévé előtt? Buliból hazaesve, vagy az utolsó, összefolyó betűkből kibogarászott tétel után, esetleg álmatlanság miatt került a kezedbe a távirányító? Miért nem alszol inkább?
jún. 2
9:12
Hogyan mondjuk meg a gyereknek: felbomlik a család? (NLC)
Néhány hónappal ezelőtti óvodai riportom végén elém penderült egy nagycsoportos kislány. „Anyuapu válik”, közölte lakonikus rövidséggel. Nem anyut és aput emlegetett, hanem anyuaput. Hiszen egy kicsi gyereknek anya és apa egy. Együtt jelentik azt a biztonságot, amelyet az óvodások-kisiskolások öröknek hisznek. Csakhogy a felnőttek világa kemény és bonyolult.
jún. 2
12:12
Telefonáljunk a visszapillantóval! (NLC)
A visszapillantó tükör nem csak a vezetésnél (és sminkelésnél) jöhet jól, másik kedvenc elfoglaltságunkban, a telefonálásban is segíthet. Persze csak akkor, ha Bluetooth kihangosítót építettek bele.
jún. 2
13:42
Így vészeld át az esőt: variációk gumicsizmára (NLC)
Kisebb-nagyobb megszakításokkal ugyan, de folyamatosan esik az eső. A szandálok és a tűsarkú cipők helyett így a gumicsizmák váltak aktuális viseletté. Megmutatjuk, hogy mit hordj, ha szeretnéd elkerülni a felfázást.
jún. 2
14:00
Nicole Kidman: „Istenen múlik, mikor szülök újra” (NLC)
Az ausztrál színésznő exkluzív interjút adott egy angol hetilapnak. Őszintén beszélt házasságáról, örökbe fogadott gyermekeiről és Jennifer Anistonhoz fűződő barátságáról.
jún. 2
14:02
Robbie Williams: ellensége lesz az esküvői tanúja (NLC)
Hamarosan oltár elé áll az angol popsztár, aki meglepő módon egy régi ellenségét kérte fel arra, hogy az esküvői tanúja legyen.
jún. 2
14:36
A világ legismertebb divatlapjában pózolt Mihalik Enikő (NLC)
Az év modelljének választott Mihalik Enikőt most az angol Vouge kérte fel egy divatanyag elkészítéséhez.
jún. 2
15:30
Régóta várt interjú D. Tóth Krisztával (NLC)
Régóta nem vártam annyira interjút, mint a jelen beszélgetést D. Tóth Krisztával. Az ok önző és prózai: mióta magam is „nemzetközi” párkapcsolatban élek, szeretem kifaggatni azokat, akik már „gyakorlottabbak” a témában. Szerencsére Kriszta ezúttal nyitott volt arra, hogy a szokásosnál egy kicsit többet meséljen arról, hogy zajlanak a dolgok otthon.
jún. 2
15:32
Mit kezdjünk a használt sütőolajjal? (NLC)
Hónapokig gyűjtögettem az elhasznált étolajat, mert csak annyit tudtam: a lefolyóba önteni nem jó. De hogy a több flakon olajjal mit fogok kezdeni, arról ötletem sem volt. Végül hazaküldtem nagymamámnak, hogy készítsen belőle háziszappant. Mégis, hova vihetjük ehelyett?
jún. 2
16:42
Találkozz V. Kulcsár Ildikóval! (NLC)
Családi csődök és csodák - avagy nyárköszöntő beszélgetés V. Kulcsár Ildikóval június 8-án! Gyere el Te is!
jún. 2
17:18
Charlie Sheen égeti magát - exnejének könyörög (NLC)
Charlie Sheen alaposan kihasználja a bebörtönzése előtti néhány napot. A színész volt feleségével, Denise Richardsszal és két közös lányukkal ellátogatott Disneylandbe. A sztár most esdekel exnejének, hogy rendezzék a kapcsolatukat.
jún. 2
17:36
2010 legdivatosabb frizurái - VIDEÓ! (NLC)
Ha rövid akkor legyen egészen rövid, ha félhosszú, akkor érjen tarkóig, ha pedig hosszú akkor a természetesség a mérvadó.
jún. 2
18:30
Pucéran akarják a Jóban Rosszban bombázóját (NLC)
Vetkőztetné hazánk vezető férfimagazinja a Jóban Rosszban dögös sztárját, Szabó Zsófit. A bombázó szőkeség hízelgőnek találja az ajánlatot, de köszöni, a bugyi inkább marad.

Keresés