2010. május 20. csütörtök

máj. 20
7:18
Pelenkázz, és tovább élsz! (NLC)
„Apa mosdik, anya főz” – írja Zelk Zoltán. Pedig lehetne így: Apa mosdat, anya főz. Vagy így: Apa mosogat... Nem feminista felbuzdulásból, szigorú családbarát szempontból volna erre szükség. És tudják, kinek lenne ez a legjobb? Az apáknak! Bizony!
máj. 20
8:12
Az 5 legjobb kuglóf uzsonnára (NLC)
A tökéletes uzsonna kellékei: sütemény, habos kakaó és fél óra, amit pihenéssel vagy baráti csevegéssel töltünk. Bár időt nem tudunk adni hozzá, az uzsonnasüteményre van öt isteni ötletünk: olyan kuglófok receptjét kínáljuk, amelyeket később sorozatban kell gyártanunk a családnak és a barátoknak, hiszen mindenki nálunk akar majd uzsonnázni.
máj. 20
8:48
Kilógott Paris Hilton löttyedt popója (NLC)
Paris Hilton újra gondoskodott arról, hogy róla beszéljenek a cannes-i filmfesztiválon. A botrányhős szőkeség egy óvatlan pillanatban felhúzta a szoknyáját, és a tucatnyi fotós szeme láttára kivillantotta a pucér fenekét.
máj. 20
10:18
Hercegektől lúzerekig - hétvégi moziajánló (NLC)
Jake Gyllenhaal megpróbál drámai színészből akcióhőssé válni, Clive Owen megözvegyül, és egyedül marad két gyerekkel, az ivóvíz zombivá változtatja a lakosokat egy amerikai kisvárosban, és egy lúzer srác összejön álmai nőjével. Viki és Csaba megmondja a tutit!
máj. 20
10:20
Szarva nőtt a bácsinak- durva fotó! (NLC)
Hatalmas tumor nőtt egy hetvenhárom esztendős kínai férfi fejére. A bácsika sokáig nem akart megválni szarvától, mert állítása szerint falujában istenként tekintetettek rá a kinövés miatt.
máj. 20
10:54
Otthonszülés: feljelentést tett a rendőrség (NLC)
Oxigénhiányos állapotban lévő újszülötthöz hívtak mentőt hétfő éjszaka a fővárosban. A rendőrség is vizsgálni kezdte az otthonszülés körülményeit, mert az édesanya megtagadta a kórházi ellátást. A rendőrség eljárása miatt azóta két szervezet is felháborodását fejezte ki.
máj. 20
10:56
Másodszor is feljutott az Everest csúcsára Ugyan Anita (NLC)
A hegymászónő 2009-ben az első magyar nőként járt már a Mount Everesten. Idén újra elindult, ám ezúttal oxigénpalack nélkül szerette volna elérni a csúcsot. Az expedíció azonban kis híján a hegymászónő halálával végződött....
máj. 20
11:12
Sebestyén Márta kapja az UNESCO Művész a békéért díját (NLC)
Sebestyén Márta énekesnőnek ítélte oda az UNESCO Művész a békéért kitüntető címet a párizsi székhelyű szervezet. Az elismerést először kapja magyar művész.
máj. 20
12:42
A Neoton Família nyerte idén a VIVA Comet díjat (NLC)
A neves zenekar az EDDA Művek, az R-GO, Ákos és az Animal Cannibals nyomdokaiba lépett.
máj. 20
13:54
A főnök kukkolja a gépedet? (NLC)
"Zsuzsika, maga NLC-t olvas munkaidőben?!" Mutatunk pár tippet, hogyan kerülheted el az ilyen kezdetű kínos beszélgetéseket.
máj. 20
16:18
Bűntől a betegségig (NLC)
Egyetlen félrelépést ma még mindig megcsalásnak tekintünk, de ha sokszor teszi meg valaki, azt már szexfüggőségnek nevezzük. Az egyház is évtizedeken át betegként kezelte a molesztáló papokat. A korábbi jellemhibákból mára kórképek, a bűnösökből pedig áldozatok lettek.
máj. 20
16:20
Megcsonkított nőiesség (NLC)
Több millió kislány éli át évente azt a traumát, hogy egy ősi szokás miatt csonkítják a nemi szervét, s ezzel egész életére megpecsételik a sorsát. A jelenség a bevándorlók révén már világszerte ismert.
máj. 20
16:22
Vedd kezedbe az életed! (NLC)
Aki azon szerencsések közé tartozik, hogy a szülei már gyermekkorában vették a fáradtságot, hogy megismertessék vele a banki számlavezetés előnyeit, az első „felnőtt" pénzügyi ügyleteit is egyszerűbben intézi majd, de persze azok se aggódjanak, akik most szeretnék megismerni ezt a világot, mert ebben a cikkben nekik is segítünk.
máj. 20
16:24
Végvári Tamás - Für Anikó „különvéleménye” (NLC)
Életének 73. évében elhunyt Végvári Tamás. A kolléga, a barát elvesztése kapcsán Für Anikó fogalmazta meg „különvéleményét”.
máj. 20
16:26
Tésztaszerda I. (NLC)
Kéthetente jelentkező Tészta szerda sorozatunkban Vomberg Frigyes séf segítségével készítünk finom ételeket: salátát, főételt, desszertet… Közös bennük, hogy mindegyikhez Gyermelyi tésztákat használunk és hogy nagyon finomak. Nézzétek és csináljátok utánunk! Minden videó végén pedig hasznos tippeket kaphattok a tésztafőzéssel kapcsolatban. A mai menü: sáfrányos olivás citromos csirke széles…
máj. 20
17:48
A 100 legszexibb nő! (NLC)
Ezúttal az angol Maxim magazin szerint... Az új listán Angelina Jolie csak a 38. De vajon ki az első?

Keresés