2010. május 19. szerda

máj. 19
7:18
Kövérebb, aki kevesebbet keres (NLC)
A Kaliforniai Egyetem (UC Davis) egy új tanulmánya szerint a minimumbérért dolgozók nagyobb valószínűséggel lesznek túlsúlyosak, mint azok, akiknek magasabb a jövedelmük.
máj. 19
8:30
3 nap - 2­­+1 úti cél a pünkösdi hosszú hétvégére (NLC)
Hagyományőrzés, népszokások, folklórműsorok? Csak azért, mert pünkösd van? Ennél izgalmasabb programokat is találtunk a háromnapos hétvégére, és még túl messzire sem kell menni miattuk.
máj. 19
10:36
Manipulált izgalmak (NLC)
A testek, a mosolyok mára kedvünk szerint alakíthatóvá váltak a képszerkesztő programok jóvoltából. Így lehetett a minap a csontsovány, beteges kinézetű modellből egy egészséges életmódra buzdító magazin címlaplánya. Winkler Nóra különvéleménye következik, a valóság manipulálásáról…
máj. 19
11:12
Dönts gyorsabban! (NLC)
Előfordult már veled, hogy szinte bénítóan hatott rád a sok lehetőség, és alig tudtál dönteni? Ha igen, van egy egyszerű módszer, amelynek segítségével könnyebben határozhatsz.
máj. 19
11:14
Újra apa lesz John Travolta (NLC)
Ötvenhat esztendősen újra apa lesz John Travolta. A színész és felesége, Kelly Preston fiuk halála óta próbálkoztak az újabb gyermekvállalással. Végül orvos segített a párnak.
máj. 19
11:16
Melyik autó nem hagy cserben soha? (NLC)
Vajon mennyire számít megbízhatónak az autód? Nézd meg a német autóklub statisztikáját a legbiztonságosabb autókról, és keresd meg a sajátodat! Ha rajta van...
máj. 19
12:24
Manipulált izgalmak (NLC)
A testek, a mosolyok mára kedvünk szerint alakíthatóvá váltak a képszerkesztő programok jóvoltából. Így lehetett a minap a csontsovány, beteges kinézetű modellből egy egészséges életmódra buzdító magazin címlaplánya. Winkler Nóra különvéleménye következik a valóság manipulálásáról…
máj. 19
12:26
Illatkoktélok forró(bb) napokra (NLC)
Ha egyszer újra meleg lesz, akkor érdemes lesz frissítő nyári illatra cserélni a jelenlegi parfümödet! Lapozgass és válogass!
máj. 19
12:28
Testvérek: így neveld a középsőt! (NLC)
Se nem kicsi, se nem nagy. Ez néha rossz, néha meg egyenesen „király!”, hogy az én (egyik) középsőm szavait idézzem.
máj. 19
13:18
Orvos fogyasztotta le a magyar sorozatsztárt (NLC)
Fél évvel kisfia születése után visszatért a képernyőre – méghozzá bomba formában – a Barátok közt sztárja, Mérai Katalin. Sok néző fordul tanácsért Katához, hogy mondja el, hogyan fogyott le rövid idő alatt. A bájos, jó alakú anyuka a Nők Lapja Cafénak elárulta gyors fogyása titkát.
máj. 19
14:12
Új fajokra bukkantak kutatók Új-Guinea szigetén (NLC)
Egy hegyes orrú fabéka, a világ legkisebb törpekenguruja és egy sárgaszemű gekkó is azok között a fajok között van, amelyeket kutatók egy érintetlen új-guineai esőerdőben fedeztek fel 2008 végén.
máj. 19
15:42
Öngyilkosokat ment a szórólapos kutya (NLC)
Hétköznapi hősökről szóló sorozatunk első szereplője Beni kutya, aki szórólaposztással keresi meg a betevőre valót, szabadidejében pedig öngyilkosokat ment meg.
máj. 19
17:12
Otthonszülés:feljelentést tett a rendőrség (NLC)
Oxigénhiányos állapotban lévő újszülötthöz hívtak mentőt hétfő éjszaka a fővárosban. A rendőrség is vizsgálni kezdte az otthonszülés körülményeit, mert az édesanya megtagadta a kórházi ellátást. A rendőrség eljárása miatt azóta két szervezet is felháborodását fejezte ki.
máj. 19
17:14
Kulka János: „Magammal jóban lenni nagy lecke” (NLC)
Kérdezem, hol találkozzunk, azt mondja, egykor, a Két Szerecsenben. Mondom, gyönyörű az idő, nem lehetne inkább valahol a Duna-parton? Nagyon jó hely az a kávézó, meglátja, mondta. Hát maradtunk a Két Szerecsenben. Pár óra múlva visszahív: „Nem kell bemennem próbára, legyen akkor a Római. Tudja, ott, a teniszpályáknál… Majd keresünk valami csöndes helyet.”
máj. 19
17:16
D. Tóth Kriszta: Három hosszú nap… (NLC)
Csöndben potyognak a percek. Nem is tudtam, hogy ilyen néma lehet egy ház. Pedig a madarak ordítanak, a kutyák csaholnak odakint, az óra ketyeg, a billentyűk kopognak idebent. Tíz óra múlt tíz perccel. Még négy keserves óra, ötven bánatos perc, és újra itthon van. Lola hazajön.
máj. 19
17:48
Felrobbantaná a hajót a Született gyilkosok sztárja (NLC)
A vadmacska visszatér Magyarországra. A leginkább a Született gyilkosokból ismert Juliette Lewis énekesnőként többször járt hazánkban, legközelebb június 4-én, az A38 Hajón lép fel, amelyet megpróbál felrobbantani.
máj. 19
18:42
Van, akinek tilos a napozás? (NLC)
A napfény egészséges. Javítja a hangulatot, szép barnává varázsolja a bőr színét, és erősíti a csontozatot, hiszen hatására D-vitamin képződik. Ám mindez csak akkor igaz, ha ésszerűen, megfelelő faktorszámú fényvédőkkel, a reggeli és az esti órákban napozunk. A déli napfény azonban veszélyes! És bizonyos esetekben, szigorúan tilos napozni.
máj. 19
19:36
Andie Magyarországon (NLC)
Járt már nálunk, de most nagyon izgatottan indul újra Magyarországra, mert biztos benne, hogy egész mást talál, mint amit ott hagyott. Megint forgatni megy, mint annak idején a Hudson Hawkot, csak most Nicole Kidman helyett ugrik be, mint Selena Gomez anyukája, a Monte-Carlo című tinikomédiába. Mire a fiatal (és inkább az amerikai tévéből ismert) szereplőgárda megérkezik, ő már belakta Budapestet.

Keresés