2010. május 15. szombat

máj. 15
9:06
Hujber Ferenc: Keresztre leszünk feszítve (NLC)
A vidéki színházak találkozóján tizenhárom vidéki teátrum legújabb produkcióját láthatjuk egy helyen. Hujber Ferenc pályájának egyik legkeményebb vállalását teljesítette Az ifjúság édes madarában – erről faggattuk.
máj. 15
9:08
Reinkarnáció: számold ki, ki voltál és merre tartasz! (NLC)
A születési dátumunk egy mágikus számsor, nem véletlen, hogy melyik évben, melyik hónapban, és melyik napon születtünk – ennek pontos oka, és célja van.
máj. 15
9:10
Új melleket csináltatott a magyar énekesnő! (NLC)
Ötven fölött is fontos, hogy jól érezze magát a bőrében egy sztár.
máj. 15
10:18
A bőrödre megy! Van valódi segítség (NLC)
Az utóbbi években a bőrgyógyászati alapkutatások rohamos fejlődése következtében sikerült azonosítani számos, a pikkelysömör kialakulására hajlamosító örökletes tényezőt, a kóros immunológiai folyamat jobb megismerése pedig lehetővé tette a korábbiaknál hatékonyabb, célzott oki kezelések bevezetését.
máj. 15
12:06
Tornázz a szerelemért! (NLC)
Férfigondokat orvosol a Kriston-intimtorna. A szelíd módszert nemcsak akkor érdemes elkezdeni, ha már baj van – időben elejét kell venni a problémáknak. Így elkerülhető a gyógyszer és a szike.
máj. 15
14:12
3 étel a hófehér fogakért (NLC)
Úgy érzed, hogy a fogaid árnyalata kicsit eltér attól a hófehértől, amelyet szívesen látnál a tükörben? Segítünk, hogy olyan legyen a mosolyod, mint egy hollywoodi sztárnak.
máj. 15
15:24
Le a sült krumplival! Újítsunk a megszokott köreteken! (NLC)
Kipróbáltunk néhány trükköt a megszokott köretek felturbózására, illetve néhány olyan alapanyagot is ajánlunk, amelyeket érdemes beépíteni az étrendünkbe, mert nemcsak egészségesek, de finomak is.

Keresés