2010. május 15. szombat

máj. 15
6:39
Mindennél veszélyesebb az SMS (168 Óra Online)
Másfél milliónál több baleset történik az Egyesült Államokban azért, mert az autó vezetőjének figyelmét leköti, hogy telefonál, SMS-üzenetet olvas vagy ír. Az amerikai ortopéd sebészek most megelégelték az ebből eredő túlmunkát, és országos mozgalmat szerveztek az értelmetlen baleseti kockázat csökkentésére.
máj. 15
9:54
Leukémiát okozhat a terhesség alatti alkoholfogyasztás (Infostart)
Nagyobb eséllyel alakul ki krónikus myeloid leukémia azoknál a gyerekeknél, akiknek édesanyja a terhesség kilenc hónapja alatt rendszeresen fogyasztott alkoholt - hívták fel a figyelmet francia kutatók.
máj. 15
11:06
Űrtörmelék közeledik a Nemzetközi Űrállomás felé (Infostart)
Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) nyomon követ egy, az űrben keringő törmeléket, amely arra kényszerítheti a Nemzetközi Űrállomás személyzetét, hogy kisebb manővert hajtson végre az ütközés elkerülésére - közölte a NASA egyik illetékese, hangsúlyozva, hogy ez nem okoz komoly problémát.
máj. 15
14:51
Űrtörmelék közeledik a Nemzetközi Űrállomás felé (168 Óra Online)
Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) nyomon követ egy, az űrben keringő törmeléket, amely arra kényszerítheti a Nemzetközi Űrállomás személyzetét, hogy kisebb manővert hajtsanak végre az ütközés elkerülésére - közölte a NASA egyik illetékese, hangsúlyozva mindazonáltal, hogy ez nem okoz komoly problémát.
máj. 15
21:18
Még két év, és tablettával biztosíthatjuk a hosszú életet (Infostart)
Két éven belül elkészülhet az a gyógyszer, aminek révén száz évnél is tovább lehet majd élni.

Keresés