2010. május 8. szombat

máj. 8
6:24
Jön a férfi fogamzásgátló (168 Óra Online)
Öt éven belül piacra kerülhet a férfiak számára kialakított fogamzásgátló szer, vélhetően nem tabletta, hanem injekció formájában - derült ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által támogatott német kutatásokból.
máj. 8
9:51
Tyúk lett a kakasból - a tudósok tanácstalanok (Infostart)
Gianni igazi forróvérű kakasként kezdte életét. Egy toszkánai tanyán gyakran keltette olasz gazdáit a hajnali kukorékolásával. De miután egy róka garázdálkodott a területen és megölte a farm összes tyúkját, Gianni úgy érezte, hogy eljött a változás ideje.
máj. 8
13:30
Kiderülhet, miként keletkezett bolygónkon az élet (168 Óra Online)
Két meteoritdarabka, amelyet az Antarktisz középső részén, a francia-olasz Concordia-kutatóállomás közelében, a XX. század közepéről származó hórétegben fedeztek fel francia kutatók, Naprendszerünk keletkezésének rejtelmeiről lebbenthetik fel a fátylat - olvasható a Space.com csillagászati hírportálon.
máj. 8
22:18
Sokat iszunk belőle, de döbbenetesen keveset tudunk róla (168 Óra Online)
Igaz-e, hogy vízzel hígítják a boltban kapható tejet? Valóban a házi, kimért tej a legegészségesebb? Tényleg több a dobozos tejekben az „E”, azaz a nem természetes anyag? Számos tévhit kering a köztudatban az alapélelmiszernek számító tejjel kapcsolatban – derül egy egy friss felmérésből.

Keresés