2010. május 25. kedd

máj. 25
4:06
Durva! A sztár után halt a férje (NLC)
Öt hónappal a bájos színésznő, Brittany Murphy halála után elhunyt a sztár férje is. A forgatókönyvíró Simon Monjackkel ugyanúgy a szíve végzett, mint Brittanyvel.
máj. 25
7:06
A sztárok is belevágtak - rövid haj 2010-ben (NLC)
Hordhatjuk kócosan, tupírozva vagy egyenetlen rétegekben. Te kipróbálod?
máj. 25
10:24
Ki akar a kórok házában szülni? (NLC)
Rendőrségi nyomozás indult egy, a csecsemő életét veszélyeztető otthon szülés ügyében. A hírrel kapcsolatban Soma Mamagésa fogalmazta meg különvéleményét.
máj. 25
11:18
Gyed és gyes a változások tükrében – mennyi is az annyi? (NLC)
Május 1-jétől számos ponton változott a gyermekgondozási támogatások rendszere. Sorra vettük a legfontosabb és leggyakrabban feltett kérdéseket.
máj. 25
11:20
Hajós András: Nem könnyű magamat elviselni! (NLC)
A médiának nem szívesen nyilatkozik, kitárulkozni egyáltalán nem szeret, de nagy erőbedobással próbálja magát megérteni. És boldogsággal tölti el, ha értelmes műsorban vehet részt.
máj. 25
13:06
K.I.T.T. a Balaton-parton (NLC)
A hétvégi V8 találkozón, az amerikai autók szerelmeseinek seregszemléjén nem Michael Knight autója volt az egyetlen "filmsztár", amivel találkoztunk: akadtak egyéb kérdekességek is.
máj. 25
16:06
Durva állatkínzások - büntetlenül (NLC)
Az Orpheus Állatvédő Egyesület szigorúbb büntetéseket sürget az állatkínzók, a feketéző kutya-és más kisállat szaporítók, állataikat kidobálók, illegális exportkereskedők ellen.
máj. 25
19:06
Kislánya született a sztárpárnak (NLC)
Világra jött Monica Bellucci és Vincent Cassel második gyermeke, Léonie!
máj. 25
19:08
Elhagyta beteg mostohafiát a sztár (NLC)
Számos kritika éri Peter Andrét, a népszerű brit énekest, amiért nem találkozik volt felesége fiával, Harvey-val. A popsztár állítólag minden kapcsolatot megszakított a beteg kisfiúval.

Keresés