2010. május 14. péntek

máj. 14
6:39
Megtört öregember lett Sean Connery (NLC)
Könyörtelenül nyomot hagyott az idő Sean Conneryn. A hajdani James Bond hajlott hátú öregember lett, arcán szomorúság tükröződik. Közeli barátai szerint a megtört arckifejezés nem véletlen, a színész családi élete ugyanis roppant boldogtalan.
máj. 14
8:27
Trükkös tükrök - 13+1 ötlet (NLC)
Általában alábecsüljük a tükröknek a megvilágítás javításában és a térérzet növelésében játszott szerepét, és csak külsőnk ellenőrzésére használjuk őket, pedig segítségükkel varázslatos hatásokat érhetünk el.
máj. 14
8:29
Hétvégi horoszkóp (május 14-16.) (NLC)
Vajon mit ígérnek erre a hétvégére a csillagok? Bár az időjósok esőt, vihart ígérnek, sikerül-e napfényt csempészniük életükbe az egyes jegyek szülötteinek?
máj. 14
9:39
Karmahoroszkóp (május 15-21.) (NLC)
A Jupiter és az Uránusz együtt állnak, miközben oppozícióba kerülnek a Szaturnusszal. Még mindig tart a nehéz időszak, amelyet a gyorsan haladó bolygóknak köszönhetően mégis könnyebben élünk meg.
máj. 14
10:15
Levetkőztetheted... (NLC)
...ezt a fiút egy innovatív divatreklámban. Újrajátsszuk az Apollo–11 holdutazását, kocsmatrükköket lesünk el, és bekukkantunk prominens véleményformálók dolgozószobájába is e heti webes válogatásunkban.
máj. 14
13:36
Jól vezetnek a hírességek? (NLC)
Péntekre lazulásképpen összeválogattunk pár videót a Vezess futamról. Megnézheted, hogyan vezet Pákó, Trabarna, Kustánczi Lia, Michelisz Norbert, Kiss Ádám és Debreczeni Zita.
máj. 14
14:30
Könnyebb felszedni, mint leadni (NLC)
Vajon csak a képzeletünk játszik velünk, amikor úgy érezzük, hogy sokkal könnyebb néhány kilót felszedni, mint ugyanennyit leadni?
máj. 14
15:24
Terézanyuságom története - pályázat nőknek (NLC)
Rácz Zsuzsa, az „Állítsátok meg Terézanyut!” és a „Nesze Neked Terézanyu!” könyvek szerzője az Ulpius-ház Könyvkiadóval közösen pályázatot hirdet „Terézanyuságom története” címmel.
máj. 14
15:26
Debreczeni Zitát elvarázsolta a New York-i hangulat (NLC)
A pezsgő várost egyedülálló látványtechnika és hatalmas kivetítők varázsolták színpadra egy kreatív divatbemutató keretében.
máj. 14
16:18
Durván sok eső jön a hétvégén! (NLC)
Annyi a hétvégi szabadtéri programoknak! A meteorológus szerint a következő két napban nagyon sok esőre kell számítani.
máj. 14
19:36
A Twitterhez ragadtak Jimmy Choo rajongói (NLC)
A londoni cipőrajongók pár hete feszülten figyelik a számítógép monitorját: jutalmuk ugyanis egy ajándék pár Jimmy Choo cipő lehet.

Keresés