2010. május 24. hétfő

máj. 24
4:24
Nővel szexelt Lady Gaga - Fotó! (NLC)
Egy rejtélyes barna hajú nővel nyaral Lady Gaga. A vállaltan biszexuális énekesnőt az utána leskelődő fotósok hada sem zavarta, jóízűen csókolózott és ölelkezett jó alakú barátnőjével.
máj. 24
5:18
Kirakta nagy melleit a botrányhősnő (NLC)
Bob Geldof botrányhős lánya megint hallatott magáról. A közelmúltban drogbotrányba keveredő örökösnő nagy melleit mutogatta az egyik közösségi portálon. Peaches Geldof azt állítja: jó érzés neki, ha megmutathatja a testét.
máj. 24
7:06
Egy tucat kötelező kellék a gyönyörű tincsekért (NLC)
A gyönyörű hajért meg kell dolgozni, de szerencsére van segítségünk hozzá!
máj. 24
8:18
Hurrá, ottalvós buli! (NLC)
Általában mindenki jól jár: élmény a gyerekeknek és szabad este néhány szerencsés szülőnek. Ám azért, hogy a befogadó családnak se túlélőprogram legyen, érdemes néhány dologgal tisztában lenni. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat!
máj. 24
10:06
A kis képernyőről a nagyvászonra: 5 híres sorozatadaptáció (NLC)
Carrie Bradshaw másodszor is visszatér a nagyvászonra, hogy meglovagolja a Szex és New York sorozat népszerűségét. A Nők Lapja Cafe a premier kapcsán összehasonlított néhány híres sorozatadaptációt az eredetijével.
máj. 24
10:08
Ha az élet autópálya lenne... (NLC)
Egy 145 éves asszony lehet a világ legidősebb embere – derült ki az idei indonéziai népszámlálás során. A hír nyomán született különvéleményében Karafiáth Orsolya a hosszú élet titkát kutatja...
máj. 24
11:36
Neptunuszi felhőszakadások (NLC)
Az elmúlt héten egy hónapnyi eső esett Magyarországon. Patakok, folyók léptek ki medrükből, a vihar ágakat tört le, fákat csavart ki. Mindezért az asztrológusok szerint a Neptunusz és „játszótársai” tehetők felelőssé.

Keresés