2010. május 27. csütörtök

máj. 27
4:06
Fogyitablettákkal tömi magát Charlize Theron - Fotó! (NLC)
Lebukott Charlize Theron. A gyönyörű szőke színésznő egy doboz diétás pirulával a kezében sétálgatott Los Angelesben, pedig korábban azt állította, hogy a sok sportnak és az egészséges életmódnak köszönheti csodás alakját.
máj. 27
5:18
Botrány Gombos Edina miatt (NLC)
Gombos Edina új fogyitablettája nem nyerte el Schobert Norbi tetszését. A szőke műsorvezető szerint ugyanakkor az édesgyökér-kivonatból készült csodaszer hatékony és ártalmatlan.
máj. 27
5:20
A helyben termelt méz enyhíti az allergiát? (NLC)
Sokan állítják, az allergia egyik legjobb ellenszere, ha helyben termelt mézzel ízesítjük a teánkat, és magában is elszopogatunk belőle egy pár kanállal. Vajon igaz ez a hír?
máj. 27
5:54
Békainvázió bénította meg a közlekedést az autópályán (NLC)
Szerdán két órára megbénult Görögország egyik legfontosabb északi autópályája: békainvázió söpört át az úton.
máj. 27
6:48
Izomláz ellen meggylé (NLC)
Izomlázad van az edzéstől? A meggylé segíthet a megelőzésben és a gyógyításban!
máj. 27
7:42
Soma Mamagésa: Szűzhártya helyett „szűzpánt” (NLC)
Épp egy éve voltam Dániában és Svédországban, ahol egy svéd barátnőm igen érdekes hírrel szolgált. A svédek néhány hónapja hivatalosan is eltörölték a „szűzhártya” kifejezést, helyette a „szűzpánt”-ot használják, és terjesztik a hétköznapi szóhasználatban is. (Angolul: slid-krans – slid comes from the word slida.)
máj. 27
9:12
Álommeló hat dollárért (NLC)
Különleges taktikával szerezte meg a vágyott munkahelyet egy amerikai reklámszakember. Szülinapos buszsofőrnek éneklő utasok és egyéb megható videók e heti webes ajánlónkban.
máj. 27
9:14
Keleti szépítő praktikák (NLC)
Hogyan lehetséges, hogy a keleti nők bőre hibátlan, ragyogóan tiszta, természetes fényben fürdik, alakjuk filigrán, csak igen kevesen küszködnek túlsúllyal vagy narancsbőrrel? A titok nemcsak a genetikában, a táplálkozásban, az életmódban, hanem a szépségápoló szereikben is rejlik.
máj. 27
9:16
Tippek a nyaralásra tolvajok ellen (NLC)
Íme pár hasznos tanács a rendőröktől arra vonatkozóan, hogy a nyaralás, strandolás kellemes emlékekkel záruljon, és ne olyan izgalmakkal, mint a hatóságokhoz vagy a biztosítóhoz történő rohangálás.
máj. 27
10:06
Koraszülés: okok és veszélyek (NLC)
A várandósság a kismamák többségének életében nagyon boldog időszak. Ennek ellenére sokunkban merülnek fel kétségek, hogy vajon minden tőlünk telhetőt megteszünk-e azért, hogy a baba egészségesen jöjjön a világra.
máj. 27
11:18
Védtelen állatokon vezeti le dühét Stohl (NLC)
Dél-afrikai luxusvadászatra készül augusztusban Stohl András – tudta meg a Bors. Könnyen lehet, hogy a nagy bajban lévő színész-műsorvezető a védtelen állatokon vezeti le felgyülemlett feszültségét.
máj. 27
12:30
Szörnnyé torzult Zeta-Jones - Sokkoló fotó! (NLC)
Catherine Zeta-Jones külseje jó ideje élénken foglalkoztatja a lapokat. Való igaz, a hajdani szépség egyre aggasztóbban fest. Ráadásul a legfrissebb fotók tanúsága szerint nem csupán vészesen lefogyott, de az arca is eltorzult. Vajon mi történhetett vele?
máj. 27
12:32
Kiderült, melyik lett idén az év múzeuma Európában (NLC)
A németországi Stralsundban működő tengermúzeum lett az év európai múzeuma 2010-ben.
máj. 27
13:06
Marilyn Monroe karmája (NLC)
Horoszkópja szerint a szexszimbólum színésznő egész életét a titok, a rejtély és a hazugság lengi körül. Marilyn a születési képlete szerint semmire sem vágyott jobban, mint szeretetre, és végül ugyanolyan áldozattá vált, mint az anyja.
máj. 27
14:36
Dohányzol? Bocs, akkor nem randizunk! (NLC)
Egy német felmérés szerint a dohányosok nehezebben találnak párt, mint a nemdohányzók. Főként a nők azok, akik nemigen tudják elképzelni, hogy olyasvalakibe szeressenek bele, aki cigarettázik.
máj. 27
15:12
Egy igazi nő nem tökéletes (NLC)
Juliette Binoche kapta a legjobb női főszereplőnek járó díjat Cannes-ban. A franciák nőkhöz való viszonyáról, istennőteremtő tehetségükről és az ideális nőről szól Für Anikó különvéleménye.
máj. 27
15:48
Alkoholmérő kütyüt kell viselnie Lindsay Lohannek (NLC)
A színésznőnek olyan, bokára csatolható kütyüt kell hordania folyamatosan, ami állandóan méri a véralkohol-szintjét. Egy filmforgatás alatt ez igen kellemetlen lehet.
máj. 27
16:42
Merj álmodni! (NLC)
Kíváncsi vagy arra, mit üzennek az álmaid? 20 álomfejtés, 10 álomszimbólum értelmezése és az álomfejtés története - azaz, minden, ami álom a Nők Lapja legfrissebb száma mellé fűzött Álom kisfüzetben!
máj. 27
16:44
Sztárcsemetéket kényeztettek gyereknap alkalmából (NLC)
Összegyűltek a hírességek és gyermekeik a Fővárosi Állat- és Növénykertben, hogy mesés előgyereknapot tartsanak.
máj. 27
18:30
Amikor nincs más kiút, csak a hitel (NLC)
A tapasztalat az, hogy három féle ember létezik. Akinek volt hitele, akinek van hitele és akinek lesz hitele. Azt viszont nem mindig tudjuk eldönteni, hogy milyen hitelre is van szükségünk. Ez egy nagyon fontos pénzügyi döntés, ezért érdemes körültekintőnek lenni.
máj. 27
18:32
Videó! Nézd meg a filmsztár cuki kisfiát! (NLC)
Ó, hogy tud egy baba ennyire édes lenni!? Hát úgy, hogy egy igazán szívdöglesztő színész a papája, aki - gyermekéhez hasonlóan - szintén arra született, hogy egy szempillantás alatt meghódítsa a nők szívét.
máj. 27
18:34
Eltűnt Katie Holmes melle - Fotó! (NLC)
Katie Holmes hiába a világ egyik leghíresebb és leggazdagabb férfijának a felesége, egyre rosszabbul néz ki. A színésznő egy díjátadó gálán jelent meg egy meglehetősen előnytelen ruhában, amely láttatni engedte, hogy korábban formás mellei teljesen eltűntek.
máj. 27
18:36
Orosz Barbi az élvezetért teker (NLC)
Felvilágosító kerékpártúra arca lett Orosz Barbara és Sári Évi. A dögös vörös műsorvezető élvezi a feladatot, hiszen meggyőződése, hogy nemcsak csinálni, de beszélni is kell a szexről, elsősorban a fiatalabb korosztállyal.

Keresés