2010. május 21. péntek

máj. 21
5:12
Így fest a világ legjobban fizetett modellje a szülés után! (NLC)
Fél évvel kisfia, Benjamin születése után egy reklám kedvéért bugyira vetkőzött Gisele Bündchen. A gyönyörű modell alakján nyoma sincs a terhességnek, hasa laposabb, mint valaha.
máj. 21
8:12
Mit tegyek? Kamasz gyermekeim szóba sem állnak velem – Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
Dr. Ranschburg Jenőhöz egy édesanya fordult segítségért. Két kamaszkorú gyermeke nem áll szóba vele a férjével történt válásuk óta.
máj. 21
9:06
Bicikliznél autók fölött? (NLC)
Erről álmodik ugyanis egy díjnyertes pályamű. Energiavámpírok, láthatatlan szék és egyéb izgalmak heti webes ajánlónkban.
máj. 21
9:08
Megcsonkított nőiesség (NLC)
Több millió kislány éli át évente azt a traumát, hogy egy ősi szokás miatt csonkítják a nemi szervét, s ezzel egész életére megpecsételik a sorsát. A jelenség a bevándorlók révén már világszerte ismert.
máj. 21
11:12
Ágyas, társ és anya egy személyben? (NLC)
Kevesebb a válás azoknál a pároknál, amelyeknél a férj is szorgalmasan kiveszi a részét a házimunkából – így szól egy brit tanulmány. Következzék Peller Mariann különvéleménye az ideális férfi-nő kapcsolatról.
máj. 21
11:14
Ceský Krumlov: apró részletek ódon városa (NLC)
Finom ételek, olcsó szállás és híres sörök. Ceský Krumlov mesebeli város mézeskalács házakkal, festett falú várral és Schiele pucér repróival. A Moldva széles kanyarulataiban fekvő város összes utcáját egy nap alatt be lehet járni.
máj. 21
11:48
A francia szintetizátormágus újra Budapesten (NLC)
Jean Michel Jarre hamarosan újra Budapestre látogat, hogy egy fantasztikus show-val kápráztasson el bennünket, ahol teljes életművéből hallhatunk majd dalokat.
máj. 21
14:12
Görög Zita újra nyomul (NLC)
Kétgyermekes anyaként is bomba formában van Görög Zita. A szépség visszatért szakmájához, és újra modellmunkát vállalt.
máj. 21
14:14
Okostelefonok csajoknak? (NLC)
Néhány napja érkezett meg hazánkba az LG MINI GD880 okostelefon, amit többen nőiesnek vagy "csajosnak" találnak.
máj. 21
14:48
Biciklivel az autók fölött - ez lenne a jövő? (NLC)
Erről álmodik ugyanis egy díjnyertes pályamű. Energiavámpírok, láthatatlan szék és egyéb izgalmak heti webes ajánlónkban.
máj. 21
18:24
Pünkösdi programdömping: 10 ötlet hétvégére (NLC)
Utcaszínház, kulináris élvezetek, virágkiállítás, pásztorbál, lovas bemutatók, ókori kézműves vásár... felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas programot tartogat a három napos hosszú hétvége. Az ország minden szegletében megpezsdül az élet.

Keresés