2010. május 10. hétfő

máj. 10
7:45
A 10 legegyszerűbb epres nyalánkság (NLC)
Nem minden édesség elkészíthetetlen, kezdő cukrásztanoncoknak is teremhet babér, illetve eper. Pár ügyes mozdulat, egy kevés trükk, és kész is az édes varázslat.
máj. 10
9:15
Sztárok hősszerelmes ballépései (NLC)
Ma még szenvedélyes, szerelmes gesztus. Holnap a bőrödet égető kín. Hírességek, akik a partnerük nevét varratták magukra – többségük talán elhamarkodottan...
máj. 10
9:51
Heidi Klum és Seal már megint házasodtak (NLC)
Szokásukhoz híven az énekes és a szupermodell esküvővel ünnepelte az ötödik házassági évfordulóját: a gyerekeik és néhány barátjuk előtt megerősítették a fogadalmukat, ezúttal Costa Careyes tengerpartján, Mexikóban, naplementében.
máj. 10
11:03
21 gyönyörű lány - Királynőjelöltek fotóval! (NLC)
A Királynő 2010 versenyre idén több ezer szebbnél szebb lány jelentkezett, a felkészítőtáborba huszonhárom válogatott szépség költözhetett be. A végső megmérettetésen a táborozók közül csak huszonegyen vehetnek majd részt. Íme a döntős szépségek!
máj. 10
12:15
Luxusautók, ritkaságok, szemcsemegék (NLC)
Veterán- és luxusautókat nézegettünk a méregdrága Villa dEstében, a Concorso dEleganza rendezvényen, ahol még egy világhírű dizájnerbe is belebotlottunk. Aki nem kifejezetten autórajongó, még annak is megdobbanhat a szíve egy-két képünk láttán.
máj. 10
15:21
Hazaért a sérült hegymászó (NLC)
Klein Dávid, aki pontosan két héttel ezelőtt, április 26-án veszítette el társát Várkonyi Lászlót a Mount Everesten, hazaért Kathmanduból. A baleset körülményeiről holnap nyilatkozik élőben először.
máj. 10
16:15
Sandra Bullock férje AIDS-es? (NLC)
Tovább folytatódik Sandra Bullock magánéleti drámája. A színésznő válófélben lévő férjéről ugyanis azt állítja egykori szeretője, hogy HIV-pozitív.
máj. 10
18:39
Nők Lapja Családi Hétvége 2010 (NLC)
Lassan már elképzelhetetlen a május a Nők Lapja Családi Hétvége nélkül. Idén sem törjük meg a hagyományt, színes, változatos programokkal várunk titeket a hétvégén, a Városligetben. S hogy mire számíthattok? Íme a programok!

Keresés