2010. május 4. kedd

máj. 4
7:30
Elátkozták a magyar sztárt és családját (NLC)
Gombos Edina nem hitt a mágia erejében, aztán amikor feleségül ment a kubai származású Albertóhoz, megváltozott erről a véleménye. A latin-amerikai mágikus szokásokat, amelyek hozzátartoznak az ott élők hétköznapjaihoz, a saját életében is megtapasztalta.
máj. 4
8:24
Veszélyes vámpírok - kezdődik a kullancsszezon (NLC)
A melegebb idő beköszöntével minden évben indul a kullancspara is. Miért kell tartani tőlük, és miért nem, mi a teendő csípés esetén, és egyáltalán, merjünk kimozdulni a természetbe? Kullancskörképünkből minden kiderül.
máj. 4
9:18
Sztárok elrontott mellplasztikái - fotókkal (NLC)
Ezek a sztárok tuti nem mellbedobással győznek. Amy Winehouse, Victoria Beckham, Courtney Love – csupán néhány név azok közül a híres nők közül, akiknek hetyke cici helyett ciki lufit varázsoltak a mellkasára.
máj. 4
9:20
Májusi horoszkóp (NLC)
máj. 4
10:12
Anya lettem - Segítség, a gyerekem hisztizik! (NLC)
A hisztikorszak megúszhatatlan, a gyerek fejlődésének „normális” állomása – mondják a szakkönyvek. Már csak az a kérdés, én hogyan vészelem át ép ésszel.
máj. 4
14:42
Randevú a temetőben, azaz 7 különleges programtipp 7 meghökkentő helyszínen (NLC)
Hét különleges budapesti helyszínen – egy lakásban, egy temetőben, egy műhelyben, egy falon, egy stégen, egy aluljáróban és egy tetőn – kínál különleges programokat az idén először megrendezett 7ed7 TérFesztivál.
máj. 4
14:44
Hogyan közlekedhet biztonságban a gyerek? (NLC)
Rengeteg dologra ki kell térni, ha el akarjuk magyarázni a gyerekünknek: hogyan közlekedjen úgy az utcán, hogy ne essen baja se neki, se másnak. Szerencsére van, ahol segítenek mindezt játékos formában átadni - például egy most hétvégi rendezvényen. Programajánló.
máj. 4
15:36
A cég hangja (NLC)
A VIASAT3 A cég hangja című műsorában multinacionális nagyvállalatok mellett tanintézmények, reklámügynökségek, sőt családi kisvállalkozások is dalra fakadnak kollégáikkal a közös játék és a főnyeremény reményében.
máj. 4
16:12
Brad Pitt utálja pucér képeit (NLC)
Brad Pitt máig sem tudja elfeledni azokat a pár éve készült paparazzofotókat, amelyeken meztelenül, bohóckodás közben látható. A színész úgy érzi: azok a felvételek méltatlanok voltak hozzá, és sértették a jó hírét.
máj. 4
17:06
Hospice-ház gyermekeknek Pécsett (NLC)
Magyarország első gyermekhospice-házát két hét múlva adják át és ősztől működik majd Pécsen - közölte az építtető Szemem Fénye Alapítvány hétfőn az MTI-vel.
máj. 4
17:08
Meghalt Grönland első hivatásos télapója (NLC)

Keresés