2010. május 17. hétfő

máj. 17
6:09
Felhizlalták a csontkollekciót – Fotóval! (NLC)
Szokatlan lépésre szánta el magát a brit Healthy magazin főszerkesztője. A szerkesztő számítógéppel kövérebbé tette a címlapon szereplő, szerinte csontsovány modellt.
máj. 17
7:39
3 hiba, ami megakadályozza, hogy bevonzd az álompasit (NLC)
Miért nem tudom bevonzani az álompasit, amikor mindennap magam elé képzelem, ahogy Hugh Jackman szerelmet vall nekem – tette fel a keresztkérdést egy angol meditációs szakembernek az egyik tanítványa.
máj. 17
7:41
Újabb fordulat! Kiderült, miért szed vágyfokozót Stohl (NLC)
Hetek óta azon élcelődnek a reggeli rádióműsorokban, hogy vajon miért heverhetett üres viagrás doboz a május 8-án súlyos autóbalesetet okozó Stohl András autójában.
máj. 17
10:21
Akarata ellenére megmentették a szép színésznőt (NLC)
Gemma Arterton – Perzsia hercegének szíve csücske – exkluzív interjúnkban elárulta, hogy miért nem dobta be magát annyira, de azért nem kell aggódni, így is kiderül, mennyire belevaló hercegnő… A 24 éves színésznő nevét a legutolsó James Bond-film, A Quantum csendje kapcsán ismerhettük meg.
máj. 17
10:23
Ítéletidő: marad a narancs riasztás (NLC)
Az ország több régiójában is meghosszabbították a narancs riasztást. Csak csütörtöktől javulhat a helyzet a meteorológiai jelentések szerint. A jelenlegi állapotokról a Katasztrófavédelem szóvivőjét kérdeztük.
máj. 17
11:33
3 tipp a gyönyörű ajkakért (NLC)
Kiszáradt a szád, ráadásul mintha a színe sem lenne a régi? Felejtsd el a feltűnő rúzsokat, sokkal jobbat ajánlunk!
máj. 17
13:57
Akik nem a fogyókúra miatt éheznek (NLC)
Új sorozatunkban hétfőnként Karafiáth Orsolya fogalmazza meg különvéleményét egy-egy hírrel kapcsolatban. Azokról a gyermekekről ír, akik szegénységben élnek, s reggelente üres gyomorral indulnak el otthonukból.
máj. 17
14:15
Képzettebbek, idősebbek és hajadonok a mai anyák (NLC)
Egy nemrég közzétett amerikai kutatás szerint a mai anyukák képzettebben, később és nagyobb arányban vállalnak házasságon kívül gyermeket, mint húsz évvel ezelőtti nőtársaik. Igaz, a modern édesanyák életében a gyermek érkezése sokszor nem tervezett, "csak úgy megtörténik".
máj. 17
14:17
Ékszer vagy headset? (NLC)
Abban valószínűleg mindenki egyetért, hogy igen ízlésesen néznek ki ezek a kiegészítők. Várhatóan arról sem lesz vita, hogy rettenetesen túlárazták őket.
máj. 17
15:09
Reinkarnációs horoszkóp (NLC)
Az indiai asztrológia a temperamentumra és az előző életekbe vetett hitre épül. Azt vallja, hogy minden embernek több előző élete volt, és a lélek az újjászületésekkel gyűjti a tapasztalatokat.
máj. 17
16:39
Milyen lesz az idei budapesti strandszezon? (NLC)
Nyitnak a strandok, de vajon a klasszikus fürdőhelyek tudnak-e versenyezni idén a szaporodó élményfürdőkkel és a Balatonnal?
máj. 17
17:33
A létezés határmezsgyéjén - Sztárfórum Klein Dáviddal (NLC)
Az NLC Sztárfórumában ma déltől két órán át faggathattátok Klein Dávidot, a Himaláját többször is megjárt hegymászót. A legérdekesebb kérdéseket gyűjtöttük egy csokorba...
máj. 17
17:35
A Nestlé elfogadta a Greenpeace követelését - Esélyt kapnak az orángutánok? (NLC)
A Nestlé, a világ legnagyobb élelmiszeripari cége ma bejelentette, hogy nem használ tovább az esőerdők pusztításával készült alapanyagokat.
máj. 17
17:37
A kóla tényleg árt a vesének? (NLC)
Kör-emailekben terjed a hír: a kóla árthat a vesének. Vajon ez csak rémhír?
máj. 17
18:09
Jegesmedve-mennyországban érezheti magát Hópehely Franciaországban (NLC)
Többek között hűtött jégágy és klímabarlang gondoskodik a Nürnbergből érkezett jegesmedvelány és társa kényelméről a dél-franciaországi Antibes-ben.
máj. 17
18:11
Tanácsadó lesz a TV2-nél Joshi (NLC)
Nem sokkal azután, hogy a konkurens csatorna leállt délutáni beszélgetős műsorával, most megszűnik a TV2 Joshi Bharat című műsora is.
máj. 17
19:21
Londonban a 40 az új 20! (NLC)
A brit Debenhams áruházlánc beszámolója szerint a negyvenesek körében soha nem látott mértékben nő a dögös fehérneműk népszerűsége.
máj. 17
19:23
Szexmániás pasi miatt válik a tinisztár (NLC)
Avril Lavigne újra szerelmes. A huszonhat éves énekesnő már elköltözött férjétől, akivel nem is hajlandó kibékülni, ugyanis fülig belezúgott a botrányhős Brody Jennerbe.

Keresés