2010. április 29. csütörtök

ápr. 29
7:09
Tényleg józan a visszaeső sztár (NLC)
Kelly Osbourne szerint fura dolog józanul végigbulizni egy fesztivált.
ápr. 29
8:21
Öltöztess 6 millió embert! (NLC)
Ennyien használják ugyanis a világ legnagyobb közösségi divatoldalát. A szálláskeresés új módjairól, nőies festményekről és a Tetszik gomb rejtélyéről is írunk heti webes válogatásunkban.
ápr. 29
8:23
Én többre vágyom! Szakítsak? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Miért baj az, ha többre vágyom, mint ami van? Megértésre, elfogadásra, olyan párkapcsolatra, munkára, amelyet élvezek és szeretek.
ápr. 29
8:25
Benzinkút helyett konnektor (NLC)
Ennek a kocsinak nem nagyobb a füstje... merthogy nincs is füstje egyáltalán. Ugyanis árammal működik. A Citroën C-Zéro elektromos autót néztük meg kívül-belül.
ápr. 29
11:21
Ez hülyeség! (NLC)
Vannak dolgok a tévében, amiknek nincs semmi, de semmi értelmük.
ápr. 29
11:57
Egy anya, két gyerek – és egy férj 1. (NLC)
Újságíróink, Szigeti Hajni és Dobray Sarolta, illetve szerkesztőnk, Szekeres P. Mónika kisbabáikat nevelik otthon, s kéthetente megosztják olvasóinkkal tapasztalataikat. Ezen a héten Mónika mesél arról, hány kéz és hány anya kellene két gyerekhez, illetve, hogy ennek az anyának jut-e ideje egy bizonyos apára is.
ápr. 29
13:27
Csúnyán beégett Jennifer Lopez (NLC)
Londonban reklámozta legújabb filmjét, a The Back-up Plant Jennifer Lopez. Ám a sztár gyakorlatilag egyedül ácsorgott a vörös szőnyegen, ugyanis egyetlen másik híresség sem ment el a premierre.
ápr. 29
15:17
Már csak 3 napig kóstolhatod meg a zöld sört! (NLC)
Minden csoda három napig tart, szól a jól ismert közmondás, és sajnos nincsen ez másként a 100 csoda kiállítással sem.
ápr. 29
15:51
10 lapos sarkú cipő a fájdalommentes bulizáshoz (NLC)
Bulizásnál nem előírás az önsanyargatás, olyan cipőket mutatunk, amelyek felveszik a versenyt a legszebb tűsarkú darabokkal mégis kényelmesek.
ápr. 29
16:09
Újabb Banksy-graffiti pusztult el (NLC)
Melbourne-ben egy takarítóbrigád véletlenül lefestette a világhírű brit graffitiművész, Banksy falra stencilezett ejtőernyős egerét
ápr. 29
16:11
Hitelfelvétel? Mire figyelj? (NLC)
A legtöbbünk számára sajnos nem adatott meg a mesés családi örökség, és sajnos nem lehet mindenkinek „amerikai nagybácsija" sem, aki segítené a család pénzügyi kasszáját. Így nagyobb beruházások, vásárlások esetén a bankokhoz kell fordulnunk hitelért.
ápr. 29
17:41
Énekesnő a csendben (NLC)
Éppen két éve annak, hogy a nagyközönség megismerte Csézy nevét. Az énekesnő akkor az Eurovíziós Dalfesztiválra indult, hogy képviselje hazánkat tiszta, szép csengő hangjával. Ám azóta úgy tűnik, nagy körülötte a csend.
ápr. 29
18:33
Választási műsor: kit érdekel? (NLC)
Régen ez a műsor lökte fel a nézettségi grafikont az égbe – most meg? A vasárnap eltűnt a nézettségi listáról.

Keresés