2010. április 6. kedd

ápr. 6
7:36
Menet a vetkőzés jogáért (NLC)
Körülbelül két tucat hölgy vonult végig Portlandben felső nélkül, hogy a félmeztelenkedés egyenlő jogáért tüntessen.
ápr. 6
8:30
7 tipp a jó memóriáért (NLC)
Az agy úgy viselkedik, mint az izom. Akkor működik jól, ha rendszeresen használjuk. Dr. Domján László agykontrolloktató segítségével néhány remek elmetornáztató módszert gyűjtöttünk össze.
ápr. 6
10:00
6+1 táncjelenet, amin halálra röhögöd magad (NLC)
George Clooney a nemrég mozikba került Kecskebűvölők című filmben egy fergeteges táncjelenettel dolgozza meg rekeszizmainkat. Ez jó apropót kínált számunkra a legviccesebb filmes táncjelenetek összegyűjtésére.
ápr. 6
10:36
Kétfogásos vacsora olcsón, darált hússal (NLC)
Olyan spórolós fogásokat mutatunk be, amelyek viszonylag olcsón elkészíthetők, mégis van bennük hús.
ápr. 6
11:30
Randihoroszkóp - Hol keresd, illetve hova vidd a szerelmedet? (NLC)
Mindenki máshol érzi magát komfortosan. Így nem mindegy, hogy milyen helyre hívod randizni, vagy ha még nincs szerelmed, akkor hol találhatsz rá. Érdemes az asztrológiát segítségül hívni. Ez megmutathatja, hogy milyen helyek állnak közel a szívéhez, és azt is, hogy te hol érzed jól magad.
ápr. 6
12:06
Anya lettem - Édes kis semmiségek (NLC)
Négy rövid történet arról, amikor a világ kicsit kimozdul unalomig ismert medréből. Nagyjából minden nap egyforma, nincsenek nagy változások, jelentős mérföldkövek.
ápr. 6
12:08
Overdose újra a versenypályán (NLC)
Dózit tapssal köszöntötték Berlinben.
ápr. 6
13:54
Terhesen is szeretem a testem! (NLC)
Az első gyermek vállalásának időpontja hazánkban is fokozatosan kitolódik: a nők jelentős része 30 éves kor felett esik először teherbe. A test ilyenkor már lassabban regenerálódik, de ha harmóniában telik a várakozás, nincs az a változás, amivel ne lehetne megbarátkozni.
ápr. 6
13:56
Bizarr madagaszkári szerelmespár Szegeden (NLC)
Igazi különlegességgel – nem is eggyel, kettővel – várja a látogatókat a Szegedi Vadaspark. Madagaszkár csúcsragadozói, a fosszák egy hím és nőstény egyede riogatja a nagyérdeműt.
ápr. 6
14:48
Rossz napod van? Így töltődj fel 2 perc alatt! (NLC)
Rossz napod van? Megmutatjuk, hogyan lehet azonnal több energiád!
ápr. 6
16:18
Hogy élhetnék pasi nélkül? Hát okostelefonnal! (NLC)
Mit tehet az ember lánya, ha épp pasi nélkül maradt? Ma már nem kell magunknak fát vágnunk, vagy megvédeni a barlangot a vadaktól, minden másra pedig már van férfipótló mobilalkalmazás.
ápr. 6
17:12
Victoria Beckham babáért diétázik (NLC)
A divatdiktátor focistafeleség egészséges hízókúrába kezdett, hátha most összejön egy kislány.
ápr. 6
18:06
Ravi Shankar szitárművész 90 éves (NLC)
Április 7-én lesz kilencven éves Ravi Shankar szitárművész, aki világszerte tömegekkel ismertette és szerettette meg a hagyományos indiai muzsikát, s különböző zenei műfajok olyan nagyságaival dolgozott együtt, mint Yehudi Menuhin, George Harrison, Jan Garbarek és Phillip Glass.
ápr. 6
20:30
Bizarr: finn kísérlet: a posta felnyitja és e-mailben kézbesíti a leveleket (NLC)
Meghökkentő módszert eszelt ki a finn posta a költségek csökkentésére: arra készül, hogy felnyissa a leveleket, majd tartalmukat digitalizálva és kódolva e-mailben továbbítsa a címzetteknek.

Keresés