2010. március 30. kedd

márc. 30
8:12
Az év legkiábrándítóbb húsvéti szalvétái (NLC)
Gyászos az idei húsvéti szalvétakínálat: csupa-csupa sablon és értelmetlen képzettársítás, szinte kivétel nélkül. Lássuk, milyen eszméletlen őrültségek kerültek az idén piacra.
márc. 30
8:14
Presser zsűrizik Fenyő helyett (NLC)
A Kossuth-díjas zenész visszatér a tehetségkutató ítészei közé.
márc. 30
9:06
Rászáll a rendőrség a motorosokra, biciklisekre (NLC)
Megjött a jó idő, amely nyomán egyre többen ülnek motorra és kerékpárra. Azért, hogy csökkentse a balesetek számát a rendőrség is kiemelten kezeli ezen járművek használóinak ellenőrzést a mostani időszakban.
márc. 30
9:08
Emelhetik a sebességhatárt Szlovákiában (NLC)
Legalább két szlovákiai autópálya-szakaszon már az idén engedélyezhetik a 160 kilométer/órás haladási sebességet.
márc. 30
9:10
Emma Thompsont a munka tartotta életben (NLC)
A színésznő rettenetesen szenvedett a válása után, de a munkaszeretet életben tartotta.
márc. 30
10:18
Kezelésen James Bond autója (NLC)
Se szeri, se száma a Porsche és Ferrari modellek átalakításának, de az Aston Martin más. Az Edo Competition most a brit márka csúcsmodelljéhez kínál visszafogott, de hatásos módosítást.
márc. 30
10:20
Részegek a KRESZ-táblán (NLC)
Új veszélyjelző táblát vezettek be Erdély egyik településén. A kocsmából ittasan távozó gyalogosokra figyelmeztetik a vezetőket.
márc. 30
11:12
A rövid kapcsolatoké a jövő? (NLC)
Vajon hogyan alakulnak néhány év múlva a párkapcsolatok? Egyik fellángolás követi majd a másikat, vagy épp ellenkezőleg, új értelmet nyer a hűség? Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus úgy véli, a trendek a rövid életű szerelmek felé mutatnak.
márc. 30
12:24
Mit üzen a tarot a Kos havára? (NLC)
A tavasz beköszöntével a test és a lélek is fellélegezhet. A hosszú tél után ideje új fejezetet nyitnunk az életünkben, és pozitívan állni a jövő elé.
márc. 30
15:06
Beckhaméknél nincs szex! (NLC)
Hónapokkal ezelőtt még aktív szexuális életükről áradozott Beckhamné, most viszont Davidet három hónapos szextilalomra ítélték az orvosai.
márc. 30
16:18
Generációk újra egy fedél alatt? (NLC)
A Pew Research Center kutatása szerint az elmúlt három évtizedben érezhetően megváltoztak az amerikai családok együttélési szokásai. A vizsgálat eredményei azt mutatják, hogy az 1980-as évek óta ismét terjedőben van a többgenerációs családmodell.
márc. 30
16:20
A nyuszilányok bemutatnak (NLC)
Az egykori Playboy-nyuszik és playmate-ek nyuszijelmezbe bújnak egy nagyszabású divatbemutató miatt.
márc. 30
18:06
5 étel, amelyik biztosan lefogyaszt! (NLC)
Tudod, melyik tápanyag a leghasznosabb szövetségesed a súlyfelesleg elleni harcban? A rost, amely nemcsak eltelít, hanem az anyagcserédet is felpörgeti!
márc. 30
21:42
Tanulj a boldog nőktől! (NLC)
Nincs a Földön olyan ember, aki mindig, mindenhol jól érzi magát, és boldog mosollyal táncol át az életen. Ám tagadhatatlan, hogy egyes nők jobban érzik magukat a bőrükben, mint mások. Kíváncsi vagy, hogy mi a titkuk?
márc. 30
22:36
Próbáld ki a kertterápiát! (NLC)
Sok a stressz az életedben? Ha van egy pici kerted, máris ott a házad körül a megoldás! De akkor se csüggedj, ha zöldterületként csak egy balkonnal vagy egy ablakpárkánnyal számolhatsz!

Keresés