2010. március 13. szombat

márc. 13
8:09
10 ok, amiért szerethetjük Sandra Bullockot (NLC)
Az idei Oscar-gála abszolút favoritja Sandra Bullock volt. Korábban senki sem gondolta volna a bugyuta komédiákba skatulyázott sztárocskáról, hogy egyszer megkapja a legjobb színésznőnek járó díjat. A sótlan, ripacskodó csajból hirtelen Hollywood első számú dívája lett. De miért is szerethetjük őt?
márc. 13
8:45
Visszatért a megasztáros énekesnő (NLC)
Ambrus Rita a Csináljuk a fesztivált színpadán énekel.
márc. 13
9:39
De Niro körbeutazza Amerikát (NLC)
Új filmjében Robert De Niro útra kel, hogy meglátogassa az USA nagyvárosaiban élő gyermekeit, és ez az utazás jó apropót szolgáltat, hogy a Nők Lapja Cafe bemutassa a legizgalmasabb road movie-kat.
márc. 13
10:33
Segítség, a fiam titokban gyógyszert szed, mert lány akar lenni! - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
A 16 éves fiam elárulta: hónapok óta női fogamzásgátló tablettát szed, hogy befolyásolja a nemi hormonokat, mert nem akar megférfiasodni. Kérem, adjon tanácsot, mit tegyek?
márc. 13
10:35
Az asszony ma is verve jó? (NLC)
Komár László énekes ellen zaklatás megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás 2009 júniusa óta. A vád szerint többször megfenyegette feleségét. K. I. L-t ezért gyanúsítottként hallgatták ki, és még folyik a szakértői vélemények meghallgatása. A történetet a sajtó is ismertette: a sztár felesége a törvény erejét hívta segítségül, és távoltartást kért a férje ellen. Ezt azonban legfeljebb egy…
márc. 13
11:09
Segítség, már nem kívánom a párom - mit tegyek? (NLC)
Szeretem, tisztelem a férjemet, de azt hiszem, már nem nézek rá olyan csodálattal, mint amikor megismertem. Már szexuálisan sem vonzódom úgy hozzá, mint évekkel ezelőtt, helyette fiatal srácokról ábrándozom…
márc. 13
12:21
6+1 híres ember, mágikus hatalommal (NLC)
A mágikus emberek azok, akik tudásukat (mely nemcsak evilágról szerzett) maguk és embertársaik javára használják föl. Ők azok, akik hallgatnak a belső hangjukra, és csodálatosan működő erőket fedeznek fel ott, ahol mások csak ismerős dolgokat látnak.
márc. 13
12:23
Kezdd most: Szép dekoltázs és lapos has (NLC)
Formába hozó, három hónapos tréningünk második része a mell- és hátizmokra összpontosít. Az alábbi öt gyakorlat segítségével tavaszra elbúcsúzhatsz az úszógumiktól és a derékfájástól.
márc. 13
12:39
Megérkezett a plasztikai sebészet fájdalommentes alternatívája (NLC)
Az új eljárás az érett nők három leggyakoribb kívánságából egyet biztosan tud garantálni: hogy koránál fiatalabbnak nézzen ki, s mindezért még csak nem is kell megszenvedni.
márc. 13
14:45
Rács mögött az énekesnő! (NLC)
Lady Gaga az eddiginél is provokatívabb!
márc. 13
15:39
Pirulafüggő sztárok (NLC)
Egyre nő azoknak a hírességeknek a száma, akik receptköteles gyógyszerek túladagolása miatt szerepelnek idő előtt a lapok halálozási rovatában. Nyugtatók, fájdalomcsillapítók, antidepresszánsok és álmatlanság ellen szedett szerek mértéktelen fogyasztása okolható elsősorban a tragédiákért.
márc. 13
17:09
Tanulható a férjfogás? (NLC)
Több tucat férjre vagy feleségre vágyó hallgató iratkozott be a nemrég nyílt tokiói menyasszony- és vőlegényiskolába.
márc. 13
18:03
3 tipp, hogy ne unj rá az edzésekre! (NLC)
Semmi kedved az ezerszer végigcsinált edzésprogramhoz? Jó hírünk van: a változatosság nemcsak a lelkesedésednek használ, hanem az alakodnak is!
márc. 13
19:51
Pólók a mellrákszűrésért (NLC)
Anyák napjáig vásárolhatják meg az érdeklődők a mellrákszűrés fontosságát hangsúlyozó Összefogás elnevezésű pólókat a Magyar Postán.
márc. 13
21:03
Spórolásban jobbak vagyunk, mint a férfiak! (NLC)
Sokként érheti a feleségüket költekezéssel vádló férjeket, de egy tanulmányból kiderült, hogy a nők bizony jobban bánnak a pénzzel mint a férfiak.

Keresés