2010. március 16. kedd

márc. 16
8:24
Szinglik, irány Amerika! (NLC)
Az angol kutatók nemrég azt vizsgálták, hogy a britek szerint hol élnek a legvonzóbb emberek. Az eredmény legalább annyira meglepő, mint az a tény, hogy a legszebb lányokról híres országunkat még a lábjegyzetben sem említik. 4 szingli olvasónknak megadtuk a lehetőséget, hogy elmondják a saját véleményüket.
márc. 16
8:42
A Barátok közt sztárja még nem megy férjhez (NLC)
Minden híresztelés ellenére Kiss Ramóna boldog párkapcsolatban él Tóth Norbert válogatott labdarúgóval. A Barátok közt Zsófija a sorozatban már felöltötte az esküvői ruhát, ám az életben ez még várat magára.
márc. 16
9:18
Katie Holmes mégsem terhes (NLC)
Hiába várja Tom Cruise-on kívül a fél világ a második Cruise babát, a színésznő a pletykákkal ellentétben nem vár gyereket.
márc. 16
9:36
Angelina szépsége nem eredeti (NLC)
Aki azt gondolja, hogy a világ egyik legszebb nőjének tartott színésznőn minden a gének műve, az téved.
márc. 16
10:30
Elegancia és stílus: a filmvászon legemlékezetesebb királynői (NLC)
Emily Blunt ugyan csak a jelölésig jutott az Oscar-gálán Az ifjú Viktória királynőben nyújtott alakításáért, mi mégis neki adjuk a filmtörténet legcsinosabb királynője díjat. Bemutatjuk a nagyvásznak legemlékezetesebb királynőit!
márc. 16
11:06
Mit tegyünk, ha feleslegesen várakoztat az orvos? (NLC)
A beteg a számára előjegyzett időpontban megjelenik. Ám egyórányi türelmes várakozás elteltével sem szólítják vizsgálatra.
márc. 16
12:18
A vágyak tárgyai - 20 táska az új szezonból (NLC)
Feneketlen vagy kézbe való? Szegecses vagy cipzáros? Szövött vagy steppelt? Esetleg az összes egyszerre? A végtelennek tűnő trendek közti eligazodásban Fehér József táskatervező volt a segítségünkre.
márc. 16
14:25
Tavasszal is NEMEK IGENJE KLUB Soma Mamagésával (NLC)
Szeretnél igazán felszabadultan szórakozni egy olyan helyen, ahol együtt van jelen az élőzene, a játék, a legjobb női DJ-k, ismerkedési lehetőség, tánc és még egy kis "mágia" is? Végre egy hely, ahol és amire a nemek közösen igent mondhatnak!
márc. 16
15:18
Megvan Magyarország első Michelin-csillagos étterme? (NLC)
Bár a tulajdonost hivatalosan még nem tájékoztatták, sajtóértesülések szerint Magyarországon elsőként kapott Michelin-csillagot a Ráday utcai Costes étterem.
márc. 16
15:20
Jennifer Garner a legjobb anya Hollywoodban (NLC)
A B kategóriás színésznő A kategóriás anyukának számít a film fővárosában.
márc. 16
15:22
Tóth Vera modellnek áll (NLC)
A Megasztár című tehetségkutató műsor első győztese a mikrofont a kifutóra cseréli. Tóth Vera csütörtökön modellként is kipróbálja magát!
márc. 16
16:30
Egy katasztrófa után - Te vajon túlélnéd? (NLC)
Katasztrófa bármikor, bárhol bekövetkezhet. Egy terrorcselekmény, egy elszabadult vírus, természeti katasztrófa vagy háború… és az addig ismert világ megszűnik létezni. Ha egy nap arra ébredsz, hogy új világban, új körülmények között kell új életet kezdened, hogy élnéd túl? Hol találnál vizet, élelmet, menedéket?
márc. 16
17:42
Emberi petesejtet sorsol ki egy brit klinika (NLC)
Egy brit termékenységi klinika ezen a héten kisorsol egy emberi petesejtet, így népszerűsítve szolgáltatásait, mindez állításuk szerint összefér a brit törvényekkel.
márc. 16
18:18
Új trend: a szülési turizmus (NLC)
Törökországban egy újfajta idegenforgalmi ág van kialakulóban: az Amerikába irányuló "szülési turizmus".
márc. 16
20:06
Mel Gibson utolsó rendezése lehet a készülő viking film (NLC)
Elképzelhető, hogy utoljára áll rendezőként a kamerák mögé Mel Gibson, aki az egyelőre csak Viking címen emlegetett filmjének előkészületein dolgozik.
márc. 16
20:08
Madonna 13 évvel idősebb az anyósánál (NLC)
Bár hivatalosan még nem kötötték össze az életüket, Jesus Luz úgy érzi, ő Madonna férje.

Keresés