2010. március 7. vasárnap

márc. 7
9:03
A felhők felé félúton: hegyek legjei (NLC)
Vajon hol található az égi postahivatal, ahol már a felhők között feladhatod a haveroknak szánt képeslapot? És melyik csúcsot hódította meg a legtöbb celeb? Csúcsélmények – tériszonyosoknak is.
márc. 7
9:05
Éva nem az oldalbordából készült! (NLC)
Az ember testében egyetlen egy csontot neveznek szentnek, a keresztcsontot. Itt van a test tömegközéppontja, Isten innen tudja feltámasztani az embert, innen indíthatók gyógyító folyamatok, és itt tárolódnak az előző életek emlékei, amelyek megfelelő gyakorlatokkal előhívhatók.
márc. 7
10:15
Praktikák penész ellen (NLC)
Dohos levegő, nedves falak, feketés-zöld foltok a tapétán, vakolaton. Biztos nem ez jut először eszedbe, amikor az otthonodról álmodozol, pedig könnyedén lakótárssá válhat egy egész gombakolónia.
márc. 7
11:27
Termékenység és meddőség (NLC)
A nő két dologért képes mindent megtenni: azért, hogy ne legyen terhes és azért, hogy teherbe essen. Azonban ahhoz, hogy a terhesség spontán módon következzen be, több tényező egyidejű megléte szükséges.
márc. 7
12:03
Beszéljetek a szexről, tartós lesz a kapcsolatotok (NLC)
A brit fiatalok úgy vélik, a szexuális előéletükről való őszinte beszélgetés annak jele, hogy a kapcsolat stabil lesz - állapította meg egy kormányzati felmérés, amelynek eredményét a BBC hírportálja ismertette.
márc. 7
13:15
7 tipp a szíved egészségéért (NLC)
Egy hétig figyelj oda a szívedre: ha minden nap felveszel egy szívvédő szokást a napirendedbe, nem dohányzol, és rendszeresen mozogsz, akár 92 százalékkal is csökkentheted a szív- és érrendszeri problémák esélyét.
márc. 7
17:27
Ázsiai aranymaszkokból nyílik kiállítás a Néprajzi Múzeumban (NLC)
Ázsiai aranymaszkokból nyílik kiállítás jövő pénteken a Néprajzi Múzeumban, a tárlat Zelnik István műgyűjtő értékes kollekciójából mutat be néhányat.
márc. 7
18:57
Amiről Indiában nem beszélnek... (NLC)
Szülők és gyermekeik közötti jelentős kommunikációs szakadékra világított rá egy frissen közzétett indiai kutatás. A felmérés szerint a fiatalok a biztonságosnak tekintett iskolai, munkahelyi kérdéseket vitatják meg szüleikkel, míg a felnőtté válással kapcsolatos ügyeket inkább mellőzik beszélgetéseik során.
márc. 7
20:27
Böjtölj velünk! Illatos hagymás rizs (NLC)
Elkészítési idő 50 perc.
márc. 7
21:21
Böjtölj velünk! Zöld fokhagyma-krémleves (NLC)
Elkészítési idő 70 perc és 30 perc hűtés.

Keresés