2010. március 27. szombat

márc. 27
8:06
Tabánit bántják, de verhetetlen (NLC)
Nem mindenki kedveli a Csillag születik „bús képű lovagját”.
márc. 27
11:24
Mennyit ér egy Oscar? (NLC)
Említhetjük a presztízst, a szakmai elismerést, többéves kemény munka beérett gyümölcsét, de ne legyünk álszentek, az Oscar-díj a legtöbb művésznek jelentős anyagi bevételt és megemelkedett ázsiót jelent. Ha lehet ebben is listát állítani, Tom Hanks mindenkit beelőz.
márc. 27
13:12
Ifjú tehetségek a Budapesti Tavaszi Fesztiválon (NLC)
Az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál nemcsak nagyszerű nemzetközi produkciókat hoz el Budapestre, de lehetőséget teremt arra is, hogy hazánk rendkívül tehetséges, fiatal művészeit is jobban megismerje a közönség.
márc. 27
16:12
Álmában megjárta a poklot a Beugró sztárja (NLC)
Talán nem mindenki tudja, hogy Szabó Győző a Képzőművészeti Egyetemen végzett, talán ezért is álmodik mindig színesben. Saját véleménye szerint azonban az álmainak inkább a színész szakmához van több köze…
márc. 27
18:00
2 mutatós, fekete-fehér sütemény (NLC)
Két finom, mutatós aprósütemény kávé vagy tea mellé. A sakkszelet mellé akár egy jó társasjáték-parti is jöhet!
márc. 27
18:54
26 ezer nyúllal egy lakásban: ahol húsvétkor van karácsony (NLC)
A történet 18 évvel ezelőtt, egy ajándékba adott plüssnyuszival kezdődött – az amerikai házaspár otthona mára a nyúlrajongók Mekkájává vált, és a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült.
márc. 27
20:06
Gyorsítja az anyagcserét és a bőrödet is óvja, mi az? (NLC)
A vörös lencse az ázsiai konyha egyik kedvenc alapanyaga - különösen Indiában szeretik. Itthon sajnos kevesen főznek belőle, pedig sokkal gyorsabban elkészíthető, mint a hagyományos lencse, és hasznos tápanyagokban is nagyon gazdag.

Keresés