2010. március 21. vasárnap

márc. 21
0:00
5 ok, amiért jó kávézni (NLC)
Bár a kávénak gyakran keltik rossz hírét, nem olyan ártalmas az egészségre, mint hittük. Mutatunk néhány okot arra, hogy nyugodtan elkortyold. A mértékletességről persze ne feledkezz el!
márc. 21
7:30
Egy tévés, aki nem ismeri a celebeket (NLC)
Borbás Marcsit nem érdekli a bulvár.
márc. 21
11:06
5+1 veszélyes álomtolvaj - Óvakodj tőlük! (NLC)
Sokan felismerték már, hogy a jó minőségű élethez elengedhetetlen az energiával feltöltő meghitt alvás és álmodás. Ebben segít a harmonikus tér kialakításának kínai eredetű művészete, a feng shui.
márc. 21
11:08
Ducik, fekete modellek és hús-vér nők - Megkülönböztet a divat? (NLC)
Barázdált arcú emberekkel nem készülnek divatfotók, ahogy molettekkel is csak ritkán. A kifutókon és a divatlapok többségében európai típusú modelleket alkalmaznak. A negatív példák ellenére a divat sokkal inkább összeköti a legkülönbözőbb embereket, mint gondolnánk.
márc. 21
12:18
Bababaj: ki segít behozni a hátrányt? (NLC)
Ma nem egy olyan kisgyerek szaladgál közöttünk, akiről lemondtak az orvosok. „Csoda történt!” – mondják később ugyanők. A szülők azonban pontosan tudják, hogy másról van szó: hosszú évek munkájáról és a korai fejlesztésről.
márc. 21
13:12
Tényleg jobb a bio, mint a nem nem bio? Most kiderül! (NLC)
Első ránézésre egyformának tűnnek. Az ízekben már érezni a különbséget, az árak aztán egyértelműen kettéválasztják a csoportot. De vajon mi van a külalak, az íz és az ár mögött? Vegyszerek, gyógyszermaradványok, mérgek? Talán csak üres szavak? Utánajártunk.
márc. 21
15:54
Milyen lehetett a kis Sherlock gyerekszobája? (NLC)
A furfangos észjárású detektívnek a regény szerint mindössze tizenhét lépés hosszúságú lakása volt Londonban, ám annál több izgalmas kalandja. Mi a róla forgatott, nemrég mozikba került film kapcsán kaptunk ihletet olyan angolos enteriőrök bemutatásához, melyekben akár Sherlock Holmes is járhatott volna.
márc. 21
20:42
Dán ékszerkiállítás az Iparművészeti Múzeumban (NLC)
A dán ékszerművészet történetébe vezeti be az érdeklődőket a Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF) programjaként szombaton nyílt Ékszerdoboz Dániából - kortárs dán ékszerkiállítás című kiállítás az Iparművészeti Múzeumban Budapesten.

Keresés