2010. március 8. hétfő

márc. 8
7:33
A bombák földjén - Avatar: 6:3 (NLC)
Kathryn Bigelow háborús filmje lesöpörte volt férje, James Cameron minden rekordot megdöntő közönségkedvencét, az Avatart.
márc. 8
8:45
Megváltozott a magyar sztár, elárulta, hogyan sikerült (NLC)
Demjén Ferenc – művésznevén Rózsi – azt mondja, az élete akkor vált harmonikussá, amikor megtalálta a társát és a házát.
márc. 8
9:21
Segítség! Rosszul leszek a szex gondolatától is (NLC)
26 éves nő vagyok, és eddig egyik kapcsolatomban sem volt jó számomra a szexuális együttlét. Vannak napok, hogy szeretném az aktust, amint azonban sor kerülne rá, egyszerűen rám jön a rosszullét…
márc. 8
9:39
Mákos sütemény - lépésről lépésre (NLC)
Ez a sütemény a mákkedvelők kedvence lesz! Egy igazi házias jellegű varázslat, mely gyorsan és egyszerűen elkészíthető, akár különösebb rutin nélkül is!
márc. 8
10:33
Tarolt A bombák földjén. 20 ok, amiért kár, hogy átaludtad az Oscart (NLC)
82 Oscar-gála kellett ahhoz, hogy a rendezői díjat egy nő vihesse haza: Kathryn Bigelow a világ legsikeresebb filmjét és exférjét, James Cameront előzte be Oscarnál. 20 okunk van arra, miért sajnálhatod, hogy nem a tévé előtt töltötted az Oscar-éjszakát.
márc. 8
10:35
Marjai Judit: Az egész élet illúzió! (NLC)
Dögös, frivol, már-már provokatívan őszinte nő. Sugárzik belőle az a fajta erotika, amelyre nem lehet nem odafigyelni. Marjai Judit szerint ugyanakkor bármelyik nőből lehet bombázót, címlapsztárt faragni.
márc. 8
11:27
Mesterséges megtermékenyítés- IVF (NLC)
Magyarországon 100-150 ezer embert érint a terméketlenség. Meddőségről akkor beszélünk, ha egy pár 1 éve védekezés nélkül él nemi életet és terhesség mégsem következik be.
márc. 8
13:15
Gallusz Niki életveszélyes vacsorát kínál (NLC)
A színésznő göngyölt húsa majdnem Harsányi Gábor torkán akadt.
márc. 8
13:33
Több mint hétmillióért vitték el Tintin szovjet kalandjait (NLC)
Hergé belga képregényíró Tintin a szovjetek földjén című, 1930-ban megjelent fekete-fehér képregényének eredeti példányáért az előzetes becsléseket is jóval meghaladva 28 800 eurót, azaz 7,6 millió forintot fizettek a hét végén rendezett brüsszeli árverésen.
márc. 8
14:09
5 tökéletes és 5 borzalmas ruha a 82. Oscar-gálán (NLC)
Az üde Demi Moore, a tökéletesen elegáns Kate Winslet és Sarah Jessica Parker is elnyerte Tóth András, a USE Unused tervezőjének tetszését. A dizájner azt is elárulta, melyik vörös szőnyeges sztár bukott meg nála a stílusvizsgán.
márc. 8
15:21
Megvan a hatodik alapíz? (NLC)
Az eddigi öt alapízhez egy újabbat javasolnak ausztrál kutatók, akiknek hétfőn közzétett eredményei szerint az ember ízként ismeri fel a zsírt.
márc. 8
15:39
Böjtölj velünk! Spagetti aglio e olio (NLC)
Elkészítési idő 35 perc.
márc. 8
17:09
Benkő felesége borotválva szereti (NLC)
Újabb „nélkülözhetetlen” információval gazdagodhatunk Benkő Dániel szerelmi életével kapcsolatban.
márc. 8
17:11
Férfiaknak készült termékenységi teszt kerül az európai üzletekbe (NLC)
Hamarosan kapható Európában az a termékenységi teszt, amellyel házilag ellenőrizhetik ondósejtjeik számát a férfiak.
márc. 8
17:13
Nemcsak itthon súlyos gond az iskolai erőszak (NLC)
Az AAP ausztrál hírügynökség által közölt kutatás szerint egyre jobban elharapódzik az iskolai erőszak az országban. Az adatok szerint a gyerekek fele érintett a problémában, 70 százalékuk pedig a legsúlyosabb iskolai problémák közt említi.
márc. 8
18:21
Intelligens salátaöntet menthetné meg a süllyedő Velencét (NLC)
Új megoldást ötlöttek ki kutatók a süllyedő Velence megmentésére. Az "intelligens salátaöntet" elnevezésű anyag zsírsavakból felépülő protosejtek halmaza. A zsírsavak ideális körülmények között azok külső membránja mentén érdekes reakciókra képesek - kristályos szerkezetet is kialakíthatnak.

Keresés