2010. március 8. hétfő

márc. 8
0:03
Nap idézete: a megszállás sem tart örökké (Kitekintő)
Imam ezredes, a pakisztáni hírszerzés volt tisztje
márc. 8
0:30
Természetes gyógymód az asztmára? (WebBeteg)
Minden új kutatás, alternatív gyógymód, természetes alapanyagú gyógyhatású készítmény megjelenésekor felmerül bennünk a remény, hogy van természetes gyógymód az asztmára. A valóság azonban sajnos az, hogy jelenleg az asztma nem gyógyítható.
márc. 8
0:51
Nürnberg: súlyosan megsérült a Bayerntől érkezett védő (She)
Hosszú kihagyás várhat a Nürnberg csapatának brazil labdarúgójára, Brenóra.
márc. 8
1:12
Mobil előfizetés hűségidő nélkül (Napi)
márc. 8
1:15
Kígyóméreg váltja ki a veszélyes kábítószert? (HáziPatika)
A skorpiók mérge rendkívül veszélyes - azonban a Tel Aviv-i Egyetem kutatói szerint hatékony alternatívája lehet a veszélyes és függőséget okozó, fájdalomcsillapítóként használt morfinszármazékoknak.
márc. 8
3:39
Inkontinencia és túlsúly (WebBeteg)
Az inkontinecia kialkulásban szerepe van a túlsúlynak és a kettes típusú cukorbetegségnek. Az inkontinencia magasabb arányban fordul elő kettes típusú diabeteszben és túlsúlyban szenvedő nők esetében, és egy tanulmány szerint a diabetes egyéb szövődményeihez képest a gyakorisága nagyobb.
márc. 8
4:51
Hol a tavasz? Március=november... (168 Óra Online)
A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 0, +5 fok között valószínű.
márc. 8
5:09
A Blikk nagy heti horoszkópja (Blikk)
8-án, amikor a Merkúr együttállásba kerül a Jupiterrel, derűs hangulatban leszünk, ösztönösen bölcsen viselkedünk, bár óvakodnunk kell attól, hogy a túlzott optimizmus el ne ragadjon bennünket. A Merkúr és a Jupiter együttállásának köszönhetően a hét eleje kiválóan alkalmas cégalapításra, utazásra, szerződéskötésre, fontos megbeszélések és vizsgák időzítésére, állásinterjúra, meggyőzésre,…
márc. 8
5:11
Oda az újpesti arany? (Blikk)
Az Újpest szurkolói 1998 óta várják az újabb bajnoki címet. Úgy tűnik, idén sem lesz okuk ünnepelni, mert csapatuk két vereséggel kezdte a tavaszi idényt
márc. 8
5:13
Michelisz Norbert nagy napja (Blikk)
Felpörögtek az események Michelisz Norbert (26) körül. A Zengő Dension Team túraautó-világbajnokságon szereplő magyar versenyzőjének kis túlzással minden perce be volt osztva a lapzártánk után kezdődött Brazil Nagydíjon.
márc. 8
5:15
Dárdai Pál, a szomorú csúcstartó (Blikk)
BERLIN — Szomorúan ünnepelte csúcsbeállítását Dárdai Pál (33). A magyar focista a Hamburg ellen 1-0-ra elveszített bajnokin 280. német élvonalbeli találkozóján lépett pályára a Hertha Berlin színeiben, ezzel utolérte a rangsort eddig vezető Michael Sziedatot (57).
márc. 8
5:27
Hirtelen kitört a vásárlási láz! (Portfolio)
Bár az eheti külföldi makronaptár szinte üres, attól nem kell tartanunk, hogy az előttünk álló napokban unatkozni fogunk, magyar adatokból ugyanis nem lesz hiány. Ezen a héten látnak napvilágot a...
márc. 8
5:27
Kiderült: nemcsak feleségét verte a magyar sztár, hanem korábbi jegyesét is! (ATV)
Emiatt nem keltek egybe.
márc. 8
5:29
Jobbik: a Magyarok Nyilai gyerekes csínytevők (ATV)
És valószínűleg nem Budaházy a vezetőjük, mert ő keményebb legény annál, hogy ilyen félmunkát végezne - állítja Novák Előd.
márc. 8
5:39
Rádőlt Hagyóra a BKV-dominó (Blikk)
BUDAPEST - Ez  már  vállalhatatlan! „Elengedték Hagyó Miklós kezét" a szocialista párt vezetői, miután a volt budapesti erős ember BKV-s ügyei nagyon sokat ártanak az MSZP-nek az országgyűlési választási kampányban.
márc. 8
5:41
Újabb vendetta készül Porcsalmán? (Blikk)
PORCSALMA — Négy éve háborúzik egymással két család egy kocsmai szóváltás miatt. A vendetta emberéletet követelt négy nappal ezelőtt.
márc. 8
5:42
Női vállalkozók előnyben! (ProfitLine)
Folytatódik az ingyenes képzés a budapesti női vállalkozó számára, az érdeklődők március 20-ig jelentkezhetnek a Budapesti Ifjúsági Vállalkozó Központban (BIVÁK) - közölte Visegrádi Judit programvezető az MTI-vel.
márc. 8
5:43
Nem űzi el a gondokat a mozi (Blikk)
BUDAPEST—LOS ANGELES — Van-e menekülés a valóság elől? Elég-e egy jól irányzott mozilátogatás vagy egy Csillagok háborúja-maraton otthon, hogy megszűnjön a külvilág? A magyarok szerint aligha.
márc. 8
5:45
Ilyen egy igazi extrém frizura (Blikk)
MISKOLC – A szolid diáklánytól a szőkésvörös, párizsi éjszakákat idéző démonig rengeteg stílus jelent meg egyszerre a több száz modell és az őket kreáló versenyzőknek köszönhetően a miskolci sportcsarnokban a nemzetközi fodrász-, kozmetikus és műkörmösversenyen.
márc. 8
5:45
Megrázó vallomást tett az elrabolt Jaycee (Blikk)
WASHINGTON — Az amerikai lány 11 éves volt, amikor az éppen próbaidejét töltő, pedofília miatt korábban elítélt Phillip Garrido elrabolta. Jaycee 18 évet töltött a férfi fogságában, s két leánygyermeket szült neki.
márc. 8
5:45
Így változtak a lakásárak: lássuk a számokat! (Pénzcentrum)
A Global Property Guide közzétette a világgazdaság jelentősebb szereplőinek ingatlanpiaci teljesítményéről és azok összehasonlításáról szóló legfrissebb jelentését. Több változás is történt az előző negyedévhez képest, a III. negyedévben még listavezető Izraelt (15,52%) ezúttal Tajvan (18,29%) és Hongkong (20,81%) is megelőzte, míg a sort a mélyrepülésben lévő Lettország zárja mínusz…
márc. 8
5:45
A túl sok és a túl kevés alvás is hizlal (WebBeteg)
Aki éjjelente túl keveset, vagy túl sokat alszik, számítson rá, hogy – egy aktuális tanulmány megállapítása szerint – elhízik. Ezzel együtt automatikusan nő a szívbetegségek, vagy diabétesz kialakulásának kockázata is.
márc. 8
5:47
Újabb eldumált milliárdok a fővárosban (Blikk)
BUDAPEST - Meghaladhatja a 100 milliárd forintot az elbukott európai uniós pénzek összege, ha a fővárosi önkormányzat  „hagyományőrző" jelleggel elbaltázza az 1-es villamos bővítésének terveit is. Ahogyan sikerült elszúrni korábban a 4-es metró, a Margit híd vagy akár a korszerű midibusz pályázatát.
márc. 8
5:49
Az informátor szerint S. Andrea volt férje gyilkosa (Blikk)
BERETTYÓÚJFALU - Megdönthetetlen bizonyítékok támasztják alá a féltékeny, férjét meggyilkoló S. Andrea bűnösségét.
márc. 8
5:51
Ezek a nyerő szakmák (Blikk)
MAGYARORSZÁG — Évről évre fő a feje a pályaválasztás előtt álló fiataloknak, elvégre a későbbi boldogulás szempontjából édeskevés, ha egy szakma csupán érdekli őket. Ugyanolyan fontos, hogy választott hivatásukból a jövőben meg is tudjanak élni.
márc. 8
5:53
Lebukott a macskabunda-gyártó (Blikk)
MAGYARORSZÁG - A szeretetre vágyó, ártatlan cicák halálából  húzott  hasznot, de a törvény keze végül lecsapott a szűcsre, akiről a Blikk írta meg elsőként: macskák prémjéből készült kabátot hirdetett meg az egyik internetes piactéren.
márc. 8
5:55
Eljátszották a tavaszi csatát (Blikk)
SZOLNOK — Igazi csatatérré változott Szolnok belvárosa szombat délután. Lovas huszárok, betyárok, osztrák seregek, zengő ágyúk és ropogó puskák gyűrűjében játszották el hagyományőrzők az 1849. március 5-i szolnoki csatát.
márc. 8
6:03
Futár Tóth Gabi párja (Blikk)
BUDAPEST — Nem kell izgulnia Tóth Gabinak (22), hogy nem lesz miből megélnie párjával, Nagy Rolanddal (28), ha egy nap nem lesz igény a zenéjükre.
márc. 8
6:03
Tanárok, szülők is nekimentek a Jobbiknak – Mi verte ki a biztosítékot? (168 Óra Online)
Szülők és pedagógusok egyaránt jegyzik azt a panaszos levelet, amellyel a helyi választási irodához fordultak. Felháborítónak tartják ugyanis, hogy a Jobbik több kaposvári oktatási intézményben tarthatott lakossági fórumot – számolt be a Somogy megyei hírportál.
márc. 8
6:03
Hol terem a bio Európában? Hazánk hátul kullog a sorban (Pénzcentrum)
Bioélelmiszereket fogyasztani az elmúlt években hazánkban is igen trendi lett, igaz elsősorban a tehetősebbek körében, hiszen a hagyományos élelmiszerekhez képest még mindig jóval drágábbak. Az EU statisztikai hivatalának (Eurostat) legfrissebb tanulmánya szerint sajnos a kinálat, legalábbis az itthon termelt bioélelmiszerek kinálata nem mutat különösebb növekedést, ráadásul ezek nagyrészét…
márc. 8
6:05
Daróczi Dávid vigyázott Pankára - fotó (Blikk)
BUDAPEST — Tökéletes pótpapa Daróczi Dávid (37). Liptai Claudia (36) kedvese nagyon jól eljátszik a műsorvezetőnő közel hároméves kislányával, Pankával, aki láthatólag megkedvelte a volt kormányszóvivőt.
márc. 8
6:07
Benkő felesége: szex csak csupaszon (Blikk)
BUDAPEST – Nem hajlandó szeretkezni újdonsült férjével Benkő Dániel (62) Andreája, amíg a lantművész csupaszra nem borotválja magát.
márc. 8
6:09
A kirúgott Gregor bűne: levetkőzött (Blikk)
BUDAPEST – Kettős mércével ítéli meg a vetkőzést Őze Áron, a Magyar Színház új igazgatója – legalábbis a nyilatkozatai alapján nagyon úgy tűnik.
márc. 8
6:11
Pattinsont zavarja az ismertség (Blikk)
LONDON - Gyökeresen változott meg Robert Pattinson (23) élete, amióta bemutatták az Alkonyat című regényből készült filmet.
márc. 8
6:13
A Barátok közt sztárja a Pető Intézetbe hordja a gyermekét (Blikk)
BUDAPEST — Már jó ideje nem kellene kisfiának a Pető Intézetbe járnia, ennek ellenére a Barátok közt Julija, Mérai Katalin (36) hetente kétszer ellátogat Bálinttal a foglalkozásokra.
márc. 8
6:15
Ki a legszexibb magyar pasi? Szavazz! (Blikk)
Nőnapra kötöttük csokorba minden listák örökös tagjait, a legjobbakat, a legszebbeket és legvonzóbbakat, a szavazások leggyakoribb résztvevőit. Most azonban itt az idő, hogy eldönts, ki a legszebb magyarceleb pasi.
márc. 8
6:15
Kéziratos relativitáselmélet Jeruzsálemben (Infostart)
Első ízben látható teljes terjedelmében Albert Einstein forradalmi relativitáselméletének kézirata egy jeruzsálemi kiállításon.
márc. 8
6:17
Ők minden idők legszexisebb pasijai (Blikk)
Nőnapra kötöttük csokorba minden listák örökös tagjait, a legjobbakat, a legszebbeket és legvonzóbbakat, a szavazások leggyakoribb résztvevőit
márc. 8
6:21
A bombák földjén tarolt az idei Oscar-on (Blikk)
Az Avatar és A bombák földjén, avagy a filmeket jegyző rendezők, volt házastársak csatáját az utóbbi nyerte, és így az amerikai filmakadémia előszőr díjaz női rendezőt. A legjobb férfi főszereplő Jeff Bridges, a legjobb női főszereplő pedig Sandra Bullock lett
márc. 8
6:21
Tilos lesz a szabadban sörözni (Kitekintő)
Február 23-tól Belaruszban sörfogyasztási tilalmat vezettek be a nyilvános helyeken - mint később kiderült, ilyennek számítanak a városokon kívüli erdők és folyópartok is, ahol ezentúl büntetnek majd a sörözés miatt.
márc. 8
6:21
Botrányos nőnap! Visszaadják a vörös rózsát a miniszterelnöknek... (168 Óra Online)
Civilszervezetek emberjogi aktivistái és szimpatizánsaik hétfőn délelőtt 10 órakor találkoznak a szlovákiai kormányhivatal előtt. A „Rózsát Ficónak“ akciót állítólag nem csupán a csípős viccei miatt szervezik, hanem azért is, mert nem teljesíti kötelezettségvállalását a nők jogai terén Szlovákiában.
márc. 8
6:21
A Lehman bukása óta most először csúcson a FTSE-100 (Üzlet és Utazás)
Fennállása legjobb tizenkét havi teljesítményével visszaemelkedett az amerikai Lehman Brothers nagybank bukása előtti szintek közelébe a Londoni Értéktőzsde (LSE) irányadó FTSE-100-as árfolyammutatója, amelynek a font külső értékvesztése is felhajtóerőt adott, növelve az exportra termelő brit nagyvállalatok részvényeinek vonzerejét.
márc. 8
6:21
Kenedinek komoly feltételei voltak (Alternatív Energia)
Feltételekhez kötötte Kenedi János, hogy elvállalja a mágnesszalagokon talált adatok tartalmi elemzésében közreműködő civil-bizottság vezetését - tudta meg lapunk a történésztől.
márc. 8
6:23
Autópiaci mozgások: ennél már nehéz lejjebb menni (Üzlet és Utazás)
Erre az évre sem várnak fellendülést a Népszava által megkérdezett autópiaci szereplők. Az eddigi eladások is igen nehézkesek voltak a hitellehetőségek beszűkülése miatt, ráadásul a számokban főleg a flottaeladások jelennek meg.
márc. 8
6:23
Országszerte "sejteket" akartak létrehozni (Alternatív Energia)
Néhány napja a Magyarok Nyilai terrorszervezet koronatanúja nyilvánosság elé lépett és bemutatta a szervezet egy tagjának hangját rögzítő, terhelő hangfelvételeket. Senki sem értette, ezt mégis hogyan, miért tette.
márc. 8
6:25
Várja Tarlós a szélsőjobbos voksokat (Alternatív Energia)
Segítséget és támogatást kért Tarlós István a Jobbik szimpatizánsaitól. A Fidesz fővárosi frakcióvezetője biztosította a radikális párt támogatóit arról, hogy közösek a céljaik, mint mondta, a különbség kizárólag a módszerekben rejlik. A Jobbik csak beszélni tud a problémákról, a Fidesz meg is oldja azokat, ezért arra kérte őket, szavazzanak az ő pártjára. Közben Széles Gábor a Magyar Hírlap…
márc. 8
6:27
BKV-botrány: egy állítás, egy cáfolat (Alternatív Energia)
Nem kötöttek vele vádalkut, így gyanúsított lett Balogh Zsolt, a BKV egykori megbízott cégvezetője, aki azt állította: mintegy 70 millió forint jutott csak rajta keresztül a vállalatot korábban felügyelő MSZP-s főpolgármester-helyetteshez, és sok szerződésnél volt "visszatérítési ráta". Hagyó Miklós tagadta a vádat és perelni készül.
márc. 8
6:33
Bigelow filmje kétszer annyi Oscart kapott, mint a volt férjéé (Infostart)
A Bombák földjén című film sikerétől volt hangos a 82. Oscar gála: Kathryn Bigelow filmje hat díjat kapott, míg volt férje, James Cameron az Avatarral három elismerést gyűjtött be.
márc. 8
6:39
Kozmix Lala anyává tette Keleti Györgyit (BorsOnline)
Olyan szép ez a szerelem, olyan jól megvagyunk – áradozott barátainak új kapcsolatáról Keleti Györgyi, aki hónapok óta titkolja választottjának kilétét. A Bors megtudta, hogy a Kozmix frontemberével, Lányi Lalával él együtt.
márc. 8
6:39
Veszélyben az euró? (Üzlet és Utazás)
Egy esztendeje ezekben a napokban érték el sok éves mélypontjukat a világ számottevő tőzsdéinek indexei.

Keresés