2010. március 28. vasárnap

márc. 28
0:06
Bocsánatot kért Hamilton (Habostorta)
A rendőrök karjaiban kötött ki - ugrott a Merci
márc. 28
0:12
Primera División: a Real Zaragoza megleckéztette a Valenciát (She)
Meglepően nagy különbségű, 3–0-s vereséget szenvedett a Valencia a Real Zaragoza otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.
márc. 28
0:30
Lenmag: kicsi, de hasznos (HáziPatika)
Péksütemények tetején, müzlik összetevőjeként mindenki találkozhatott már ezzel a szép, selymesen fénylő, barna magocskával. Érdemes ismerni és tudatosan is beépíteni az étrendünkbe.
márc. 28
3:48
Mennyi testmozgással őrizhető meg az ideális testsúly? (WebBeteg)
Az amerikaiak már hosszú ideje küzdenek a kilókkal, a kutatók mostanáig inkább arra összpontosítottak, hogyan kezelhető a túlsúly és az elhízás, nem pedig arra, hogyan előzhető meg a testtömeg-növekedés.
márc. 28
4:06
Így dolgozik az élelmiszer-biztonsági ellenőr (Blikk)
BUDAPEST — Lapáttenyerű, nagydarab férfiak is leizzadnak a piacon, ha megpillantják a fehér köpenyes, vékony hölgyet. Ijedt tekintetek követik Dr. Molnár Rita napi sétáját a kofák között, pedig a Mezőgazdasági és Szakigazgatási Hivatal munkatársa igazán türelmes ember.
márc. 28
4:10
Saját hajóját robbantotta fel a dél-koreai sereg (Blikk)
PHENJAN — Észak-Korea megtámadta Dél-Koreát a vitatott tengeri határnál? Az első hírek erről szóltak, mert a közeli Pengnjong-szigeten többen is tíz percen át tartó ágyúdörgésről számoltak be. Aztán körvonalazódni kezdett a blamázs.
márc. 28
4:14
Kakasviadal az időmérőn (Blikk)
MELBOURNE — Nem kellett sokat várni Michael Schumacher (41) és Fernando Alonso (28) első csatájára. A Forma–1-es autóversenyzők idén még csak másodszor állnak rajthoz, ám a két korábbi világbajnok között már izzik a levegő.
márc. 28
4:24
Pákó kiborította a stábot (Blikk)
márc. 28
4:28
Bárdos András: Vágytalan vagyok (Blikk)
BUDAPEST — Kimondottan jól néz ki Bárdos András, nem nyúzott, nem sápadt, és több ideje marad a családjára, mint korábban.
márc. 28
4:28
Óktóber óta úszik a család a Tiszában (Blikk)
DEBRECEN — Átússza a Tiszát október óta minden hónapban a Skapinyecz család, az orvos apuka, a feleség és a négy gyerek.
márc. 28
4:30
Újpesti kínok (Blikk)
BUDAPEST — Véget ér-e a lilák szenvedése? Ez volt a kérdés a labdarúgó-NB I 20. fordulójában az Újpest– Honvéd rangadón. A mostanában gyengélkedő hazaiak pocsék tavaszt produkáltak eddig.
márc. 28
4:32
A botrányhősnő Csikó Szabinak adná lakását (Blikk)
Felajánlotta a Csillag születik döntősének, Csikó Szabolcsnak és az apukájának az üresen álló lakását Némedi Mari (59). Ő az a szinkronszínész énekesnő, akit az utóbbi időben Mary Zsuzsi fiával, Denivel (22) hoztak össze.
márc. 28
4:34
Fiával ünnepelt Palkovics Krisztián (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR — Kisfia és ifj. Ocskay Gábor (†33) emléke volt a legnagyobb motiváció Palkovics Krisztián (34) számára ebben a szezonban. A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongozója parádés teljesítményt nyújtott az osztrák ligában és a magyar bajnokságban is.
márc. 28
4:42
Szakítsak vagy maradjak? (Blikk)
Szinte minden párkapcsolatban van egy pillanat, amikor közel a szakítás. Mi alapján döntsünk ekkor?
márc. 28
4:46
Bódi Sylvi bevadult (Blikk)
BUDAPEST — „Szexoktató, az első óra ingyenes" – ezt a feliratot tervezte Bódi Sylvi a pólójára, amit a Sugar Bird tavaszi-nyári személyes kollekciójában dob piacra.
márc. 28
4:50
10 tipp a jobb közérzetért (Blikk)
Ahelyett, hogy teljesen átalakítanánk az életvitelünket, a szakértő 10 olyan apró változtatást ajánl, amellyel határozottan jobb lesz a közérzetünk
márc. 28
4:51
Börtön elől menekülnének a parlamentbe (Blikk)
BUDAPEST — „Nem a mentelmi joggal van a baj, hanem azokkal, akik rosszra használják. Pünkösdi lesz a királyságuk azoknak, akik ettől remélik a büntetlenséget. Ha nem kerülnek be a parlamentbe, tavasz végén ismét elővehetik őket" – összegezte véleményét Kolláth György alkotmányjogász.
márc. 28
4:51
Bíróság elé citálja a magyar kormány a Négy Mancsot? (168 Óra Online)
Megvárja a választásokat, és az új kormánnyal közösen szeretne pert indítani a Négy Mancs ellen a Baromfi Terméktanács. Az érdekvédő szervezet hitelrontás miatt akarja bíróság elé citálni az állatvédőket.
márc. 28
5:00
Szexuális játékszerek a szaunában (Blikk)
A szaunában előkerültek a szexuális játékszerek – persze csak szóban!
márc. 28
5:02
Mit tudnak az izraeli lehallgató repülők? (Blikk)
BUDAPEST — Israeli Air Force 005 és 006 hívójellel a világ talán legrejtélyesebb repülőgépei jártak nálunk múlt hét szerdán. A budapesti átstartolásukkal nagy vihart kiváltó izraeli kémgépeket ugyanis nem szívesen mutogatja a közel-keleti ország hadserege.
márc. 28
5:02
Árpa Attila jósnak pocsék lenne (Blikk)
BUDAPEST — Hét évvel ezelőtt Árpa Attila a könyvében megjósolta, hogy szerinte kik válnak majd a következő esztendők legfényesebb televíziós csillagaivá. Most újra fellapoztuk a Ha én ezt a klubról egyszer elmesélem című kötetet, hogy szembesítsük az egykori kreatív igazgatót a tippjeivel.
márc. 28
5:04
Elege van a szőkeségből Labancz Lillának (Blikk)
márc. 28
5:06
Olimpiai bajnokok sora tanul menedzsernek (Blikk)
BUDAPEST — Különleges osztálytalálkozót szervezett két kolléganőjével Kovács Ágnes (28). A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar kommunikációs referense, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó azért gyűjtötte maga köré leghíresebb sporttársait, hogy közös kép készüljön róluk, s a tablót majd a májusi TF-napokon is használják.
márc. 28
5:06
Ezt ígérték 4 éve! (Blikk)
Elővettük, és szakértővel elemeztettük az MSZP 2006-os ígéreteit
márc. 28
5:08
Fábryra a ló sem hallgat (Blikk)
SZIGETHALOM — Ismert emberek szállták meg a szigethalmi sportpályát tegnap, ahol lovas fogathajtó-versenyt rendeztek.
márc. 28
5:09
Metán okozta a jósnő zavaros látomásait (Blikk)
DELPHOI — Két sas segítségével kereste meg a Föld középpontját Zeusz, minden isten atyja, így talált Delphoira. A szent földet egy kővel jelölte meg, amit köldöknek neveztek.
márc. 28
5:10
Tíz éve szabadlábon az ír gázoló (Blikk)
LEÁNYFALU — Tíz év! Ennyi idő elteltével továbbra is szabadon éli mindennapjai az ír gázoló. A Zoltai család lapunktól értesült arról, hogy a gyermekeik halálért felelős Francis Ciarán Tobin (42) ügyét ismét tovább húzza az ír hatóság.
márc. 28
5:11
Elbűvölte Párizst a magyar modell (Blikk)
PÁRIZS — Óriási sikert aratott Palvin Barbara (17) a párizsi divathéten. A gyönyörű modell a világ legismertebb tervezőinek – Louis Vuitton, Prada, Nina Ricci – ruháiban lépett a kifutóra.
márc. 28
5:12
Szó nélkül szakítottak a magyar énekesnővel: buszban talált a cuccaira (ATV)
Azóta próbálja felvenni a kapcsolatot párjával.
márc. 28
5:30
Zöld utat kapott az űrsikló (168 Óra Online)
Zöld utat adott az amerikai űrkutatási hivatal a Discovery űrsikló következő startjának.
márc. 28
5:45
Botrány! Kutyaeledelből készült a pacal! (168 Óra Online)
Kutyaeledelből készítettek pacalt a tengelici székhelyű HUSIM-PEX Húsipari Kft. üzemében. Az ellenőrzéskor azonnal elrendelték a megtalált tételek kivonását a forgalomból a megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóságának munkatársai, de kiderült, egy részét már Fejér megyében értékesítették.
márc. 28
6:03
Cseresznyevirágzás Japánban (Kripto Akadémia)
A legszebb időszak Japánban a nyíló cseresznyevirágé.
márc. 28
6:05
Sötétbe borult a világ egy órára (Kripto Akadémia)
Ázsiában előbbre jártak, a szingapúri üzleti negyed felhőkarcolói hazai idő szerint már késő délután elsötétültek.
márc. 28
6:21
Kéthetesek a gyűrűsfarkú makik (Alternatív Energia)
Újszülött makikat dédelgetnek a debreceni állatkert gondozói.
márc. 28
6:24
Magyar bankokat is érint a chicagói holokausztper (168 Óra Online)
A MÁV elleni kártérítési perhez kapcsolódva csütörtökön újabb keresetet nyújtott be Chicagóban a magyarországi holokauszt áldozatainak és örököseinek egy csoportja, ezúttal több - köztük magyarországi - bank ellen.
márc. 28
6:30
Kiszel Tünde: nagyobb sztár vagyok, mint Fábry (BorsOnline)
Rajongók vették körül a héten még száműzött celebnőt a szigethalmi fogathajtó versenyen, ahol a nagytiszteletű showman is csak magányosan álldogált. Tüncinek valóságos gyógyír volt az ünneplés, meghatottan fogadta, hogy kiállnak mellette az emberek.
márc. 28
6:42
MSZP: Egy a tábor, egy a zászló! + videó (ATV)
Lendvai Ildikó szerint nagy a veszélye annak, hogy a szavazatok szétaprózódnak.
márc. 28
6:48
Nyomoznak a hatalmaskodó főzsaru után (BorsOnline)
Kiderült, hogy Császár Mihály egykori kerületi rendőrkapitány érintett a csepeli kettős gyilkosság ügyében, ezért a BRFK átadja a Fővárosi Főügyészséget a nyomozásba.
márc. 28
6:50
Tilla lesántult (BorsOnline)
SÉRÜLÉS - Bokaszalag-szakadása miatt szorult kórházi ellátásra a TV2 műsorvezetője, Till Attila, amikor egy ugrás után szerencsétlenül ért földet.
márc. 28
6:52
Borsdaráló - Fejes Gábor rovata (BorsOnline)
A hét mondása: „Zsófi, az unokám fosztogat! Ötéves, és ha nekem drillem van, akkor neki sora, ha van két párom, az hétszentség, hogy neki összejön a full. Egyébként a fosztogatásnak vége, mert a szülei megtiltották, hogy tétre játsszunk.” Havas Henrik
márc. 28
7:06
Várkonyi Andi: jöhet egy fiú (BorsOnline)
A csinos sztáranyuka szerint kislányával, Nórival és az apukájával, Bochkor Gáborral remek csapatot alkotnak, de szívesen kipróbálná, milyen az élet egy vagány kiskrapekkal.
márc. 28
7:08
Botrány a brit légitársaságnál (BorsOnline)
Miközben bérviták miatt sztrájkolnak a British Airways légiutas-kísérői, nem igazán erőltetik meg magukat a munkahelyükön.
márc. 28
7:15
Életfogytiglanra ítéltek három magyart Szenegálban (168 Óra Online)
Életfogytig tartó kényszermunkára ítélték szenegáli taxisofőrjük meggyilkolásának vádjával szombaton azt három magyar férfit, akit a gyanú szerint zsoldosként kívánták szolgálataikat értékesíteni nyugat-afrikai országokban - írja az MTI.
márc. 28
7:18
Ha nem mindegy, mi kerül a tányérra... (Pénzcentrum)
Egy felmérés szerint az amerikai fogyasztók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a vásárláskor arra, hogy az élelmiszerek etikus körülmények között készültek-e, azaz a termékekkel szemben a minőségen túl immár morális követelményeket is támasztanak a fogyasztási cikkekkel szemben....
márc. 28
7:30
NBA: Gasol és Bryant vezetésével győzött a Lakers Houstonban (She)
A Los Angeles Lakers a 30 pontig jutó Pau Gasol és az egy assziszt híján tripla duplát elérő Kobe Bryant vezetésével 109–101-re megverte a Rocketst Houstonban az NBA alapszakaszának 146. játéknapján.
márc. 28
7:32
Ökölvívás: Abrahamot leléptették sportszerűtlensége miatt, Dirrell nyert (She)
Andre Dirrell győzelmével zárult az Arthur Abraham elleni mérkőzés Detroitban a nagyközépsúlyú Szuperhatok mérkőzéssorozatában, miután az örmény származású német bokszolót leléptették sportszerűtlensége miatt.
márc. 28
7:33
Áprilistól kényszerszünetet tart a Felvidek Ma hírportál (Kitekintő)
Áprilistól kényszerszünetet tart a Felvidek Ma hírportál. A szakmai és műszaki hátterét biztosító Szövetség a Közös Célokért Társulás anyagi lehetőségei nem teszik lehetővé a további működést.
márc. 28
7:34
NHL: nyolc év után ismét a rájátszásba jutott a Phoenix Coyotes (She)
A Phoenix Coyotes 6–2-re legyőzte hazai pályán a Colorado Avalanche-t, és 2002 óta először jutott be a rájátszásba az NHL alapszakaszának 155. játéknapján. A nyári csődje óta a liga által tulajdonolt Coyotes playoff-szereplése már a meccs előtt biztossá vált, miután a Calgary Flames kikapott a Boston Bruinstól.
márc. 28
7:36
Sonkát villantott a sztár! (NLC)
Serena Williams már a húsvétra készül, hogy megmutatta a sonkáit?
márc. 28
7:51
Borzalmasat bukott a Skoda (Kitekintő)
Hatalmas profit-visszaesést kellett elkönyvelnie tavaly Csehország legnagyobb autógyártójának, a Skodának. A nyereség mértéke több mint 68 százalékkal csökkent.

Keresés